Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:08:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82 Pozdravljene majčice 2008! Srečno in zdravo novo leto! Sem majčica 2009, prvič noseča brez nobenih izkušenj kar se dojenčkov tiče. Mene me pa zanima glede na to, da ste rodile maja, kako ste oblačile vaše dojenčke. Maja, junija, julija, avgusta, septembra. Ker so sedaj popusti, sem se odločila, da kupim oblekice, vendar sem v dilemi, ker mi vsi govorijo naj ne nakupim preveč, ker ne vem kakšno poletje bo, vroče ali mrzlo?!?!?! Kaj od oblekic ste si ve pripravile za prvo tromesečje otrokovega življenja? Hvala za odgovor. V vsakem primeru nekaj bodyjev z dolgimi rokavi ali benkic. Jaz sem malo že pri 1m oblačila v body s kratkim rokavom, ker je bilo vroče. Vse je pa odvisno od vremena. Vsakega po malo je fajn imeti. Vzela bi poletno robo št 62 in 68 za začetek pa 62 benkice/body dolg rokav in pajacke. Jaz pa še prej, in me je patronažna enkrat ful napizd*** zaradi tega, ampak meni bi se otrok drugače skuhal Ja poznam te fore do 3 mesecev samo dolgi rokav. Naša je bila kot kuhan paradajz in sem jo oblačila oz. bolje rečeno ne oblačila Estrella, ti poznaš našo Manco in si prestavljaš kako bi bila poleti v dolgem rokavu: 3x kuhan rak. No ravno taka kot da bi bila sedaj v kombinezonu pri 20.stopinjah v stanovanju
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:08:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je pa mal pojamral, da aneja je tulila kot zmaj, ni hotela zaspat. pol je pa kr naenkrat v posteljici mrknila. eno vprašanje. a ve dajete jabolka, hruške s trgovine? jaz sem dajala vse bio - domače, zdej pa mi je zmanjkalo. mi je uno s trgovine prav fuj, strupov za izvoz, ampak verjetno bom morala lih to dat. Ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:08:26
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo mene nazaj doma. sem se natelovadila. zdej pa pojej eno čokolado namesto mene a ne draga moja. kar si jaz dam v glavo, to nekaj časa drži...sej po 2 mesecih me popusti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:08:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. Če meni reče kdo, če pridem jutri delat nazaj, jaz grem takoj, pa magari 300 € plačujem varstva. jaz pa ne bi šla delat, samo bi rabila en avto da bi bila bolj mobilna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:09:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. Če meni reče kdo, če pridem jutri delat nazaj, jaz grem takoj, pa magari 300 € plačujem varstva. Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:09:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je pa mal pojamral, da aneja je tulila kot zmaj, ni hotela zaspat. pol je pa kr naenkrat v posteljici mrknila. eno vprašanje. a ve dajete jabolka, hruške s trgovine? jaz sem dajala vse bio - domače, zdej pa mi je zmanjkalo. mi je uno s trgovine prav fuj, strupov za izvoz, ampak verjetno bom morala lih to dat. Ja sesil mi žal nimamo vrta in nič bio tako da kr jemo tisto iz trgovine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:09:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je pa mal pojamral, da aneja je tulila kot zmaj, ni hotela zaspat. pol je pa kr naenkrat v posteljici mrknila. eno vprašanje. a ve dajete jabolka, hruške s trgovine? jaz sem dajala vse bio - domače, zdej pa mi je zmanjkalo. mi je uno s trgovine prav fuj, strupov za izvoz, ampak verjetno bom morala lih to dat. Jz sem tudi imela domače, pa je prav tako zmanjkalo. SEdaj ji pa dajem une it trgovine. Lahko pa povprašaš pri kakem kmetu, če ima še kaj sadja doma v kevdru
