|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
3.1.2009 11:00:32   
sobra
Pozdravljene souser posted image !

Prvo da vam zaželim srečno novo leto. Veliko zdravja ter osebnega zadovoljstva v letu 2009!!!

Midva sva  bila za novo leto kar doma. Skuhala sem večerjo, malo sva pila vinčka in se stiskala. prou lušno je blo.
Včeraj so se pa tle začele razprodaje. Sva šla mal pogledat, folka je blo itak za znoret. Samo jst sm zavijala samo v trgovine z otroškimi cotkamiuser posted image user posted image user posted image . Seveda se nism mogla upret in sm spet zapravljala. Zadnič pred novim letom sm že nekaj kupovala v H&M-u, zdaj pa spet. Mam občutek da bo naša mala imela cot za na modno revijouser posted image .
No včeraj sm kupila:3 bodije, 2 pajacka, supergice, kapico, 3 štunfke,2 slinčka, mal večjo trenerkico, pa dekico za v voziček.
Aja pa nečaku sva kupila srajčko pa ful frajerski brezrokavnik.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
3.1.2009 12:49:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

punce:a je katera včeraj ali danes dodajala slike v album in ji ni šlo.Jaz sem jih hotela dodat včeraj popoldan in ne gre ,danes pa tudi neuser posted image
evo pa je šlo ,user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
3.1.2009 15:18:52   
*Junona*
Sonček, čestitam vama za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za link.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
3.1.2009 15:20:27   
*Junona*
Naj vam povem, da sem si ob enih ponoči snemala trebušček z mobitelom, kako se dviguje. Je naš user posted image tako skakal, si je kar sam party naredil.user posted image user posted image user posted image Zdle ko vam pišem pa me veselo brca v mehur.
A ve tudi včasih tako nizko čutute brcike - v luliki not?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
3.1.2009 15:47:40   
detelja
*Junona* naš user posted image  meni ponoči tudi skaka po mehurju tako, da moram 100x na noč na wc...včasih pa ga tudi čutim tam, tam čist spodaj user posted image  imam občutek, da bo pokukal skoz luknjicouser posted image ...zjutraj pa ga pogosto čutim, da me brca pod joškiceuser posted image  mogoče jih pa ima za tisto vrečo za boksatuser posted image ...sicer pa je naš tako živahen, da enkrat brca čist nekje spodaj, potem čist zgoraj, potem nekje pri popku, potem levo, desno...ful pa ga jezi, če se mi kaj pretaka po želodcu...se ful razjezi pa me ful začne brcatuser posted image user posted image user posted image

v čet. pa gremo na 3d uz...user posted image ...v torek imamo pregled...v sredo pa se začne šola za starše...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
3.1.2009 16:33:15   
sonček85
ja ni za kaj.
Ja tudi naš bejbi včasih brcne nizko,danes je začel že ob 7.00 že veselo brcat ,do sedaj pa ničuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
3.1.2009 17:56:34   
sonček85
ja kje ste danes vse ,mi smo pravkar iz sprehoda nazaj in je tako mrzlo zunaj brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
3.1.2009 18:26:59   
detelja
midva z user posted image  sva glih "na dieti"...baševa se z keksi, sadnim kruhom...me je kar groza, ko bo treba v torek pri gin. se tehtatuser posted image ...se dobro, da ne teži glede kg...jaz bi tudi šla na sprehod, ampak se mi sami ne da it...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
3.1.2009 19:40:19   
Anonimen
Drage Aprilčice!

