|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
28.12.2008 9:30:37   
Tiki55
Hojla, tudi jaz se vam pridružujem v novih bojih... Na seznam me lahko zabeležite 22.1.

Srečno soborkiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
28.12.2008 11:33:08   
D0aisy
Zdravo punce!

Ker se januar približuje z veliko hitrostjo me zanima, če ima katera že kakšne nosečniške znake?
Moje prsi so namreč kot dva cepelina, povečali sta se po moje za celo številko pa tudi malo bolita na otip. Ponavadi mi preduser posted image otečejo, vendar mi še nikoli niso toliko. Ima katera podobne izkušnje?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 302
28.12.2008 12:14:28   
Nončika
Mene boli desni jajčnik. vedno bolj. pred user posted image  me je znalo ščipat, a konkretno boleti pa ne. pa 2-3pred user posted image  mam okrašen obraz, zdaj pa mam že trenutno dve full boleči akni.

pa še tek se mi je tak povečal, da joj. samo žrla bi. pred dobrim tednom pa sem komaj kaj spravila v sebe. ali pa hočem zdaj nadoknadit pretekle 3t, ko sem zgubila 5kg.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 303
28.12.2008 12:51:57   
metuLJchy
Punce pozdrav,

najprej vam malo z zamudo želim lepe praznike, upam da vas večina ima te dni fraj in uživa doma ali kje na lepšem. Sporočam še dan ko ne pričakujem svoje user posted image . CCa. 26 januar. Za božič sem dobila user posted image , ampak je bila pričakovana, saj po lapro in histero nismo delali za user posted image , zdaj ta ciklus gremo spet v akcijo. Moj ima v telefonu že opomnik, kdaj akcija. Malo heca, malo resnice. Akcija samo zaradi otročka ni v redu, je pa važen podatek da bova par dni prej njegove vojake šparala user posted image

lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.12.2008 14:48:00   
srecna_zvezda
Lepo pozdravljene punce!

Po dolgem casu se spet oglasam. S partnerjem sva se odlocila zacetispet delati na bebici, tako da sem se odlocila da se vam po daljsem premoru spet pridruzim. Srcno upam da me boste sprejele medse. Vidim da vas je kar nekaj novih pa tudi nekaj starih znank vidim spet,npr. Tiki55...user posted image
Vsekakor drzim pesti vsem nam da nam cimprej uspe, bi se pa tudi jaz dala na seznam, kjer upam da ne pricakujem januarja. Zadnja M je bila sicer 29.11. in naslednjo pricakujem 1.1. V prave boje se torej podajam januarja 2009. Veliko srece in vesele praznike obenem za vse vas! lp

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 305
28.12.2008 15:51:45   
baby1978
Helo bejbe

Tudi midva se trudiva in trudiva in čakava na don ko user posted image več ne bo in bo srečno obdobjeuser posted image .
Že 4 krog, ne pričakujem pa 9.1.2009, sem mislila, da take stvari grejo malo hitreje, pa sem se zgleda malo uštela.
Lep preostanek pznikov in kaj se da LEP VSTOP V NOVO LETO IN ČIMVEČ user posted image .

pOZDRAVČEK

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 306
28.12.2008 16:33:56   
Anuša*
Tudi sama bi se pridružila borkam v januarju, saj me je ravno danes obiskala user posted imageuser posted image

Sicer si v tem trenutku skoraj ne upam upati, zato sem se vpisala tudi med aprilske borke, a za vsak slučaj ... user posted image

Menstruacije ne pričakujem okoli 29. januarja. user posted image

Upam, da nam bo uspelo!!!!

Pozdravčki!

Anuša

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 307
28.12.2008 16:59:29   
Nončika
Vse nove borke dobrodošle. user posted image user posted image user posted image  naš mesec januar se bliža s svetlobno hitrostjo. pridno si bomo držale pesti in stiskale.

(odgovor članu Anuša*)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.12.2008 19:06:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Lepo pozdravljene punce!

