Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:43:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se No, ti jih ne smeš stričt, ker so čupkov zaščitni znak joj meni so tolk dobri njeni laski, taki neukrotljivi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:46:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, naša frajla je tako sitna že cel dan , da je joj Popolnoma nič ji ne paše. Ne sedet, ne ležat, ne stat nič! zobki Ja nekaj ji sili ven leva enka. Upam, da je od tega, ker če bo ratala naravno taka, bo po meni naši pa bosta kmalu pokukali zgornji enkici, no desna se že mal visi belo kdaj bo dokončno odzuni pa bomo vidli. ni pa nič sitna, prav čudno Pa bodi srečna! Saj v bistu so pol kočniki malo bolj kritični, drugače je kar OK.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:47:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se katera spomni ? Ajaaaaaaaaaaaa, BARBAPAPA!!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:47:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva bila pa danes pri P in sva takoj dobila še eno inhalacijo in greva spet jutri in v sredo, ko bomo videli za naprej. Se mi revček pri tem inhaliranju tako smili, ko joka. Sem pa jezna na to dežurno zdravnico, ki bi mu lahko že zadnjič dala inhalacije tri dni zaporedoma in bi bilo morda že danes dosti bolje, zdaj se pa samo vleče. Tehtnica pa je pokazala le 150g več kot pred enim mesecem. Ampak pri nama ni panike, saj ima zaloge in mu nič ne manjka je rekla najina P. Zdaj pa šibam malo proč, ker nekdo sitnari Je hudo, ker otrok joka pri inhalacijah, po drugi strani pa veš, da je dobro podihal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:47:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nikjer nokogar Da se ne boš postarala Anitka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:48:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se No, ti jih ne smeš stričt, ker so čupkov zaščitni znak joj meni so tolk dobri njeni laski, taki neukrotljivi Pri nas niso nobenemu izpadli lasje ampak so se daljšali in gostili pa bolj močni postali. Maja ima že kar lepo čupo samo je čisto blontna in na slikah zgleda na pol plešasta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:49:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva bila pa danes pri P in sva takoj dobila še eno inhalacijo in greva spet jutri in v sredo, ko bomo videli za naprej. Se mi revček pri tem inhaliranju tako smili, ko joka. Sem pa jezna na to dežurno zdravnico, ki bi mu lahko že zadnjič dala inhalacije tri dni zaporedoma in bi bilo morda že danes dosti bolje, zdaj se pa samo vleče. Tehtnica pa je pokazala le 150g več kot pred enim mesecem. Ampak pri nama ni panike, saj ima zaloge in mu nič ne manjka je rekla najina P. Zdaj pa šibam malo proč, ker nekdo sitnari Je hudo, ker otrok joka pri inhalacijah, po drugi strani pa veš, da je dobro podihal. Meni so rekli, da če joka, sigurno dobro podiha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:51:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:51:08
|
|
|
|
tana7
|
kopanje: mi še vedno kopamo Brino vsak dan v vodi, 1x tedensko, na gospodov dan, pa tudi z milom tudi, ko je imela 6. bolezen, smo jo laski: tudi vsak dan in to z Mustelo!! nekaj časa sem jo na 2 dni z mustelo, pa sprala prej kot v 1 minuti, ker ni imela več temenice, pa jo je spet dobila, zdaj jo pa spet vsak dan z Mustelo saj nima veliko temenice, tako malo za vzorček je je ampak res ne vem, do kdaj se ima lahko to sem mislila, da je to samo pri res majhnih dojenčkih mogoče so krivi lasje - ima že kar precej dolge, na čelu gredo skoraj 2 cm čez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:53:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:53:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva bila pa danes pri P in sva takoj dobila še eno inhalacijo in greva spet jutri in v sredo, ko bomo videli za naprej. Se mi revček pri tem inhaliranju tako smili, ko joka. Sem pa jezna na to dežurno zdravnico, ki bi mu lahko že zadnjič dala inhalacije tri dni zaporedoma in bi bilo morda že danes dosti bolje, zdaj se pa samo vleče. Tehtnica pa je pokazala le 150g več kot pred enim mesecem. Ampak pri nama ni panike, saj ima zaloge in mu nič ne manjka je rekla najina P. Zdaj pa šibam malo proč, ker nekdo sitnari Je hudo, ker otrok joka pri inhalacijah, po drugi strani pa veš, da je dobro podihal. Meni so rekli, da če joka, sigurno dobro podiha Ja sej to je ok, da joka. Nam je hudo pa težko ga je z masko lovit, drugače pa je fino, ker dobi direkt v pljučka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:54:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, naša frajla je tako sitna že cel dan , da je joj Popolnoma nič ji ne paše. Ne sedet, ne ležat, ne stat nič! Ja kaj pa te ALja jezi mamo? Mogoče jo pa kaj