|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
6.1.2009 9:12:22   
dojenč
zoja miša-POČAKAJ DA AVTO VIDI MOJ DRAGIuser posted image JE FULL NOR NA  AVTE,MIDVA IMAMA AUDI 8,on bi ga sicer zamenjal, sam jaz ne, ker je moj ljubček.user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 926
6.1.2009 9:18:59   
anita goitan
pleh pičuser posted image

tazga hoče met Zoja
user posted image
..sam imam mami premajhno porodniško, očka je pa nove pancarje kupu...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.1.2009 9:19:45 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 927
6.1.2009 9:24:43   
buhtlčk

TILEN,  ANAI & LIJA

Čestitke za 5ko!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
6.1.2009 9:30:01   
Zoja Miša

Erin - TILEN 
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image  

Na hitro, predno moj zopet internet kabel okupirauser posted image . Dela od doma. Jaka bolniškauser posted image .
Popoldne grem na dif na sestanek za plavanje, da vidimo do kdaj bodo pogorene bazene popravliuser posted image .

Anita, Zoja ima okususer posted image
Ozziebo hvala za kavico, je pasala, čeprav princeska je spala od 9-5huser posted image

Dojenč, no potem pa le hitro poklicatiuser posted image

Matejchi, ja smeh mora biti, sam včeraj res ni bil moj dan, sem bila sitna ko user posted image

Karmar, ja no prav, te bom pa črtalauser posted image
Nell, pravega korenjaka imašuser posted image

K nama pa pride patronažna za GH v četrtek, pa bomo videli, kaj bo povedala. Jo bom z vprašanji zasula, da ne bom vam skos težilauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
6.1.2009 9:47:12   
matejchi
anita nič ne vokaš po Kamniku?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 930
6.1.2009 9:47:26   
Zoja Miša
Še to Majči, včeraj si me spraševala za vlažilec zraka, meni se zdi o.k. Ga imamo pa bolj kot ne prižganega čez dan (ponoči po potrebi), ko centralna dela na polno. Ponoči pri nas centralna ne laufa in tako se mi zdi, da je kar o.k. Kupila sva ga v Merkurju. 90,00 eur. In ja, lažje se diha!user posted image

In glede hlajenja GH, jaz imam pa lonček, v katerega se nalije vroča voda, da ostaja hrana topla. user posted image Sicer še nisem uporabljala, ampak po mojem je to o.k.

Se beremo zvečer, menda.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 931
6.1.2009 9:49:36   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita nič ne vokaš po Kamniku?

not jetuser posted image , še mal mrzlu auser posted image

slinčki
user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.1.2009 9:50:25 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 932
6.1.2009 9:50:10   
matejchi
anita kdaj pride Romana kaj okoli??

< Sporočilo je popravil matejchi -- 6.1.2009 9:51:27 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 933
6.1.2009 9:51:20   
anita goitan

pojma nimam, ni bla nič tukiuser posted image , mah 1x konc jan jo bom poklicala da vem kira rebrca kupm za Zojouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 934
6.1.2009 9:52:12   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

pojma nimam, ni bla nič tukiuser posted image , mah 1x konc jan jo bom poklicala da vem kira rebrca kupm za Zojouser posted image

obrana...user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 935
6.1.2009 9:53:57   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

slinčki
user posted image

user posted image  tut pr nas tkole zgleda

Neposredna povezava do sporočila: 936
6.1.2009 9:55:35   
ozziebo
anai in lija, sem vaju spustila, sorči, še nisem kofeta do konca spila, user posted image , tudi vama čestitke!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.1.2009 10:02:57   
bambi14
Jutro,

sem malo hecala naj še malo ajča in sem jo vzela k sebi v veliko postlo,.....mah ji ni blo več za spat, se je kregala na mene in se igrala z postelnino( ima drugačen zvok ob kraspanju kot njenauser posted image ),....in sedaj smo budni, ona na tleh, jaz na RR in mislim na izpit.

