|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
6.1.2009 12:30:50   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Lej k maš novo slikico...sej prov vidim, ne?user posted image

Ja, ja, se bo mogu dobro počutit...Če je že ponoči si čik pržgal po 2 dneh, pol je že OK!user posted image  Ma dej, mormo obvezno nardit tisto sobico, da je pol fertik in da že enkrat operem cotke...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če pa že lahko kadi je pa zdrav k user posted image ma da ti zrihta sobco!!!
ja mam novga medota k je našmu žanu full všeč pa sem ga mogla prlimat.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
6.1.2009 12:33:33   
akvalina
še to pol grem pa res spat:

kayica- jaz bi tud mami vzela s sabo če tvojga ne bo

reckova-user posted image user posted image user posted image  za pregled

katjuša- grem jaz tud tko k ti za ene 2 urce spatuser posted image user posted image user posted image

bye,bye

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
6.1.2009 12:37:01   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

dobro jutro...

jest pa zdele mal telovadm da bo vaga mal manj pokazala na pregleduuser posted image user posted image user posted image ...sej se hecam da nau kera misnla da sm na glavo padla...
erik se je prejle mal zbudu, glih tolk da sem mogla ustat pol pa nisem mogla nazaj zaspat, pa žejna sem za pop....
sem pa prišla mal prebrat kako ste preživele večer...

cita-pa se mal zlaž kolk je vaga pokazala, sej ne vidjo tam, al prov zraven stoji pa gleda...men zmer reče sestra stopi na vago pol ji pa povem kolk kaže...sam če bi mi kdo ful ful težil bi ziher kako kilo zamolčala

Ti si naša Tanciuser posted image user posted image user posted image  kaj pa misliš da imam v planu pa če sem šla tud sam da kilo gor je za mojo G preveč sej sama tam stojim si bom že mal namislila mal prekrilauser posted image user posted image user posted image ker se mi ne da jo poslušat da mi potem pokvari še zadnje dni nosečnosti...

Lepo opravi danes na pregledu in seveda poročaj kako je bilo komaj čakamouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
6.1.2009 12:38:43   
Dober dan vsem mojim souser posted image ,

za mano ponovna cela noč ko sem prebedela ni mi več jasno kaj je s tem ne morem in ne morem zaspat od 00:30 do 04:30 in potem sem tečna danes ponoč je še moj mi delal družbo naša mala je imela tam od 01:00 pa do 03:00 dirke in tole že kr zaporedoma 3 dni kk ji je lepo sej se sedaj tudi nekaj pritožuje le kaj ji ne pašeuser posted image user posted image ...Sej sem mojemu rekla sedaj ko bi še lahko spala pa ne morem pol pa bi rada pa ne bom mogla pa je reko seveda boš sej imaš meneuser posted image user posted image user posted image ja ni blema tist mesec ko bo doma ampak pol pa bo on mogel v službo pa sem rekla bova pa midve šle v dnevno pa je reko ni šans pridem takoj za vama se ne da da bi imel mir ja nč pol pa bomo skupaj bedeli in se imeli lepouser posted image user posted image user posted image user posted image ...Mi imamo pa že nov avto danes ga je šel moj iskat tako da sem nazaj mobilnauser posted image user posted image sej sem bila sam včeraj brez pa se mi je zdelo kot da ga že nimamo celo večnost...Pač neka razvadauser posted image user posted image user posted image ...

Baki kar ti praviš da ne moreš spat si lahko podava roke upam da tole čim prej mine in da pride noč ko se ti in jaz naspimo...

Shuka tebe ni nč strah poroda??Recimo jaz sem že rodila pa me je ponovno strah ko user posted image  ampak se tolažim če so vse rodile bomo tudi meuser posted image user posted image user posted image Aja pa hvala za tako dobro kavico njamii kk bi pasala sej jo pijem ampak ni smetanceuser posted image user posted image tiste sendvičke pa prepuščam kateri drugi ker jaz kao ne smemuser posted image user posted image

Akvalina čestitke za uspešen pregled in seveda da ej z vašo bebico vse tako kot mora bit zarad kg pa se ne sekirat ker verjemi tako kot moja G obravnava mene zarad kg sigurno nihče drug nikogar ampak ok bom mal se švercala sem se odločila mi je dala Tanci mal zamisli pa sej sem si tudi sama mislila da bo treba nekaj nardit pač ker me resnica stane žalitve...

