|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
6.1.2009 11:29:48   
sasa.vracko
alea01 - zdej si mi pa dala nalogo...user posted image  no, jaz mam do Spara okrog 10 minut, odvisno s kako brzino grem user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
6.1.2009 11:54:24   
Anonimen
Hali,halouser posted image

Hvala za pohvaleuser posted image ,je bila pa proti veceru se 1x bolj rdeca,sem se ze bala,da ne zboli,pa jo je res zgleda samo mraz"opekel",ker danes je cist ok.

GH,je vceraj prvic probala mango,no je dobila kar celega,je tooolk ustka odpirala,je bil res dober.Danes ji bom dala pa borovnice(tudi prvic).Me pa zanima ce se maline tudi sme??
Moja Tali se je pa postrigla in to kar velikouser posted image ,saj sem ji dovolila,samo ne tolk.Je bla mal bolana,tako da je 2dni lezala,pa so se ji lasje cist zavozlali(ne prvic).Potem sta sli pa mami in sestra k frizerju,sem rekla naj se njo s seboj vzameta,pa jo naj razcese,pa malo na rese in zadaj na spico ostrize.No,nazadnje so jo komaj razcesale,se sestra je pomagala,pa fajn jo je postrigla(do ramen),pa se na rese....tako,da je zdaj res cist oskubljena.Mi je zal,ker ce bi vedla,da bo taka sprememba,bi rekla,da naj jo vsaj na paza...evo sem se mal zjokala,sam res je mela tako lepe in dolge lase.....
Se je pa tamala vpisala na FB,mi je prav hecno,ko jo tam vidimuser posted image user posted image .

Marjetica,fino,da si nasla malo cenejse sedeze,za stajico pa,so ze tako bolj mini,potem pa ce sta dva notri....samo,pri nas je pa Tali sploh ni imela,pa je nismo niti najmanj pogresali.Mraz imate pa vi veliko hujsi kot mi.Ce bi sla jaz k nasim,bi bila tamala sigurno se v enih hlacah in jopici,tako,da je prav da ju ti malo vec obleces.user posted image

Sasa,a da so ti zabice znane...od kotuser posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
6.1.2009 12:04:05   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Aja pozabila sem vam povedati, da sem včeraj šla na razprodaje malo za Taja. In sem mu v Kiku nakupila dvojne hlače in dva pulovra in sem plačala smešno ceno. Zato punce splača se.

MI smo bili včeraj malo pokukak ker sem glih mogla v Muellerja. Pa sem bla v C&a pa vse kaj je lepo in luškano ima normalne cene. V H&M smo komaj našli ene rokavice za tavečjega. Ostalo še solidno ima normalne cene.

Za Kik pa mi je mož ko smo bli po otvoritvi enkrat noter, da če ga še enkrat pelje tja se bo ločil, ker še baje na tuškem bazaru boljše zgleda. user posted image  

Tako, da o razprodajah včeraj tuga od bednosti....še tist kaj sem pred božičem hotela kupit zase ni bilo več, niti po normalnih cenah....mož mi pa zvečer ko sem bila besna izjavi.....KUPI ko vidiš in ti je všeč, drugače te bo teplo. In vsakič znova se izkaže ta modrost kot prava.

Sicer pa je v splošnem bila včeraj beda po trgovinah. V DMu je bil oddelek Alnature napol prazen, v Mullerju ni blo Aptamil 1...eh....no vsaj šans za zapravljanje nimaš...

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
6.1.2009 12:14:05   
Anonimen
Ninka,kje ma pa tvoj tavelik fantek kravzeljcke?

Razprodaje,pri nas so se zacele ze pred novim letom,pa je res,da kar mi je bilo vsec ni bilo znizano,tako da sem si kupila oblekco in dve majcki po normalni ceni,pa itak s tamalo sploh ne morem kupovat po tej guzvi,saj komaj vozicek obracam...
KIK,meni je odvraten,pri nas je se veliko slabse urejen kot v Slo.Pa se normalno da je tako poceni,saj dobijo robo iz nerazvitih drzav,po zalostno smesnih cenah,pa tudi ta oblacila izdelujejo majhni otroci,tako da,jaz niti pod razno tam ne mislim kupovat.Direktorja KIKA je lahko v dno duse sram,s cim trgujeuser posted image user posted image .

