|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 15:25:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
5.1.2009 15:31:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Evo, sva pokusila še banano. Kar nekaj tečnari danes in je zadovoljen samo, ko mlati hrano. Kot mami.

kolk s ti mene zdej nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
5.1.2009 15:50:16   
glugluglu
ko smo ravno pri Sneguljčici,
zadnji dan šole je meni naš Mark tole pokazal:

http://www.youtube.com/watch?v=53SNxQY1xXo

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
5.1.2009 16:05:52   
glugluglu
neboglasnica, upala sem na razvojno zato, ker Tian ni toliko gibčen, kot sem rekla se obrača samo na stran, pa nič se za noge ne prijemlje. Bila bi bolj ziher, tako pa se skoz sprašujem, če je ok, ker toliko stvari slišim.
Ampak očitno, ker že prav lepo samostojno sedi je to ok, je dovolj močan. No in še to: če bi dobila za razvojno bi poskusila in bi oddala obrazce za podaljšanje porodniške, pa saj ne bi uspelo, ampak vseeno poskusiti je treba.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 16:20:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2730
5.1.2009 16:37:42   
dzanika
no vidim da ste ble kar pridne. Jaz sem se pa cel dan potepala in sedaj me čaka delo. No pa začnimo:

glugluglu uh ti nič ne zavidam tolo ˝ločitev˝ od tvojega dragega. Upam da ti čimprej mine. No saj boš imela veliko dela in bo hitro minilo...

majuska lepe slikce si prilepila. user posted image

neboglasnica glede mercatorjevih nalepk čist možno da jih poberejo prodajalke. Sej veš, kar je zastonj bi vsak vzel. user posted image   In živčke od BC imam tudi jaz še na razpolago če katera potrebuje...  Šparovih nalepk pa imam malo morje. Tko da če katera kaj potrebuje naj mi pošlje ZS.

osa vidim da potrebuješ živčke... Pošlji mi naslov na zs in jih dobiš.

populis tudi naš se je danes v spanju jokal. user posted image   Nimam pojma kaj mu je. Tri noči že nekaj čudno spi in se zbuja. Pa mu dam dudo in zaspi nazaj. user posted image

metuljcek meni se zdi da tvoja pipika ful veliko poje. Mi smo še vedno na 120ml vode. Včasih 150. user posted image   Pa jemo na 3 ali 4 ure. Tko da se ne sekiraj če ne poje toliko. Važno da nekaj spravi v sebe in da ne zavrača vso hrano...

tinky mi smo kupili avtosedež od 0-18 kg, čeprav smo najprej hoteli kupiti od 9-36.

netki ojej. Ta tvoja tašča je pa res katastrofa. Prov to ti je rekla?? Če je Tilen rojen julija al septembra. user posted image   A si ti prepričana da ima ona 100 pik?? Ker po mojem jih nima!!

ilatic nosečniške obleke imam še vedno doma. Kaj pa boš ti naredila z njimi?

ilatic jaz sem včeraj dala Janu piškotek v roke (plazma) pa ga je mal lizu in pol celo mičkeno odgriznu. Mu je blo fino sam mu nisem upala velik dat. K sem vidla da mu paše sem mu pa vzela. user posted image user posted image

rebeca, kruha mu še nisem poskusila dati.

netki, jaz bi tudi hodila na aerobiko pa mi ni sama za hodit. Kaj če bi šle skupaj? A kej veš kdaj pa kje je?

rebeca stolček za hranjenje smo mi kupili od PP prima pappa in je super!

HD tametil mam 4 tabletke.

Luka, Patrik in Natka čestitke tudi od mene za mini RD. user posted image user posted image

alarm... kasneje komentiram dalje. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
5.1.2009 16:42:12   
nanka
Ja se vidimo v četrtek, midve končno prideva.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
5.1.2009 16:42:47   
3jeMi
oj, v novem letu...

na voljo imam samo 5 prstov za tipkat... user posted image

votrok se je za novo leto odločil, da bo čez dan manj spal, ponoči pa še vedno 2x afne guncal...user posted image
aja, že 5. dan imamo vnete očke, tako, da sprehoda letos še ni bilo... ampak danes je že bolje. user posted image

hujšanje... not yet... palačinke za kosilo bodo zdaj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2733
5.1.2009 16:49:17   
nanka
O 3jemi, pa si se le javila, smo te že pogrešale, lepo te je spet brati

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
5.1.2009 16:58:38   
Blacky30
Lunica, sem šele zdaj prišla z branjem do tja, ko si me pogrešala. Lepo od tebe. user posted image
Saj seznam za hujšanje pa imamo že nekaj časa. Tistega mislim dopolnjevat potem, ja. Vidiš, sem na te ideje prišla že dopoldan, ko sem pisala, pa še nisem videla, da si ti tud že predlagala.

Moj ITM je 28.user posted image

Metuljcek, nikol ti ne pripisala, da znaš biti kot ris. Res ne, se mi zdiš taka mila dušica. Pa lep, nov podpis imaš.user posted image

Neboglasnica, oprosti. Rebeca, hvala za razlago.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2735
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 17:10:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 17:11:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2737
5.1.2009 17:22:39   
netki
dzanika......to za aerobiko bi se mogla pa pozanimat, zdej je že tolk tega tuki okrog da ne spremljam več...včasih vem da je bla na partizanu....
se bom pozanimala!