Najprej novoletno voščilo: Vsem vam želim čim lepšo in lahkotno nosečnost vse tja do aprila, aprila pa čim lažji in nepozaben porod. Ter seveda čim več zdravja, sreče in predvsem ljubezni! user posted image

Moj december je bil tako natrpan, da sploh nisem prišla do neta. Sem pa rabila kar nekaj časa, da sem prebrala vse za nazaj, ste kar pridne čvekice. user posted image

Moj trebušček pridno raste, Ela Nora vedno bolj brca, kile počasi in vztrajno napredujejo (od zanositve sem se zredila 6 kg, sem pa v 26t), tudi jaz sem čisto nora na sladkarije (toda to sem tako bila že prej user posted image ) ... v glavnem pridno napredujeva. Sem pa vmes imela pravo "predstavo" z razbijanjem srca. Sem se zbujala sredi noči in sredi belega dne, ko sem na miru sedela, mi je razbijalo srce (utrip 100), tako da sva na koncu šla na urgenco, kjer so mi naredili EKG, preverili kri, naredili ultrazvok srca, pa naslednji dan še žile ... in je vse ok. Hvala bogu. Moram pohvaliti zdravnike, so se zares zelo potrudili, čeprav sva čakala in prišla domov po 7 urah preiskav. user posted image Glavno, da je vse ok.

Porodni načrt - Kaj pa porodni načrt ste si že napisale? Izšla je odlična knjiga Wagnerja, nemškega porodničarja, Moj porodni načrt, v kateri te vodi čez vse postopke, da si zapišeš svoj porodni načrt. Je kar fajn, da ga porodnica prinese s seboj v porodnišnico, da lahko osebje ve, kaj si želi, kaj ne. Jaz ga bom sestavila sedaj januarja, potem grem pa v ljubljansko porodnišnico, da si poiščem babico, ki je privrženka naravnega poroda. Da jo prej spoznam, se malo energijsko poveževa, da jo začutim, če bom že rojevala v njeni prisotnosti. Se bo že kar treba začet pripravljat na ta velik in pomemben dogodek v ženskem življenju. Komaj čakam! user posted image

Pregled - Aja, za seznam: moj naslednji pregled je 15.1.

Materinska šola
- Materinsko šolo pa tudi jaz oziroma z mojim planirava v januarju, upam samo, da bova še ujela proste termine. Pa seveda predavanja na Mami Zofi, tri naju še čakajo. Madonca, april bo tukaj 123. user posted image

Lepo se imejte, pa se kmalu slišimo, če ne prej, pa po pregledu,

Čao,
NenaLena

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
3.1.2009 20:03:10   
april09
Ste bile kar pridne s cvekanjem user posted image  Mi smo se malo potepali in se nauzili soncka.

Koncno smo zdravi ze dober teden, upam, da tko ostane. Obe z malo si sicer pucava nos, ampak ni pa prehlad ali karkoli. Bolj preventiva user posted image

Cas gre res hitro user posted image  

Nenalena - berem Modrost rojevanja, pa moram rect, da me ni impresionirala. user posted image  No zgodbe sploh ne, zdaj se prebijam cez "teorijo".

Porodni nacrt - meni se zdi brez veze. Ker porod je nakaj tok posebnega in individualnega, da ne vem, kako imas lahko prvic (ali tudi kasneje) nek nacrt. ja,da imas zelje, mi je normalno... ampak zelje kot ne rezanje presredka, porod brez medikamentov, rojevanje v polsedecem polozaju,... so mi vse take zadeve, ki se lahko brez necesa napisanega zmenis na licu mesta. Cel potek pa je tok nepredvidljiv, da jaz osebno nacrta ne bi hotla delat, ker ce pole nekaj ne gre po planu, lahko prej naredi skodo porodu in kot si brala tudi ornk zavre porod. Moje mnenje - ja za neke grobe plane, kaj bi zelel, ne pa neko podrobno poglabljanje v potek in iztek poroda.

detelja, jaz sem ze 14 dni za taki "dieti" user posted image

brce - jaz jih cutim skoraj povsod, od tega, da me nabija v mednozje, spodni del trebuha, ob strani pa tudi nad popkom se spravi name user posted image  Je pa taka razlika od dneva do dneva v aktivnosti - 1.1. je bila cist divja, zdaj pa ima ze 2 dni mirovanje in se javi samo vsake tok - glih tok, da me ne zgrabi panika user posted image user posted image  

Soncek, cestitke za obletnico user posted image

Aja, pregled - 20.1. imam kotrnolo rasti - UZ, 6.2. pa redni pregled.

