|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
5.1.2009 20:49:19   
Zoja Miša
Samo toliko, prodajava tale avto:

user posted image  podrobnosti si poglejte na tej strani http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2495568

in če mogoče poznate koga, da bi kupil...

Lep večer, jaz grem naprej kašljatiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
5.1.2009 20:55:49   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Hej!
Bom spet kratka. Teja še spi. Novo leto smo preživeli pri prijateljih 55 km izven Ljubljane. In ker imamo tukaj ene face za sosede, so nas presenetili in nas poiskali. Smo jih mi prej klicali, če pridejo kartat. Pa kdo bo šel na silvestra 55 km v neznano, smo si mislili. ONI so nas poiskali in smo umirali od smeha, ko so se enostavno pojavili na vratih. Ja, je blo luštno.

Da ne bo kdo rekel, da ne beremo... samo tega pa res ne razumem, kdo je bil pol kje???user posted image

Tamy a kar na WC??

Zoja človek bi rekel, da danes res ni tvoj dan...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 5.1.2009 20:56:17 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 902
5.1.2009 20:59:40   
tinka14
jao jao jao, kolk mam js za prebrat... ampak ob teh sončnih dnevih... ne morem.

uglavnem mi2 uživama, ati je šel nazaj na šiht, sva ga danes kr mal pogrešala... spet obljubim, da se enkrat spravim zraven in vse preberem, da bom spet na tekočem in bom lahk kej komentirala.

nočko vsem!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 903
5.1.2009 22:03:11   
Erin
sayuri sporoča da je še vedno brez računalnika in bo tko verjetn še cel tedenuser posted image user posted image user posted image . Se tolaži s tem da bo vsasj bajto generalno pospravila. Vas pa vse lepo pozdravlja.user posted image

neža & co ki dajete zvečer v mleko riževe kosmiče - kateri cucelj daste na flaško , ne vem ali naj s tremi luknjicami dam ali unega z večjo odprtinicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 904
5.1.2009 22:05:05   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Katja midva sva se tudi v primeru alergije odločila za bioresonanco. Bova šla v LJ, se morva še pozanimat. Je pa prvi obisk 80 evrov, drugi pa 50. Lahko jim že prvič uspe. user posted image Koliko časa sta se pa matrala z Alernovo oziroma Pregominomuser posted image Jaz sem mu enkrat dala, pa je bilo tako histerično dretje, da je joj. user posted image Mi je pa P rekla, da naj dam pol žličke sladkorja notri, pa tako ga odsvetujejo. user posted image A kaj veš, če mlečne kašice za alergike obstajajouser posted image  

naty jaz mu dajem Allernovo od 23.12., stanje pa ni nič kaj boljše. Jan ima ful suho kožo in bom rekla na posvetovalnici za napotnico za dermatologa. Na ličkih se mu kar lušči koža, isto ima na trebuščku, pa po nogicah. Vendar kak dan manj, kak dan pa več. Pa temence ima še vedno. user posted image Sem že včasih prav slabe volje, ker mu moram to vsak dan dol čohat.user posted image
Za kašice pa ne vem, glih raziskujem kje se katera takšna dobi.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 5.1.2009 22:06:18 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 905
5.1.2009 22:07:23   
bella02
matejchi: mi smo iz LJ, prijatelji so na Gorenjskem, na obisk pa so prišli naši sosedlje iz LJ. Kapiš? user posted image user posted image user posted image Sej je res mal zapleten vse skupuser posted image

Nočka

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 906
5.1.2009 22:17:34   
matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Lep Večer, jaz grem naprej kašljatiuser posted image

Kar izkašljaj se....user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 907
5.1.2009 22:40:00   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Lep Večer, jaz grem naprej kašljatiuser posted image

Kar izkašljaj se....user posted image

...po gobcu jih boš dobla.user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 908
5.1.2009 22:42:25   
karmar
zoja miša hehehe user posted image kako sem se pa jaz znašla na seznamu???user posted image Sej se nisem prijavila???heheheuser posted image . Pa žal tudi tokrat ne bo nič, ker ima 23.1. moj dragi RD in moram malo pripravit za obiske...user posted image
A avto prodajata zaradi prostornega prtljažnika?user posted image  Imam jaz ravno takega, sam je letnik 2003. Ne sprašuj kako voziček notri spravim...user posted image vse razmontiram, kolikor se da...

