|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
5.1.2009 12:45:20   
snikolina
Ja Sonček, ne vem zakaj jih moram štet, ko pa se malček giblje totalno divje in non stop. Oni že vejo.
Mislim, da je tako kot je napisala Khurde. Jaz jih štejem med 9 in 21, oziroma med 10 in 22 uro. Odvisno kdaj se vstanem. Če jih naštejem samo 7 ali manj moram it v P. od 8 naprej pa je kul.

Ampak dokler ga čutim je vse ok. Npr.: od 10h pa do zdaj se je premaknil že 9x na 3 do 9 minut. Jaz pa moram čakat na premike, ki morajo bit narazen 10 do 15 minut kar se je zgodilo v skoraj 3 urah samo 3x.
Dobro, da imam veliko prostega časa, berem knjigo in si zapisujem ure gibov.

Zdaj pa si moram KS zmerit.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
5.1.2009 12:47:53   
uršika***
A če je polna luna se gre rodit???? Okidoki, jaz sem takoj za, al pa še prejuser posted image .
Mene ni strah it rodit, imam kar visok bolečinski prag, samo potem me je strah, kaj bom delala s to malo štručko domauser posted image . Ma tut to se bo treba navadit.

Meni je tudi najbolj zoprno ponoč, ko se ne morem obrnt. Pa pol ure lahko ležim na enem boku, pol me pa že vse boli in seveda sledi obrat s stokanjem. Komaj se lepo naštimam in zaspem, se je treba spet obračatuser posted image

Kako dolgo se ostane v porodnišnici? samo 3 dni?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
5.1.2009 12:54:31   
khurde
mene tudi ni več strah, kar se more, se more. no other way out. user posted image  si rečem včasih: "bi pa prej mislila, kaj si pa hotela imet otroka," samo dejansko o porodu ne razmišljaš, dokler nisi noseč, vsaj jaz ne, ne bi pa zamenjala, da bi bila spet na začetku ... sem se tako tolažila.

meni je ena punca napisala še mrežaste hlačke, da naj kupim v lekarni, ker jih njej niso kar tako dajali, samo ene na dan, rabila je pa več. rekla mi je tudi za nastavek za bradavice, ker ga je od sester ful težko izprosila, pa eno ekstra brisačo, ker dobiš eno, tuširaš se večkrat, pa prav pride za kak obraz obrisat itd., ker so tiste hitro krvave. in pa en pok vložkov tenna, za uhajanje urina, naj bi bili precej večji kot običajni, ker je imela močne krvavitve in je rabila po dva skupaj, pa če je dala vir80, ji je okoli lezlo, tenna se pa prilepi spodaj in potem samo vir80 čez. pa rokavičke za dojenčka mi je omenila, ali pa štumfke, da se ne popraska, ker njej je imel lepe nohtke, pa jih je morala dati gor. je pa ena druga rekla za lanolin in bepanten, ker baje ga včasih dobiš šele, ko imaš regade itd., ne pa prej...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 12:59:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.1.2009 13:05:15   
khurde

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29        pregled:                                          
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       pregled :8.12        user posted image              
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA                user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?       pregled:                user posted image                
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    pregled:                   user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA             user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30     pregled:                  user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?       pregled: 9.12.          user posted image     NIKO      ?
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     pregled:                  
user posted image
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                   user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     pregled:                  user posted image       
magor  (5 , 4)      35      pregled:                  user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                   user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                    user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                    user posted image
mavrica24 (1,0)    29   pregled                     user posted image
jancci       (1,0)      ?    pregled:                    user posted image
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  pregled:   12.1.          user posted image            NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:                    user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                   user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled                      user posted image
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  

18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image            CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (?, ?)   ?   pregled:5.1. in 19.1.     user posted image
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:                        user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled:                       user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 6. 1.               user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 07.01.            user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:12.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                         user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN         user posted image    NOAH  3009g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                               user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08   KINOKIJA                                                                      user posted image user posted image    PDP (6. 1. 2009)

31.12.08    M*O*J*C*A                user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                       user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09     OLJICA                       user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image      user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09      RONJA                       user posted image       LEJLA   3520g    53 cm     user posted image user posted image       PDP (17.1.2009)

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.1.2009 13:10:04   
Anonimen
danuser posted image

šibam na pregled zdjle, Ula še spi, jo morm zbajkat pa uštimat pol pa gremouser posted image

jst gibov nč ne štejem, k itak muva skoz da za znoret...je pa važno da pač čutiš otroka čez cel dan, oz. vsaka sama ve kako je normalno gibanje njenega otročka, kar je manj kot to, je boljš it se pokazat v P.