Grem pa ta petek verjetno malo na shopping v AT user posted image  Nisem kupila tud ene zadeve se za naso drugo princesko user posted image  Saj imam vse, ampak vseeno nekaj novega bo ziher dobila.

Grem se valjat po kavcu, me je svez zrak kar zdelal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
3.1.2009 20:20:57   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

*Junona* naš user posted image  meni ponoči tudi skaka po mehurju tako, da moram 100x na noč na wc...včasih pa ga tudi čutim tam, tam čist spodaj user posted image  imam občutek, da bo pokukal skoz luknjicouser posted image ...zjutraj pa ga pogosto čutim, da me brca pod joškiceuser posted image  mogoče jih pa ima za tisto vrečo za boksatuser posted image ...sicer pa je naš tako živahen, da enkrat brca čist nekje spodaj, potem čist zgoraj, potem nekje pri popku, potem levo, desno...ful pa ga jezi, če se mi kaj pretaka po želodcu...se ful razjezi pa me ful začne brcatuser posted image user posted image user posted image

v čet. pa gremo na 3d uz...user posted image ...v torek imamo pregled...v sredo pa se začne šola za starše...

Jaaaa, js imam tut tak občutekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
3.1.2009 20:22:32   
*Junona*
Js sem pa od 25. novembra do danes dobila gor samo 1,5 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem full vesela, zvečer ne jem in se pozna na kilcah... razen danes.......2 topla sendviča sem pojedla-grrrrrrr, zdej se pa ne bom jutr vagala.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
3.1.2009 20:24:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Ste bile kar pridne s cvekanjem user posted image  Mi smo se malo potepali in se nauzili soncka.

Koncno smo zdravi ze dober teden, upam, da tko ostane. Obe z malo si sicer pucava nos, ampak ni pa prehlad ali karkoli. Bolj preventiva user posted image

Cas gre res hitro user posted image  

Nenalena - berem Modrost rojevanja, pa moram rect, da me ni impresionirala. user posted image  No zgodbe sploh ne, zdaj se prebijam cez "teorijo".

Porodni nacrt - meni se zdi brez veze. Ker porod je nakaj tok posebnega in individualnega, da ne vem, kako imas lahko prvic (ali tudi kasneje) nek nacrt. ja,da imas zelje, mi je normalno... ampak zelje kot ne rezanje presredka, porod brez medikamentov, rojevanje v polsedecem polozaju,... so mi vse take zadeve, ki se lahko brez necesa napisanega zmenis na licu mesta. Cel potek pa je tok nepredvidljiv, da jaz osebno nacrta ne bi hotla delat, ker ce pole nekaj ne gre po planu, lahko prej naredi skodo porodu in kot si brala tudi ornk zavre porod. Moje mnenje - ja za neke grobe plane, kaj bi zelel, ne pa neko podrobno poglabljanje v potek in iztek poroda.

detelja, jaz sem ze 14 dni za taki "dieti" user posted image

brce - jaz jih cutim skoraj povsod, od tega, da me nabija v mednozje, spodni del trebuha, ob strani pa tudi nad popkom se spravi name user posted image  Je pa taka razlika od dneva do dneva v aktivnosti - 1.1. je bila cist divja, zdaj pa ima ze 2 dni mirovanje in se javi samo vsake tok - glih tok, da me ne zgrabi panika user posted image user posted image  

Soncek, cestitke za obletnico user posted image

Aja, pregled - 20.1. imam kotrnolo rasti - UZ, 6.2. pa redni pregled.

Grem pa ta petek verjetno malo na shopping v AT user posted image  Nisem kupila tud ene zadeve se za naso drugo princesko user posted image  Saj imam vse, ampak vseeno nekaj novega bo ziher dobila.

