|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
4.1.2009 17:31:23   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

finta je v tem da kaka vsak dan ampak z mojo pomočjo, tako da ji kolena tiščim gor in leze ven čisto trd kakec...kako zmehčati kakec????da bo driskala oz mehko kakala...
a ji lahk dam suho slivo za glodat...

sej vem kje je problem...pije AM in noče pit ne čaja, ne vode,ne frutkovga sokca, ne donata ne po žlički ne po flaši ne po "magic" cup...

in zdej upam da bo kej boljše ko se zizama pred vsakim obrokom, da vsej mal tistega redkega mlekeca dobi v sebe...

tut Brin zavrača vso pijačo. noče čaja, noče sokca, nič... niti na žlico. danes ni htel niti GH za kosilo. sm mu nardila špinačo... ni nič hotu. ziza še tu in tam, ma to je vse... v torek mamo kontrolo v SG in pol še posvetovalnico, in nekaj mormo rešit. tko defenitivno ne bo šlo naprej...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 17:37:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 17:40:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
4.1.2009 17:46:56   
Tinky
Joj, meni se tako je čikenburger iz McDonaldsa.
Do Lj, je pa daaaaaaaaaleeeeeeeeeeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2429
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 18:00:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
4.1.2009 18:02:54   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Joj, meni se tako je čikenburger iz McDonaldsa.
Do Lj, je pa daaaaaaaaaleeeeeeeeeeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dones še lahko tole govoriš, jutri smo pa na dieti pa bolš da ne da te ne bo ktera požrla. user posted image user posted image user posted image   Hec hec...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 18:07:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
4.1.2009 18:10:02   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Almera, ok, če kaj pozabite doma, pač kupite, kaj pa če Bor zboli? Zaupaš tamkašnjim bolnicam? Pa ne vzet tega, kot da te strašim, samo me res zanima, kak se na to pripravljata, ker tega recimo je mene najbolj od vsega vedno strah, pa čeprav gremo samo na Hrvaško.

Tudi drugje po svetu živijo otroci in dojenčki in tudi oni (tam) kdaj zbolijo. Pač grejo k najbližjemu zdravniku, ki jih pogleda in pozdravi, tako pri nas, kot v Španiji in v Avstraliji in na Kitajskem. Smo v 21.stoletju punce, pa NZ ni džungla sredi Sumatre al pa pučava v Afriki. Pa še tam bi ti kaki beduini pomagali, če bi rabil pomoč.
Almera - super, da greste. Jaz tudi komaj čakam, da bomo lahko kam odpotovali, samo trenutno ati nima dopusta v večjem kosu, pa bomo kakšno leto še počakali.

ja jaz se s temlem popolnoma strinjam. Sam jaz nikakor tega ne morem dopovedati mojmu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2433
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 18:13:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.1.2009 18:18:53   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Blacky - bolj zaupam bolnici v Novi zelandiji kot na Hrvaškem. Čveke, Nova Zelandija je zahodni svet

Saj vem, saj vem. Samo jaz ne zaupam niti Hrvaški, niti drugim bolnišnicam v tujini. Samo domači, v tujini se ful grozno počutim. Moji prijateljici je punčka na Hrvaškem skoraj umrla zaradi malomarnosti zdravnikov, zato se tega tak bojim. Pa vem, da bi se doma lahko isto zgodilo, bla, bla, bla.....Saj vem, čudna sem, raztrgajte me.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 18:21:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 18:22:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.1.2009 18:24:01   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

HUJŠANJE OD 5.1.2009!!!!

Julijske mačke:

nick - odvečne kg

24julij
3jeMi - 8 kg
auroraa - 5 kg
Blacky - 10 kg

dzanika - 10 kg
flower - 7 kg
glugluglu - 5 kg
hruška debeluška - 5 kg
inigo
karamela6 - 8 kg

levinja - 10 kg
lex - 3 kg
lunica - 15 kg
maya80 - 20 kg

mirjam80 - 7 kg
nanka - 5 kg
netki - 15 kg

rebeca - 7 kg
sandrine - 3 kg

Razvrščene pa abecednem vrstnem redu. Inigo in 24julij, javita, kolko minusa hočeta.user posted image

