Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 17:31:23
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška finta je v tem da kaka vsak dan ampak z mojo pomočjo, tako da ji kolena tiščim gor in leze ven čisto trd kakec...kako zmehčati kakec????da bo driskala oz mehko kakala... a ji lahk dam suho slivo za glodat... sej vem kje je problem...pije AM in noče pit ne čaja, ne vode,ne frutkovga sokca, ne donata ne po žlički ne po flaši ne po "magic" cup... in zdej upam da bo kej boljše ko se zizama pred vsakim obrokom, da vsej mal tistega redkega mlekeca dobi v sebe... tut Brin zavrača vso pijačo. noče čaja, noče sokca, nič... niti na žlico. danes ni htel niti GH za kosilo. sm mu nardila špinačo... ni nič hotu. ziza še tu in tam, ma to je vse... v torek mamo kontrolo v SG in pol še posvetovalnico, in nekaj mormo rešit. tko defenitivno ne bo šlo naprej...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 17:37:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 17:40:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 17:46:56
|
|
|
|
Tinky
|
Joj, meni se tako je čikenburger iz McDonaldsa. Do Lj, je pa daaaaaaaaaleeeeeeeeeeč
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 18:00:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:02:54
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Joj, meni se tako je čikenburger iz McDonaldsa. Do Lj, je pa daaaaaaaaaleeeeeeeeeeč dones še lahko tole govoriš, jutri smo pa na dieti pa bolš da ne da te ne bo ktera požrla. Hec hec...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 18:07:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:10:02
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Almera, ok, če kaj pozabite doma, pač kupite, kaj pa če Bor zboli? Zaupaš tamkašnjim bolnicam? Pa ne vzet tega, kot da te strašim, samo me res zanima, kak se na to pripravljata, ker tega recimo je mene najbolj od vsega vedno strah, pa čeprav gremo samo na Hrvaško. Tudi drugje po svetu živijo otroci in dojenčki in tudi oni (tam) kdaj zbolijo. Pač grejo k najbližjemu zdravniku, ki jih pogleda in pozdravi, tako pri nas, kot v Španiji in v Avstraliji in na Kitajskem. Smo v 21.stoletju punce, pa NZ ni džungla sredi Sumatre al pa pučava v Afriki. Pa še tam bi ti kaki beduini pomagali, če bi rabil pomoč. Almera - super, da greste. Jaz tudi komaj čakam, da bomo lahko kam odpotovali, samo trenutno ati nima dopusta v večjem kosu, pa bomo kakšno leto še počakali. ja jaz se s temlem popolnoma strinjam. Sam jaz nikakor tega ne morem dopovedati mojmu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 18:13:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:18:53
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Blacky - bolj zaupam bolnici v Novi zelandiji kot na Hrvaškem. Čveke, Nova Zelandija je zahodni svet Saj vem, saj vem. Samo jaz ne zaupam niti Hrvaški, niti drugim bolnišnicam v tujini. Samo domači, v tujini se ful grozno počutim. Moji prijateljici je punčka na Hrvaškem skoraj umrla zaradi malomarnosti zdravnikov, zato se tega tak bojim. Pa vem, da bi se doma lahko isto zgodilo, bla, bla, bla.....Saj vem, čudna sem, raztrgajte me.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 18:21:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 18:22:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:24:01
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 HUJŠANJE OD 5.1.2009!!!! Julijske mačke: nick - odvečne kg 24julij 3jeMi - 8 kg auroraa - 5 kg Blacky - 10 kg dzanika - 10 kg flower - 7 kg glugluglu - 5 kg hruška debeluška - 5 kg inigo karamela6 - 8 kg levinja - 10 kg lex - 3 kg lunica - 15 kg maya80 - 20 kg mirjam80 - 7 kg nanka - 5 kg netki - 15 kg rebeca - 7 kg sandrine - 3 kg Razvrščene pa abecednem vrstnem redu. Inigo in 24julij, javita, kolko minusa hočeta. Hitro, mačke - še zadnji skok na hladilnik, ker jutri ne-ne-ne nič več (šlik-šlak)! Ej pa da ne slišim katere od "hujšark" da pivo pije, veste kak to redi?! Me se bomo pa s torticami, kremšnitami in piškoti sladkale, sladolede lizale in kavo s smetano in pirčke pile... tri-li-li kak bo fajn! he, he, pa res nič birce. Še dobro, da ne hujšam Mi zna katera povedat kako se doma nardi kuhano vino?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:24:22
