|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
5.1.2009 22:29:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sj men se nč ne mudi....po mojem scenariju ma dovoljenje šele po 20.1.!!!!!!!!user posted image

tvoj scenarij user posted image ...mislim ,da ti sploh nimaš nobene besede zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sj...tud to se bo treba navadt...da bo mela tamala zadnjo besedouser posted image

jah...sam res...včasih je pa res tak....sploh če si srčen starš.....

ja v 99% je takuser posted image user posted image user posted image user posted image tamali se hitro naučijo starše okol prsta ovituser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne ...tega jst nisem imela v mislih.....jst swm misnla bolj to, kolk si  spremeniš življenje, da je tudi otroku bolj ugodno.....in lepše...kako vzpostaviš ne red, ker veš da tako otroku nudiš varnost in kako ga veliko objemčkaš in ljubbčkaš, da ve da je ljubljen.....in kako raje ostaneš doma in se igraš z njim ,kot da bi letal po kavicah......

ja tud to je čist resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
5.1.2009 22:29:08   
claud
Ja nč, grem zdj spat....

ajvy, tanči...nwm a sm še kakšno spustila- lepo opravte ju3 n apregledu

nočkouser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
5.1.2009 22:30:30   
Ajvy

še neki...
a res v P ne pustijo da maš modrc?!user posted image
Mi je zdj sestrična od mojga rekla da so njo ful napizdle k ga je mela....

kdaj zdej??V porodni si pod haljo totalni nagec......

v sobi pa ne vem kako je blo...mensezdi je imela moja cimra modrc.....

Sestrična je rodila poleti in ko je bla že v sobi je mela pod srajco modrc gor in so jo sestre nadrle k zmaja.....
user posted image

ah...se zgodi tudi kaka taka bedarija....rečeš , hvala za nasvet, res nisem vedla,..se nasmehneš....pa se vse umirijo...oz. jim na vljuden način zapreš usta.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
5.1.2009 22:30:59   
Ajvy

Ja nč, grem zdj spat....

nočkouser posted image

hvala...upam, da imajo pokvarjeno vagouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
5.1.2009 22:36:00   
birdy
Ajvy, res si dobra da vse tko pokomentiraš...user posted image user posted image Moraš pa pomoje bit kr mal človk za to... Jst vem da nisem, pa ne da ne bi hotla ampak pozabm sprot. Ampak res sem taka tud v realnem življenjuuser posted image  frfuljasta, vse v zadnjem momentu, na hitr, brez priprav... Moj se pa pizdi nameuser posted image  Zato se pa ulameva k drug druzga mal nazaj drživauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
5.1.2009 22:36:28   
birdy

Ja nč, grem zdj spat....

nočkouser posted image

hvala...upam, da imajo pokvarjeno vagouser posted image user posted image user posted image

Pa da kaže manj, ne večuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
5.1.2009 22:38:00   

tole bi si pa jaz močno močno želela v petek da se zgodi pr moji Guser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
5.1.2009 22:38:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ja nč, grem zdj spat....

nočkouser posted image

ali pa lahko samo pokaže razumevanje za to ,da so bili prazniki...in nič ne pokaže user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
5.1.2009 22:40:15   
Ajvy

Ajvy, res si dobra da vse tko pokomentiraš...user posted image user posted image Moraš pa pomoje bit kr mal človk za to... Jst vem da nisem, pa ne da ne bi hotla ampak pozabm sprot. Ampak res sem taka tud v realnem življenjuuser posted image  frfuljasta, vse v zadnjem momentu, na hitr, brez priprav... Moj se pa pizdi nameuser posted image  Zato se pa ulameva k drug druzga mal nazaj drživauser posted image

sej pravim...vsaka ma svoj način sodelovanja na temle forumu.....
jst vas pač rada spremljam.....in tudi kako porečem...čeprav dostikrat vem ,da ne bo feedback-a....pa....nimaš kej....
Važno ,da smo trebuškarce user posted image user posted image user posted image

Super ,da sta tako kompatibilna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
5.1.2009 22:40:54   
birdy

Ja nč, grem zdj spat....

nočkouser posted image

ali pa lahko samo pokaže razumevanje za to ,da so bili prazniki...in nič ne pokaže user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čaki 20.1. k bom jst takele ven metala...user posted image

Nč, bejbe jst grem spat, nočkouser posted image  in lepe sanje...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
5.1.2009 22:41:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

tole bi si pa jaz močno močno želela v petek da se zgodi pr moji Guser posted image user posted image user posted image

povej kam hodiš,..bom z macolo uletela user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 5.1.2009 22:44:43 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
5.1.2009 22:41:45   

povej kje hodiš,..bom z macolo uletela user posted image user posted image user posted image

ja ja tole bi pa nujno rabila pa še pol za sokca dobiš ni blemauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
5.1.2009 22:42:41   
Ajvy
nič...grem tudi jaz spat...