Grem se valjat po kavcu, me je svez zrak kar zdelal user posted image

Pri men je tudi bebi včasih pravi razgrajač cel dan ali celo nekaj dni zapored, nato pa se odloči, da bo pa kakšen dan počival in jaz cela panična takoj po AS. Potem pa ugotovim, da se giblje in brca, ampak bolj lahkotno.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
3.1.2009 20:36:28   
detelja
*Junona* kdaj potem ti zadnjič ješ?...meni se včasih zdi, da vseeno če jem zvečer ali čist cel dan ali samo zajtrk pa kosilo...včasih grejo kg gor kar tako...

april09 ja, ta "dieta" je res uspešna...ni problema, da se je ne bi mogle držat pa še "uspešna" je, ko stopiš na vagouser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
3.1.2009 21:24:37   
*Junona*
Ponavadi jem okol šestih nazadnje. Pa še to sam kosilo in zajtrk jem normalno, za večerjo jem pa sadje pa jogurt. Upam, da bo šlo še kaj dol, ker drugače sem pa na 10 plusa.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
3.1.2009 21:57:30   
sonček85
april:hvala za čestitke.

Prej sem napisala da se naš bejbi ne javlja že ves ,dan ,no in ekola pol ure nazaj je začel.Mislim ,da je že noč za dan sedaj zamenjal ,ker je aktiven zjutraj in bolj zvečer ,popoldan pa samo toliko malo da vemo da je tukajuser posted image

No mi pa nismo od zadnjega pregleda pridobili na kg ,in smo še kr na istem,razen če naša tehnica kaže narobeuser posted image user posted image user posted image

lep večer vsem in lepo spite,lahko noč,sem že taka poleguser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
4.1.2009 9:37:23   
Pat74
Lep sončen, mrzel, nedeljski dan vsem aprilkam!

Mi smo ravno dobro od maše - tokrat mi se mi je prvič v vseh 3 nosečnostih zgodilo, da bi kar 2-krat zgrmela po tleh, ker se mi je kar stemnilo pred očmi. Da ne pozabim: lepo, uspešno, zdravo, ljubeznivo leto 2009! Vsem želim tudi čim lažji in hitrejši porod, sploh tistim, ki to doživljate prvič in seveda: zdrave, pridne in malo nagajive otročke - ovenčke in bikce, seveda.

Sonček85 čestitke ob obletnici.

Junona jaz imam tudi včasih brcike pod rebri ali čisto spodaj, najbolj so mi moteče tiste, kjer imaš občutek, kot da ti user posted image praska po mehurju.

NenaLena nekako se strinjam z April09 glede porodnega načrta, ker po izkušnjah, ki jih imam, babice zelo upoštevajo želje porodnic in vse se da zmenit na licu mesta, seveda, če ni nepredvidljivih zadev - namreč nobena izmed nas ne ve čisto točno, kako bo sam porod potekal, kako se boš odpirala, ipd. Ne zdi se pa mi narobe, če si narediš načrt, vsaj v grobem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
4.1.2009 9:59:42   
sonček85
pat:prosim pazi nase in veliko tekočine pij,ravno zato jaz ne grem k maši ker je slab zrak noter ,sem bila vsako nedeljo na začetku nosečnosti in sem misla da bom skp padla,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
4.1.2009 10:24:40   
april09
Helou pupe, evo zadnji dan pocitnic, jutri gre oci delat, mala pa v varstvo,jaz pa imam predajo dela user posted image  Moram se vse pripravit... kok se mi ne da.

Pat - joj res pazi nase.. Mene je vcasih strah zunaj sibat, ker na delih kar drsi, sploh ker tud spluzili niso snega user posted image  In pol ne vidis, ce je spodaj zmrznjeno..

