april09
|
Helou, evo jaz sem ze za racunalnikom, moram do 11 vse pripravit za predajo dela. Ena je zadnjic sprasevala za izcedek - jaz imam vsake tok rumenega in takrat si dam zvecer vaginaleto Natrii tetraboratis (ali pac nekaj z boraksom - vagitorji,..) ali Vitygyn.. Kak dan ali dva zaporedoma in je bolje. Ne kompliciram z obiskom G, ker me ne srbi, nima vonja,... L&L - ne sterilizirat se ne bi dala tok mlada, kljub CR. Raje bi se odlocila za neko najbolj varno zascito (mirena, KT,..). Glede tega,d a si sam v sobi, pa ti lahko odgovorim iz prve roke. Zaradi vez sem jo dobila v LJ ze prvic. Morda je malo dolgcas na trenutke, pa kaksen nasvet bi bil za prvorodko dobrodosel. Nakar se zgodi, da so mi eno pripeljali kao za druzbo. Zensce je imelo mobitel na polni jakosti zvonenja, vabila je vse, ki so jo klicali, da naj pridejo na obisk v P , imela je take cudne pripombe, da mi je slo kar na jok... Sem teti, ki je delala v P to omenila, pa nisem nic prosila, da jo odpeljejo, ker sem se sprijaznila s tem, da imam eno koko v sobi, ampak je teta ocitno vidla, da mi je ful bed in cez pol ure sem bila spet sama. ZA tokrat pa ne vem, kaj bi raje. Res je lustno bit sam, sploh ker je tok novega, noben te ne moti, noben drug otrocek te ne zbuja, lahko se cisto posvetis sebi in bebici, brez slabe vesti, da ponoci prizigas luc, ... veliko bolj free si. Ampak kot ze napisano, malo zna bit dolgcas, kaksen cvek bi se meni cist prilegel, pa se obstaja moznost, da dobis super cimre, se zastekas -> nova prijateljstva.. Tko da imas + in - .
|