je treba zjutraj vstat user posted image ..pa mladino v vrtec odpeljat...na luštno user posted image

joj...kolk je bila danes vesela....sem imela kar solzne oči.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
5.1.2009 22:44:17   
Ajvy

povej kje hodiš,..bom z macolo uletela user posted image user posted image user posted image

ja ja tole bi pa nujno rabila pa še pol za sokca dobiš ni blemauser posted image user posted image user posted image

ti samo povej.....se bom potrudila.....

si predstavljaš naslovnico v direktu user posted image user posted image user posted image

nosečka z macolo razbila ambulantno tehtnico zaradi strahu pred njeno ugotovitvijo  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
5.1.2009 22:45:31   

nič...grem tudi jaz spat...

je treba zjutraj vstat user posted image ..pa mladino v vrtec odpeljat...na luštno user posted image

joj...kolk je bila danes vesela....sem imela kar solzne oči.....

lepo pančaj pa tebi tudi birdy...

To je nekaj najlepšega da gre otrok v vrtec z veseljem največja muka je da joka in joka...Veliko igranja v vrtecu ji želimuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
5.1.2009 22:46:14   

ti samo povej.....se bom potrudila.....

si predstavljaš naslovnico v direktu user posted image user posted image user posted image

nosečka z macolo razbila ambulantno tehtnico zaradi strahu pred njeno ugotovitvijo  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:54:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
5.1.2009 23:24:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dober večer!

MOj je glih kar reku: KVA SPET BEREŠuser posted image .....sam on ne ve d rabm pol ure, če me cel dan niuser posted image ....

Jst sm v nizkem štartu za spanje...morm še seznam nardit za jutrišno šopingiranje hrane pri najboljšem sosedu......fajn bi blo, če bi šla še na eno rundo lepotičenja nohtov....bom vidla....

Lepo se mejte, pa počakite do FEBRUARJA!!!

zdle si me pa vstrašla s stavkom "jst sem v nizkem štartu" punce ne se špilat k mam slabe živčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

bejbe lahko noč

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
6.1.2009 4:39:23   
tanci29
dobro jutro...

jest pa zdele mal telovadm da bo vaga mal manj pokazala na pregleduuser posted image user posted image user posted image ...sej se hecam da nau kera misnla da sm na glavo padla...
erik se je prejle mal zbudu, glih tolk da sem mogla ustat pol pa nisem mogla nazaj zaspat, pa žejna sem za pop....
sem pa prišla mal prebrat kako ste preživele večer...

balonchy tudi jaz želim da se čimprej vrne domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy-ja res škoda da se ne bomo vidle...držim pesti da bo vse ok....pa super da je tarja šla tako radas nazaj v vrtec...erik tudi brez problema...

brkn-ti se kar mal spočij, sej vem da je težko ampak včasih je tudi potrebno, še bolj kot pa vse nardit, pa noge u luft prosim...

diamantina-tale tvoj pa tud mene vsake tolk razp...di, dobra si da si lahko tiho, jest bi ziher rjovela tolk da bi me pelau ne vem kam sam da bi mel mir...

cita-pa se mal zlaž kolk je vaga pokazala, sej ne vidjo tam, al prov zraven stoji pa gleda...men zmer reče sestra stopi na vago pol ji pa povem kolk kaže...sam če bi mi kdo ful ful težil bi ziher kako kilo zamolčala

kolumbo-dobra SI DA SE ŠE DAŠ V NISKI ŠTART, A POL TE TVOJ DVIGNE AL LOHK TUD ŠE SAMA USTANEŠuser posted image ...joj črke so se pržgale, se vid da po temi tipkam....no sej zdej se boš že kmal zbudila...aja pa do februarja še kej napiši no

claud-hvala za lepe želje za jutri, sej če se ne motim maš ti tudi pregled, tako da srečno tudi tebi

nč zdej grem pa počas nazaj u mižule, če mi rata..

lep dan

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
6.1.2009 7:10:01   
baki
dobro jutro vsem.pijem kavo in tipkam.kul ne.saj tk se vse spite.vceraj sem bila ob osmih ze v pižami,pol sem mojmu se noge potisnala da mi jih je zmasiru,pol mi je pa tk fajn da ne morem več vstat,sem čist mehka.ko je pa vse tk fajn pa ma tamali uro telovadbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .jst mam jutri pregled pa se bom nardila butaso ko bom na vago stopla(od kod kile ,saj nisem nic jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ),ziher je fuc dajte drugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .povejte če se je keri že trebuh ful spustil,men se je mam filing,da ga bom pocetlala.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
6.1.2009 7:12:18   
baki
morem se noge skupi tišcat se najmanj do konc mesca.pol pa.........

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
6.1.2009 7:38:44   
rebeka84
dobro jutro tudi iz moje strani, baki verjetno sva edini, ki norima že tak zgodaj...
jaz nič ne opazim, da se mi je trebuh kaj spustil, mogočeuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
6.1.2009 7:40:00   
baki
se zaj ne vem a naj vzamem ea al ne .ful se bojim porodauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
6.1.2009 7:41:12   
Shuka
jutro user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
6.1.2009 7:41:59   
rebeka84
jaz se ga tudi bojim, ampak sem rekla kar bo bo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?