Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:54:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* čer..kako je kaj?? gužva, samo pohajkujemo ... Varja spi, Gašper in Petjo pa še prepričujem, da je ura za spat. ...oz. moj s kavča. Izkoristi to, saj je luštno pohajkovat,če si sam še toliko bolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:54:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz odpeljem smeti do kant za papir, ker imam še zdaj papir doma. Se je gospoda končno spomnila, da bi spraznili kante. a šele zdej so vam spraznili? samo plastiko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:54:41
|
|
|
|
sesil
|
kasso imaš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:54:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* čer..kako je kaj?? ha ha kaj sem rekla Ja sem vidla, da imaš dober 6 čut
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:55:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ČESTITKE MAJI ZA 8 MESECEV rožice so pa od Vidka. Mene pa zanima, če si kaj odkrila za plesen, ko si zadnjič pisala? A si že slišala za Thermoshield?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:55:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* čer..kako je kaj?? ha ha kaj sem rekla Ja sem vidla, da imaš dober 6 čut
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:55:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čveke bodo kmalu tu. sem opazla da se je zamaknila ura. najbolj intenzivno ćvekamo od 21-23h ja sej, zame je to že prepozn ne moreš vedno s kurami hodit spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:55:59
|
|
|
|
Estrella*
|
Ravno sem hotla napisat, da bo barbaw priletela dok si reko keks in lej jo je že tu TALLY, NINA7: a vi2 bi vozičkale. Ja beje bo spet seng drug teden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:56:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čveke bodo kmalu tu. sem opazla da se je zamaknila ura. najbolj intenzivno ćvekamo od 21-23h ja sej, zame je to že prepozn a takrat že spiš al kajdrugega delaš ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:56:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čveke bodo kmalu tu. sem opazla da se je zamaknila ura. najbolj intenzivno ćvekamo od 21-23h ja sej, zame je to že prepozn Zakaj pa???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:56:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ČESTITKE MAJI ZA 8 MESECEV rožice so pa od Vidka. Mene pa zanima, če si kaj odkrila za plesen, ko si zadnjič pisala? A si že slišala za Thermoshield? Sem ja slišala. Odkrila nisem Amerike. Eni uporabljajo sodo bikarbono, ki je baje malo bolj učinkovita. Tale thermoshield je pa tako, da ti dajo garancijo ampak v primeru pojava plesni obrišeš steno. Kakšna garancija je to???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čveke bodo kmalu tu. sem opazla da se je zamaknila ura. najbolj intenzivno ćvekamo od 21-23h ja sej, zame je to že prepozn ne moreš vedno s kurami hodit spat Morm, mam še opravke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ravno sem hotla napisat, da bo barbaw priletela dok si reko keks in lej jo je že tu TALLY, NINA7: a vi2 bi vozičkale. Ja beje bo spet seng drug teden Ma ne no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:57:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ravno sem hotla napisat, da bo barbaw priletela dok si reko keks in lej jo je že tu pa še zate eno TALLY, NINA7: a vi2 bi vozičkale. Ja beje bo spet seng drug teden a dej neh kr sneg al kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:57:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ravno sem hotla napisat, da bo barbaw priletela dok si reko keks in lej jo je že tu TALLY, NINA7: a vi2 bi vozičkale. Ja beje bo spet seng drug teden Nekumu pa moramo težit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:57:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla! No, mi 3je smo, dns zaključli obiske ( šli smo voščit ) pr bližnjih sorodnikih. Uf,...pa je mimo. Dns sm odkrila, da ima Vid že 4. zobek zunaj ( 5 dni razlike ). Zato je tko tečen zvečer za zaspat. Zdej ga moj proba uspavat, če mu bo ratalo, kr jst sm čist aut. Sam vem kaj bo pol, ne bo hotu zaspat in bo mogla spet mami se potrudit. Jst, pa k jst, ga pustim nekaj časa pol ga grem pa sam dvignem in zaspi. Nč, grem kalorije nabirat ( mami mi je nardila tiramisu, k se ga men ni dalo ).