Slinčki so tudi pri nas tako,...ampak niso tako lepi, ker so rabljeni že pri 2 user posted image . Pa so tisti novi, ki sem jih kupila isti,...user posted image

Šccccc,.....ja ja saj grem malo prebrat. user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 938
6.1.2009 10:04:40   
matejchi
anita gremo ven... greva gledat smrekce...user posted image

RD RR

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 939
6.1.2009 10:08:41   
anita goitan

anita gremo ven... greva gledat smrekce...user posted image

dej prid sem,ti skuham dobr kafe, pa še lučke ti na magnoliji prižgem

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 940
6.1.2009 10:24:46   
Erin
Jutrooooooooooooooo

Hvala za čestitke... pa je le prišel dan ko niste pozabileuser posted image user posted image
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA

Čestitke za 5 mesecev tudi vam!

user posted image  

Jaz sem tudi včeraj patronažno klicala, pride v petek, pa da vidim kaj bo dobrega povedala...sem ji pa že omenila da malo papcamo pa je rekla da je to fajn in ni nič narobe.user posted image

Ej punce, a mate vse AUDI-jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A se samo še jaz okol s Puntotom furamuser posted image

tejka - ko bo šimela čas pa le kaj napiši, te že dolgo ni... te pogrešamo.... pa sayuri tud...pa cebrcouser posted image user posted image user posted image Kje je ta punca? user posted image Pa nyna, carol,  daja, andrejaboris, Maja T., Vilika, miškolinček, tinka, žanneža, iskanje, čipka, košuta,...
Na raport takoj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 941
6.1.2009 10:53:36   
Ryssa
Hej hej user posted image

Mi dogaja tule za računalnikom, mi je mačka kapučino polila.

Mi smo bili danes že pri P, je dobil pikico in rotarix. Zdejle je pa menda končno zaspal. Mi smo tud čist pikasti po obrazu in tako suho kožo ma po ličkah, pa je rekla P da je to od mraza in sline.
Ko je dobil pikico ni nič jokal, sploh ne vem če je zaznal da je kaj bilo user posted image Prvič se je pa tak drl.

Čestitke Anai, Lija in Tilen user posted image user posted image user posted image

Lan je pa reku da bi imel tega:

Neki me zaj* z velikostjo - porscheja v glavnem user posted image

Sem optimistična in verjamem, da bom enkrat res mela Porscheja user posted image

Glede mer (Lanovih user posted image ) je pa tako - sploh ga niso merili in tehtali user posted image Za seznam bojo mere za 4 mesece 67cm in 7700 g, merjeno doma 17.12.
Za 5 mesecev ga bom pa spet zmerila in stehtala in potem sporočila.
Cepljenje je bila pa danes 6.1.

Za GH ni pa noben nič rekel, naslednji pregled imamo pa 24.2. Jaz pa sem tudi pozabla vprašat user posted image Ja nč, po petem mesecu boma počasi začela. Se mi vseeno zdi bolj zdravo postopno uvajanje, ne pa da potem po 6.mesecu začneš in v roku enega meseca uvedeš vse in ima že tri obroke dnevno.

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 6.1.2009 10:56:12 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.1.2009 11:09:54   
gajka
Vidim, da ste se danes nekaj na avtomobile vrgle. user posted image Mi imamo tudi v planu 1 avto menjat - user posted image Xsaro za hmmmm.... V igri je sicer Mazda 6, ampak ni najbolj ''poceni'', v skrajnem primeru pa za Corollo Verso. Moj Yaris pa ostane - je majhen, ampak je velik . Itak je pa skrajni čas, da se Xsare znebimo, ker ima že 200k km, pa še rada pripravlja neljuba presenečenja - npr. ko smo šli domov z Rokovega krsta, nam je avspuh odpadel! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 943
6.1.2009 11:11:28   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin - TILEN 
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image  

jaz tudi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.1.2009 11:18:02   
maca m
Dobro jutro vsem skupaj. Mi smo nocko prespali, ekrat se je zbudil, pojel celo flaso, zamenjala sem mu plenicko in pol je bil do 8 ure mir. Ga grem previjat, nic pokakan, ga umivam z vatko......pa prileti...... kakecuser posted image ......po moji roki.  Torej, usran zacetek dnevauser posted image .  Zdaj pa spet spi.

