|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
4.1.2009 18:52:58   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

tinky, tolk kot daš vina daš tut vode (lahko tut malo manj sam ponavadi se dela pol pol). Notri klinčke pa cimet, zavreš in je to to...

Ni treba pol,pol, mi damo vode tretjino. No odvisno kakšno stopnjo alkoholiziranosti želiš.
Dodaj še sladkor (nekaj žlic, po okusu) in na kolutke narezane limonce. Pri cimetu pazi, da ga ne daš preveč, ker pol kuhanček ni dober. Takoj, ko zavre ugasni oz. odstavi lonec (drugač baje alkohol ven pobegne).

To bi bila pa velika škoda!!!

zimska: Stašu smo enkrat eno soboto po Miklavžu dali poskusno jabolko. Je dobil vsak dan malo jabolka kakih deset dni. Pred tremi dnevi je dobil korenje, pa mu ne gre najbolje v rito. Danes sem mu dala krompir. Je jedel. Drugače se kljub tem dodatkom odrasle hrane doji normalno. Mu še ni kapnilo, da je to tudi hrana. Sem kar prej začela, ker sem mislila, da bom morala preiti na tablete zaradi ščitnice. Je tudi P rekla, da lahko, samo naj pazim, da ne bo še bolj debel, ker ne bo imel meje in ker so v naši družini alergije.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 19:05:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
4.1.2009 19:21:11   
Majuska
Uh, če nisem voščila Stašu in Svitu - vse naj naj za mini RD  user posted image

Lex, te moram pohvaliti za poslikane stene, prava umetnica si, krasno je!  user posted image

za kakanje - mi smo poskusili z ornk sladkanim kamiličnim čajem in se je mali pokakal praktično do vratu

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2453
4.1.2009 19:22:35   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, jep, tudi moj moz ni nic kaj prevec navdusen nad dejstvom, da bo treba jutri spet v sluzbo - smo se imeli tko lepo doma!

ja zdajle se je fajn izteklo ... je vzel 3 dopusta in bil doma 11 dni. Prave počitnice!!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 19:28:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 19:33:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 19:34:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 19:35:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2458
4.1.2009 19:50:13   
Netta
čer...

super da ste dale gor recept za kuhano vino, sem si ga vedno želela znati pripraviti...

jutri hujšanje...jejej, sem se danes pol ure poslavljala od nuteleuser posted image user posted image

netki - jaz sem pa tam blizu bla včasih doma in v čem... imam en kup žlahte...uf je majhna ta slovenija ane

tudi moj user posted image gre jutri v službo po 14 dnevih...ampak pomoje bom imela jaz bolj krizo, ker bom spet edina odrasla oseba v hiši

sprehod v temu mrazu: no mi smo danes bili zunaj pol ure pri -3 stopinjah...ana je bila zadekana tako da so ji le očke ven gledale. mislim da do -5 lahko pelješ otroka ven...meni je pomembno le to, da ima nosek pod šalom, da ne vdihava direktno mrzlega zraka

počitnce: vidim da vse nekam potujete oziroma to načrtujete; no mi bomo pa zaenkrat ostali kar domauser posted image ...sem pa tudi sama avanturist in komaj čakam da bomo spet kam šli. z dragim sva z avtom prečesala vso turčijo, jugoslavijo, bolgarijo in grčijo lani poleti in je bilo super...seveda bi sedaj z dojenčkom potrebovala kaj bolj luksuznega kot thaliouser posted image
sva pa razmišljala da bi poleti šli na robinzonske počitnice na kornate...je katera že bila??

lex-  super slikice, si prava umetnica...in dobra ideja tole z grafoskopom...se bo lepega dne še sama spravila ustvarjatiuser posted image

razprodaje - tudi nas letos ne bodo videle...le kakšne dobre kavbojke bi rabla...ampak pomoje jih itak ne bom dobila, ker bodo mrhovinarke že prej vse razgrabile...user posted image

glede GH: koliko ste jim dale prvič? mi že dva dni papamo jabolko...najprej malo sokca od kompota, potem pa par žličk kašice...ampak ona bi še kar jedla...pa me je strah da bo preveč...

aja blacky in ostale...hvala  za odgovor včeraj...so pikice izginile in je bilo danes ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2459
4.1.2009 19:54:14   
neboglasnica
nhmnhklhjuser posted image tioqwxcćale user posted image : se spomnite, kakšne ceramonije smo imeli s tlemi v otroških sobah? In kaj ugotovim danes? Da se na teh super oh in sploh tleh MOČNO poznajo luknje od stola, čeprav so ta tla priporočljiva za šole, vrtce, bolnice... Ja pa jade! Mašina, plačala sva kot d asva milijonarja, sedaj pa to. Takoj jutri kličem v Baloha in se razpištolim. Vsaj za mojo dušo, saj zaleglo ne bo nič.