Hitro, mačke - še zadnji skok na hladilnik, ker jutri ne-ne-ne nič več (šlik-šlak)!
Ej pa da ne slišim katere od "hujšark" da pivo pije, veste kak to redi?! user posted image

Me se bomo pa s torticami, kremšnitami  in piškoti sladkale, sladolede lizale in kavo s smetano in pirčke pile... tri-li-li kak bo fajn!

he, he, pa res nič birce.
Še dobro, da ne hujšam user posted image user posted image

Mi zna katera povedat kako se doma nardi kuhano vino?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.1.2009 18:24:22   
dzanika
aja saj res lex ful lepo si poslikala sobico! Kako si pa prišla do teh slikic? Ker jaz sem tut razmišljala da bi risala pa sem potem rajše kar nalepke kupila. Itak pa da ni tko lepo kot če je poslikano. user posted image   Sem imela idejo da bi z grafoskopom naredila pa ga nisem nikjer dobila. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
4.1.2009 18:25:32   
neboglasnica
zimska: kar v stroj, na 30 C, manj centrifuge, pa bo

Neposredna povezava do sporočila: 2440
4.1.2009 18:25:40   
dzanika
tinky, tolk kot daš vina daš tut vode (lahko tut malo manj sam ponavadi se dela pol pol). Notri klinčke pa cimet, zavreš in je to to...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
4.1.2009 18:26:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

aja saj res lex ful lepo si poslikala sobico! Kako si pa prišla do teh slikic? Ker jaz sem tut razmišljala da bi risala pa sem potem rajše kar nalepke kupila. Itak pa da ni tko lepo kot če je poslikano. user posted image   Sem imela idejo da bi z grafoskopom naredila pa ga nisem nikjer dobila. user posted image

Grafoskop je zakon. Dobiš ga pa kje v kakšnem zaklonišču kakšne šole.

lex: se vidi, da si iz foha, krasne stene

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
4.1.2009 18:27:20   
neboglasnica

tinky, tolk kot daš vina daš tut vode (lahko tut malo manj sam ponavadi se dela pol pol). Notri klinčke pa cimet, zavreš in je to to...

Najboljše je iz belega vina, mogoče malo bolj sladkega.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.1.2009 18:27:59   
Tinky

brez cukra?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.1.2009 18:29:59   
dzanika

brez cukra?

aja ne cuker pa mora bit... Pa kar dost ga je treba cukrat... Sej če ga pa premalo ga pa tko al tko lahko po želji še potem v šalčki. Jaz imam doma tiste cukrčke k jih dobiš v gostilni zraven kave pa dam tisto zraven na mizo in si vsak po želji skuha. Jaz dam ponavadi tri tiste cukre v eno šalčko za čaj...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.1.2009 18:32:43   
Tinky

brez cukra?

aja ne cuker pa mora bit... Pa kar dost ga je treba cukrat... Sej če ga pa premalo ga pa tko al tko lahko po želji še potem v šalčki. Jaz imam doma tiste cukrčke k jih dobiš v gostilni zraven kave pa dam tisto zraven na mizo in si vsak po želji skuha. Jaz dam ponavadi tri tiste cukre v eno šalčko za čaj...

hvala, hvala

grem zdej nardit user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 18:33:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
4.1.2009 18:36:06   
dzanika
ja ko zavre je treba odstavit ja. No načeloma kokr vem naj bi se dalo pol pol. Sej sm rekla da lahko več ali manj. Stvar okusa. Isto za sladkor, kokr komu paše. Cimet dam jaz kar na pamet notri pa je vedno dobro. No preveč verjetno res nebi dobro izpadlo... mmm tinky zdej si mi pa skomine nardila. user posted image   Sporoči če ti je dobro uspelo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2448
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 18:41:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
4.1.2009 18:42:32   
osa3
Zimska to isto preprogo sem oprala 2 dni nazaj na 30o in posušila v sušilcu (program za občutljivo perilo) in je taka kot nova.
Almera super za potovanje! Mi tudi načrtujemo aprila ali maja sicer majn avanturistično. Verjetno kakšen grški ali španski otok. Čeprav mama sanja Bali user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?