Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 23:09:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara - kak oddam oglas na monu... No, sem šla tudi jaz pogledat, kako se oddaja tiste druge oglase pa nisem našla... mi je blo pa zanimivo nekaj... Pred dnevi sem pisala, da bi imela leg magic... in ko odprem to stren, se tam na levi vrtijo naključni oglasi... in ravno takrat je bil en leg magic... nič rabljen... lokacija - primorska... sem že poslala email...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 23:19:48
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft In okoli 19 je umrla..... kok sva danes prejokala... .....................................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 23:21:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
LARA - kolk pa je bla muca stara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 23:26:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK LARA - kolk pa je bla muca stara 11 let...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 23:31:51
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK LARA - kolk pa je bla muca stara 11 let... božček tale muca jst se tut zlo navežem na živali jih mam ful rada,.... lara sej bo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 23:56:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - kak oddam oglas na monu....nikjer ne najdem možnosti oddaj oglas.....sem prijavljena tam tud Kr tle sem mislila.... http://med.over.net/forum5/list.php?55 hvala..... je že gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 23:56:38
|
|
|
|
gloria
|
In okoli 19 je umrla..... kok sva danes prejokala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 0:01:25
|
|
|
|
gloria
|
...mali je komi zdej zaspal....zadnje čase imamo ful težavo zaspati ...nevem če ga ne bi začela zjutri ko se zbudi ob 8-9 kr rihtat,ne pa da ga dam še enkrat spat do 11....saj podnevi mi pa itak nič ne spi... ....bežim lepe sanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 0:05:26
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jst grem tut spat nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 9:15:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! prazniki se iztekajo, upam, da se kmalu vrnemo na stare tire..... kar pomeni med drugim tudi več časa za RR
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 9:16:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Lara, za mucko.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 10:10:18
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Lara za mucko. Boga revca. Gloria mogoče ti pa Nik preveč spi v enem kosu. Bolje po moje, da ga umiješ, oblečeš, da je nekaj časa buden in potem spat nazaj. Naša se zbudi okrog pol osmih, potem se igrava, jeva, preoblečeva in gre nazaj spat okrog pol desetih za kako dobro urco.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 10:42:07
|
|
|
|
onur
|
eno vprašanje: ker so vaši sončki in sončice že večji kot moja (en mesec in dva tedna), kdaj so se vam pričeli podji krajšat. jaz opažam, da pije na dojki manj časa kot običajno, pa ponoči in proti jutru pije samo na eni cca. 10 minut. prej je bilo pa na obeh po 20 minut, vendar ne vseh 20 aktivnih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 10:48:47
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lara, za mucko.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 10:50:04
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro, babike! Danes je pa zima zunaj. Pri nas je še vedno -8. pa sonček sije, bi tak šla ven z malim, pa se kr ne upam, je premzlo.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 10:51:44
|
|
|
|
pf
|
Onur to je čisto odvisno od otročka. So bili časi, ko je naša samo pet minut vse skupaj se dojila, zdaj pa cca deset minut, petnajst minut, včasih samo na eni, včasih še na drugi, ampak to je skupen čas. Naša se ni nikoli dalj dojila, tako da ti ne vem pomagati. Punce kaj kuhate dobrega? Jaz pečem v pečici krompir z rdečo in rumeno papriko, ter korenčkom, na žaru bom pa spekla še piščančje fileje. No pa solatka in juhica bo še zraven. No žar, da ne bo katera mislila, da grem ven kuriti, tako ponev imam, ki je ala žar.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 10:53:29
|
|
|
|
Marsy
|
Oj! Jaz sem tud mislila, kako fino bomo danes zunaj, pa je kar -10. Pa ne vem, če bi jo upala po takem mrazu naokorog vozit. Vidim, da ste se ful razpisale včeraj, moram še nazaj mal pogledat. Glede odpravljanja odvečnih kilogramov - jaz še vedno prisegam na Herbalife. Se niti med nosečnostjo nisem zredila niti zdej nimam problemov s tem. Če katera kaj rabi oz. katero kaj zanima, se priporočam . Verjetno pa tuki ne smem kej dost reklame delat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 10:56:16
|
|
|
|
pf
|
Lana 17 danes je pa res mrzlo. Mi bomo šli takoj po kosilu ob kakih enih, pol dveh. Pojdite kam v hribe, tam je lepše. V petek smo bili na Treh kraljih, to je eno smučišče na Pohorju, v bistvu blizu nas. Pri nas je bilo minus šest, gori ob pol treh popoldne nula in tako lepo sonce, pri nas pa megla. Samo nimamo ravno vozička primernega za take terene, to je tisto, drugače bi jo večkrat gor mahnili, ali pa na Roglo.Za take sprehode je pa fajn trikolesnik, ali pa nek voziček z malo večjimi kolesi, naš PP je bolj mestna varianta. Našo babiko že zdajle ruka, ko je pesek vsepovsod na pločnikih in cestiščih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 10:56:30
|
|
|
|
Marsy
|
Ojoj, bogica... Mislim, da vem, kako ti je zarad muce... Smo tudi dali skozi. So mi bližnji zarad tega 'prepovedali' še imeti mačko. Zato pa imamo zdaj papigo, ki ima življenjsko dobo 60 let in so teoretične možnosti, da me preživi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 10:57:19
|
|
|
|
Marsy
|
pisanje zgoraj se seveda nanaša Lari. Kaja joka, pa ful hitim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 11:41:31
|
|
|
|
onur
|
Onur to je čisto odvisno od otročka. So bili časi, ko je naša samo pet minut vse skupaj se dojila, zdaj pa cca deset minut, petnajst minut, včasih samo na eni, včasih še na drugi, ampak to je skupen čas. Naša se ni nikoli dalj dojila, tako da ti ne vem pomagati. Kakšne razmake pa imata med podoji?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 4.1.2009 12:18:43
|
|
|
|
ključek
|
Do danes so že praznovali................. Minea in Manja Kaja Gal...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 4.1.2009 12:23:23
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznujejo...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 4.1.2009 12:24:26
|
|
|
|
ključek
|
Praznuje pa tudi..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 4.1.2009 12:40:07
|
|
|
|
lana17
|
Čestitke vsem sončkom za obmesečnico.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?