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
6.1.2009 12:22:09   
mtinca1

kleo - luštne fotke - mala je pravi srček s temi rdečimi lički.

razprodaje - včeraj sem šla mal po NM in kupila dve stvari za sebe. mam v načrtu tudi LJ, ampak se bojim gužve.

l.daisy - a daš link od tiste spletne trgovine (za sedeže)?
jaz razmišljam, da bi kupila še en sedež od 9-36 za drug avto. zdaj imamo concord od 0-18kg.

kako vam vsem user posted image  lepo papcajo!!!
mi smo že 1 mesec na gh, pa še ni nekega napredka; razen pri riževi kašici zvečer (zdaj že zmešam z 3 žlicami user posted image ).
zdaj ne uvajam več novih vrst zelenjav (probali smo korenček, krompir, bučke, cvetača), ampak bom začela z metodo: uvajaj dokler se user posted image  ne navadi novega okusa. tako da smo zdaj drug dan na korenčku, ki ga ponudim večkrat na dan. sem pa mal lenoba in sem kupila hipovo korenčkovo kašico. tako da zdaj dam dve žički ven iz lončka (ostalo zaprem in v hladilnik), pogrejem in ji dam. me je minila volja kuhat, pa pasirat,... pa ful posode umazane... zato, da potem poje eno žličko. toliko o mojem načrtu, da bom sama pripravljala hrano... user posted image .

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
6.1.2009 16:21:17   
NinKa
Mtinca gužve v lj ne boš našla, ker je ni, ampak tut našla ne boš nič ali pa zeeeeelllllo malo.

GH...mi smo sedaj kake 3 al 4 tedna na uvajanju. Pa moram priznat, po izkušnjah od prvega sončka, je tokrat čist brez težav. Sicer sem hotela čakat do 6 meseca, ampak nas je tooookkkk lepo gledal ob kosilih da sem mu vseeno dala pred 6 mesecem za jest. Začela sem z zelenjavo in žitnimi kašicami...vse do sedaj funkciopnira, le sadje bi lahko bolje sprejel, ampak se trudi. Pač sadje je iz Alnatura lončkov, ker hrušk trenutno ni sezona, jabolke so bolj boge...tok da to je iz lončkov, zelenjavo mu pa kuham sproti. Dons sva jedla drug dan polento pa je ok. Jutr bova bučke ..une oranžneprobala da vidim če mu to paše.

Kleopatra- moj tavečji je trenutno brez kravžlčkov, ker je imel en neljub dogodek za rojstni danv vrtcu, ko mu je nasilen sovrstnik na temenu izpulil cel šop las. In je sedaj na vrhu glave plešast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa imata oba tamala "čupo" po meni, ker imam ful dolge in goste lase, medtem ko je ata bolj plešaste narave user posted image .

Glede avtosedeža...jaz bi tut imela kak pameten link, ker enga Romer Kinga imamo, za drugi avto pa rabim še enega. Sicer bi imela Tobija - po možnosti v isti barvi ko je Quinny moder navy- ker bi pasal k barvi mojega avta---ampak je malo preddrag za drug avto sedež---razen če ga ne najdem v kaki akciji. Sedaj ko je menjava letnic bi se moglo kaj najti....si bo očitno treba malo časa za te zadeve vzet.

Uživajte jaz grem kuhat, ker prihajata moja dva moška. Pol p še v trgovino.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
6.1.2009 17:04:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NinKa

Kleopatra- moj tavečji je trenutno brez kravžlčkov, ker je imel en neljub dogodek za rojstni danv vrtcu, ko mu je nasilen sovrstnik na temenu izpulil cel šop las. In je sedaj na vrhu glave plešast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa imata oba tamala "čupo" po meni, ker imam ful dolge in goste lase, medtem ko je ata bolj plešaste narave user posted image .