|
|
|
|
dzanika
|
aja saj res lex ful lepo si poslikala sobico! Kako si pa prišla do teh slikic? Ker jaz sem tut razmišljala da bi risala pa sem potem rajše kar nalepke kupila. Itak pa da ni tko lepo kot če je poslikano. Sem imela idejo da bi z grafoskopom naredila pa ga nisem nikjer dobila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:25:32
|
|
|
|
neboglasnica
|
zimska: kar v stroj, na 30 C, manj centrifuge, pa bo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:25:40
|
|
|
|
dzanika
|
tinky, tolk kot daš vina daš tut vode (lahko tut malo manj sam ponavadi se dela pol pol). Notri klinčke pa cimet, zavreš in je to to...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:26:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika aja saj res lex ful lepo si poslikala sobico! Kako si pa prišla do teh slikic? Ker jaz sem tut razmišljala da bi risala pa sem potem rajše kar nalepke kupila. Itak pa da ni tko lepo kot če je poslikano. Sem imela idejo da bi z grafoskopom naredila pa ga nisem nikjer dobila. Grafoskop je zakon. Dobiš ga pa kje v kakšnem zaklonišču kakšne šole. lex: se vidi, da si iz foha, krasne stene
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:27:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika tinky, tolk kot daš vina daš tut vode (lahko tut malo manj sam ponavadi se dela pol pol). Notri klinčke pa cimet, zavreš in je to to... Najboljše je iz belega vina, mogoče malo bolj sladkega.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:27:59
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika tinky, tolk kot daš vina daš tut vode (lahko tut malo manj sam ponavadi se dela pol pol). Notri klinčke pa cimet, zavreš in je to to... brez cukra?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:29:59
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: dzanika tinky, tolk kot daš vina daš tut vode (lahko tut malo manj sam ponavadi se dela pol pol). Notri klinčke pa cimet, zavreš in je to to... brez cukra? aja ne cuker pa mora bit... Pa kar dost ga je treba cukrat... Sej če ga pa premalo ga pa tko al tko lahko po želji še potem v šalčki. Jaz imam doma tiste cukrčke k jih dobiš v gostilni zraven kave pa dam tisto zraven na mizo in si vsak po želji skuha. Jaz dam ponavadi tri tiste cukre v eno šalčko za čaj...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:32:43
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: dzanika tinky, tolk kot daš vina daš tut vode (lahko tut malo manj sam ponavadi se dela pol pol). Notri klinčke pa cimet, zavreš in je to to... brez cukra? aja ne cuker pa mora bit... Pa kar dost ga je treba cukrat... Sej če ga pa premalo ga pa tko al tko lahko po želji še potem v šalčki. Jaz imam doma tiste cukrčke k jih dobiš v gostilni zraven kave pa dam tisto zraven na mizo in si vsak po želji skuha. Jaz dam ponavadi tri tiste cukre v eno šalčko za čaj... hvala, hvala grem zdej nardit
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 18:33:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:36:06
|
|
|
|
dzanika
|
ja ko zavre je treba odstavit ja. No načeloma kokr vem naj bi se dalo pol pol. Sej sm rekla da lahko več ali manj. Stvar okusa. Isto za sladkor, kokr komu paše. Cimet dam jaz kar na pamet notri pa je vedno dobro. No preveč verjetno res nebi dobro izpadlo... mmm tinky zdej si mi pa skomine nardila. Sporoči če ti je dobro uspelo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 18:41:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:42:32
|
|
|
|
osa3
|
Zimska to isto preprogo sem oprala 2 dni nazaj na 30o in posušila v sušilcu (program za občutljivo perilo) in je taka kot nova. Almera super za potovanje! Mi tudi načrtujemo aprila ali maja sicer majn avanturistično. Verjetno kakšen grški ali španski otok. Čeprav mama sanja Bali
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?