Katjusa ti si tak fajna polna optimizma bravo zateuser posted image user posted image user posted image sej stroškov pa tak ni nikol konca mi je popolnoma znano..Samo da smo srečni in zdravi to velikokrat rečeš ti in sem se kr malo že nalezla od tebe tega...nekaj dobrega ker sem jaz totalni negativecuser posted image user posted image Aja pa bodi dobra učiteljica na računalnikuuser posted image user posted image

Petra pridna vse sama nardiš zakuriš pa še kužka nahraniš jaz še sama sebe ne nafojtram ko sem lena ko ****sauser posted image ...Ja  res gre počas za res in dobro da si takšna ko te ni strah ker s tem ni dobro pridet v porodno ko se spomnim prvič kk sem bila štosna ne vem če nisem 100 vprašala a bom rodila do polnoči user posted image user posted image user posted image pač radovedna in si želela čim prej rodit pa sej sedaj ko grem po tulkih letih ponovno v porodno se mi zdi da grem spet prvič...

Rebeka dobro da je vse lepo na pregledu pr kardiologu user posted image user posted image user posted image

Matchy upam da se te ne loti kaj hujšega le počivaj in pij čajčka in limonce verjamem ja pa da ni fajn na unih stolih sedet sploh pa ne nosečnici...Pozdravi se in počivaj...user posted image user posted image

Kayica tudi tebi čestitke za uspešen pregled in lepo da vaša pupa lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image

Sunny to pa lepo da je tvoj dragi boljši in sedaj pride najlepše delo ki si ga že dolgo želiš urejat sobico za vašo malo miss uživajta skupaj...user posted image user posted image

Reckova tudi tebi čestitke za pregled in da se čim prej sestaviš skupaj mislim da te kaj ne ulovi...

Upam da sem bila pridna in vsako mal pokomenitaralauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 6.1.2009 13:03:44 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
6.1.2009 12:41:24   
sunny24
Ojla cita, kako smo?user posted image  

Veste kaj sm ugotovila, da sem včeri pozabla it v MŠ...Ma sej jutri pa tudi ne grem, k se mi ne da zobarja poslušat!user posted image  Drugi teden bo bolj zanimivo, nega novorojenčka...Vsaj upam, da bo zanimivo. Pa še dihat se bomo učili...user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
6.1.2009 12:42:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

dobro jutro...

jest pa zdele mal telovadm da bo vaga mal manj pokazala na pregleduuser posted image user posted image user posted image ...sej se hecam da nau kera misnla da sm na glavo padla...
erik se je prejle mal zbudu, glih tolk da sem mogla ustat pol pa nisem mogla nazaj zaspat, pa žejna sem za pop....
sem pa prišla mal prebrat kako ste preživele večer...

cita-pa se mal zlaž kolk je vaga pokazala, sej ne vidjo tam, al prov zraven stoji pa gleda...men zmer reče sestra stopi na vago pol ji pa povem kolk kaže...sam če bi mi kdo ful ful težil bi ziher kako kilo zamolčala

Ti si naša Tanciuser posted image user posted image user posted image  kaj pa misliš da imam v planu pa če sem šla tud sam da kilo gor je za mojo G preveč sej sama tam stojim si bom že mal namislila mal prekrilauser posted image user posted image user posted image ker se mi ne da jo poslušat da mi potem pokvari še zadnje dni nosečnosti...

Lepo opravi danes na pregledu in seveda poročaj kako je bilo komaj čakamouser posted image user posted image user posted image

pr nas pa ne moreš nič skrit sestra tehta imajo še tisto vago k je treba tiste železne kocke prestavljat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
6.1.2009 12:58:56   
sunny24
Kje pa ste vse? A ste šle vse nazaj pančat?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
6.1.2009 13:05:27   
Nekaj mi je prej kr poslalo pol pa sem popravila...

