metuljcek321
|
Hello, my ladies! Evo, po vcerajsnjem potepanju in obdarovanju (mala je pri mojih sorodnikih dobila fuuuuul lepe stvari) smo danes malo bolj na izi. Je fletno, zakurblali smo kamin/stedilnik & to na ful, daj je kar konkretno mraz Blacky, Bor za magic cup! Nasa je pa dobila tri fletne Nuby zlicke, da bo uzivala v GH. Patronazno sem klicala tik pred novim letom in pride 12. 1., potem pa akcijaaaaaaa Me prav zanima, kako bo slo po grlu rovarka, tvoj je pa zelo konkretno zazuriral In ti si lepo oddojila v novo leto - jep, to bo se mlekca za dolgo, dolgo Blacky, dobila sem kup filmov od sestricne - razlicni zanri in starost : Mamma Mia (koncno, I know!), House Bunny, THe Girl Next Door, Serendipity, PS I Love You, Little Black Book, Match Point, WTC, The Chronicles of Narnia II, Tuck Everlasting, Knocked Up, Miss Potter, My Blueberry Nights, Maybe Baby (igra Hugh Laurie - Dr. House, a cisto drugacna vloga!), National Treasure II, Boy A, Transformers ... za vsebine filmov pojdi na Internet Movie Database oz.: http://www.imdb.com/ ... tu so vsebine VSEH filmov, ki ti padejo na pamet, ocene, glavni igralci, njihova filmografija, itd. Neprecenljiv vir info za vse filmofile! PRIPOROCAM! levinja, , da ste vsi docakali polnoc. To pa je uspeh! Mi smo popadali prej, mnogo prej hd, vajina Kali ima pa vgrajen detektor za jagode A nisi ze zadnjic enkrat pisala, da vaju je zmotila, pa da ti je vse dol padlo? A si bla to ti? Sem se takrat ful narezala ... auroraa, odlicne novice, da se Maticevo stanje izboljsuje! Le tako naprej! In jedilnik Pa le stirje obroki naj bi bili al kaj? Meni se to zaenkrat zdi premalo! No, res pa je, da smo se vedno le na AM. Nasa je 5 x. moya, nasa je bila pa najprej navdusena nad Bumbotom, ko sem jo "testno" peljala k frendici cez nekaj casa, se je pa drla kot jesihar. Hm ... za ene otrocice je zakon, eni ga ne marajo ... tako pride. In ojoj, kaj je to s tako pogostim zbujanjem tvoje male zabe??? Blacky, alko v toastu? Pa, ne mores verjet! Cesa vse clovek ne dozivi! Dzizs, a bo treba zdaj se VSE deklaracije brat??? Vau, Katy, vi ste pa resno zazurirali! Sarma je bila hit vcerajsnjega dne, kot berem. Vam je sla dobro v slast? Aleksander za sedenje! Se malo in ne bo treba vec povstrckov. Nasa bi tudi skoz sedela, ampak jo se zanese v eno ali drugo stran. Tako da se nismo zreli za zajcka ... soon, very soon ... Nanka, aurora, Blacky ful ste lepo napisale glede GH in reci, o katerih je sprasevala Umpa. Sem prebrala tudi od ostalih, kako uvajate - se mi zdite prave frajerke, kako kombinirate hrano, kombinirate jedilnike, ... Nas vse to se caka. In itak, da bom do takrat ze pol pozabila - saj boste potem se 1x ponovile, kako ste zacele, a ne? Pliiiiiis! Populis za korenckast zacetek. Kako je Lara? Ji je vsec? dzanika za stos! netki, opa, opa, do 6-ih zjutraj. To je slisat kot v dobrih starih casih, k smo zazurirali do jutranjih ur. neboglasnica, kva je blo to z raketami in zivcnimi sosedi? In kakec? Pojma nimam, kaj bi lahko blo. Osa, da bo 2009 zdravja polno. Last but not least: UmpaLumpa, WB