Kolko spijo vase bejbike?  Moj spi 2 uri dopoldan, 2 uri popoldan in potem od sedmih zvecer do osmih zjutraj. Vceraj pop sem ga zbudila, ker je ob sestih se vedno spal. Kaj je to normalno? Sem ze rekla, da bom vprasala P, ce ima mogoce slabo kri.  Drugace je vedno dobre volje, nikoli se ni bil bolan, sam ne vem, ce je to ok, da toliko spi.

Punce, zakaj mi kar naenkrat ne delajo sumniki?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.1.2009 11:18:23   
bambi14
Zdaj pa se jaz počutim, da vozim staro garo:
- imava 10l starega opla omego karavana(to je ta, ko smo mislili, da ima prevoženih 160- jih pa ima 300user posted image ) in kio sephio 5l in mi na pamet ne pade, da bi menjala. Ima klimo, pa kaj čmo več,...

Eh lažem, saj bi kaj boljšega pa se nočem do vratu in penzije zapufat z krediti, ker je že en kredit za bajto dovolj,....bomo meli drugi avto enkrat čez 10 let, ampak novega najbrž nikoli, ker mi je škoda dnarja. Moje mnenje pač.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 946
6.1.2009 11:19:32   
Ryssa
gajka boljše corolla, je eden izmed najbolj varnih.

Sem prebrala v časopisu, da je prvi dojenček letos v celjski P umrl user posted image Res žalostno user posted image
Sem tak srečna da imam Lana, vedno bolj se tega zavedam. Sem ga prej celega poslinla user posted image

Noče spat user posted image Pa bi ja mogel po cepljenju user posted image Ga neki šrafa, verjetno po rotarixu.

bambi velik sreče na izpitu user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.1.2009 11:19:39   
maca m
Aja, pa hvala vsem vam za dobrodoslico.user posted image

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.1.2009 11:21:56   
Ryssa
Midva imava cliota in vedno ko se spravljam v avto ali ven se treščim v glavo user posted image
Za dva je bil ok, za tri je pa fuuul premajhen. Ampak bo nov še mogel počakat, imam druge prioritete kot pa fajn avto.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.1.2009 11:31:17   
čipka
Živjo, punce! Moram vam povedat, da naša pupa poliva riževe kosimče. Danes je že 4 dan ko sem ji dala ene 5 žličk, pa je cel dan polivala. Stara je pa 4 mesece pa 10 dni. A ji rajši dam rižolino? ne vem kaj naj...druzga ji pa ne upam dajat, ker je patronažna rekla da mora izključno jesti samo riževe kosmiče. Obiskala nas pa še ni, pa je rekla da se oglasi med 4-5 mesecem. Res več ne vem, tukaj vas berem, da nekatere redno dajate že lepo kuhan korenček, jabolček...zakaj je pa meni rekla da mora jesti izključno riževe kosmiče? Res, ne razumem.

No a mogoče kera ve...
Erin , evo mene na raport..user posted image

Moram vam povedat da je Tia začela "brundat" zvečer preden zaspi. tko nekako<. eeeeeuuuuaaaaa, eeeeemmmmmm, eeeeeuuuueeeee, aaaaaaauuuua...user posted image   kok je hecna, sem jo že posnelauser posted image

Če pa takoj ne dobi za jest, pa kriči-dobesedno-hoče takoj flašo in basta! user posted image

Erin - TILEN 
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?