Katjusa ne ne pr nas pa lahko sama se vagamuser posted image user posted image user posted image sej drugače ne bi bilo švinglanja...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
6.1.2009 13:06:33   

Kje pa ste vse? A ste šle vse nazaj pančat?

jaz sem še tle...ne grem nikamor ker če ponoč ne spim tudi podnevi ne bomuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
6.1.2009 13:07:34   

Veste kaj sm ugotovila, da sem včeri pozabla it v MŠ...Ma sej jutri pa tudi ne grem, k se mi ne da zobarja poslušat!user posted image  Drugi teden bo bolj zanimivo, nega novorojenčka...Vsaj upam, da bo zanimivo. Pa še dihat se bomo učili...user posted image

veš zakaj si poabila it v Mš ker si bila doma tako zaposlena z svojim dragim ko si ga cartala...Dobra mami si tiuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
6.1.2009 13:11:29   
sunny24
Ja, sm ne? user posted image user posted image user posted image  

Sam mi je že prtisk dvignu (je videt, da je ozdravu) k je v dnevni si čik pržgal in sem se zbudila, da mu dam tableto, pa cela bajta smrdi po čikih. Ga vprašam, da če je not kadil, pa on meni NE...Ja, jst mam pa natanko eno miniaturno možgansko celico in še ta dela sam na pol, da nisem poštekala al kaj...user posted image  Sem ga že napi.zdila sred noči!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
6.1.2009 13:19:08   
Shuka

Jest sem tud mislila kolk bo bv poslušat zobarja k itak kaj nam več lohk pove, pa je blo prov zanimivo sploh un del k je za dojenčke pa otroke kaj je treba pazit pa bit pozoren na. Midva sva prešpricala odnose med partnerjema, k sva že desetletje skupaj pa sam nadgrajujeva se, tko da tist nama ni blo treba poslušat, naučila se novga ne bi kej velik o odnosih.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
6.1.2009 13:23:56   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Shuka tebe ni nč strah poroda??Recimo jaz sem že rodila pa me je ponovno strah ko user posted image  ampak se tolažim če so vse rodile bomo tudi meuser posted image user posted image user posted image Aja pa hvala za tako dobro kavico njamii kk bi pasala sej jo pijem ampak ni smetanceuser posted image user posted image tiste sendvičke pa prepuščam kateri drugi ker jaz kao ne smemuser posted image user posted image

Cita - Ammm, zaenkrat o porodu ne razmišljam in ker ne vem kako to zgleda se ne bom obremenjevala s tem, strah je itak okrogle oblike in votel notri, se pravi ga ni user posted image se bom obremenjevala s tem ko bomo na tem, no če se bom mela kej časa obremenjevat, če bi pa že zdej o tem razmišljala pa delala paniko kako bo, ko se mi niti ne sanja bi bla pa psihično čist na tleh, tega si pa ne morem privoščiti. In ja če so vse dale to skozi bomo tud me.
Sendviče pa lohka ješ, sam jest jih jem recimo s Poli salamo k je obarjena, suhomesnatih proizvodov pa tud jest ne smem.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
6.1.2009 13:29:13   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Halo punce!!!!

Dolžna sem vam poročilo z včerajšnjega pregleda...Kile ok, pritisk,voda,hemoglobin ok..Pikali so me še zadnjič za tokso pa zlatenico...

Zdaj pa k naši user posted image Marineli...Smo v 35.tednu in user posted image tehta 2770 g...Pa na UZ se je lepo vidlo kako ma napihnjena ličkauser posted image user posted image user posted image

Moj user posted image se je skoraj raztopil, pa me včeraj cel dan lupčkal, cartal, pa skakal okrog buščija, ga božal..Čist je zmešan...

Punce, mislite da me PDP kaj prehiti, glede na to da je naša pupa že kar precej težka??

Drgač pa me lovijo neki virusi..Prehlad, pa grlo boli,itd...Ampak se ne bomo dali..Upam vsaj...user posted image

Za seznam...Naslednji pregled 26.1.

Punce, jaz sem se odločila sledeče, pa me zanima kaj ve mislite o tem..Mamica moja je rekla, da se nama bodo vsi smejali...Torej..Moj dela po terenu in je včasih daleč od doma - na kakem drugem koncu Slo...In sem pač rekla svoji mamici, če bi v primeru, da mojega ne bi bilo v času popadkov doma, bila ona z mano, dokler on ne pride..In če bo to do konca, tudi porod, da bo vsaj ona z mano...Čeprav moj user posted image pravi, da bo ob meni, si vseeno hočem zagotovit nekoga, ki bo vsaj popadke preživel z mano...Ker jih drugače čakaš sam...V sobi...Te pridejo sestre vsake tolko pogledat...