khurde
, vse kar si tam naštela, dobiš v Ce porodnišnici v neomejenih količinah, vsako jutro ti nafilajo predal, brisače, hlačke, vložke....ni panike, pa če zmanjka, dobiš še. bla je res takrat ko sem Ulo rodila panika za srajce pa za brisače, ker je bla taka svinjska vročina, pa polna porodnišnicauser posted image ampak so se vseen ful trudle sestre da smo mele vsega zadost. tko da jst ne bom nč od tega nabavljala.

načeloma si v P 3 dni, ja, lohk sicer greš takoj domov, pa podpišeš....sam to je drek, pol se pa recimo pojavi zlatenca, morš pa nazaj, otrok navadno na pediatrični oddelek, ti pa na ginekološkega in je cela štala pol z nego otročka pa z dojenjem itd. tko da une tri dni se že splača počakat, pa itak ti vse k riti prinesejo in ti pedenajo spredi in zadiuser posted image doma pol ni tegauser posted image midve z Ulo sma ble cel teden notri, no, to pa je mal kruta, sem bla že res naveličana...

nč, grem pupo zbudit, kr spiuser posted image takrat ko bi pa lahko, ji pa niuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.1.2009 13:14:16   
khurde
obroča nisem kupila, ga ne najdem nikjer, vsaj po normalni ceni ne. mal smo izven sezone...

niia, ja, se mi zdi, da je mislila na nastavek za dojenje, silikonski, samo mi je pa napisala, da ji je bil za novorojenčke od aventa premajhen, ker ne pokrije vsega.

ulla, ta punca je bila v ljubljani, kakšna dva meseca, mogoče tri nazaj. očitno so ful razlike med porodnišnicami, jaz bi tud imela celje blizu...user posted image

na seznam sem dodala kinokijo, preseljeno k decembrčicam, pa petrin nov pregled.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.1.2009 13:20:39   
uršika***
Ulla srečno!!!
Če te pa ne bo nazaj, pa nam le sporočiuser posted image
Se pravi, da potem ne rabimo imet svojih bombažnih spodnjih hlačk, ampak kar tiste za enkratno uporabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
5.1.2009 13:23:03   
uršika***
Ta obroč za sedenje-kopanje pa imajo mogoče v Hervisu ali pa v kakšnem kopališču oz. termah, kjer imajo tiste prodajalnice s kopalkami in ostalimi plavalnimi pripomočki. Jaz sem ga dobila od sosedove punčke- tko da če poznate kakšnega malčka vam naj posodi.

Neposredna povezava do sporočila: 1184
5.1.2009 13:30:18   
khurde
Ronja je zadnjič napisala, da je ok imet en par navadnih hlačk za domov. Drugače je pa pomoje res najbolj imet te mrežaste, ker če kaj čez pride, svojih ne moraš dat kar prat nekam ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 1185
5.1.2009 13:31:08   
snikolina
Uau Khurde, upam, da bo v MB P poskrbljeno za te reči, ker bom sabo vzela samo vir 80 in pa prsne blazinice od naštetega. Če bo treba, mi bojo ostalo pa že dostavili. No, brisaco mam pa tko al tko ze spakirano.

NIIA bozicek mi je prinesel triologijo Nore Roberts< zdej berem prvo Kriz boginje Morrigan. Gre se o vampirjihuser posted image user posted image , dokaj zanimivo.

Neki me sumniki zezajouser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
5.1.2009 13:55:33   
khurde
ja, saj jaz tud upam, da je mogoče ta punca samo na kakšno res tečno sestro naletela ali kaj podobnega, ker je to ful stvari za s sabo vzet, samo jih pomoje kar bom, za vsak slučaj, da ne bom še dodatno slabe volje tam, ker verjetno bom šla res kar v lj rodit, edino če si ne premislim po poti tja. user posted image

bom še eno drugo probala kontaktirat, k je rodila novembra, pa da mi še ona pove, kaj bi bilo ok vzet s sabo.

mi je ravno mami poslala mejl, da dobi od ene sodelavke 30 plenic racman, tako da sva se rešila enega precejšnjega stroška. user posted image user posted image user posted image

no, grem res pospravljat. še štromar pride, ne vem, kako so delali, samo v parih štekarjih ni elektrike.user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
5.1.2009 14:04:10   
African queen
Na hitro en pozdravček!!!