Ojoj,boscek.Pa saj mu bodo zrasli,bo pa spet cupav.Jaz bi tut rada imela mal vec las,pa na zalost ostaja samo pri zeljahuser posted image .

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4232
6.1.2009 17:17:30   
Anonimen
Moram pohvalit od Meri žabice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas 2 dni sam čitam. Komaj začnem pisat, mi že tamala tečnari. Smo v fazi, ko pokrči noge na trebuhu.user posted image Plezanje bo verjetno kmalu osvojila.user posted image
Pa od danes naprej pokaže, kako je velika, ploskamo (sicer bolj s pestmiuser posted image ), odkimavamo malo tudi jaja, pa buc znamo.user posted image Se moram pohvalit, ker mi je tako cart tole razvijanje dojenčkov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
6.1.2009 19:22:15   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Moram pohvalit od Meri žabice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas 2 dni sam čitam. Komaj začnem pisat, mi že tamala tečnari. Smo v fazi, ko pokrči noge na trebuhu.user posted image Plezanje bo verjetno kmalu osvojila.user posted image
Pa od danes naprej pokaže, kako je velika, ploskamo (sicer bolj s pestmiuser posted image ), odkimavamo malo tudi jaja, pa buc znamo.user posted image Se moram pohvalit, ker mi je tako cart tole razvijanje dojenčkov.user posted image

bravo za osvojene spretnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
6.1.2009 20:00:24   
*Mojca*
Čer babe žabe!

Jaz pa imam slabe novice user posted image . Midva sva bila danes pri P in se premalo redimo. Imamo 67.5cm in 6860g. V slabih 2 mesecih smo pridobili samo 400g. Očitno gromozanske količine GH ne pomagajo. Nahrulila me je zakaj sem nehala dojit čez dan in zakaj je potrebno pri 6 mesecih v celoti nadomeščat obroke. Jutri greva na poskusno dojenje. Prideva tja lačna, se zvagava, podojiva in spet zvagava. Če ne bo dovolj, morava na AM. Z mesom začneva ko bomo 7.5m, z mlečnimi izdelki pa ko bomo 9m. Za zdaj bi morali jesti samo sadje, zelenjavo in mleko oz. AM. Trdno sem odločena, da bom mleko dobila nazaj, danes sem ga pristavljala po vsakem obroku in se mi zdijo zize že malenkost bolj polne. Prosim za pika poke da se naš piščanček poredi.
Sedimo samostojno, ampak imamo še ukrivljeno hrbtenico, zato ga ne smemo še posedat, iz lupinice lahko prešaltamo na Tobija, ampak samo če ga nagnemo da bo kakor v lupinici. Ne sme še biti v pokočnem položaju.
Drugače pa sem bila danes tudi na sestanku pa plavanje. Vse super, zanima me samo kaj mislite o neoprenskih hlačkah. Predstavili so na tak način, da bi to skoraj moral imet. Je pa vseeno 21 eur in me zanima mnenje tistih, ki plavate oz. ste že plavale.

No tako, sonček je zaspal, jaz pa grem še malo srfat po netu...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4235
6.1.2009 20:14:55   
Cofijana
Zivjo cveke vidm da kar veliko pisete ko mene ni bilo od novega leta, sem mogla umes k tamalmu skoct k  se je na hitro zbudu. No da vam povem nas mali korenjak se ze kar precej casa sam ustaja na  noge pa po vseh sterih je zacel se plazit tako da morem bit skoz zdraven njega da kje ne pade dol iz ksne stvari ki se je prime. No vsem cestitke za mini rojstne dneve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa za tiste ki ste bovckani pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no se se kej slismo jutri . Zdaj pa morem mojga mozka mal stisnt pa objet ker je bovckamuser posted image . Lepo se imejte caw baw.user posted image

http://cofijana.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4236
6.1.2009 20:59:25   
sasa.vracko
Mojca - user posted image user posted image user posted image da bi se Lukec poredil in da boš spet dobila mleko!

