Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:59:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata A vi bi tudi ? Mi tudi Bo treba probat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:59:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:59:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata A vi bi tudi ? Mi tudi mi tud pa nam v drugo tud ni ratal , zgleda da bi blo treba menjat majstra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:01:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Bosta mogli povedat, kako vama je uspelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:01:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata A vi bi tudi ? Mi tudi jaz tudi ej bo treba tud kakega , da bo ravnotežje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:01:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu jaz pa ne bom več probala, pa daa bo v tretje spet , a bi me kap
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:01:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata A vi bi tudi ? Mi tudi mi tud pa nam v drugo tud ni ratal , zgleda da bi blo treba menjat majstra Pazi da majster ne sliši
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:02:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Jaz sem slišala, da če počasi in zavestno načrtuješ , je ponavadi , mi pa smo našega naštimali na brzino in nezavestno, ker smo pazili, da nebi nardili, pa smo dobili sedmico na lotu . Mi smo delali oba načrtno in hitro, ker smo lovili prosti čas. Pa je bil različen rezultat. Tukaj se jaz glih ne strinjam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:02:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:02:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata A vi bi tudi ? Mi tudi mi tud pa nam v drugo tud ni ratal , zgleda da bi blo treba menjat majstra Pazi da majster ne sliši zdej se upam, zato ker ga ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:03:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu jaz pa ne bom več probala, pa daa bo v tretje spet , a bi me kap Zakaj? Jaz sem eno srečala pri G in je bila po 4 porodu. Pa jo ena vpraša, ja kaj imate pa tokrat, pa pravi ja ( ima 4 ). Pa parv druga babnca, joj a že spet, ona pa ji odgovori; a veš da sem bila tko srečna, da je bil tudi četrti Sto ljudi, sto čudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:03:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu jaz pa ne bom več probala, pa daa bo v tretje spet , a bi me kap Jaz poznam eno teto, ki je probala še v tretje in ima 3 fante, poznam tudi eno, ki ima 3 punce, sem pa videla mamico, ki je imela 4, pa sta bili prva in zadnja punci, vmes pa fanta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:03:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. dej probi da vidmo če bo res fantek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:04:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. Če bo moj drugi otrok tudi tako priden kot Vid, imam še tretjega, v kolikor bo moja maternica zdržala toliko rezov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:04:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. dej probi da vidmo če bo res fantek no way
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:05:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. Imam enak filing se pa strinjam z zadnjimi 5 besedami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:05:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. Če bo moj drugi otrok tudi tako priden kot Vid, imam še tretjega, v kolikor bo moja maternica zdržala toliko rezov. Noben ti ne bo dal garancije, da bo drugi otrok isto priden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:06:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu jaz pa ne bom več probala, pa daa bo v tretje spet , a bi me kap Zakaj? Jaz sem eno srečala pri G in je bila po 4 porodu. Pa jo ena vpraša, ja kaj imate pa tokrat, pa pravi ja ( ima 4 ). Pa parv druga babnca, joj a že spet, ona pa ji odgovori; a veš da sem bila tko srečna, da je bil tudi četrti Sto ljudi, sto čudi ne vem jaz sem si zmeri želela punčko, pa ni ratal . en par pa poznam ki ima 5 punc, pa je fotr čist nesrečen ker nima fanta. ma sej nam nikol ni prav. jaz pravim da je važno da so zdravi a ni tko. no ampak vsen bi mela punčko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:06:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. dej probi da vidmo če bo res fantek no way Punce, zakaj pa me nimamo nobene srečke nosečke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:06:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. Imam enak filing se pa strinjam z zadnjimi 5 besedami Jaz sem nekako vedla kako bo pri meni. mogoče sem pa prava čarovnica. Vedela sem, da je prvi fant in druga pupa in to so bile vedno moje želje. Pri Jaku sem bila ziher, da je fant, pa so vsi drugi hoteli, da bi bila punčka, pa sem bila jaz kar tiho z mojimi občutji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:07:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. dej probi da vidmo če bo res fantek no way a si predstavljaš da zanosiš in da zveš da so dvojčki , mene bi direktno v norišnico peljal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:08:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu jaz pa ne bom več probala, pa daa bo v tretje spet , a bi me kap Zakaj? Jaz sem eno srečala pri G in je bila po 4 porodu. Pa jo ena vpraša, ja kaj imate pa tokrat, pa pravi ja ( ima 4 ). Pa parv druga babnca, joj a že spet, ona pa ji odgovori; a veš da sem bila tko srečna, da je bil tudi četrti Sto ljudi, sto čudi ne vem jaz sem si zmeri želela punčko, pa ni ratal . en par pa poznam ki ima 5 punc, pa je fotr čist nesrečen ker nima fanta. ma sej nam nikol ni prav. jaz pravim da je važno da so zdravi a ni tko. no ampak vsen bi mela punčko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:08:34
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. Imam enak filing se pa strinjam z zadnjimi 5 besedami Jaz sem nekako vedla kako bo pri meni. mogoče sem pa prava čarovnica. Vedela sem, da je prvi fant in druga pupa in to so bile vedno moje želje. Pri Jaku sem bila ziher, da je fant, pa so vsi drugi hoteli, da bi bila punčka, pa sem bila jaz kar tiho z mojimi občutji. Meni pa G pravi, da bo punčka, potem pa en dan prej izvem, da ji je lulek zrasto. Pa tako sem si želela punčko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:09:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu Pa še res je. Imam občutek, da bi bil naslednji spet fant. ki ga pa ne bo. dej probi da vidmo če bo res fantek no way a si predstavljaš da zanosiš in da zveš da so dvojčki , mene bi direktno v norišnico peljal Jaz sem že pri 2 za v norišnico, če bi zvedla da sem , bi šla na zaprt oddelek, če bi bil pa pa ne preživim!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 21:09:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Sicer sva pa midve z barbaw experta za delat par v vrstnem redu jaz pa ne bom več probala, pa daa bo v tretje spet , a bi me kap Zakaj? Jaz sem eno srečala pri G in je bila po 4 porodu. Pa jo ena vpraša, ja kaj imate pa tokrat, pa pravi ja ( ima 4 ). Pa parv druga babnca, joj a že spet, ona pa ji odgovori; a veš da sem bila tko srečna, da je bil tudi četrti Sto ljudi, sto čudi ne vem jaz sem si zmeri želela punčko, pa ni ratal . en par pa poznam ki ima 5 punc, pa je fotr čist nesrečen ker nima fanta. ma sej nam nikol ni prav. jaz pravim da je važno da so zdravi a ni tko. no ampak vsen bi mela punčko Jaz sem hotela punčko, da bi se lahko izživljala z oblekicami in špangicami in ... dokler bo pustila. Pri fantu ni toliko izbire pri oblekah, da bi lahko izživljal tisti svoj okus. No vsaj za mojega ni veliko. Pa v vseh trgovinah je tako, da je za punce dosti več stvari kot za fante. zakaj, še danes ne vem.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?