Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:14:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. Če meni reče kdo, če pridem jutri delat nazaj, jaz grem takoj, pa magari 300 € plačujem varstva. Jaz tudi dej dej punce sej ni tko hudo, sej boste gurale cel life, kaj se vam tko mudi na šiht Točno tako. Če se vzameš v roke, zna biti tudi "doma" (na porodniški) zanimivo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:15:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. Če meni reče kdo, če pridem jutri delat nazaj, jaz grem takoj, pa magari 300 € plačujem varstva. jaz pa nebi šla delat ni šans, sam bi pa rada mela zraven varuško, da sem jaz lahko mal na off, bi mi prov pasal Jaz se že tako razdrmana, da bi imela varuška polne roke dela pol bi blo treba pa nabavit kar dve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:16:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz pa ne vem kaj naj nocoj naredim: ali naj Manco skopan ali ne. Celi dan ji je teklo iz nosa in očkov. Sedaj je sicer malce bolje, samo ne vem če je pametno, da jo kopam, da se ne bi še bolj prehladila. Ful uživa v vodi in to je pri nas nekak del večernega rituala, in se mi zdi, da se ji bo vse porušilo če se ne bo skopala. PO mojem jo bom samo na hitro stuširala in hitro zavila, da je ne bo zeblo Če je en dan ne boš kopala, tudi ne bo nič narobe. Jaz Vidka nisem kopala, ko je bil hudo prehlajen, sem ga z mokro krpo obrisala. Nisem hotela reskirat, da bi še kaj zraven dobil. A ve vsak dan kopate? Mi se samo 1x tedensko, ostale dni pa kot mački Sploh sedaj pozimi, če ni kakega incidenta s sračkanjem Ja, mi se kopamo vsak dan, glavo pa sedaj pozimi umivamo 1-2x tedensko. Samo se mi zdi, da jo bom mogla bolj pogosto, ker se ji spet temenca delajo mi se tudi kopamo vsak dan, tudi laske Men se pa ne dan vsak dan tega direndaja delat Sem tako lena kot ****s. Andraža smo vsak dan namakali, saj sem se potem pogruntala, da si lahko olajšam življenje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally edina a AT zdej ponoči spi? ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:17:24
|
|
|
|
tana7
|
aaaaaaaaa, kolk ste naklofale v dveh urah?!?!?!?? jst sm pa čist v depri preveč gledam resne zadeve na TVju, potem sem pa pa čist paf in polna enga gneva pa itak ne morm nč spremenit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:17:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se vzameš v roke, zna biti tudi "doma" (na porodniški) zanimivo. Ti si tudi brez službe, če se ne motim? Kakšno delo boš iskala?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:17:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally edina a AT zdej ponoči spi? ja tale smajli je svetoven za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:17:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. Če meni reče kdo, če pridem jutri delat nazaj, jaz grem takoj, pa magari 300 € plačujem varstva. Jaz tudi dej dej punce sej ni tko hudo, sej boste gurale cel life, kaj se vam tko mudi na šiht Točno tako. Če se vzameš v roke, zna biti tudi "doma" (na porodniški) zanimivo. Jaz se žal pod to ne morem podpisat. Jaz dobesedno gnijem doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:18:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 aaaaaaaaa, kolk ste naklofale v dveh urah?!?!?!?? jst sm pa čist v depri preveč gledam resne zadeve na TVju, potem sem pa pa čist paf in polna enga gneva pa itak ne morm nč spremenit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:18:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 aaaaaaaaa, kolk ste naklofale v dveh urah?!?!?!?? jst sm pa čist v depri preveč gledam resne zadeve na TVju, potem sem pa pa čist paf in polna enga gneva pa itak ne morm nč spremenit zato pa jaz TV sploh ne gledam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:18:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally edina a AT zdej ponoči spi? ja za Anjo!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:19:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally edina a AT zdej ponoči spi? ja tale smajli je svetoven za spanje kolk mal je bilo treba. Adijo ziza, pa je stavr skoraj sanirana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:19:50