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
6.1.2009 21:05:34   
mtinca1
za kilograme, dekagrame, grame.... za Lukca (Mojca) ....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4238
6.1.2009 21:09:09   
Anonimen
O Mojca,za Lukcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sicer nisem cist razumela to z mlekom.P te je nadrla ker si cez dan ukinila dojenje...kako,pa saj nisi cist ukinila al kako,sem mislila da imas tako kot jaz,2obroka GH,pa zvecer kasice,vmes pa mleko.
Drzim pesti,da vama dojenje stece,sicer pa na AM.Midve sva na njem ze skoraj od zacetka,pa je fejst zdrava,tako da ne skrbi,ce slucajno z dojenjem ne bo nicuser posted image .

Tina,jaz ji dajem vse kar dajes ti + avokado,mango,melono,zdaj ji bom dajala se jajcevec.

Neposredna povezava do sporočila: 4239
6.1.2009 21:15:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

O Mojca,za Lukcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sej bo - mleko itak ne zgine kr tko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
6.1.2009 21:16:34   
*Mojca*
Midva sva se do novega leta dojila 3x dnevno, 2x GH, pred spanjem pa kašica z mojim mlekom. Z novim letom sem on obrok dala sadje namesto dojenja. Ampak očitno je bilo že prej premalo. Rekla je, da mora otrok pri tej starosti še vedno na dan dobiti vsaj 500ml mleka, ker sadje in zelenjava nista dovolj za potrebe rasti. Za meso in mlečne izdelke so pa še premahjni....

Hvala vsem za pikepoke. Sem pa malo vinjena, ker sem spila en pir....baje pomaga pri mleku user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
6.1.2009 21:18:17   
Anonimen
Mojca,sem prebrala se enkrat kaj si prejsnic napisala o hranjenju.
No Marisa poje tudi kar vecjo kolicino GH,samo ji vec ne vagam,tako da ne morem povedat tocno v gramih,ji dam pa vedno po GH recimo cez uro in pol do 2h,preden gre spat se flasko,prib.120-150ml.Pa zvecer po kasici isto.Pred spanjem se mleko.
Evo sem ti napisala ce ti kaj pomagauser posted image .

Kako so eni vasi otrocki ze pridni-govorijo,se plazijo,vstajajo,ploskajo...so si pa res razlicni.Pa ne da mene skrbi za Meri,niti pod razno,se vse pride,samo je bila pa Tali veliko hitrejsa v vsem,Meri jo premaga samo pri papanju in teziuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
6.1.2009 21:20:09   
Anonimen
Mojca,si me prehitela.
Si pa bolj "pirnjena"user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
6.1.2009 21:25:18   
*Mojca*
Načeloma sem pozitiven človek in tudi zdaj sem. In vem da bo vse ok in da bova zmagala. In ko se bova šla kontrolno vagat bo vse ok!
Pa hvala za lepe besede! user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
6.1.2009 21:31:42   
babysolza
Sem sam mal prebrala, pokomentiram jutri ob kavici (Samsa, a bo zajtrk?user posted image ).

Mojca - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo Luka hitro rastel in bo mami polna mlekca!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
6.1.2009 21:45:39   
Anonimen
user posted image

1. Eva2008 (Tia, Hana, 29.4.2008)
- rojstvo Tia2100g, 45cm
- rojstvo Hana: 2000g, 44cm

2. kodrana (Tara, 13.5.2008)
- rojstvo: 3120 g, 52 cm

3. cofijana (Jan, 16.5.2008) 
- rojstvo: 3250g, 52cm, OG: 34 cm 
- 3. cepljenje: 8300g (+ 5050g)

4. tancho (Malakai, 18.5.2008)
- rojstvo: 3570g, 53cm
- 2. mesec: 6190 g, 59 cm (+ 2620 g, 6 cm)

5. Rosali (Liam, 18.5.2008)
- rojstvo: 3055g, 50cm
- 10.7.2008: 5125 g (+ 2070 g, 7cm)

6. katja_k (Matija, 19.5.2008)
- rojstvo: 2940g, 51 cm

7. Špelin@ (Gregor, 19.5.2008)
- rojstvo: 3870 g, 54 cm, OG: 37 cm

8. Kleopatra28 (Marisa, 21.5.2008)
- rojstvo: 3580g, 50cm, OG: 35'5 cm
- 6 mesecev: 8840 g, 68'5 cm, 43'7 cm (+ 5260 g, 18'5 cm, 8'2 cm)