Midva sva super,prišla sva domov 31.12 (po dolgih 12ih dnevih v porodnišnici),tako da sva le imela nekaj od teh praznikov user posted image .Noah je zelo priden fantek,samo je in spi zaenkrat!!!V glavnem zdej uživamo vsi skupaj.

Čestitke vsem puncam,ki so že rodile user posted image user posted image

Držim pesti za sašo!!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
5.1.2009 14:04:23   
uršika***
Kaj je danes to, da ne gre nobena rodit?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
5.1.2009 14:05:28   
uršika***
AQuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Polupčkaj malega še za nasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
5.1.2009 14:09:12   
sonček33
AQ super, sem vesela, da sta doma in da se imate lepo. Pa da Noah spi in je, to je glavno.

Saša - mislim nate, še ponoči sem razmišljala o tebi, ko so me kolki boleli in sem si rekla, kaj  mora šele saša skoz dati.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1191
5.1.2009 14:34:26   
khurde
AQ, uživajta!!!

Krtek se že dolgo ni javila, vsaj meni se zdi tako. Pa še čez rok je že.

Uršika, kam se pa tebi tako mudi, sem videla, da tvoj rok še ni tako blizu? user posted image user posted image user posted image

Drugače se mi pa zdi, da ima precej punc danes pregled.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
5.1.2009 14:48:19   
snikolina
AQ, uzivajta. Cestitke!!!

Jaz imam pregled v cetrtek, ce se ne bo kaj prej zgodilo. 

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
5.1.2009 15:08:14   
kiara24
user posted image vsem iskrene čestitke....
imela bi eno vprašanje. Ali je katero 12 dni pred rokom non stop tiščalo na WC in pa če je občasno začutila kakšne bolečine v sp.delu trebuha pod popkom (težko je povedati), ki nekaj sekund trajajo in pa popustijo, čez čas pa spet? Bila bi zelo hvaležna, če se katera odzove na moje vprašnje.
Hvala.
In pa vsem veliko srečeuser posted image .

PDP je 17.1.2009

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
5.1.2009 15:14:33   
khurde
pomojem imamo vse neke podobne težave, samo jaz imam bolj bolečine, podobne menstrualnim krčem, ne direkt v trebuhu, bolj jajčniki in tam okoli. drugače je pa lahko kaj od prebave, ne vem, ker ne vem točno kakšne bolečine misliš.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
5.1.2009 15:24:23   
snikolina
Pri meni je isto kot pri Khurde + obcasne prebavne motnje. Lulat pa tko hodim ful pogosto, vsako uro ali uro in pol.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
5.1.2009 15:25:03   
petra88
krtek se pa res že dolgo ni javila. lahko, da nima cifre, pa bo sporočila ko pride domov.
AQ je bila pa res dolga 12dni. ampak samo da sta sedaj zdrava in lepo doma user posted image user posted image
ja mene zadnje 3dni tudi po malem stirska oz trdi trebuh. ma vsake toliko me špikne pri jajčnikih, malo tu, malo tam.. počasi bo treba na vlak, ane user posted image samo da ne bo treba ponoči pravim jaz, ker takrat se mi pa res ne bo dalo user posted image
aja, nevem katera je zadnjič spraševala za popuste v h&m, jaz sem danes gledala pri nas v Ng pa imajo kar nekaj znižanega. za pogledat je, mogoče se pa kaj najde.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
5.1.2009 15:40:56   
kiara24
Ne mislim, da ni prebava, saj nisem nikoli imela nmobenih težav z njo. je pa res, da se zadnje tri dni bolj prznem kot pa ponvadi, skorajpo vsakem obroku, se zgodi da tudi večkrat. Ja recimo da je bolečina približno taka kot takrat ko imaš menstruacijo je bolj v višini jajčnikov samo, da je pod popkom. Nosim pa zelo nizko in zadaj v križu.
no jaz danes hodim lulat kar na vsakih 20 minut, kar se mi zdi malo preveč pogosto, se zgodi pa da se ful ali pa zelo malo polulam.
sem mislila, da je to že kakšen pomen.
Hvala.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
5.1.2009 15:46:47   
khurde
Če ugotoviš, da je to slučajno pa le imelo kak pomen, nam pa le sporoči veselo novico. user posted image  Zdaj itak ne vemo, kdaj katera gre, ni nobenega recepta. Ponavadi se zjutraj ali čez dan še oglasi, malo pojamra zaradi noči in bolečin, včasih pove, kaj ima v načrtu za čez dan, potem je pa že ni več... user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 5.1.2009 15:47:04 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 15:59:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.