Neposredna povezava do sporočila: 2738
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 17:22:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2739
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 17:24:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2740
5.1.2009 17:39:50   
3jeMi
almera... tudi jaz grem jutri...

vidim, da se ukvarjate z vsem živim...

almera... a rabite slučajno kakšno varuško za na NZ... se javim... user posted image

GH... ma, zelenjava (krompir, bučke, koleraba, cvetača, zdaj pa tudi že korenček -  v vseh možnih kombinacijah) rules, od sadja pa je samo banano probal, pa še bolj rules... danes pa je glodal plasmon piškot, pa po njegovem obrazu sodeč, bo še razmislil, če mu bo všeč.

stolčki... za v avto bomo kupili kar Roemer Safe Fix plus TT... očka je naštudiral stolčke in se odločil za tega.
... za hranjenje... meni je zelo všeč Recaro JetSet... http://bob.webteh.com/si/jetsset-natur-i231.shtml... ampak za nakup obeh imamo še čas.

drgač pa... zaspana sem tolk, da tud spat ne morem...

aja, palačinke so bile pa... mljask... božanske...

Neposredna povezava do sporočila: 2741
5.1.2009 17:50:19   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

aja, palačinke so bile pa... mljask... božanske...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 17:59:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 18:16:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2744
5.1.2009 18:44:48   
dzanika
inigo ti maš itm 20 pa bi rada hujšala!  Jej reva boga da se ne posušiš! user posted image

populis ni kaj za nalepkice. user posted image   Sem bla ravno v dm-u in sem še dve našla pri blagajni in sem kuverto mal odlepila pa jih dodala.  Še dobro da nisem prej oddala na pošto. user posted image

blacky ni kaj za pošto. user posted image

blacky jaz se bom jutri stehtala a prav? Mi je crkla tehtnica pa se bom šla dopoldne h tašči stehtat. Sem pa za stvar da se tehtamo ob ponedeljkih. Pa pri meni lahko napišeš da se grem ločevalno dieto. user posted image
in pošiljam ti en kup user posted image user posted image user posted image user posted image   za Tejo da bo bolje!

populis tvoja Lara pa ti res lahko že kam pobegne. user posted image user posted image

netki verjetno si že dala Tilnu kašico od hipa. Pa vseeno ti napišem da je ni treba pogreti. user posted image

aurora jaz sem tako kupila orbitrek. En teden je bil aktualen, nato pa obešalnik za cunje. Sedaj pa ga imam v spodnjem štuku in sem se odločila da ga bom vsak dan mal zatrajbala. Slabo kaže ker danes že ni blo nič od tega. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
5.1.2009 19:06:56   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

blacky kako je zgledalo, ko je teja pikice dobila po hrani? Lan ma ful rdeča lička, a noter je 20 stopinj. Vroče mu že ni. Pa po bradi in po vratu ima neke rdeče pikice. Sej ne vem, da bi po cvetači dobil? Samo okoli ust pa nima, samo lička ma tak rdeča.. Možno tudi, da od tega, ker sem ga z osvežilnim robčkom zjutraj obrisala, imam neke druge. Pa ravno par dni nazaj sem rekla kak ma lepo kožo. 

Ja, ta osvežilni robček je tudi nam ful škodil pri Nejcu. Baje niso primerni za obraz, čeprav se je meni zdelo logiš, da lahko okol ust pobrišem, pa še Pampers Sensitive so bli. Pa je bil cel rdeč in pikast od tega. Tak da jaz mislim, da je pri tebi tudi od robčka. Bi moralo izginit do jutri.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2746
5.1.2009 19:16:21   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: populis

blacky30;Ti ko si bolj multipraktična, mi boš sigurno znala odgovorit koliko dolgo traja v DM(Drogerie marktu in ne pri Dedku mrazuuser posted image ) da ti nardijo foto knjigo?

almera;

Hmmm, tam še nisem dala naredit. V Foto Tabor naredijo v 5 dneh, to štejem zraven tudi čas za dostavo. Pri DM bi rekla, da nekje 5-7 dni, zdaj ko ni praznikov. Samo ne me za besedo držat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2747
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 19:34:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2748
5.1.2009 19:34:58   
Tinky
Umpa, Luka je taka faca, da ne moreš verjet. Na tej slikci pa zgleda kar dosti starejši od 6. m....aja, pa lupčka za 6 mesecev user posted image

Danes sem bla v BC in sem se odločila, da bomo nabavili kar avtosedež 9-36 kg. To je Kiddyhttp://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189688
in to zato, da nama ne bo potrebno čez par let kupit novega.
Spada v isti rang kot Romer in Maxi Cosi.

Umpa, razlika me priori in tobi je baje samo v varnosti. Več ti bom povedala po telefonu, se slišiva jutri zjutraj.

Aja, včeraj kuhano vino pa ni uspelo, sem ga zlila user posted image user posted image

Zdej grem pa spit eno birco in dat dva čipsa v usta. Ups, pardon za tiste, ki so na dieti user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
5.1.2009 19:39:59   
Tinky
mojcek, si dobila kremo?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?