Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:45:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja se spomnim, saj smo te še nagovarjale, da ga ne serješ več v službi in pojdi na dopust+ bolniška ja sej bi itak šla ker nisem mogla več stat doma pa jokat kolk me boli križ, un od G pa mi reče da mi ona ne more dat bolniške pa še rekla sem jo da mi ne bi bilo treba it na komisijo,ampak ni dala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:46:14
|
|
|
|
Anitka
|
Opa ve pa čvekate . Sem bežno zasledila, da tudi o dopustih. Mi planiramo, da bi šli konec marca v Egipt, za 1.maj do mojega legendarnega Splita ,poleti pa verjetno tudi na Hrvaško.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:46:21
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, kako gre dieta? Huda je močno trpim in upam, da bo kriza kamlu minila A delaš to kakšno posebno dieto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:46:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pomoč prosimmm kako izračunam kdaj grem v službo?? A nisi imela 23.5 PDP??? Piše ti v odločbi za porodniško, kdaj se ti zaključi. Če imaš 23.5 PDP se ti izteče 25.4.09, samo je sobota zato 27.4 Evo naša Estrella je že odgovorila 28.4 hvala Estrella. Bom ju3 pogledala v odločbo. Superca v vsakem primeru si bom kar fraj vzela in bom šla šele po prvomajskih praznikih v službo , smo upam da moja namestnica nima drugačnih planov Jaz imam ravno 3 dni starega dopusta in ga bom dala za 28,29,3 april, 27 je praznik, 1,2 tudi 3 pa nedelja in grem 4.5 delat jaz mam pa porodniško do 28.4 in sem se odločila da grem 11.5- ma me prej ne vidjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:46:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem bila danes zelo pridna. Nič grešila, nič OH, čisto brez kruha, samo beljakovine sem danes jedla. Za večerjo pa eno pomarančo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:47:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, kako gre dieta? Huda je močno trpim in upam, da bo kriza kamlu minila In kakšno dieto to imaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:47:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. Če bo moj drugi otrok tudi tako priden kot Vid, imam še tretjega, v kolikor bo moja maternica zdržala toliko rezov. to ti noben ne more garantirat. moj 1 je bil majka (res beba 1a), 2 čisti norc, sem nazačetku skor že padla v depresijo Pri men je bilo ravno obratno; Andraž je bil mora v ulici Brestov, Alja pa pravo nasprotje njega, pa kljub temu nimam nobene želje po še enem Se kar naježim ob misli na ponovno ne vem pri meni če bi mark bil tako hiperaktiven ti ppovem da se za drugega 100% ne bi nikollll odločila Zakaj pa misliš, da je razlika 5,5 let Ampak saj veš babji spomin zbledi sčasoma in sem se uvalila u novo govno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:48:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, kako gre dieta? Huda je močno trpim in upam, da bo kriza kamlu minila A delaš to kakšno posebno dieto? Ne , nič ne ločujem, ker imam s tem slabe izkušnje Bolj tako kot barbaw, malo, malo jej vsega razem sladkarij
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:48:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem bila danes zelo pridna. Nič grešila, nič OH, čisto brez kruha, samo beljakovine sem danes jedla. Za večerjo pa eno pomarančo. a maš to ločevalno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:48:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Opa ve pa čvekate . Sem bežno zasledila, da tudi o dopustih. Mi planiramo, da bi šli konec marca v Egipt, za 1.maj do mojega legendarnega Splita ,poleti pa verjetno tudi na Hrvaško. Ahaaaaaaa, **** bo dobila obisk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:49:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. Če bo moj drugi otrok tudi tako priden kot Vid, imam še tretjega, v kolikor bo moja maternica zdržala toliko rezov. to ti noben ne more garantirat. moj 1 je bil majka (res beba 1a), 2 čisti norc, sem nazačetku skor že padla v depresijo Pri men je bilo ravno obratno; Andraž je bil mora v ulici Brestov, Alja pa pravo nasprotje njega, pa kljub temu nimam nobene želje po še enem Se kar naježim ob misli na ponovno ne vem pri meni če bi mark bil tako hiperaktiven ti ppovem da se za drugega 100% ne bi nikollll odločila Zakaj pa misliš, da je razlika 5,5 let Ampak saj veš babji spomin zbledi sčasoma in sem se uvalila u novo govno , dej dej sej je pridna no včasih ma kake svoje muhe, da sprovicira mamico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:49:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že pri 2 za v norišnico, če bi zvedla da sem , bi šla na zaprt oddelek, če bi bil pa pa ne preživim!!! A si predstavljaš, da bi bila s 6 noseča. Je moj dobil na mail slike. Jaz sem danes v Slovenskih novicah brala, da je ena zanosila ob jemanju KT in to kar s trojčicami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:50:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem bila danes zelo pridna. Nič grešila, nič OH, čisto brez kruha, samo beljakovine sem danes jedla. Za večerjo pa eno pomarančo. a maš to ločevalno Jaz sem si trenutno skombinirala iz dveh diet eno. Rada bi 14 dni zdržala malo bolj hudo dieto, da se mi želodec skrči, potem pa ločevat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:50:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne vem pri meni če bi mark bil tako hiperaktiven ti ppovem da se za drugega 100% ne bi nikollll odločila Moj Jaka sicer ni zdravniško potrjen ampak je zelo zelo zelo živahen in ima energije 500x več kot jaz. Sem rabila kar nekaj časa, da sem si psihično opomogla, da grem v