Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:03:04
|
|
|
|
sesil
|
ne o hrani...jaz hujšam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:03:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Dns sm odkrila, da ima Vid že 4. zobek zunaj (
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:03:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čveke bodo kmalu tu. sem opazla da se je zamaknila ura. najbolj intenzivno ćvekamo od 21-23h ja sej, zame je to že prepozn ne moreš vedno s kurami hodit spat Morm, mam še opravke Me pa prav zamima kakšni so. A si to kaj zmenjena z Ja kako pa, da Gaja dobi čimprej bratca al pa sestrco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:04:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Dns sm odkrila, da ima Vid že 4. zobek zunaj (
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos rekla si, da si back on the game, where are you now? obiski, so šele zdaj šli!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:05:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos rekla si, da si back on the game, where are you now? obiski, so šele zdaj šli!! o lej jo Anjo pa že dolgo nisem vidla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:07:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos rekla si, da si back on the game, where are you now? obiski, so šele zdaj šli!! Ja kva jih pa nis nagnala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:07:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ravno sem hotla napisat, da bo barbaw priletela dok si reko keks in lej jo je že tu pa še zate eno TALLY, NINA7: a vi2 bi vozičkale. Ja beje bo spet seng drug teden a dej neh kr sneg al kaj Pri nas pade vsake 3 min ena snežinka. a ste preveč grešili lansko leto Ne vem. Ma ga nič nimamo. Jaka sploh še ni to zimo na sankah sedel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:07:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ČESTITKE MAJI ZA 8 MESECEV rožice so pa od Vidka. Mene pa zanima, če si kaj odkrila za plesen, ko si zadnjič pisala? A si že slišala za Thermoshield? Sem ja slišala. Odkrila nisem Amerike. Eni uporabljajo sodo bikarbono, ki je baje malo bolj učinkovita. Tale thermoshield je pa tako, da ti dajo garancijo ampak v primeru pojava plesni obrišeš steno. Kakšna garancija je to??? Sem gledala njihovo spletno stran in baje najprej z eno stvarjo premažeš, da uničiš plesen,potem z drugo stvarjo razkužiš,šele potem premažeš s tem.Meni je pa zanimivo in bi rada probala.Sem jim na mail poslala,koliko me bo to po žepu udarilo Jaz sem videla cenik. Samo ne vem, če si na isti strani gledala. ni bila tako grozna cena. Mogoče bi mi tudi probali, samo me je tista "garancija" odvrnila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:07:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čveke bodo kmalu tu. sem opazla da se je zamaknila ura. najbolj intenzivno ćvekamo od 21-23h ja sej, zame je to že prepozn ne moreš vedno s kurami hodit spat Morm, mam še opravke Me pa prav zamima kakšni so. A si to kaj zmenjena z Ja kako pa, da Gaja dobi čimprej bratca al pa sestrco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:07:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos rekla si, da si back on the game, where are you now? obiski, so šele zdaj šli!! samo da si prišla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ravno sem hotla napisat, da bo barbaw priletela dok si reko keks in lej jo je že tu pa še zate eno TALLY, NINA7: a vi2 bi vozičkale. Ja beje bo spet seng drug teden a dej neh kr sneg al kaj Pri nas pade vsake 3 min ena snežinka. a ste preveč grešili lansko leto Ne vem. Ma ga nič nimamo. Jaka sploh še ni to zimo na sankah sedel. Sej bo še, pol enkrat marca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:09:21
|
|
|
|
sesil
|
oooooooo edinaos, glej jo izgubljeno dušo. welcome back.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:10:01
|
|
|
|
sesil
|
pri nas na krasu pa ga je za se sankat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:10:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čveke bodo kmalu tu. sem opazla da se je zamaknila ura. najbolj intenzivno ćvekamo od 21-23h ja sej, zame je to že prepozn ne moreš vedno s kurami hodit spat Morm, mam še opravke Me pa prav zamima kakšni so. A si to kaj zmenjena z Ja kako pa, da Gaja dobi čimprej bratca al pa sestrco A misliš, da moraš samo zvečer telovadit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:10:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella a vi mate kaj snega? Ja imamo, a ti ga pošljem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:11:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ČESTITKE MAJI ZA 8 MESECEV rožice so pa od Vidka. Mene pa zanima, če si kaj odkrila za plesen, ko si zadnjič pisala? A si že slišala za Thermoshield? Sem ja slišala. Odkrila nisem Amerike. Eni uporabljajo sodo bikarbono, ki je baje malo bolj učinkovita. Tale thermoshield je pa tako, da ti dajo garancijo ampak v primeru pojava plesni obrišeš steno. Kakšna garancija je to??? Sem gledala njihovo spletno stran in baje najprej z eno stvarjo premažeš, da uničiš plesen,potem z drugo stvarjo razkužiš,šele potem premažeš s tem.Meni je pa zanimivo in bi rada probala.Sem jim na mail poslala,koliko me bo to po žepu udarilo Jaz sem videla cenik. Samo ne vem, če si na isti strani gledala. ni bila tako grozna cena. Mogoče bi mi tudi probali, samo me je tista "garancija" odvrnila. Sem gledala, ja, da je nekje 3x dražji od navadnega jupola.To ni tako hudo,če res pomaga.Na enem forumu sem brala,da bo 1 letu še nimajo plesni,s tem da so samo z barvo prebarvali,nič razkuževali ,pa da je prostor zimi toplejši,poleti pa hladnejši