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:09:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. Če meni reče kdo, če pridem jutri delat nazaj, jaz grem takoj, pa magari 300 € plačujem varstva. jaz pa nebi šla delat ni šans, sam bi pa rada mela zraven varuško, da sem jaz lahko mal na off, bi mi prov pasal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. enako je pri meni, jaz sem se spet zredila za 2,5 kg in to v 14 dneh , še 6 kg, in grem lahko rodit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:10:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. Če meni reče kdo, če pridem jutri delat nazaj, jaz grem takoj, pa magari 300 € plačujem varstva. jaz pa ne bi šla delat, samo bi rabila en avto da bi bila bolj mobilna Pa odkar imam avto, sem se začela redit. Prej sem peš hodila, vsak dan peš na fax in domov. 4 km v eno smer sem nardila v pol ure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:11:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. Če meni reče kdo, če pridem jutri delat nazaj, jaz grem takoj, pa magari 300 € plačujem varstva. jaz pa nebi šla delat ni šans, sam bi pa rada mela zraven varuško, da sem jaz lahko mal na off, bi mi prov pasal Jaz se že tako razdrmana, da bi imela varuška polne roke dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:11:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz pa ne vem kaj naj nocoj naredim: ali naj Manco skopan ali ne. Celi dan ji je teklo iz nosa in očkov. Sedaj je sicer malce bolje, samo ne vem če je pametno, da jo kopam, da se ne bi še bolj prehladila. Ful uživa v vodi in to je pri nas nekak del večernega rituala, in se mi zdi, da se ji bo vse porušilo če se ne bo skopala. PO mojem jo bom samo na hitro stuširala in hitro zavila, da je ne bo zeblo Če je en dan ne boš kopala, tudi ne bo nič narobe. Jaz Vidka nisem kopala, ko je bil hudo prehlajen, sem ga z mokro krpo obrisala. Nisem hotela reskirat, da bi še kaj zraven dobil. A ve vsak dan kopate? Mi se samo 1x tedensko, ostale dni pa kot mački Sploh sedaj pozimi, če ni kakega incidenta s sračkanjem Ja, mi se kopamo vsak dan, glavo pa sedaj pozimi umivamo 1-2x tedensko. Samo se mi zdi, da jo bom mogla bolj pogosto, ker se ji spet temenca delajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:11:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo mene nazaj doma. sem se natelovadila. zdej pa pojej eno čokolado namesto mene a ne draga moja. kar si jaz dam v glavo, to nekaj časa drži...sej po 2 mesecih me popusti ti si pa dobra men že zdej neki popušča pa morm zategovat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:12:11
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem pa raje doma na porodniški še 3 leta, kot da grem v službo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:12:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. enako je pri meni, jaz sem se spet zredila za 2,5 kg in to v 14 dneh , še 6 kg, in grem lahko rodit pri meni je isto ko sem šla rodit sem imela 66 zdej jih imam 61 , zato se bom resno vzela v roke, taka že ne grem na šiht
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:12:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS lepo težo ima tvoja Manca. Jaz sem bila danes tudi tako firbčna, da sem sedaj Videka stehtala v sveži plenički. Pa ima 9600 gramov , suhi ravno nismo , jaz temu pravim, da je Videk pravi ded. Tudi tvoj Videk je taprav dedec!!! Ja seveda. Kako pa bo deklice lovil, če bo preveč švoh , deklice imajo rade prave dede. Samo trenutno je pa tako zaspal, kot čisto mali dojenček mogoče pa že v sanjah lovi majske princeske Ko vidi Manco in njena lepa rdeča lička, mu nekam nasmeh na usta prihaja. Saj moj čmrlek ima tudi velikokrat zelo rdeča lička. Takrat se zmeraj na Manco spomnim. lepo da se spomneš na Manco Samo naša je bila donc čist bleda celi dan, se ji vidi, da je bolna oziroma prehlajena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:12:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. enako je pri meni, jaz sem se spet zredila za 2,5 kg in to v 14 dneh , še 6 kg, in grem lahko rodit Ko boš fasala , bo šlo lažje