|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
5.1.2009 21:45:33   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ja se spomnim, saj smo te še nagovarjale, da ga ne serješ več v službi in pojdi na dopust+ bolniškauser posted image user posted image

ja sej bi itak šla ker nisem mogla več stat doma pa jokat kolk me boli križ, un user posted image od G pa mi reče da mi ona ne more dat bolniške pa še rekla sem jo da mi ne bi bilo treba it na komisijo,ampak ni dalauser posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
5.1.2009 21:46:14   
Anitka
Opa ve pa čvekateuser posted image user posted image user posted image .

Sem bežno zasledila, da tudi o dopustih. Mi planiramo, da bi šli konec marca v Egipt, za 1.maj do mojega legendarnega Splitauser posted image user posted image ,poleti pa verjetno tudi na Hrvaško.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
5.1.2009 21:46:21   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Estrella, kako gre dieta?

Huda jeuser posted image močno trpim in upam, da bo kriza kamlu minila

A delaš to kakšno posebno dieto?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 1578
5.1.2009 21:46:33   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Pomoč prosimmmuser posted image kako izračunam kdaj grem v službo??

A nisi imela 23.5 PDP??? Piše ti v odločbi za porodniško, kdaj se ti zaključi. Če imaš 23.5 PDP se ti izteče  
25.4.09, samo je sobota zato 27.4

Evo naša Estrella je že odgovorilauser posted image

28.4

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala Estrella. Bom ju3 pogledala v odločbo. Superca v vsakem primeru si bom kar fraj vzela in bom šla šele po prvomajskih praznikih v službouser posted image user posted image , smo upam da moja namestnica nima drugačnih planovuser posted image

Jaz imam ravno 3 dni starega dopusta in ga bom dala za  28,29,3 april, 27 je praznik, 1,2 tudi 3 pa nedelja in grem 4.5 delatuser posted image user posted image

jaz mam pa porodniško do 28.4 in sem se odločila da grem 11.5- ma me prej ne vidjo

Neposredna povezava do sporočila: 1579
5.1.2009 21:46:56   
špelin@

Jaz sem bila danes zelo pridna. Nič grešila, nič OH, čisto brez kruha, samo beljakovine sem danes jedla. Za večerjo pa eno pomarančo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
5.1.2009 21:47:15   
špelin@

In kakšno dieto to imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 1581
5.1.2009 21:47:30   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi mogla z vražami probat, če rata rata.

Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. user posted image  ki ga pa ne bo. user posted image

Če bo moj drugi otrok tudi tako priden kot Vid, imam še tretjega, v kolikor bo moja maternica zdržala toliko rezov.

to ti noben ne more garantirat. moj 1 je bil majka (res beba 1a),  2 čisti norc, sem nazačetku skor že padla v depresijo

Pri men je bilo ravno obratno; Andraž je bil mora v ulici Brestov, Alja pa pravo nasprotje njega, pa kljub temu nimam nobene želje po še enemuser posted image Se kar naježim ob misli na ponovno user posted image

ne vem pri meni če bi mark bil tako hiperaktiven ti ppovem da se za drugega 100% ne bi nikollll odločila

Zakaj pa misliš, da je razlika 5,5 letuser posted image user posted image Ampak saj veš babji spomin zbledi sčasoma in sem se uvalila u novo govnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1582
5.1.2009 21:48:11   
Estrella*

Ne , nič ne ločujem, ker imam s tem slabe izkušnjeuser posted image  Bolj tako kot barbaw, malo, malo jej vsega razem sladkarijuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
5.1.2009 21:48:19   
tally

Jaz sem bila danes zelo pridna. Nič grešila, nič OH, čisto brez kruha, samo beljakovine sem danes jedla. Za večerjo pa eno pomarančo.

a maš to ločevalno 

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
5.1.2009 21:48:27   
špelin@

Opa ve pa čvekateuser posted image user posted image user posted image .

Sem bežno zasledila, da tudi o dopustih. Mi planiramo, da bi šli konec marca v Egipt, za 1.maj do mojega legendarnega Splitauser posted image user posted image ,poleti pa verjetno tudi na Hrvaško.

Ahaaaaaaa, **** bo dobila obisk user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
5.1.2009 21:49:16   
mafi

Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi mogla z vražami probat, če rata rata.

Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. user posted image  ki ga pa ne bo. user posted image

Če bo moj drugi otrok tudi tako priden kot Vid, imam še tretjega, v kolikor bo moja maternica zdržala toliko rezov.

to ti noben ne more garantirat. moj 1 je bil majka (res beba 1a),  2 čisti norc, sem nazačetku skor že padla v depresijo

Pri men je bilo ravno obratno; Andraž je bil mora v ulici Brestov, Alja pa pravo nasprotje njega, pa kljub temu nimam nobene želje po še enemuser posted image Se kar naježim ob misli na ponovno user posted image

ne vem pri meni če bi mark bil tako hiperaktiven ti ppovem da se za drugega 100% ne bi nikollll odločila

Zakaj pa misliš, da je razlika 5,5 letuser posted image user posted image Ampak saj veš babji spomin zbledi sčasoma in sem se uvalila u novo govnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dej dej sej je pridna no včasih ma kake svoje muhe, da sprovicira mamico