Ma kar se PDP-ja tiče da te zna prehitet je odvisno od drugih dejavnikov ne pa od teže tvoje malčice, moj je bil tud v 33t težak 2300g pa jih ma zdej ziher več pa upam, da še mal počaka, na se mu in tudi tvoji ne mudi, naj prideta vn tm nekje okol 3500g a provuser posted image

To da bo pa tvoja mami pri porodu se mi zdi pa lepo, itak je lažje če je nekdo s teboj, jest bi isto naredila, če bi bila v taki situaciji.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
6.1.2009 13:31:57   

Ja, sm ne? user posted image user posted image user posted image  

Sam mi je že prtisk dvignu (je videt, da je ozdravu) k je v dnevni si čik pržgal in sem se zbudila, da mu dam tableto, pa cela bajta smrdi po čikih. Ga vprašam, da če je not kadil, pa on meni NE...Ja, jst mam pa natanko eno miniaturno možgansko celico in še ta dela sam na pol, da nisem poštekala al kaj...user posted image  Sem ga že napi.zdila sred noči!user posted image user posted image user posted image

Se pa res vidi da je boljši če je že kadil...kaki so tile naši moški pol pa po resnici povedat to pa neuser posted image user posted image user posted image  ni šans ampak jih mi dobimo nimajo kaj lagatuser posted image user posted image smo kot policajiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
6.1.2009 13:34:24   
Maksi1
Dober dan, čveke!

Najprej čestitke vsem za preglede, tudi tistim od včeraj (na žalost vseh nisem uspela pokomentirat). Držim pesti za vse tiste, ki se vas loteva prehlad ali kakšna viroza. Lepo sadje jest in počivat. To zadnje sicer velja za vse nosečnice (ni treba, da ste samo v klubu od nutele, lahko tudi v tistem od sadja user posted image ). Je pa res, da so mandarine zdej že bolj švoh.

Imejte se lepo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
6.1.2009 14:04:32   
Shuka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

PDP   Ime(starost) (št.user posted image , št.user posted imageSpol-ime  Pregledi  Porod.
user posted image 1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš   16.1. LJ
user posted image 2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image      ?  LJ               
user posted image 2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image - Eva (Tevž) ?    
user posted image 3.2. mamutka        (3,2)   user posted image     ?
user posted image 3.2. bara10           (2,0)   user posted image     ?
user posted image 3.2. LaraS             (x,x)    user posted image     ?
user posted image 5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image     6.1.  LJ
user posted image 5.2. nina 166         (2,1)   user posted image     ?
user posted image 5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image     ?
user posted image 5.2. petrap (24)     (1,0)   user posted image   14.1.  PO
user posted image 5.2. claud (22)       (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image 6.2. kk85               (2,1)   user posted image    ?
user posted image 6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image     LJ
user posted image 7.2. witto (29)       (1,0)   user posted image   ?   IZ 
user posted image 7.2. carmar            (2,1)   user posted image   ?
user posted image 7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora  ?
user posted image 8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image    21.1.   MB 
user posted image 8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva   12.1.  CE
user posted image 8.2. Nea                 (4,2)  user posted image   ?
user posted image 8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož   8.1. MB
user posted image 8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image   ?  PT    
user posted image 8.2. Linki (30)          (2,1)  user posted image   13.1.  LJ
user posted image 10.2. cati (28)          (3,0)   user posted image   19.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image   14.1.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)   user posted image    21.1. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image   19.1. CE
user posted image 10.2. orto2 (28)       (1,0)  user posted image    16.1.  LJ
user posted image 10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image   ?   LJ
user posted image 13.2. izidora            (5,2)  user posted image   ?
user posted image 14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image   ?
user posted image 14.2. Maša29          (1,0)  user posted image   ?   JES
user posted image 14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image   ?   CE
user posted image 15.2. micamuca       (1,0)  user posted image   ?
user posted image 15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image    CE 
user posted image 16.2. birdy               (2,1)  user posted image   20.1.
user posted image 16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image   - Marinela  26.1.  PT
user posted image 16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž ?    MB
user posted image 16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image   7.1. KR
user posted image 16.2. MIHAILO        (x,x)  user posted image    ?
user posted image 17.2. julija 30 (30) (1,0)  user posted image    ?    PT
user posted image 17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image   6.1. 
user posted image 18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image ?    LJ
user posted image 18.2. Želva             (2,1)   user posted image ?
user posted image 18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image   ?
user posted image 19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image ?  MB
user posted image 20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image ?   SG
user posted image 20.2. mrka               (x,x)  user posted image   ?
user posted image 20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image   ?  KR/LJ
user posted image 20.2. brkn83 (25)     (1,0) user posted image   20.1. CE
user posted image 21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image   9.1.
user posted image 21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image   20.1.
user posted image 21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image   ?
user posted image 22.2. Pikica5 (21)  (2,0) user posted image user posted image - Tai,Mai  RODILA 28.12.user posted image  
user posted image 22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val 7.1.  IZ
user posted image 22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image   ?
user posted image 22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image 12.1. CE
user posted image 22.2. baki (32)         (2,1) user posted image   - Nik 7.1./28.1. SG
user posted image 23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image ?   PO
user posted image 23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana 14.1.  LJ
user posted image 23.2. Anonimen      (x,x)  user posted image   ?
user posted image 23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image   ?  LJ/PO
user posted image 23.2. bibi5              (2,1) user posted image ?
user posted image 24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image    9.1.  PO
user posted image 24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image   ?   LJ
user posted image 25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image   ?
user posted image 25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image   23.1.  LJ
user posted image 25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša 27.1.  LJ
user posted image 26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image   KR
user posted image 26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea 2.2. LJ
user posted image 26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta 13.1.  LJ
user posted image 26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image ?   LJ
user posted image 28.2. dita7                (x,x)   user posted image    ?
user posted image 5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image   7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 76   user posted image user posted image user posted image