nove boje in sem se dobro prebila skozi. Hb je Maja samo pol toliko zahtevna. no vidiš pol sta pa z Estrello na istem, masta obe pridni pupi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:50:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Je pa smešno, da sem se takoj sprijaznila s tem, imela sem le en problem, imena nisma izbrala za fantka. To pa ni tak problem. Midva sva se sicer za Jako kar nekaj časa dogovarjala, pri Maji pa me je motilo, da je Maja in rojena maja, ampak mi ni nobeno ime pasalo k mojemu otroku. Ne znam razložit. Se mi je zdelo, da nobeno imeni ni pravo. Je pa bila v špilu še Vesna in Eva. Jaz pa bi imela Ano Mi pa Alino ali Taro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:50:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi , dej dej sej je pridna no včasih ma kake svoje muhe, da sprovicira mamico Saj je načeloma zelo pridna, samo kaj ko ima mami živčke že totalno zrahljane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:51:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne vem pri meni če bi mark bil tako hiperaktiven ti ppovem da se za drugega 100% ne bi nikollll odločila Moj Jaka sicer ni zdravniško potrjen ampak je zelo zelo zelo živahen in ima energije 500x več kot jaz. Sem rabila kar nekaj časa, da sem si psihično opomogla, da grem v nove boje in sem se dobro prebila skozi. Hb je Maja samo pol toliko zahtevna. no vidiš pol sta pa z Estrello na istem, masta obe pridni pupi Ja in obe hiperaktivnega sinčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:52:25
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, kako gre dieta? Huda je močno trpim in upam, da bo kriza kamlu minila A delaš to kakšno posebno dieto? Ne , nič ne ločujem, ker imam s tem slabe izkušnje Bolj tako kot barbaw, malo, malo jej vsega razem sladkarij Jaz sem z ločevalno shujšala enkrat 13 kg. Pa sem tudi dolgo držala kile, dokler me ni ljubezen zmešala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:52:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem bila danes zelo pridna. Nič grešila, nič OH, čisto brez kruha, samo beljakovine sem danes jedla. Za večerjo pa eno pomarančo. si pa pridna, men pa sam čokolada roji po glavi , ampak se nedam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:53:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Je pa smešno, da sem se takoj sprijaznila s tem, imela sem le en problem, imena nisma izbrala za fantka. To pa ni tak problem. Midva sva se sicer za Jako kar nekaj časa dogovarjala, pri Maji pa me je motilo, da je Maja in rojena maja, ampak mi ni nobeno ime pasalo k mojemu otroku. Ne znam razložit. Se mi je zdelo, da nobeno imeni ni pravo. Je pa bila v špilu še Vesna in Eva. Jaz pa bi imela Ano Mi pa Alino ali Taro. Mogoče pa bo tvoj podpis naslednjič :Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal in še popolnejša xxxxxxxx, ko sta zasijali Alina in Tara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:54:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Je pa smešno, da sem se takoj sprijaznila s tem, imela sem le en problem, imena nisma izbrala za fantka. To pa ni tak problem. Midva sva se sicer za Jako kar nekaj časa dogovarjala, pri Maji pa me je motilo, da je Maja in rojena maja, ampak mi ni nobeno ime pasalo k mojemu otroku. Ne znam razložit. Se mi je zdelo, da nobeno imeni ni pravo. Je pa bila v špilu še Vesna in Eva. Jaz pa bi imela Ano Mi pa Alino ali Taro. Mogoče pa bo tvoj podpis naslednjič :Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal in še popolnejša xxxxxxxx, ko sta zasijali Alina in Tara Ojejjjjjjj, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:54:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, kako gre dieta? Huda je močno trpim in upam, da bo kriza kamlu minila A delaš to kakšno posebno dieto? Ne , nič ne ločujem, ker imam s tem slabe izkušnje Bolj tako kot barbaw, malo, malo jej vsega razem sladkarij Jaz sem z ločevalno shujšala enkrat 13 kg. Pa sem tudi dolgo držala kile, dokler me ni ljubezen zmešala Jaz sem shujšala in jih dobila vse nazaj in še par kil za repete
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:54:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: sem mojga vprašala, če bi bil pripravljen na vezektomijo in je rekel: ne vem, nisem še o tem razmišljl No vsaj NE ni rekel Jaz sem mojemu to samo po ovinkih omenila in je tako s ta belim pogledal, da nisem bezala naprej men je pa rekel ni šans, no pa sem mu rekla pol pa nič več likanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:55:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Je pa smešno, da sem se takoj sprijaznila s tem, imela sem le en problem, imena nisma izbrala za fantka. To pa ni tak problem. Midva sva se sicer za Jako kar nekaj časa dogovarjala, pri Maji pa me je motilo, da je Maja in rojena maja, ampak mi ni nobeno ime pasalo k mojemu otroku. Ne znam razložit. Se mi je zdelo, da nobeno imeni ni pravo. Je pa bila v špilu še Vesna in Eva. Jaz pa bi imela Ano Mi pa Alino ali Taro. Mogoče pa bo tvoj podpis naslednjič :Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal in še popolnejša xxxxxxxx, ko sta zasijali Alina in Tara Ojejjjjjjj, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Zakaj ne?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:55:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: sem mojga vprašala, če bi bil pripravljen na vezektomijo in je rekel: ne vem, nisem še o tem razmišljl No vsaj NE ni rekel Jaz sem mojemu to samo po ovinkih omenila in je tako s ta belim pogledal, da nisem bezala naprej men je pa rekel ni šans, no pa sem mu rekla pol pa nič več likanja
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?