maca_m in Lony dobrodošli med čvekuljami. Če ne bosta stalno pri računalniku ne bosta dohitevale teh čvek, kot jih jaz ne...user posted image
Lony tudi nam je rekla P naj vzamemo Allernovo ko bo potrebno, pa zaenkrat še dojim polno. Sem pa res zadnjič poslala moža v lekaro, ker se Urša zbuja na 3 ure ponoči in sem mislila da je to mogoče posledica lakote (prej se je zbudila samo 1x na noč). Skratka kupil je Allernovo, a mu je lekarnarka rekla da katera P jo je predpisala, ker je tudi veliko drugih mlek, ki so ravno tako za alergike, a so precej cenejše.user posted image  Pol za piko na i, je pa še ni hotela pit. Sem poizkusila 2x, a ni šans. Kako je to pri vas? Mogoče narobe pripravim...

sayuri pa pol še 14 dni ne bo med komentarji, ker bo imela tolk za prebrat.

Neposredna povezava do sporočila: 909
5.1.2009 22:45:56   
bambi14
Pa samo tolko, da vam pobvem kolk sem blond:

danes sem šla pogledat na portal od faxa kdaj imamo izpit iz prava in sem ugotovila, da 6.01. in se mi še kr ni zdelo čudno dokler nisem skapirala, da je to ju3 in jaz še odprla nisem kake bukve,.user posted image ...no in sem optimist, sem poklicala na fax in se prijavla na izpit. Hmmmm a mislite, da mi bo ratalo,...eh, eni majo srečouser posted image , mogoče jaz tudi. Rabim pesti za ju3, imate opravičeno pucanje,likanje,kuhanje,....

No pa lepo spite, jaz grem spat na knjige in zjutraj si bom skuhala čaj iz listov prava.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 910
5.1.2009 22:59:38   
nell
Zdaj pa še js za lahko nočko pripopam sliko od Tiborja, ki si pri jutranjem umivanju že veselo krtači zobke. In če mu potem to krtačko vzameš imaš vriskanje, da je kr joj.

user posted image

user posted image

bambi seveda bomo držali pesti - pa še pujskiuser posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 911
5.1.2009 23:08:39   
Češnjica
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Lony tudi nam je rekla P naj vzamemo Allernovo ko bo potrebno, pa zaenkrat še dojim polno. Sem pa res zadnjič poslala moža v lekaro, ker se Urša zbuja na 3 ure ponoči in sem mislila da je to mogoče posledica lakote (prej se je zbudila samo 1x na noč). Skratka kupil je Allernovo, a mu je lekarnarka rekla da katera P jo je predpisala, ker je tudi veliko drugih mlek, ki so ravno tako za alergike, a so precej cenejše.user posted image  Pol za piko na i, je pa še ni hotela pit. Sem poizkusila 2x, a ni šans. Kako je to pri vas? Mogoče narobe pripravim...

Naša tudi ne mara Allernove. Sem ji zadnjič pripravila stekleničko, ker se mi zdi, da mi mleka zmanjkuje, pa ni hotela piti. Bomo mogli verjetno še kaj drugega probati, če bo potrebno. Imam pa občutek, da mi mleka primankuje samo na levi strani -če je to sploh možnouser posted image Pri tejle dieti (KM in jajca) sem non stop lačna, mogoče je tudi to krivo user posted image
Aja, sem pa hotela povedati tistim, ki se naročate pri alergologih, da se pri dr.Vodušek v Dravljah (dela na koncesijo in samoplačniško) prej pride na vrsto kot na pediatrični kliniki (sem klicala pred Božičem, pa smo na vrsti že konec januarja, medtem ko bi bili na PK šele konec marca).

Zdaj pa počasi v mižule...

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 912
5.1.2009 23:47:48   
matejchi
bambi pravo je pa luštna zadevca... ni tak dudl.. bolj na kapiš se men zdi.
Ko me Zoja dobi pa pridem k tebi po arcnije... user posted image (Zoja mal heca mora bit, smeh je pol zdravja, smej se pa bo bolje).

RD RR

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
6.1.2009 5:21:50   
Lony27
Jutro!