Držim pesti za vse tiste, ki jutri začnete. Meni ne bo uspelo, tako da niti poskušala ne bom. Se preveč poznam.

Almera: glede na to, da boš za Metuljček321 snemala DD, bi ga lahko tudi zame, lepo prosim??

srečanje LJ: kaj zdaj - torek ali četrtek ali prestavimo za teden dni? Meni osebno torki NE ustrezajo.

vseslovensko srečanje na Trojanah: rečte kdaj. Bom poskusila pršibat.

Juhu, jutri grem pa prvič na pilates.

Neposredna povezava do sporočila: 2460
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 20:00:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2461
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 20:03:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2462
4.1.2009 20:06:38   
moya
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

heeeelllppp---moja pipika je zdej čez praznike zavračala moje mleko zarad user posted image in sem ji dajala novalac AR

Pri nas je delovalo VZTRAJANJE in da sem ji pomagala stiskat dojko med dojenjem, ker se ji verjetno ni ljubilo vlečt.

Neposredna povezava do sporočila: 2463
4.1.2009 20:13:18   
ksenci
hojla! javljanje na hitro!

morm potrkat, Aljaž je še kr ok. en dan je vmes bruhal sva bila pri p in je potrdila moj sum, da je še kakšna druga alergija, torej dojim ga še malo, v večini je na alernovi. na žalost moram, saj opažam, da mu moje mleko ne paše, na celoten test alergije pa gremo komaj v drugi polovici januarja.
sm tak zaposlena, saj mi po mesecu zaprtja v bolnici tako paše it na čvek s prijatelcami in zelo uživam, Aljaža pa lahko pazi mami. user posted image user posted image user posted image no vsaj za nekaj je dobro, da je na flaški, lahko prvič od kar ga imam v miru grem kam!

vsem srečno in predvsem zdravo 2009!

drug teden greva končno po nov računalnikuser posted image user posted image user posted image končno bomo spet v civilizacijiuser posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2464
4.1.2009 20:13:44   
netki
lunica....ja moj je iz jesenovega, blizu čemšenika...koga poznaš????

ja jutri je hujšanje na sporedu.....no jst bom začela tko na izi ker se še matram z dojenjem....bom pa ukinila večerje, razpolovila obroke, pila samo vodo, vodo in vodo, nič kruha, sladkarij......pa take stvari

kako boste pa ve začele?????

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
4.1.2009 20:18:01   
sasi13
almera a še boš prosim meni snemala dd?

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 20:18:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 20:19:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2468
4.1.2009 20:27:17   
Netta
moja dieta bo tudi prilagojena glede na dojenje; nič sladkarij in vmesnih prigrizkov, ki so bolj iz lušta kot iz lakote..pa nič sladkanega...

se je pa moj dragi lotil ločevalne diete, tak da bom kuhala zanj po posebnem jedilniku, zase pa še malo bolj zabelila pa bo.

no zdaj grem pa gledat očkov vrtec, če bo za kaj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2469
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 20:28:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
4.1.2009 20:30:20   
Inigo
hehe, prav zanimivo. tut Marko jutri začne z ločevalno user posted image

kk bom pa jst začela... hmm... s 50 trebušnjaki in 50 počepov. to bo ok! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2471
4.1.2009 20:31:36   
dzanika
levinja jaz se še odločam ali bom šla na dieto manj žri ali ločevalno. Ločevalna se mi je sicer dobro obnesla prejšnjič sam kaj ko so mi tile prazniki vse vrnili. user posted image   Sem si pa zadala da bom pa vsak dan šla za pol urce na orbitrek...

Neposredna povezava do sporočila: 2472
4.1.2009 20:35:20   
dzanika
No ja glede na to da vidim da vas bo kar nekaj na ločevalni se res zna zgoditi da bom tut jaz. Bo super k se bomo lahko mal menle kaj katera kuha... user posted image   Da dobim malo več idej. Prejšnjič sem se potem že naveličala enolične hrane ker se mi ni dalo študirati kam kaj spada. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
4.1.2009 20:38:04   
neboglasnica
ločevalna je zakon, vsaj zame, ker sem vedela, da vsake 4 dni pride na vrsto sladko. Edino kar sem pogrešala je bilo mleko.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 20:39:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?