Po dolgem casu se spet oglasam. S partnerjem sva se odlocila zacetispet delati na bebici, tako da sem se odlocila da se vam po daljsem premoru spet pridruzim. Srcno upam da me boste sprejele medse. Vidim da vas je kar nekaj novih pa tudi nekaj starih znank vidim spet,npr. Tiki55...user posted image
Vsekakor drzim pesti vsem nam da nam cimprej uspe, bi se pa tudi jaz dala na seznam, kjer upam da ne pricakujem januarja. Zadnja M je bila sicer 29.11. in naslednjo pricakujem 1.1. V prave boje se torej podajam januarja 2009. Veliko srece in vesele praznike obenem za vse vas! lp

ojla ,veselo navijam zate in sem vesela ,da sta se z dragim po dolgem času spet odločila za user posted image .Naj vama Novo LEto prinese najlepše darilo in da boste za naslednj Božič že trijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim želim enakouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 309
28.12.2008 21:45:52   
tropical
Tudi jaz je ne pričakujem  15.01. grem pa v 9 kroguser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 310
28.12.2008 22:05:35   
tropical

user posted image

JANUARJA 2009 PRIČAKUJEMO user posted image    oz. user posted image

user posted image                       user posted image        

XX.01. - aqua77 ( 1. krog po konizaciji)
XX.01. - barvar ( 8.krog )
XX.01. - natasa28 (1. krog)
XX.01. - metuLJchy
XX.01. - dysan
XX.01. - sontschica ( 2.krog )
XX.01. - punčkica
XX.01. - Barbara_L
XX.01. - Tejchy25 ( 8.krog )
XX.01. - crvicek
01.01. - ula23 ( 3.krog po LAP )
01.01. - srecna_zvezda
02.01. - *csaje*
04.01. - DOaisy ( 2. krog)
05.01. -  nony
06.01. - ziva1 ( 14.krog ) 
08.01. - ursa30 (1.krog po HSC )

08.01. - Bojana82 ( 3.krog 9
09.01. - baby1978 ( 4.krog )
10.01. - pikicao
10.01. - Matejčika ( 5.krog )
10.01. - METULJ1 ( 3.krog po LAP in HSC )
10.01. - Anonimen
11.01. - larilu
11.01. - lunika 

12.01. - S* (6.krog )
12.01. - BBP
14.01. - miskula
15.01. - tropical (2.krog )

15.01. - cori
15.01. - Anya22 ( 13.krog )
16.01. - Tanisha ( 3.krog )
17.01. - pikicaa25 ( 13.krog)

20.01. - dreamz
21.01. - misk2
22.01. - Tiki55
23.01. - BEBIII
26.01. - strumf (2.krog )
26.01. - metuLJchy
29.01. - Anuša*

JANUARK NAS JE 41

user posted image

NAVIJAČICE
*tane
*crvicek
*ella
*giotti
*pikicao
*larilu
*sonček85
*Tiki55
*spps
*bambinca
*MAŠKA
*bubulina
*eva Ana

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

JANUARSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk
JANUAR.......................................-- ,--% srečk nosečk

Tudi jaz želim, da nam novo leto vsem skupaj prinese user posted image oz.user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 28.12.2008 22:18:32 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
28.12.2008 22:07:49   
tropical
Tudi jaz popravljam, iz 9.krog na 2. krog ker sem imela vmes enuser posted image ss.  Tako da zdej upam da bo vse uredu če bom zagledala +

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 312
29.12.2008 9:43:46   
Anonimen
Vse nove borke dobrodošle.
Mene že kr nekaj dni tko čudno ščiple po trebuhu. Upam da so to nosečniški znaki in ne pms.
Lep dan in lepe praznike še naprejuser posted image

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
29.12.2008 10:07:24   
sontschica
 živjo punce

še malo pa bo konec decembra in kaj kmalu bo jasno katera je zagledala user posted image  in postala nova srečka user posted image .
tudi jaz upam, da nama je bil naklonjen ta december. sem pa skor  prepričana (al se pa sam tolažm, da ne bi bila preveč razočarana), da bo pršla spet ta user posted image . drgač nimam nobenih nosečniških simptomov, razen tega da me bolijo bradavičke (ampak samo na dotik). aja pa zanč ko sva user posted image , mi je potem steklo nekaj semenske tekočine ven, zraven pa še nekaj rjavega (izgledalo je kot stara kri), pa v soboto ko sem šla lulat sem potem pogledala v školjko in tam je bil spet nekak sluzast rjavkast izcedek, čeprav ga nisem imela nič na hlačkah. sploh ne vem kaj se dogaja z mojim telesom. 

ampak si raje govorim, da itak ne bom januarja zagledala user posted image , kot da bi bila razočarana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
29.12.2008 10:14:49   
Anonimen
Santschica ja vem kako je to k upaš pa upas pa nč ni. Bomo pozitivno razmišlale pa bomo tut me zagledale user posted image user posted image .