9. nInAzWeRiNa (Teja, 24.5.2008)
- rojstvo:
3330g, 51cm
- 3.10.2008: 5920 g, 63,5 cm (+ 2590 g, 12,5 cm)

10. tweetek  (Janez, 24.5.2008) 
- rojstvo: 3275g, 51 cm
- 1. mesec: + 900g, 2 cm, 3 cm

11. uvuv  (Miha, 25.5.2008)
- rojstvo: 2530g, 48cm

12. tul  (Ožbej, 26.5.2008)
- rojstvo: 3000g, 50cm
- 1. mesec: + 1300 g, 4 cm, OG: 36 cm

13. valentina2006 (Matevž, 26.5.2008)
- rojstvo: 3900g, 53cm, OG: 37 cm
- 1. mesec: 5595 g, 58'5 cm, OG: 40 cm (+ 1695 g, 5'5 cm, 3 cm)

14. polony  (Lara Ana, 27.5.2008)
- rojstvo: 2900g, 49cm

15. sasa.vracko  (Luka, 28.5.2008)
- rojstvo: 3500g, 50cm
- 26.11.: 8800g, 69cm (+ 5300 g, 19 cm)

16. l.daisy  (Anžej, Ažbe, 28.5.2008)
- rojstvo Anžej: 3270g, 50cm, OG: 37 cm 
- rojstvo Ažbe: 3260g, 51cm, OG: 34 cm
- 26.11.08 - Anžej: 9250 g, 70 cm, OG: 45 cm (+ 5980 g, 20 cm, 8 cm)
- 26.11.08 - Ažbe: 9360 g, 72 cm, OG: 44 cm (+ 6100 g, 21 cm, 10 cm)

17. pikica_30  (Maks, 28.5.2008)
- rojstvo: 3800 g, 52 cm
- 22.9.08: 6550 g, 67 cm (+ 2750 g, 15 cm)

18. Tina 28  (Anja, 29.5.2008)
- rojstvo: 3550g, 53cm, OG: 35,5 cm
- 4. mesec: 6750 g, 67 cm (+ 3200 g, 14 cm)

19. Kaja08  (Žiga, 29.5.2008)
- rojstvo: 3600g, 51cm, OG: 36,5cm
- 4. mesec: 7870 g, 69 cm (+ 4270 g, 18 cm)

20. j6  (Aljaž, 30.5.2008)
- rojstvo: 2970g, 50cm, OG: 34cm

21. annnna  (Mai, 30.5.2008)
- rojstvo: 3260g, 49cm
- 3. mesec: 6060 g, 63 cm, OG 40 cm (+ 2800 g, 14 cm)

22. marty5  (Matija, 30.5.2008)
- rojstvo: 4130g, 56 cm

23. bassa  (Vita, 30.5.2008)
- rojstvo: 3040g, 51cm

24. maychi17 (Lina, 30.5.2008)
- rojstvo: Lina, 2810g, 48cm

25. she29 (Maja, 1.6.2008)
- rojstvo: Maja, 3630g, 52cm

26. HEI
(Mark, 2.6.2008)
- rojstvo: 3640g,  54 cm
- 25.11.2008 (6m): 7400g, 68cm, OG: 44,5 cm (+ 3760 g, 14 cm)

27. polma (Tine, 3.6.2008)
- rojstvo: 3939g, 54cm, OG: 38cm
- 8.10.08: 7600 g, 65'5 cm, OG: 45'5 cm (+ 3661 g, 11'5 cm, 7'5 cm)

28. nina7 (Gaja, 3.6.2008)
- rojstvo: 2870g, 49cm
- 1. mesec: 4100 g, 54 cm (+ 1230 g, 5 cm)