< Sporočilo je popravil tilči -- 2.1.2009 21:12:25 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:11:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella a vi mate kaj snega? Ja imamo, a ti ga pošljem ful si prijazna ampak neeeeeeeeeeeeeeee mam dost tale 1 cm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:11:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ravno sem hotla napisat, da bo barbaw priletela dok si reko keks in lej jo je že tu pa še zate eno TALLY, NINA7: a vi2 bi vozičkale. Ja beje bo spet seng drug teden a dej neh kr sneg al kaj Pri nas pade vsake 3 min ena snežinka. a ste preveč grešili lansko leto Ne vem. Ma ga nič nimamo. Jaka sploh še ni to zimo na sankah sedel. Sej bo še, pol enkrat marca o nina7 ne klič hudiča, saj bomo res lahko bili do vratu zasuti ej your time is up
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čveke bodo kmalu tu. sem opazla da se je zamaknila ura. najbolj intenzivno ćvekamo od 21-23h ja sej, zame je to že prepozn ne moreš vedno s kurami hodit spat Morm, mam še opravke Me pa prav zamima kakšni so. A si to kaj zmenjena z Ja kako pa, da Gaja dobi čimprej bratca al pa sestrco A misliš, da moraš samo zvečer telovadit Ja čez dan nimam s kom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:12:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella a vi mate kaj snega? Ja imamo, a ti ga pošljem ful si prijazna ampak neeeeeeeeeeeeeeee mam dost tale 1 cm Ma ne bodi tako skromna Jaz ti jih odstopim 10cm.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:13:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čveke bodo kmalu tu. sem opazla da se je zamaknila ura. najbolj intenzivno ćvekamo od 21-23h ja sej, zame je to že prepozn ne moreš vedno s kurami hodit spat Morm, mam še opravke Me pa prav zamima kakšni so. A si to kaj zmenjena z Ja kako pa, da Gaja dobi čimprej bratca al pa sestrco A misliš, da moraš samo zvečer telovadit Ja čez dan nimam s kom Sem kar mislila, da boš to napisala. Saj so tu vikendi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:13:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ravno sem hotla napisat, da bo barbaw priletela dok si reko keks in lej jo je že tu pa še zate eno TALLY, NINA7: a vi2 bi vozičkale. Ja beje bo spet seng drug teden a dej neh kr sneg al kaj Pri nas pade vsake 3 min ena snežinka. a ste preveč grešili lansko leto Ne vem. Ma ga nič nimamo. Jaka sploh še ni to zimo na sankah sedel. Sej bo še, pol enkrat marca Potem ga ne rabimo več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:13:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ČESTITKE MAJI ZA 8 MESECEV rožice so pa od Vidka. Mene pa zanima, če si kaj odkrila za plesen, ko si zadnjič pisala? A si že slišala za Thermoshield? Sem ja slišala. Odkrila nisem Amerike. Eni uporabljajo sodo bikarbono, ki je baje malo bolj učinkovita. Tale thermoshield je pa tako, da ti dajo garancijo ampak v primeru pojava plesni obrišeš steno. Kakšna garancija je to??? Sem gledala njihovo spletno stran in baje najprej z eno stvarjo premažeš, da uničiš plesen,potem z drugo stvarjo razkužiš,šele potem premažeš s tem.Meni je pa zanimivo in bi rada probala.Sem jim na mail poslala,koliko me bo to po žepu udarilo Jaz sem videla cenik. Samo ne vem, če si na isti strani gledala. ni bila tako grozna cena. Mogoče bi mi tudi probali, samo me je tista "garancija" odvrnila. Sem gledala, ja, da je nekje 3x dražji od navadnega jupola.To ni tako hudo,če res pomaga.Na enem forumu sem brala,da bo 1 letu še nimajo plesni,s tem da so samo z barvo prebarvali,nič razkuževali ,pa da je prostor zimi toplejši,poleti pa hladnejši Bomo verjetno kar probali, ker bom drugače znorela. Spomladi bomo naredili novo fasado. Do takrat smo pa zategnili pasove. Na fulll.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:13:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos rekla si, da si back on the game, where are you now? obiski, so šele zdaj šli!! Ja kva jih pa nis nagnala Je Primož kar ustal in šel v kopalnico štimat vodo za kopanje in potem so končnoooooo dojeli, da je čas da se poslovimo Drugače pa drage moja naj vam povem, da niti slučajno nisem čisto nič huda na nobeno, samo jaz sem se tako polenila od kar je moj doma da je joooj , samo ležim in lenarim, zato pa moja odsotnost tukaj pa seveda malo tudi zaradi moje nove igračke FB (kot ste to poimenovale)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?