jezi, zobki??? Ali pa si želi samo mamine bližine. Saj ji res nič ne paše, v naročju se noče cartat, če me vidi se joka, če me ne vidi se še bolj dere Se vrtimo v začaranem krogu. Sicer je Andraž bil tak od malega pa do skoraj 1 leta, skoz tečen za znoret. Tako, da spet podoživljam moro leta 2003 Upam, da bo ta faza pri Alji kmalu mimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:54:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:55:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, naša frajla je tako sitna že cel dan , da je joj Popolnoma nič ji ne paše. Ne sedet, ne ležat, ne stat nič! Ja kaj pa te ALja jezi mamo? Mogoče jo pa kaj jezi, zobki??? Ali pa si želi samo mamine bližine. Saj ji res nič ne paše, v naročju se noče cartat, če me vidi se joka, če me ne vidi se še bolj dere Se vrtimo v začaranem krogu. Sicer je Andraž bil tak od malega pa do skoraj 1 leta, skoz tečen za znoret. Tako, da spet podoživljam moro leta 2003 Upam, da bo ta faza pri Alji kmalu mimo Upam, da je samo trenutna zaradi zob. Kdaj pa je Andraž dobival zobke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:55:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo Joj tally, sem ravno hotla napisat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:55:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva bila pa danes pri P in sva takoj dobila še eno inhalacijo in greva spet jutri in v sredo, ko bomo videli za naprej. Se mi revček pri tem inhaliranju tako smili, ko joka. Sem pa jezna na to dežurno zdravnico, ki bi mu lahko že zadnjič dala inhalacije tri dni zaporedoma in bi bilo morda že danes dosti bolje, zdaj se pa samo vleče. Tehtnica pa je pokazala le 150g več kot pred enim mesecem. Ampak pri nama ni panike, saj ima zaloge in mu nič ne manjka je rekla najina P. Zdaj pa šibam malo proč, ker nekdo sitnari Je hudo, ker otrok joka pri inhalacijah, po drugi strani pa veš, da je dobro podihal. Ja to pa res. Je vsaj za nekaj jok dobra stvar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:56:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:56:39
|
|
|
|
tally
|
sej veš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:57:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata to sem tud jaz mislila zase, pa poglej mojga fanta Mislim,da bo Anča pomaranča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:57:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata A vi bi tudi ? Mi tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:58:26
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj grem pa v kontrolo v kopalnico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:58:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, naša frajla je tako sitna že cel dan , da je joj Popolnoma nič ji ne paše. Ne sedet, ne ležat, ne stat nič! Ja kaj pa te ALja jezi mamo? Mogoče jo pa kaj jezi, zobki??? Ali pa si želi samo mamine bližine. Saj ji res nič ne paše, v naročju se noče cartat, če me vidi se joka, če me ne vidi se še bolj dere Se vrtimo v začaranem krogu. Sicer je Andraž bil tak od malega pa do skoraj 1 leta, skoz tečen za znoret. Tako, da spet podoživljam moro leta 2003 Upam, da bo ta faza pri Alji kmalu mimo Upam, da je samo trenutna zaradi zob. Kdaj pa je Andraž dobival zobke? Malo pred 11mesecem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:58:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi se kopamo 2-3 krat tedensko in takrat mu tudi laske operemo. Sva pa dva dni nazaj Gala obrila z mašinco po celi glavi na 0,3 cm in mu full paše in lasje se mu full gostijo, potem pa mu jaz obraz in lase namažem z riboderminom in je pravi maneken. Jaz sem Vidku tudi postrigla laske, ki so mu silile v oči. To so bili še tisti prvi laski, ostali so nam vmes izpadli. Sedaj pa ima prav goste lase. Če bi mu s strojčkom pobrila glavico bi me vsi ostali linčali. mi se pa nismo nič še strigli imamo pa še tiste prve laske, ki niso izpadli in so ful dolgi , pa še zgostili so se Če bi jaz imela punčko, je tudi ne bi strigla. Bi ji raje kako špangico v laske dala. To sem si želela. mogoče bo v drugo Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata A vi bi tudi ? Mi tudi jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:58:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally sej veš kje ste ble prej????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 20:58:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri moji sreči, bo še en pubec. Sma se pa z mojim zmenla, da boma drugega otroka delala počasi in zavestno. Mogoče rata Bi mogla z vražami probat, če rata rata. Jaz sem slišala, da če počasi in zavestno načrtuješ , je ponavadi , mi pa smo našega naštimali na brzino in nezavestno, ker smo pazili, da nebi nardili, pa smo dobili sedmico na lotu .
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?