29. lidijajenko (Tamara, 6.6.2008)
- rojstvo: 3130g, 49cm

30. fiesta (Job, 6.6.2008)
- rojstvo: 3620g, 52cm

31. simdar (Lina Zoja, 6.6.2008)
- rojstvo: 3440 g, 52 cm 

32. Polly80 (Vita, 7.6.2008)
- rojstvo: 3300g, 50cm, OG: 32,5 cm
- 3. mesec: 5250 g, 60 cm (+ 1950 g, 10 cm)

33. 24julij (Lara, 7.6.2008)
- rojstvo: 2730g, 49cm
- 3. mesec: 5760 g, 61 cm (+ 3030 g, 12 cm)

34. cv3rklic4 (Primož, 7.6.2008)
- rojstvo: 3780g, 53cm, OG: 37cm

35. anaj 22
(Jaka, 8.6.2008)
- rojstvo: 3800g, 55cm
- 17.10.08: 7650 g, 70 cm (+ 3850 g, 15 cm)

36. lunca14 (Lun, 8.6.2008)
- rojstvo: 3500g, 52cm
- 5.1108: 8800 g, 70 cm, OG: 42 cm (+ 5300 g, 1a8 cm)

37. aleksandra silvija (Lovro, 9.6.2008)
- rojstvo: 3200g, 52cm, OG: 35cm
- 4 meseci: 6300 g, 63 cm (+ 3100 g, 11 cm)

38. žanka (Neža, 9.6.2008)
- rojstvo: 3170g, 51cm

39. inetbike (Ema, 9.6.2008)
- rojstvo: 3645g, 50cm

40. D.anna76 (Maks, 10.6.2008)
- rojstvo: 3170g, 52 cm
- 4,5 mesece: 7400g, 66cm (+ 4230g, 14 cm)

41. tteeaa (Lana, 10.6.2008)
- rojstvo: 2600g, 49cm

42. lonapo (Žiga, 11.6.2008)
- rojstvo: 3600g, 54cm
- 17.9.08: 6970 g, 67 cm (+ 3370 g, 13 cm)

43. sassy0 (Oskar, 11.6.2008)
- rojstvo: 3850g, 55cm, OG: 37 cm
- 1. mesec: 6060 g, 62 cm, OG: 40'5 cm (+ 2210 g, 7 cm, 3'5 cm)

44. miška81 (Zala, 11.6.2008)
- rojstvo: 2810g, 47cm, OG: 34 cm

45. busybee882006 (Katjuša, 12.6.2008)
- rojstvo: 3530g, 51cm

46. alea01 (Izabela, 12.6.2008)
- rojstvo: 3780g, 51cm, OG: 37cm
- 4.11.08: 7030 g, 64 cm (+ 3250 g, 13 cm)

47. sasi13 (Jan, Anžej, 12.6.2008)
- rojstvo Anžej: 1990 g, 43 cm
- rojstvo Jan: 2120 g, 44 cm
- kontrola teže Anžej: 3580 g, 50 cm (+ 1590g, 7 cm)
- kontrola teže Jan: 3610 g, 50'5 cm (+ 1490 g, 6'5 cm)

48. zp (Maks, 12.6.2008)
- rojstvo: 

49. Katrin08 (Mark , 12.6.2008)
- rojstvo: 3755g, 53cm
- 4.mesec:
7890g, 67cm (+ 4135g, 14cm)

50. Didlinaa (Sara, 13.6.2008)
- rojstvo: 3180g, 50cm
- 3. mesec: 6800 g, 62 cm (+ 3620 g)

51. AnjaPH (Maksimilijan, 14.6.2008)
- rojstvo: 2820g, 51cm
- 4.11.: 8400 g, 66 cm, OG 43 cm (+ 5580g, 15 cm)

52. taanikaa (Žan, 16.6.2008)
- rojstvo: 3130g, 52cm, OG: 36,5 cm
- 19.12.08: 9930 g, 73'5 cm, OG: 45(+ 6800g, 21'5 cm, 8'5cm)

53. sasonek (Oskar, 17.6.2008)
- rojstvo: 3765g, 53cm, OG: 37cm
- 3 mesece: 7300g, 65cm (+ 3535g, 8cm)