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. enako je pri meni, jaz sem se spet zredila za 2,5 kg in to v 14 dneh , še 6 kg, in grem lahko rodit ojoj, upam, da to ni povezano z nedojenjem!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:20:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 aaaaaaaaa, kolk ste naklofale v dveh urah?!?!?!?? jst sm pa čist v depri preveč gledam resne zadeve na TVju, potem sem pa pa čist paf in polna enga gneva pa itak ne morm nč spremenit bol ti je da se uklopiš na rr, kot da se tko spraviš v depre.... Jaz sploh več ne gledam TV
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:20:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekdo zraven mene že zelo glasno smrči, tako da se poslavljam ker bo vsak čas dobil ta laptop na bučo Mirno noč vsem želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:20:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 aaaaaaaaa, kolk ste naklofale v dveh urah?!?!?!?? jst sm pa čist v depri preveč gledam resne zadeve na TVju, potem sem pa pa čist paf in polna enga gneva pa itak ne morm nč spremenit Jaz se takih oddaj izogibam, ker se odzovem tako kot ti. Se sedaj raje sproščam /beri težim in jamram po rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:20:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. Če meni reče kdo, če pridem jutri delat nazaj, jaz grem takoj, pa magari 300 € plačujem varstva. Jaz tudi dej dej punce sej ni tko hudo, sej boste gurale cel life, kaj se vam tko mudi na šiht Točno tako. Če se vzameš v roke, zna biti tudi "doma" (na porodniški) zanimivo. Jaz se žal pod to ne morem podpisat. Jaz dobesedno gnijem doma Rabiš dober "plan dela", stara moja Mene sicer mali šef trenutno še precej ovira pri doseganju tega plana, ampak se mu ne mislim pustit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:21:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Nekdo zraven mene že zelo glasno smrči, tako da se poslavljam ker bo vsak čas dobil ta laptop na bučo Mirno noč vsem želim škoda laptopa lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:21:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. enako je pri meni, jaz sem se spet zredila za 2,5 kg in to v 14 dneh , še 6 kg, in grem lahko rodit ojoj, upam, da to ni povezano z nedojenjem!!!! Ne samo spanje je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:22:08
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 aaaaaaaaa, kolk ste naklofale v dveh urah?!?!?!?? jst sm pa čist v depri preveč gledam resne zadeve na TVju, potem sem pa pa čist paf in polna enga gneva pa itak ne morm nč spremenit zato pa jaz TV sploh ne gledam no, jaz ne znam živet brez novic - že odkar vem zase že kot otrok sem buljila v dnevnik in ostala poročila (ja, vem, čudna sem ) in mednarodna politika me ful zanima.... ampak kaj, ko je toliko stvari, ki so NAROBE!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:22:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. enako je pri meni, jaz sem se spet zredila za 2,5 kg in to v 14 dneh , še 6 kg, in grem lahko rodit ojoj, upam, da to ni povezano z nedojenjem!!!! ne spet padt v depresijo, ko si to prebrala, dejmo punca razveseli se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:23:06
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. enako je pri meni, jaz sem se spet zredila za 2,5 kg in to v 14 dneh , še 6 kg, in grem lahko rodit ojoj, upam, da to ni povezano z nedojenjem!!!! Ne samo spanje je 'bl'ub'š?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:23:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se vzameš v roke, zna biti tudi "doma" (na porodniški) zanimivo. Ti si tudi brez službe, če se ne motim? Kakšno delo boš iskala? Glede na to, da padem v kotel "gimnazija-ekonomska-ipd." in da imam izkušnje na zelo različnih področjih in precej dodatnih znanj, se zanimam za vse, kar išče tovrstni SŠ profil - razen za računovodstvo in akvizitersko prodajo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:23:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Nekdo zraven mene že zelo glasno smrči, tako da se poslavljam ker bo vsak čas dobil ta laptop na bučo Mirno noč vsem želim NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:23:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Nekdo zraven mene že zelo glasno smrči, tako da se poslavljam ker bo vsak čas dobil ta laptop na bučo Mirno noč vsem želim nočka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?