user posted image   = 21
user posted image   = 15
 user posted image  = 41

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

VSEM ŽELIM USPEŠNE PREGLEDE IN ČAKAMO NA POROČILO!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
6.1.2009 14:06:10   
Shuka
jest sem se mal igralauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
6.1.2009 14:07:15   
sunny24
shuka, kak fajn seznamček si nardila! user posted image user posted image user posted image

Veste kaj sm se jst zdej odločla...da grem prat tetra planice oz še prej bom označla tiste, k so nove...Če že morem noni vrnt nazaj, ji bom dala tiste ta stare, ne pa ta nove...user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 6.1.2009 14:08:18 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
6.1.2009 14:19:50   
Maksi1
user posted image  user posted image  user posted image  Shuka. Lep seznamček.

Sunny - pridna perica. Lepo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
6.1.2009 14:24:52   
rebeka84
shuka zelo lep seznamčekuser posted image

jaz pa si zdaj delam kosilo: sladko zelje+krpice (mojega ni, tak da ne rabim mesa pečtuser posted image )

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
6.1.2009 14:36:41   
cati
Dober dan user posted image

Kako kaj? Sem sedaj skoraj pol ure brala.
Moram se javit da vidite da sem sedaj po praznikih bolj pridna in sledim.
Jaz pa danes začnem z MŠ (ja saj vem da smo hitri pri nasuser posted image )
Samo upam da končam prej kot grem rodituser posted image

Sem vam včeraj pozabila povedat naše detece se je končno obrnilo na glavo, saj je do sedaj vedno sedelo.
Pa list za štetje gibov sem dobila. Imaste to tudi ostale??
Shuka zelo lep seznamček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
6.1.2009 14:37:37   
Shuka

shuka, kak fajn seznamček si nardila! user posted image user posted image user posted image

Veste kaj sm se jst zdej odločla...da grem prat tetra planice oz še prej bom označla tiste, k so nove...Če že morem noni vrnt nazaj, ji bom dala tiste ta stare, ne pa ta nove...user posted image
Kaj noni boš kej vrnila? A jih ona tud rabi?user posted image

Pridnauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
6.1.2009 14:38:24   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

shuka zelo lep seznamčekuser posted image

jaz pa si zdaj delam kosilo: sladko zelje+krpice (mojega ni, tak da ne rabim mesa pečtuser posted image )

Uuuu tega pa že doooolg nisem jedla. Pri nam bo danes mineštrone.user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
6.1.2009 14:39:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Dober dan user posted image

Kako kaj? Sem sedaj skoraj pol ure brala.
Moram se javit da vidite da sem sedaj po praznikih bolj pridna in sledim.
Jaz pa danes začnem z MŠ (ja saj vem da smo hitri pri nasuser posted image )
Samo upam da končam prej kot grem rodituser posted image

Sem vam včeraj pozabila povedat naše detece se je končno obrnilo na glavo, saj je do sedaj vedno sedelo.
Pa list za štetje gibov sem dobila. Imaste to tudi ostale??
Shuka zelo lep seznamček user posted image user posted image user posted image
Oooo lepo da se je dete obrnilo na glavo.

Seznama meni niso dali, se mi pa skoz oglaša, sploh po nutelliuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?