54.mtinca (Lana, 17.6.2008)
- rojstvo: 3940g,  53 cm
- 4.12. (5,5 meseca): 8200g, 68'5cm (+ 4260g, 15'5cm

55. rozica984 (Eva, 17.6.2008)
- rojstvo: 3510g, 54cm

56. mate0ja (Tjaša, 18.6.2008)
- rojstvo: 3760g, 52 cm, OG: 37 cm

57. babysolza (Sabina, 19.6.2008)
- rojstvo: 2790g, 48cm, OG: 34 cm

- 15.12.08 (6m): 7360 g, 69 cm, 44'6 cm (+ 4570 g, 21 cm, 10'6 cm)

58. nataška82 (Jakob, 21.6.2008)  
- rojstvo: 3740g, 50cm 

59. *lina* (Alina, 21.6.2008)
- rojstvo: 2660g, 49 cm
- 23.9.08: 7460 g, 60 cm (+ 4800 g, 11 cm)

60. nya (Luka Patrik, 22.6.2008)  
- rojstvo: 3610g, 51cm, OG: 35 cm
- 17.12.08 (6 m): 8550 g, 68cm, OG: 42'5 cm (+4940 g, 17 cm, 7'5 cm)

61. wilma (Lilia, 22.6.2008)  
- rojstvo: 4000g, 51cm

62. Mojca78 (Luka, 22.6.2008)  
- rojstvo: 3000g, 51cm

63. beyba (Ela, 23.6.2008)   
- rojstvo: 3780g, 53 cm

64. lukatova mami (Luka, 23.6.2008)   
- rojstvo: 

65. Rahelca (Ana, Jan, 23.6.2008)
- rojstvo Ana: 2700 g
- rojstvo Jan: 2300 g

66. *Mojca* (Luka, 24.6.2008)   
- rojstvo: 3160g, 51 cm
- 6.1. (6 mesecev): 6860g, 67'5 cm(+ 3700g, 16'5cm)

67. Samsa (Lara, 25.6.2008)   
- rojstvo: 2960 g, 50 cm
- 17.12.2008: 7305 g, 66 cm (+ 4345g, 16 cm)
17. 12. 2008 ) 7305 g in 66 cm

68. RMRM (Lukas, 26.6.2008)   
- rojstvo: 3200g, 53 cm
- 15.12.: 7070 g, 65 cm, OG: 41cm (+ 3870g, 12 cm )

69. sonček26 (Eva, 26.6.2008)   
- rojstvo: 3600 g, 51 cm
- 29.9.08: 7190, 61 cm (+ 3590 g, 10 cm)

70. NajaG (Staš, 28.6.2008)   
- rojstvo: 4020g, 52 cm, OG: 37 cm

- 1. mesec: 4470 g, 57 cm (+ 450g, 5cm)

71. *anamor* (Taj, 30.6.2008)   
- rojstvo: 3770g, 51 cm
- 7.10: 6250 g, 62,9 cm (+ 2480g, 11,9cm)

72. ninny (Ema, 30.6.2008)   
- rojstvo: 3730g, 55 cm
- 24.11.08 : 7020g, 68 cm (+ 3290 g, 13 cm)

73. Jerneja RR (Petja, 1.7.2008)   
- rojstvo: 3250g, 53 cm

74. slovenka (Sofija, 2.7.2008)   
- rojstvo: 3330g, 51 cm
- 4,5 meseca: 5800 g, 63 cm (+ 2470 g, 12 cm)

75. ninKa (Nick, 3.7.2008)   
- rojstvo: 3430 g, 52 cm
- 10.11.2008 (4. mesec): 7540 g, 68,5 cm (+ 4110 g, 16,5 cm)

76. ##anja##

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4246
6.1.2009 22:00:14   
annnna
lep zimski in mrzli pozdrav še od mene in srečnega pa zdravegauser posted image

malo mi je čudno ker se nisem nič javla že celo večnost in sploh ne vem kje naj začnem. če bom napisala predolgo pa se vam itak ne bo dalo brat.

