Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 19:42:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
'Cer! Najprej ena fotka nasega medvedka, ko gre na sprehod:
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 19:43:41
|
|
|
|
netki
|
mojcek.....ja kaj naj pa jem dzanika....sej nisem pogrela jst bom pa zbolela pa ravno danes sem se hvalila da nismo nič bolni....prej me je tko zeblo, sem misla da bom zmrznila, vsi sklepi me bolijo da je joj in sem brez apetita dragi mi kuha čaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 19:46:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 19:47:54
|
|
|
|
metuljcek321
|
mirjam, vau, se dve mamici julijki - kul! Meni je pa se ena frendica pred nekaj minutkami poslala mejl, da tudi pricakuje otrocicka - NORO, kaksen odlicen dan! Oujeeeee! dzanika, ja, nasa res veliko poje, a tudi veliiiiko izloci, sicer bi imela ze precej vec kg. populis, okno na ventus? A to pomeni okno na kip odprto? Lara je res gibcna, pa hitra tud. Bo mogla mami kar v kahlico v dnevni lulat, da ji ne bo zaba usla glux3, za dobre Tianove mere. Pa Matic in Lan za dober apetit! zimska, OMG, kako nagnusna Sneguljcica. Nisem mogla pogledat do konca - "graus od grausa". Upam, da vama z malim v cetrtek rata pridt - saj bomo kar nekaj casa tam, seveda!!!! netki, , da se nam pridruzita tudi vidve! Pa ostale? Pofockajte se, prosim! Tinky, link ne dela Pa o, ti smola za vino! Better luck next time! 3jemi, lepo, da si se spet javila po dolgem casu. Smo te pogresale!
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 19:48:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 19:48:43
|
|
|
|
Tinky
|
sej ni panike za nakazilo, ne gori ...ko boš imela čas, me je samo zanimalo, če si dobila. Je pa banka Koper, ja
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 19:52:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 19:54:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 19:54:24
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: netki mojcek.....ja kaj naj pa jem pohvale za izbiro, samo količine povečaj. jogurt in japka za cel dan... švoh dieta, bojo šle kile pol še bolj gor. sej sem mela še kosilo.....meso in štručka, pa še malca
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 19:57:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 19:58:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 19:59:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 20:09:03
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Jah, presledek sem pozabila dat :) evo zdej pa bo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189688 http://www.kiddy.de/slo/life-pro tegale a ne? jap a ti se zanimaš za tega? aha. kar sem našla, je najboljši na testih, pa še za skoz ga imaš. torej 230€ sploh ni velik denarja. Sej, za isti denar dobiš avtosedež do 12. leta otrokove starosti. Sem naročila rdečega in čakam, da me pokličejo ker ga niso imeli na zalogi (je pa tudi nov model), da grem skupaj s ta malim, da se not usede, pa da vidimo, če je to to.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 20:21:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 20:22:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 20:25:06
|
|
|
|
dzanika
|
metuljcek hvala bogu da tvoja pipika tut veliko izloči ker drugače bi res verjetno imela več kg. No sej hvala bogu tut naš Jan ni veliko slabši. Zadnje čase kaka 3x al pa 4x na dan in to kar konkretno. Od kje mu, nimam pojma. dieta - jaz sem tut danes bolj malo jedla. Sam razlog je v tem da sem šele ob 16h domov pršla. Tko da sem si ob petih naredila kosilo in večerjo skupaj. To je vse kar sem pojedla. Meso, malo kruha pa solato... Za jutri pa še študiram kaj bom jedla. Verjetno pečen fižol. Ma ga po enem super receptu nardim in je ful dober... Drugače ga pa ne maram preveč.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 20:35:33
|
|
|
|
sasi13
|
rebeca bli smo dvakrat prvič pri 3 mesecih in sedaj pri pol leta, zdej gremo pa šele ko bota stara 1 leto, ker sta ujela normalno rojene otročke
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 20:37:35
|
|
|
|
netki
|
dzanika....dej mi plis recept za pečen fižol
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 20:39:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 20:50:20
|
|
|
|
dzanika
|
rebeca umpa ma stolček od peg perego prima pappa ker ma istega kot mi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 20:51:05
|
|
|
|
netki
|
ma kje pa ste vse......a papate????
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 20:51:28
|
|
|
|
dzanika
|
netki evo: S tem da jaz ne dam zdej k sem na dieti nič slanine al pa česa takšnega... FIŽOL V PEČICI Sestavine: pečena slanina ali kranjska klobasa ali dimljena rebrca 800 g rjavega fižola iz pločevinke 1 - 2 dl pelatov 2 srednje veliki čebuli 1 večji strok česna 1 žlica sladke paprike čajna žlička ostre paprike 1 žlička vegete ali začinke lovorjev list peteršilj ščepec šetraja sol in poper po okusu Postopek: Slanino narežemo na tanjše kose in jo popečemo, da postekleni, nato jo odstranimo in v preostali maščobi zasteklenimo čebulo (če je maščobe premalo, dolijemo malo olja), dodamo sesekljan česen in ko zadiši, dodamo odcejen in opran fižol. Premešamo, dodamo vegeto, sol, poper, sladko in ostro papriko, lovorjev list in peteršilj ter ščepec šetraja in prilijemo spasirane pelate. Pokrijemo in dušimo približno 5 - 10 minut. Vse skupaj stresemo v ognjevarne (glinene) posode, poravnamo z žlico in na vrh dodamo pečeno slanino oz klobase ali rebrca. Pečemo pol ure pri 200 stopinjah (pečica naj bo že prej ogreta na to temperaturo). Po 15 minutah pečenja vse skupaj premešamo, da je slanina oz. meso med fižolom (pokrita) in pustimo peči še 15 minut.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 20:53:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?