Neposredna povezava do sporočila: 1586
5.1.2009 21:49:34   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Jaz sem že pri 2 za v norišnico, če bi zvedla da sem user posted image , bi šla na zaprt oddelek, če bi bil pa user posted image user posted image  pa ne preživim!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

A si predstavljaš, da bi bila s 6 noseča. Je moj dobil na mail slike. user posted image

Jaz sem danes v Slovenskih novicah brala, da je ena zanosila ob jemanju KT in to kar s trojčicamiuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
5.1.2009 21:50:23   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: tally

a maš to ločevalno 

Jaz sem si trenutno skombinirala iz dveh diet eno. Rada bi 14 dni zdržala malo bolj hudo dieto, da se mi želodec skrči, potem pa ločevat.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
5.1.2009 21:50:23   
mafi

Moj Jaka sicer ni zdravniško potrjen ampak je zelo zelo zelo živahen in ima energije 500x več kot jaz. Sem rabila kar nekaj časa, da sem si psihično opomogla, da grem v nove boje in sem se dobro prebila skozi. Hb je Maja samo pol toliko zahtevna.

no vidiš pol sta pa z Estrello na istem, masta obe pridni pupi

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
5.1.2009 21:50:28   
Anitka

Je pa smešno, da sem se takoj sprijaznila s tem, imela sem le en problem, imena nisma izbrala za fantka.

To pa ni tak problem. Midva sva se sicer za Jako kar nekaj časa dogovarjala, pri Maji pa me je motilo, da je Maja in rojena maja, ampak mi ni nobeno ime pasalo k mojemu otroku. Ne znam razložit. Se mi je zdelo, da nobeno imeni ni pravo. Je pa bila v špilu še  Vesna in Eva.

Jaz pa bi imela Anouser posted image

Mi pa Alino ali Taro.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
5.1.2009 21:50:41   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dej dej sej je pridna no včasih ma kake svoje muhe, da sprovicira mamico

Saj je načeloma zelo pridna, samo kaj ko ima mami živčke že totalno zrahljaneuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
5.1.2009 21:51:32   
Estrella*

Moj Jaka sicer ni zdravniško potrjen ampak je zelo zelo zelo živahen in ima energije 500x več kot jaz. Sem rabila kar nekaj časa, da sem si psihično opomogla, da grem v nove boje in sem se dobro prebila skozi. Hb je Maja samo pol toliko zahtevna.

no vidiš pol sta pa z Estrello na istem, masta obe pridni pupi

Ja in obe hiperaktivnega sinčkauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
5.1.2009 21:52:25   
hijenca

Ne , nič ne ločujem, ker imam s tem slabe izkušnjeuser posted image  Bolj tako kot barbaw, malo, malo jej vsega razem sladkarijuser posted image

Jaz sem z ločevalno shujšala enkrat 13 kg. Pa sem tudi dolgo držala kile, dokler me ni ljubezen zmešalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1593
5.1.2009 21:52:38   
mafi

si pa pridna, men pa sam čokolada roji po glaviuser posted image , ampak se nedam

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
5.1.2009 21:53:17   
Estrella*

Je pa smešno, da sem se takoj sprijaznila s tem, imela sem le en problem, imena nisma izbrala za fantka.

To pa ni tak problem. Midva sva se sicer za Jako kar nekaj časa dogovarjala, pri Maji pa me je motilo, da je Maja in rojena maja, ampak mi ni nobeno ime pasalo k mojemu otroku. Ne znam razložit. Se mi je zdelo, da nobeno imeni ni pravo. Je pa bila v špilu še  Vesna in Eva.

Mi pa Alino ali Taro.

Mogoče pa bo tvoj podpis naslednjič :Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal in še popolnejša xxxxxxxx, ko sta zasijali Alina in Tarauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
5.1.2009 21:54:13   
Anitka

Mi pa Alino ali Taro.

Mogoče pa bo tvoj podpis naslednjič :Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal in še popolnejša xxxxxxxx, ko sta zasijali Alina in Tarauser posted image user posted image user posted image  

Ojejjjjjjj, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1596
5.1.2009 21:54:27   
Estrella*

Jaz sem z ločevalno shujšala enkrat 13 kg. Pa sem tudi dolgo držala kile, dokler me ni ljubezen zmešalauser posted image user posted image

Jaz sem shujšala in jih dobila vse nazaj in še par kil  za repeteuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
5.1.2009 21:54:29   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw: sem mojga vprašala, če bi bil pripravljen na vezektomijo in je rekel: ne vem, nisem še o tem razmišljluser posted image No vsaj NE ni rekeluser posted image user posted image

Jaz sem mojemu to samo po ovinkih omenila in je tako s ta belim pogledal, da nisem bezala naprej user posted image

men je pa rekel ni šans, no pa sem mu rekla pol pa nič več likanja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
5.1.2009 21:55:16   
Estrella*

Mi pa Alino ali Taro.

Ojejjjjjjj, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zakaj ne?????user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.1.2009 21:55:20   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw: sem mojga vprašala, če bi bil pripravljen na vezektomijo in je rekel: ne vem, nisem še o tem razmišljluser posted image No vsaj NE ni rekeluser posted image user posted image

Jaz sem mojemu to samo po ovinkih omenila in je tako s ta belim pogledal, da nisem bezala naprej user posted image

men je pa rekel ni šans, no pa sem mu rekla pol pa nič več likanja

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?