|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
5.1.2009 21:28:01   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

netki, kaj pa na to pravš:
http://www.linija-sport.si/hujsanje.html

zgleda zlo dobr....kaj pa cena???? po moje tud dobra

po moje je ceneje tam kjer je vadba skupinska....sem pa prepričana da je tole kar si najdla zelo strokovno in uspešno

grem še jst mal brskat

ja tole je po mojem kr drago ja. Sam ne vem če nimajo tut neki skupinske vadbe veš... Nisem pa čist prepričana...  Sam me pa mika da bi šla uprašat. Ker zdej dve poznam k so ful shujšale k so hodile...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
5.1.2009 21:29:30   
dzanika
netki tole je pa verjetno ceneje:
http://www.studiotrim.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 21:31:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
5.1.2009 21:32:02   
dzanika
netki sem še cenik našla:

http://www.studiotrim.si/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=188

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
5.1.2009 21:32:16   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

neboglasnica - sočustvujem s tvojimi razbolelimi mišicami. jaz sem samo 1x poskusila pilates in obupala, ker gre za čisto drugačno gibanje, kot sem ga vajena. menda imam nekje še nek posnetek spravljen, ampak se nikoli ne spravim user posted image

Mašina, sem toliko plačala, da bom še šla... Upam vsaj user posted image . Resda vaj na trebuhu nisem delala, ker so me dojke bolele. Nekaj vaj za hrbtenico sem včasih naredila za šalo, danes je pokalo in stokalo. Pa še steklo imajo okrog namesto stene in me je premrazilo do kosti. Upam, da ne bom kaj pokasirala??

Populis: kako grlo?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
5.1.2009 21:32:38   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

blacky user posted image   za nov seznam!

Se podpiše, res je zgledno urejen. Samo veliko podatkov manjka, ker so verjetno vojaška tajna - začetna št. kg, hi hi

jutri sporočim kile user posted image user posted image

jaz tudi jutri kile sporočim. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz zato ker nimam tehtnice. Se mi je pokvarla. Se bom šla h tašči stehtat jutri. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
5.1.2009 21:33:32   
netki

netki sem še cenik našla:

http://www.studiotrim.si/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=188

si me prehitela

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 21:37:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
5.1.2009 21:39:06   
dzanika
netki mene mika tale program za hujšanje pri trimu sam je precej drago...
150€ za 3 mesece al pa 270 € za pol leta. Sam maš pa fitnes al pa skupinsko vadbo zastonj...

Neposredna povezava do sporočila: 2809
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 21:39:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
5.1.2009 21:40:31   
dzanika
mojcek jaz res več ne vem kaj bi lahko bilo vaši Živi... user posted image   Ma res upam da se čimprej tole uredi!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
5.1.2009 21:42:15   
netki

150€ za 3 mesece al pa 270 € za pol leta. Sam maš pa fitnes al pa skupinsko vadbo zastonj...

kaj pa vem, sej če plačaš posamezno te pride 10 obiskov aerobike 35 eur......ma ne vem...kaj pa če ne uspe.....

tist link k si prej poslala...tam ti brezplačno svetujejo in dajo eno brošuro, da vsaj veš pri čem si

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
5.1.2009 21:43:31   
dzanika

kaj pa vem, sej če plačaš posamezno te pride 10 obiskov aerobike 35 eur......ma ne vem...kaj pa če ne uspe.....

tist link k si prej poslala...tam ti brezplačno svetujejo in dajo eno brošuro, da vsaj veš pri čem si

ja sem vidla ja...  Bom jim pisala pa da vidim. Pa bom tut za ceno mal uprašala.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
5.1.2009 21:48:31   
netki

ja sem vidla ja...  Bom jim pisala pa da vidim. Pa bom tut za ceno mal uprašala.

user posted image user posted image user posted image pa javi, sevedauser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
5.1.2009 21:50:03   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz sem pa fertig z likanjem.

Pohvaljena. user posted image Zdaj pa pot pod noge, pa k meni, da ne prideš iz vaje. Mimogrede: nekaj Telemach zajebava, mi lahko pošlješ mail prosim??

Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 21:52:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 21:53:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2817
5.1.2009 21:55:07   
netki
grem jst počas ajat, ker me vse kosti bolijo k user posted image

aja sam tole še napišem.....
sem prej govorila s taščo in je izjavila spet eno pametno.....je rekla da sta s tastom razmišljala da bi se selila v objekt nasproti hiše (še neizdelana hala kao delavnica),  da si bodo tam uredili za bivat.....in da nama prepustijo hišo.....pazi zdej to....hiša stara 200 let, ki jo vsak dan 100x prekolnem, razporeditev nikakva.....taprava za kuglo in podret.....oni pa bi si naredili na novo....je pa še en problem in sicer stara mama noče iz bajte, tko da skupi z podrtijo dobimo še njo......mislem kolk men velja....

in pol bo čez par let razlagala okol, da so jih tamladi vrgli iz hiše........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa ja...prav cufam se zanjo

za znort user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
5.1.2009 21:58:01   
glugluglu
avtosedeži: tile kiddy otroški sedeži so bolje ocenjeni za otroke kot maxicosi in romer, sem enkrat sama v eni reviji gledala, ker me je ta navdušil, imamo že lupinico od kiddy, samo ne vem, bi raje isofix, ampak ti so pa dragi kouser posted image .
Edino ena prijateljica mi je rekla, da so tile kiddy stočki poleti vroči za otroka, očitno zato prodajajo neke hladilne blazine, ali kaj?
jaz bi tazga:
pasove ima take kot od maxicosija tobi (so mi fajn, ker sami stojijo), zraven ima to mizico od kiddija, potem pa še isofix. Tazga pa nimajo nikjer.user posted image

Blacky user posted image za seznam. Meni je pa Mitja tehtnico vzel, jo je s seboj odnesel, ker bo on tudi kao hujšal, sem mu prepustila, saj me je vprašal, če lahko vzame in sem se je z vseljem znebilauser posted image . Sem se pa stehtala predno sem mu jo predala:
za seznam: začetna teža: 61 kg, izgubiti pa želim najmanj 6 kg (po novem, ker sem decembra 1kg nazaj dobila). Dieta: odpoved sladkarijam+prirejen montignac

Neposredna povezava do sporočila: 2819
5.1.2009 21:58:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - sem ti poslala

Hvala, ampak me e-mail ne j...

Neposredna povezava do sporočila: 2820
5.1.2009 21:59:39   
dzanika
netki sej ta tvoja tašča tko ni pri sebi. Moja pa tut ne. Sej tko je ok pa vse. Sam men gre vseeno na živce. Ma včasih sem prov živčna že k jo sam zagledam. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:00:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
5.1.2009 22:00:52   
neboglasnica

netki sej ta tvoja tašča tko ni pri sebi. Moja pa tut ne. Sej tko je ok pa vse. Sam men gre vseeno na živce. Ma včasih sem prov živčna že k jo sam zagledam. user posted image

A se ne boš ti jutri pri njej tehtala? Pazi, kaj ti bo spodaj podstavla..

Nočka, me očke pečejo, pa še Telemachovci so mi vso kri spil...

user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
5.1.2009 22:01:34   
lex
Rebeca glede stolov za hranjenje - moja dva imata Tripp trap iz dveh razlogov: da sta že od malega za mizo poleg (meni najpomembneje) in ker nimam prostora imet takih velikih stolov, te pa normalno potisnem k mizi in ni panike. Imajo jih pa tudi v Sonču v Dravogradu. Mislim, da pridejo od 30€ naprej. Jaz si zaenkrat pomagam z Aleksovim za Vito, ker ime še samo 1 obrok za mizo.

Tiniki jaz imam stole od 9-18kg Romerja, ker ko sem jaz iskala te stole so bili tile za 9-36kg ful slabo ocenjeni. ti pa priporočam, da ga dobro stestiraš. Kolegica ga ima pa meli noče not sedet, se vedno joče ko ga daje not. Mislim, da ima tako eno mizico čez in mu gre tisto ful na živce.

Kar se pa diete tiče pa moj prej odpre čokolado (Aleks je bil na smučarskem tečaju in jima je padel cuker) pa začne delit in jaz rečem ne ne bom hvala. Me je za čelo prijel če imam vročinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Menda je skor že klical na psihiatrijo če pridejo po mene, ker nisem hotela čoklade. Ampak sem se res vzdržala vse sladkarij (no za kosilo so bile palačinke, ampak ker skor nisem jedla nič drugega in ker jih že tako dolgo ni bilo na seznamu sem se pregrešila). Kilograme sporočim, ko najdem nekje kakšno tehtnico, da se stehtam. Nama je namreč crknilauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2824
5.1.2009 22:02:32   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

A se ne boš ti jutri pri njej tehtala? Pazi, kaj ti bo spodaj podstavla..

Nočka, me očke pečejo, pa še Telemachovci so mi vso kri spil...

user posted image

ja bom se. Sam sej ne bo vedla. Bom šla kao na wc pa ma tm tehtnico in bom hop gor skočila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?