dol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:12:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. Če meni reče kdo, če pridem jutri delat nazaj, jaz grem takoj, pa magari 300 € plačujem varstva. Jaz tudi dej dej punce sej ni tko hudo, sej boste gurale cel life, kaj se vam tko mudi na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz pa ne vem kaj naj nocoj naredim: ali naj Manco skopan ali ne. Celi dan ji je teklo iz nosa in očkov. Sedaj je sicer malce bolje, samo ne vem če je pametno, da jo kopam, da se ne bi še bolj prehladila. Ful uživa v vodi in to je pri nas nekak del večernega rituala, in se mi zdi, da se ji bo vse porušilo če se ne bo skopala. PO mojem jo bom samo na hitro stuširala in hitro zavila, da je ne bo zeblo Če je en dan ne boš kopala, tudi ne bo nič narobe. Jaz Vidka nisem kopala, ko je bil hudo prehlajen, sem ga z mokro krpo obrisala. Nisem hotela reskirat, da bi še kaj zraven dobil. A ve vsak dan kopate? Mi se samo 1x tedensko, ostale dni pa kot mački Sploh sedaj pozimi, če ni kakega incidenta s sračkanjem Ja, mi se kopamo vsak dan, glavo pa sedaj pozimi umivamo 1-2x tedensko. Samo se mi zdi, da jo bom mogla bolj pogosto, ker se ji spet temenca delajo mi se tudi kopamo vsak dan, tudi laske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:13:42
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo mene nazaj doma. sem se natelovadila. zdej pa pojej eno čokolado namesto mene a ne draga moja. kar si jaz dam v glavo, to nekaj časa drži...sej po 2 mesecih me popusti ti si pa dobra men že zdej neki popušča pa morm zategovat če bi me vidla v živo, bi že vedela zakaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:13:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa raje doma na porodniški še 3 leta, kot da grem v službo. jaz tudi, samo da bi še evroti ta čas od kje prihajali, pa če kuj samo 300€ vsak mesec, pa bi bila doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:13:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa raje doma na porodniški še 3 leta, kot da grem v službo. Ja glede na job, ki ga imaš te razumem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:14:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS lepo težo ima tvoja Manca. Jaz sem bila danes tudi tako firbčna, da sem sedaj Videka stehtala v sveži plenički. Pa ima 9600 gramov , suhi ravno nismo , jaz temu pravim, da je Videk pravi ded. Tudi tvoj Videk je taprav dedec!!! Ja seveda. Kako pa bo deklice lovil, če bo preveč švoh , deklice imajo rade prave dede. Samo trenutno je pa tako zaspal, kot čisto mali dojenček mogoče pa že v sanjah lovi majske princeske Ko vidi Manco in njena lepa rdeča lička, mu nekam nasmeh na usta prihaja. Saj moj čmrlek ima tudi velikokrat zelo rdeča lička. Takrat se zmeraj na Manco spomnim. lepo da se spomneš na Manco Samo naša je bila donc čist bleda celi dan, se ji vidi, da je bolna oziroma prehlajena Pa še ta stolček smo kupili in ga imamo pri dediju, in Videk ponavadi tam dobi rdeča lička, človek se mora spomnit na Manco.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:14:24
|
|
|
|
tally
|
edina a AT zdej ponoči spi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 22:14:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Veš kaj se meni dogaja. Da ne jem toliko, ampak kile gredo gor. In krivo je to, da sem doma. Jaz sem navajena delat in migat, to kar grem z Vidkom pol ure na sprehod, ker je pač zima, pa ko hodim gor pa dol po stanovanju, to je en drek. Zmatrat se bi mogla. Sedaj sem pa zmatrana od tega, ker cel dan sedim, se igram, še za pucat mi ni. Res je to. Pa ko enkrat imaš zalogo, lahko ješ zelo malo in se ti vse popa na vse mogoče konce Mene porodniška ubija. enako je pri meni, jaz sem se spet zredila za 2,5 kg in to v 14 dneh , še 6 kg, in grem lahko rodit so prazniki mal zasral te naše kile.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?