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 2.1.2009 20:58:38 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:58:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ravno sem hotla napisat, da bo barbaw priletela dok si reko keks in lej jo je že tu pa še zate eno TALLY, NINA7: a vi2 bi vozičkale. Ja beje bo spet seng drug teden a dej neh kr sneg al kaj Pri nas pade vsake 3 min ena snežinka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:59:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čveke bodo kmalu tu. sem opazla da se je zamaknila ura. najbolj intenzivno ćvekamo od 21-23h ja sej, zame je to že prepozn ne moreš vedno s kurami hodit spat Morm, mam še opravke Me pa prav zamima kakšni so. A si to kaj zmenjena z
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla! No, mi 3je smo, dns zaključli obiske ( šli smo voščit ) pr bližnjih sorodnikih. Uf,...pa je mimo. Dns sm odkrila, da ima Vid že 4. zobek zunaj ( 5 dni razlike ). Zato je tko tečen zvečer za zaspat. Zdej ga moj proba uspavat, če mu bo ratalo, kr jst sm čist aut. Sam vem kaj bo pol, ne bo hotu zaspat in bo mogla spet mami se potrudit. Jst, pa k jst, ga pustim nekaj časa pol ga grem pa sam dvignem in zaspi. Nč, grem kalorije nabirat ( mami mi je nardila tiramisu, k se ga men ni dalo ). za zobek. Jest bi tud tiramisu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:00:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ravno sem hotla napisat, da bo barbaw priletela dok si reko keks in lej jo je že tu pa še zate eno TALLY, NINA7: a vi2 bi vozičkale. Ja beje bo spet seng drug teden a dej neh kr sneg al kaj Pri nas pade vsake 3 min ena snežinka. a ste preveč grešili lansko leto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:01:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla! No, mi 3je smo, dns zaključli obiske ( šli smo voščit ) pr bližnjih sorodnikih. Uf,...pa je mimo. Dns sm odkrila, da ima Vid že 4. zobek zunaj ( 5 dni razlike ). Zato je tko tečen zvečer za zaspat. Zdej ga moj proba uspavat, če mu bo ratalo, kr jst sm čist aut. Sam vem kaj bo pol, ne bo hotu zaspat in bo mogla spet mami se potrudit. Jst, pa k jst, ga pustim nekaj časa pol ga grem pa sam dvignem in zaspi. Nč, grem kalorije nabirat ( mami mi je nardila tiramisu, k se ga men ni dalo ). za zobek. Jest bi tud tiramisu Ga bom enkrat naredila in prinesl k teb(ko ne bo snega )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:01:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla! No, mi 3je smo, dns zaključli obiske ( šli smo voščit ) pr bližnjih sorodnikih. Uf,...pa je mimo. Dns sm odkrila, da ima Vid že 4. zobek zunaj ( 5 dni razlike ). Zato je tko tečen zvečer za zaspat. Zdej ga moj proba uspavat, če mu bo ratalo, kr jst sm čist aut. Sam vem kaj bo pol, ne bo hotu zaspat in bo mogla spet mami se potrudit. Jst, pa k jst, ga pustim nekaj časa pol ga grem pa sam dvignem in zaspi. Nč, grem kalorije nabirat ( mami mi je nardila tiramisu, k se ga men ni dalo ). za zobka in mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:02:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ČESTITKE MAJI ZA 8 MESECEV rožice so pa od Vidka. Mene pa zanima, če si kaj odkrila za plesen, ko si zadnjič pisala? A si že slišala za Thermoshield? Sem ja slišala. Odkrila nisem Amerike. Eni uporabljajo sodo bikarbono, ki je baje malo bolj učinkovita. Tale thermoshield je pa tako, da ti dajo garancijo ampak v primeru pojava plesni obrišeš steno. Kakšna garancija je to??? Sem gledala njihovo spletno stran in baje najprej z eno stvarjo premažeš, da uničiš plesen,potem z drugo stvarjo razkužiš,šele potem premažeš s tem.Meni je pa zanimivo in bi rada probala.Sem jim na mail poslala,koliko me bo to po žepu udarilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:02:25
|
|
|
|
tally
|
Estrella a vi mate kaj snega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 21:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla! No, mi 3je smo, dns zaključli obiske ( šli smo voščit ) pr bližnjih sorodnikih. Uf,...pa je mimo. Dns sm odkrila, da ima Vid že 4. zobek zunaj ( 5 dni razlike ). Zato je tko tečen zvečer za zaspat. Zdej ga moj proba uspavat, če mu bo ratalo, kr jst sm čist aut. Sam vem kaj bo pol, ne bo hotu zaspat in bo mogla spet mami se potrudit. Jst, pa k jst, ga pustim nekaj časa pol ga grem pa sam dvignem in zaspi. Nč, grem kalorije nabirat ( mami mi je nardila tiramisu, k se ga men ni dalo ). za zobek. Jest bi tud tiramisu Ga bom enkrat naredila in prinesl k teb(ko ne bo snega ) Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sej ga kmal ne bo več .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?