Anonimen
|
Drage Aprilčice! Najprej novoletno voščilo: Vsem vam želim čim lepšo in lahkotno nosečnost vse tja do aprila, aprila pa čim lažji in nepozaben porod. Ter seveda čim več zdravja, sreče in predvsem ljubezni! Moj december je bil tako natrpan, da sploh nisem prišla do neta. Sem pa rabila kar nekaj časa, da sem prebrala vse za nazaj, ste kar pridne čvekice. Moj trebušček pridno raste, Ela Nora vedno bolj brca, kile počasi in vztrajno napredujejo (od zanositve sem se zredila 6 kg, sem pa v 26t), tudi jaz sem čisto nora na sladkarije (toda to sem tako bila že prej ) ... v glavnem pridno napredujeva. Sem pa vmes imela pravo "predstavo" z razbijanjem srca. Sem se zbujala sredi noči in sredi belega dne, ko sem na miru sedela, mi je razbijalo srce (utrip 100), tako da sva na koncu šla na urgenco, kjer so mi naredili EKG, preverili kri, naredili ultrazvok srca, pa naslednji dan še žile ... in je vse ok. Hvala bogu. Moram pohvaliti zdravnike, so se zares zelo potrudili, čeprav sva čakala in prišla domov po 7 urah preiskav. Glavno, da je vse ok. Porodni načrt - Kaj pa porodni načrt ste si že napisale? Izšla je odlična knjiga Wagnerja, nemškega porodničarja, Moj porodni načrt, v kateri te vodi čez vse postopke, da si zapišeš svoj porodni načrt. Je kar fajn, da ga porodnica prinese s seboj v porodnišnico, da lahko osebje ve, kaj si želi, kaj ne. Jaz ga bom sestavila sedaj januarja, potem grem pa v ljubljansko porodnišnico, da si poiščem babico, ki je privrženka naravnega poroda. Da jo prej spoznam, se malo energijsko poveževa, da jo začutim, če bom že rojevala v njeni prisotnosti. Se bo že kar treba začet pripravljat na ta velik in pomemben dogodek v ženskem življenju. Komaj čakam! Pregled - Aja, za seznam: moj naslednji pregled je 15.1. Materinska šola - Materinsko šolo pa tudi jaz oziroma z mojim planirava v januarju, upam samo, da bova še ujela proste termine. Pa seveda predavanja na Mami Zofi, tri naju še čakajo. Madonca, april bo tukaj 123. Lepo se imejte, pa se kmalu slišimo, če ne prej, pa po pregledu, Čao, NenaLena
|