Še ena neprespana nočuser posted image .
Karmar;midve imave Allernovo že od 12.9.2008. Moja sončica jo je lepo sprejela. Hvalabogu! Komaj čakam da bomo  začeli jesti GH ker tole mleko ima okus po .....user posted image . Sedaj pa moram iti, ker moram tamalo urediti...gremo na bioresonanco v Rogaško... Se vam javim kasneje...user posted image

Lep in nasmejan danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 914
6.1.2009 5:48:29   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Neža meni tudi zadnje čase poje manj vsak obrok. Pridobivanje na teži se zdaj zmanjšuje za polovico in otrok ne rabi več tolk hrane. Ali imata še vedno 4X mleko in 1X GHuser posted image Koliko GH ti pa pojeuser posted image

Da, še vedno ima 4 obrokov, vendar kašica ji bolj paše v 2. obroku in ne v 3. obroku. Ti povem, bi samo kašice jedla user posted image

1. obrok: mleko z riževo kašico
2. obrok: kašico (sedaj imam tudi brež mleka) vsak 3. dan zamenjam okus.
3. obrok: mleko
4. obrok: mleko z riževo kašico
5. včasih mora biti pred spanjem.......

Sedaj poje dovolj kašico, da ji celih 4 ure drži (prej ji držalo za 2 - 3 uri)

Erin.... jaz ima nastavk kar ima 3 različne "flow" an enim. Ful je dobre, da lahko med hranjenje obračaš, da gre hitrej in počašnej (Avent) ima na 3. pri kašici in pri mleko

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 915
6.1.2009 5:55:30   
Neža7
Sori za zamudo.......

Lony in maca_m....... dobrodošli med nami user posted image

user posted image

Sori bolj malo berem zadnje dni user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 916
6.1.2009 5:58:23   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Pa če čestitke za obmesečnice, malo z zamudo user posted image

mariane - TAI
  kaja - LEJA
 daja28 - LEON
 tejkaz - JAŠA
dojenč – ŽANA
 bambi14 - ELANINA
 Aradej - LUCIJA 
tatly - STELLA

Tudi od mene čestitke user posted image user posted image  res mi je kar user posted image  za zamudo. Nič nisem kaj brala user posted image  
Če je še katere tudi tebe čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 917
6.1.2009 6:01:36   
Neža7

Samo toliko, prodajava tale avto:

user posted image  podrobnosti si poglejte na tej strani http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2495568

in če mogoče poznate koga, da bi kupil...

Lep večer, jaz grem naprej kašljatiuser posted image

Midva bi res rabila avto s klimo user posted image  vendar ne vem, če bovo dovolj denarja skupaj dobila do poletje. Bomo pač še eno poletje brez user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 918
6.1.2009 8:02:37   
anita goitan
jutro
kave se mi ne ljubi kuhat...

Zoja spala ni... zdej vsa previta in preoblečena mi se puza pod kuhinjsko mizo oz odriva se rokami.

Močno upam na tak lep dan kot je bil včeraj da bova čimveč zuniuser posted image , matejchi ki bla včeriuser posted image sva šle do pošte tam mimo tebe..

Včeraj imeli uvodno predavanje za bazen, kar nekja mamic in očkov ter seveda dojenčkov, no eni so že kar mal večji oz starejši od Zoje, luštno bouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 919
6.1.2009 8:44:55   
ozziebo
Jutro, no bom pa jaz skuhala user posted image .

Sem spala 4 ure v kosu, kako fajn!!!!!!!!!!!

Pa še tamal je šel ful rad v vrtec user posted image

Tilen, čestitke!!!!!!!!!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 920
6.1.2009 8:48:51   
tejkaz
Dan

Eh, sem mislila, da zdaj pa lahko nekaj napišem, pa sem se zmotila.

Šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 921
6.1.2009 8:54:15   
gajka
Današnje obmesečnice:
user posted image

Erin - TILEN 
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 6.1.2009 8:57:36 >

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 922
6.1.2009 9:06:45   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
matejchi ki bla včeriuser posted image sva šle do pošte tam mimo tebe..

user posted image pelu v LJ (pol mu je bilo pa žal, ko je videl da je šajba na Krvavcu...user posted image ).

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 923
6.1.2009 9:07:21   
matejchi
tejkaz ku-ku.. 

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 924
6.1.2009 9:11:50   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
matejchi ki bla včeriuser posted image sva šle do pošte tam mimo tebe..

user posted image pelu v LJ (pol mu je bilo pa žal, ko je videl da je šajba na Krvavcu...user posted image ).

oo lepouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?