nana35
|
Sparove nalepke-no,jaz jih tudi imam nekaj,tako da...jih ne rabim,če katera rabi,jih lahko dobi,če pa ne pa bodo šle v koš. urssyy,ne vem kaj naj rečem,pomagati tako ne morem,upam lahko le,da čimprej minejo težave in da pri tebi v službi ne bo panike. IZVIRNO SPOROČILO: sani1 nana in alfabeta hvala za čvek!!! mebe mebe ja. martinca,kako sem vedela,da boš ti vprašala za kandido ...res sem vedela,samo sem čakala,ker ti vse vprašaš,radovednica ti . Pa sem se nasmejala,ko si napisala,da si vkleščena v tej konfekcijski številki Kruhu se jaz nisem odpovedala,samo pri kosilu ga pa menda ne boš jedla,samo zjutraj,zvečer pa itak ne. Pa super za nadomestno nagrado pri Tušu. Metoda hujšanja-ja nekaj takega sem imela kakor opisuješ martinca. Mislim,da tako najmanj trpiš,grwe sicer bolj počasi,ampak rezultati pa na koncu so.Jaz sem tako shujšala 17 kg.Malo po malo.Le vztrajna moraš biti. Aljaž Neja Vse najboljše za 1.rojstni dan. Klemen spi v vozičku v garaži,ker v posteljici ni hotel.Tam je res priden.Sem mu posesala nosek in ga spravila spat.Zjutraj sva dolgo spala,seveda sva vmes 1 uro bedela,od 6.30 do 7.30,potem pa spala malo čez 10.uro.Ta bolezen nam je vsaj spanje prinesla zjutraj,če druga ne.Se jaz malo naspim.Je pa Klemen malo boljši,počasi bo,ampak do petka imava še AB in ostala zdravila,potem pa v petek na pregled,pa bomo videli,kako in kaj. sani,Sem imela napisano za copatek,pa vidim da si ga našla.Pa na zdravje na najino skupno in uspešno dieto po desetem.Seveda pa tudi za martinco!! koala,brez skrbi da se ne bom posušila kakšen kg manj mi res ne bi škodil. Se pa ne gre,da bi mogla biti nevem kako suha,samo dobro bi se rada počutila, to je vse.Zdaj se npr.ne vedno.Tako da...sem zelooo samokritična,pa to ste najbrž že ugotovile.Nikamor brez ličila,vedno premalo kg(zdaj so še sanje), nikamor v trenerki,razen na brzino,pa na sprehod tukaj okoli...V EP niti v sanjah...in še kaj bi se našlo.Kaj čem,taka sem,pa vem da nisem edina. limma,upam,da se kmalu porihta tole varstvo,uboga tvoja mami,seveda pa najbolj uboga ti.Pa upam,da Nežika ne zboli.Stiskam pesti. klepetka,zakaj tako hitro vedno šibaš dalje?? Klemen je malo boljši ja,HB. Zgleda pa še vedno prehlajeno in leno. karatina,le kako ti je uspelo napisat takooo velike črke?? mml,meni se ta spining sliši zanimivo.Sem gledala King of Queens in to vse dele,ko je ta punca redno hodila na spining in me je vedno zanimalo kaj to je.Napiši malo...aj vem,da na internetu vse piše,ampak vseeno...Je Matic že kaj bolje? Klemen je,prehlajenček pa je še kar vedno,se mi kar smili njegov noseg,zvečer ima celega rdečega od brisanja,pa se tako trudim,da mu ga malo brišem,pa še to z vlažnim robčkom...pa je vseeno rdeč. Alfabeta,tebe ne smem pozabiti.Ubogica,da si tako zgodaj vstala,pa sem te naganjala pa nisi hotela it! Saj bo,saj je vedno.Ja,Klemen ja malo boljši,sem danes to že ene 3x v postu napisala,pa za vsak slučaj,če ne bereš vsega .