Punce, a se kaksni pritiska vse na pljuca? Zdi se mi, da se mi trebuh dviguje - raste tudi gor in ze dva dni ful tezko diham oz tezje.. Prav obuctek imam, da ni dovolj placa za vse oz verjetno se mora vse nekako namestit, da bo ok. Vceraj so me prav spodnja rebra in ta del bolela, ker sem bila dost dol sklonjena, ker je bila mala na sankah.. upam, da se cim prej ustima - no cez 3 mesece najksneje user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
4.1.2009 10:30:10   
Pat74
Sonček85 in April09 hvala za skrb. Ja, kar se pa pitja tiče, bo pa res držalo, da vsekakor ne pijem zadost, ker to že, ko nisem user posted image ne, pa me možek skoz opozarja - sem človek, ki rajši je, kot pa pije user posted image - posledično grejo pa kg gor.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
4.1.2009 10:44:17   
nmag
Lepo mrzlo jutro tudi od mene.Pat čuvaj se jaz tudi zaradi tega ne hodim k maši,ker se mi je nekaj podobnega tudi že zgodilo,sicer v prejšnji nosečnosti.A hodiš v Polje k maši?Jaz hodim drugače v Zadobrovo.
Glede porodov je pa res tako,če imaš še tak načrt se ti lahko v hipu podre,ker nikoli ne veš kaj te lahko preseneti,jaz zase vem samo to,da se zelo počasi odpiram,sem se do sedaj pri vseh štirih,tako,da mislim da v peto ne bo dosti drugače in zato grem v porodno šele ko sem že odprta 5 ali 6 cm,prej ne grem,ker potem traja to preveč dolgo,sem šla v drugo,ko sem bila odprta 2 cm in so me dali kar v porodno,potem sem pa rojevala celo noč od 8h zvečer,pa cel dopoldne in to kar hudo,mali se mi je še zaglavil,tako,da iz izkušenj,grem v porodno ko sem odprta vsaj 5 cm,pri Gregatu sem pri 5 cm,šla še k frizerju in šele zvečer rodit,pa sem rodila šele ob 2h zjutraj.Ko večkrat rodiš,potem imaš mogoče lahko kak načrt.
Sonček tebi pa čestitam za obletnico,midva bova letos poleti imela pa že 17 let,kako dolgo sem že z njim.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
4.1.2009 11:02:16   
sonček85
pat:ja potem pa naj dragi pritiska nat ,da veliko pij,jaz res zdaj veliko več pijem tekočine kot sem jo poprej.
nmag:hvala tudi tebi  za čestitkein kot praviš ti in druge res ni špametno delat porodni načrt ker se vse stvari ki se ponavadi planirajo zjalovijo ,pa čeprav si tega ne želimouser posted image
U 17 let je pa že tudi veliko.No jaz sem bila v prvi vezi 7 let in sedaj v drugi že 3 leta,kako gre čas hitro okoliuser posted image staramo seuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
4.1.2009 11:14:25   
kimmii
Pozdravljene aprilčice,

Najprej SREČNO 2009!!!
Mene pa zanima kaj ste že kaj kupile za vaše dojenčke in za kater voziček ste kupile oziroma boste kupile.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
4.1.2009 12:28:50   
Pat74
Nmag ja, hodim v Polje, pa če ti iskreno povem, sem rajši hodila za Bežigrad k frančiškanom, ker se mi je zdela čist druga klima kot pri teh škofijskih, čeprav je tale naš župnik moj sošolec s faksa, pa če ima on mašo, še nekak gre, kaplan je pa prevelik pasivec zame - sej veš slikarji-umetnikiuser posted image .

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
4.1.2009 12:43:46   
nmag
Sem slišala za tega kaplana,moja best frendica hodi tja otroci pa k verouku,baje da je grozen,naš je še kar v mejah normale,čeprav včasih pretiravajo,ko tako ženejo te boge otroke.Sem krščanka in tudi otroci hodijo k verouku samo je pa nekje ena meja.
Ste že skuhale kosilo,jaz ga pravkar končujem,sem pa zelo švoh še,sem spet zbolela na novega leta dan,kašlam,smrkam,tile prehladi me kar naprej spremljajo,toliko še nikoli nisem bila bolna,mam že poln kufr vsega tega in nos mam že čist hin,sem kot klovenuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?