evo še naše mere za nazaj:
4. mesec: 6990gr, 67cm
6. mesec: 7880gr, 72cm,43cm og

kar se zdravja tiče - nismo najbolj zadovoljni z njim in sicer se mu že en mesec vleče vse skupaj... začelo se mu je z angino, nakar je dobil izpuščaje in smo preboleli šesto otročko bolezen, da pa še ni bilo dovolj pa smo povrh vsega še fasali bronhitis in dobili antibiotik  in pumpice, da pa še kr ni dovolj pa smo danes na kotroli zvedli da ma vneto uho pa očke in še kr kašlja tak da smo dobili še kpljice za uho in oko pa še eno flašo antibiotika pa še vpihovat dve pumpice 2 vpiha na 8 ur, čez štiri dni pa na 12 ur. KATASTROFA! bogi otrok kako je to mučenje da opravimo ta obred dvakrat na dan...grozn jok da gre še meni zraven na jok ko ga poslušam...samo če že morem...
smo pa bli danes pri enem homeopatu in nam je dal homeopatska zdravila, da bi se dalje s tem zdravli ker antibiotiki so adijo, pa smo dobli danes pri zdravniku še dodatno porcijo antibiotikov...in zdaj ne vem... vseeno mislim da je boljše, da se te pozdravi s temi zdravili do konca pa mu bomo pol z homeopatskimi dvigovali odpornost...ojojuser posted image user posted image user posted image

GH- jemo vse po malem oz predvsem zelenjavo ker sadja nimamo preveč radi, najboljši je pa mesek pa dobri stari girs...

no dovolj je blo zaenkrat da ne bo preveč branja. upam da sem kolko tolko razumljivo napisala

blato- kar trde klobasice al pa kaka kuglica, bogi se ful muči pa še to vsaka dva dni samo...user posted image user posted image

lepo se mejte pa doooosti zdravja

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
6.1.2009 22:10:44   
slovenka
ojla punce,

jaz vas pa zadnjih par dni samo preberem, potem pa nimam nič pametnega za napisat. no, saj nimam nikoli, pa vseeno pišem user posted image

Mi smo zdravi, ponoči še kar 2x lačni. user posted image Drugače je sedaj zmeraj na trebušku, plazi se pa po njem nazaj, ne naprej. ne vem, kaj ima naša vse obrnjeno, pa po hrbtu skače, na trebuščku pa ji naprej še ne gre. V kinderpetu pa povprek spi. Jo dam normalno notri, pa se takoj obrne in ima pokrčene noge in je horizontalno. Svašta.

V nedeljo imamo pa krst, smo to z 2 klicema zrihtali - en klic k župniku, en pa v restavracijo, potem je pa še vsak od naju dveh poklical trojne, da pridejo zraven, pa nas bo 25 in je zadosti. Sem pa vesela, ker sem od župnika izvedela, da v cerkvi kurijo na radiatorje, tako da bomo tja prišli v pajacu, potem je pa lahko brez njega, pa še prej bo maša, tako da je menda zelo toplo, tako pravi župnik... No, to bo naš simpl krst.

Blato - pri nas je tudi zelo različno, v barvi hrane, korenček pa je res ja tako, da ga jaz zmiksam, potem se pa v želodčku spet skup sprime in pride tak ven user posted image Pa kar več kaka sedaj, ko je sadje in zelenjavo, parkrat na dan...

Glede las sem se spomnila, da vam moram povedati, da se mi je izpadanje s prvo menstruacijo čist ustavilo. tako da super.

Lepo bodite vse!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
6.1.2009 22:11:36   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Načeloma sem pozitiven človek in tudi zdaj sem. In vem da bo vse ok in da bova zmagala. In ko se bova šla kontrolno vagat bo vse ok!
Pa hvala za lepe besede! user posted image user posted image user posted image

Seveda bo! Pravo razmišljanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
6.1.2009 22:22:28   
Anonimen
annnna,to je pa res hudo.Za Maiauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mas lepe slikice v profilu.Si to ti s tamalim?Kolk si pa mlada ce smem vprasat?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?