Punce glede na to da glih ne vem te stvari bi vas prosila če mi lahko ve poveste k dost veste: zanima me če se vedno pojavi arjav izcedek če pride do zanositve?
Hvala

(odgovor članu sontschica)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
29.12.2008 10:18:46   
sontschica
ja to tut mene zanima...ker naj bi menstruacijo dobila šele čez nekaj dni, ta dva rjava izcedka sta bla pa v petek in soboto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
29.12.2008 11:01:20   
metuLJchy
ula23 ti pa ne pričakuješ user posted image  že čisto kmalu, torej si prva za katero je treba pestke močno stisnit, da za novoletno darilo ugledaš en lep user posted image ! Vidim da si v 3. krogu po lapro, tretji krog po lapro ko delate na user posted image ? Meni so jo delali v začetku novembra (+histreo) in zdaj komaj čakam da gremo v nov boj in konec januarja upam da po skoraj 40 krogih ugledamo user posted image . Spet me daje pretiran optimizem, a kam pa pridemo brez sanj user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 317
29.12.2008 11:55:28   
eva Ana
Da vam povem kako je bilo pri meni z izcedkom.

15.11. sem imela prvi dan ZM; 2.12.( zvečer)  med user posted image , dobim tak čuden grd izcedek temno rjave barve, ta izcedek se je pojavljal vsak dan malo do 6.12. in potem 12.12. ni blo M, 24.12. pa je test pkazal +!

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 318
29.12.2008 12:03:49   
S*
Še malo pa bodo začeli deževati januarski user posted image oz. user posted image . Jaz naj bi te dni imela O, tako da pridno user posted image in upava, da bo kakšen user posted image prispel na cilj.

Gremo januarke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 319
29.12.2008 15:58:07   
sonček85

Gremo januarke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 320
29.12.2008 18:17:44   
lunika
Dober dan! Kje ste punce?
Nikjer ni nobene, ne vem a vse kar user posted image , pa saj prav. Upajmo skupaj, da nam je božiček prinesel kakšen + za januar!
Upajmo, da bomo imele v letu 2009 več spolnih uspehov! Malo heca mora biti!
Lep dan vsem, pa navijam za vse nas! user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 321
29.12.2008 21:03:40   
Nončika
Alo!!

ve vse razpravljate o rjavih izcedkih. danes sem mela nekaj takega. jaz mam neki izcedek pred vsako tečkouser posted image .  kaj pa vem. upanje umira zadnje. celi obraz mam pisan od rdečih aken. joj, pa vse to se mi dogaja preden dobim user posted image .

počasi pa začenjamo navijat za nas januarke.  ula23, srečna_zvezda sta prvi, nato pa jaz. upam, da januar zaključim z prvim krogom. če ne se pa še enkrat vržem med januarke. user posted image user posted image user posted image
moj svak in svakinja se tudi trudita za bebico. to bo finta, da obe naekrat objavive novico. hihi.
moj mi je rekel, da naj ne prižigam čika, svakinja pa takoj dunila, da kaj če sem noseča ali kaj. midva namreč nisva nobenemu rekla kaj načrtujeva. tako je bilo tudi pri hčerkici. samo sva objavila, da sem noseča. to so vsi debelo gledali in zdaj bova isto.

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 322
30.12.2008 8:45:09   
Anonimen
Jutro!
metuLJchy ja tretji mesec po laparo sem.

Hvala za vse ki navijate za mene upam da mi rata in tečke ne bo.

Lp

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
30.12.2008 9:40:29   
nony
Ojal punce.....dolgo časa se nisem nič oglasila...kako ste upam da ok...počasi se bliža naš dan upam da vse zagledamouser posted image ...jaz sem že kar malo nestrpna ...čeprav si potihem govorim ,da nisem zato ,da nebi bila pole razočarana...
lep dan vam želim

Upanje ostaja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
30.12.2008 9:57:11   
sontschica
mene že tut ornk zanima, če bom zagledala kmalu zagledala user posted imageuser posted image naj bi dobila enkrat od jutri naprej (me je prejšnjič mal zafrknla in mi pomešala redne cikluse, tko da zdej ne vem kdaj naj jo pričakujem).

tole vprašanje je malo za šalo malo za res. a mate ve kakšne izkušnje z müllerjevim testom, ki zazna nosečnost še pred izostankom user posted image ?

sej vem, ne smemo biti nestrpne in neučakane......

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?