glugluglu
|
Končno mi je uspelo priti do računalnika. Včeraj se nisem mogla javit. Pa čez novo leto ste bile bolj pridne v pisanju kot za božič . No tako, da povem našo novoletno noč in prvi novoletni dan: Bili smo pri bivših sosedih, 4 družine z otroki. Tian je zaspal ob 22.10, prvič se je zbudil okoli 1., potem pa približno na 2,5 urci. Bili smo pokonci do 6. zjutraj., ker nismo imeli kontrole nad starejšimi otroci so baje tudi ti zaspali tudi šele ob 4. in se jim je fajn zdelo. Manjši otroci so pa malo po polnoči. Kljub temu, da je bilo veliko hrane in pijače ter, da smo bili tako dolgo časa se ga nihče ni nacedil . Nismo spuščali nič raket in petard, ker tega večina v družbi ne mara. Smo samo gledali male ognjemete. Fantje so se zmenili in nam ženskam vsem dali za darilo en šampanjec in sexi rdeče tangice, oz. to so res bolj rdeči trakci z biserčki . Ob 6.00 smo Mitja, Tian in jaz šli kar domov, ker je bil Tian itak zbujen, Mark in Nina sta pa tam spala. Potem pa se je začelo: Mitja se je ob 8.00 zbudil, letel na wc, je šlo ven zadaj, spredaj, vsepovsod, trebuh ga je bolel, pa še vročino 39 je dobil. Ves dan je samo spal ali pa visel na wc-ju. Očitno nek virus. Zjutraj je šel potem kar v dnevno sobo, da ne bi še naju s Tianom okužil. Ob 14.00 so mi pripeljali Marka in Nino in ravno ta čas ko je Tian spal. Potem so fantje skupaj z mano dokončali sarmo medtem ko je Mitja še vedno ležal ves bogi. Bili smo sicer zmenjeni, da kosilo jemo pri nas, ampak so potem fantje hrano raje razdelili in odnesli domov. Aja, sarmo so pri nas fantje skuhali že par dni prej. Zvečer sem potem v posteljo padla že ob 22, kar je zame zelo zgodaj, no saj sem itak bolj malo spala. No tako, pestro novo leto, danes pa pospravljamo, sta še moja starpša prišla na sarmo . Tian je pa danes poskusil brokoli in cvetalo, valjda mu je zanič.
|