ninocka
|
Dober dan, da se vam še zadnjič javim letos Mi smo OK, bolj ali manj zdravi (kašljanja in zamašenega noska niti ne štejem več). Ruben je ratal mala ihtica in trmica, z veseljem odpira predala in omare, meče igračke na tla, ko mu pa rečeš NE, je pa užaljen in se pride k men jokat. Po 100x na dan si pripre pstke v predal, pa ga nič ne izuči, na glavo pade vsaj 2x na dan (bomo meli zelo lepe praznične slikice, ko ima 2 vodoravni praski na čelu), da ne govorim, kako se mu je včeraj fino zdelo laufat po kauču, na koncu se je pa dol zvalu (seveda spet direkt na glavo ). Ne vem, a čem mu uno čelado, k jo majo pri ameriškem fuzbalu nabavt al kaj? Že ene dva tedna se skoz dere ATA, ATA, ATA (kliče mojga), še ko se po telefonu "pogovarja", se samo z njim...jst sem odpadla kot en star nudelj... ...ma ne, sej se tud name spomne, sploh, ko je lačen, al pa ga je treba crkljat...takrat je pa MAMA; MAMA Spanje - zadnej par dni je bilo katastrofalnih - se jezbudil in ni zaspal potem tud po 2,5 ure nazaj. Sevdea mu tud ni nič pasalo - ne mleko, ne čaj, ne božanje, ne crkljanje, ne nošenje...po eni strani naju je obadva ful stran odrival, po drugi pa se je skoz po nama metal in iskal mojo roko in si jo dajal na obraz... Se mi ful smili zjutraj, ko je taka koma še, pa ga moram zbudit za vrtec...v vrtcu je zdej mal kriza, ko so tolk zmešani, pa ni niti njegovih vzgojiteljic...no, sej naslednji teden bo že bolje... GB, te čist razumem, kako stresno je vse skupaj zate...držimo pestke, do Tianna čim lažje prestala operacijo in pa seveda, da bo to tudi za vas čimprej mimo... Čestitke vsem, ki so shodili ...sem lih prej razmišljala, kako mi je "smešno" prebrat, da je kakšen mali šele shodil...se mi zdi, da so že vsi hodeči...našga se sploh ne spomnem več, ko se je puzal V glavnem - vsem frišno hodečim želim tden in varen korak Gruška, ful lepo si se spomnila za to družino IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Manca v prvem letu po porodu oz. pri prvih nekaj menstruacijah si baje (pri meni očitno dokazano) ful ploden - nekaj v zvezi s hormoni. Tako da imaš, če si to želiš, zelo dobre možnosti, da v drugo ne bi imela težav. Veš kaj pravijo - zorana njiva je najbolj plodna Glede komentarjev - sem zgleda ful čudno napisala, sori. Hotla sem rečt, da ko poveva, da bova mela tretjega, so vsi ful veseli, niti nama noben ne "očita" oz. komentira v negativnem smislu, ampak mi je pa smešno, ko nama vsak reče oh, ful lepo, čestitam, na koncu pa doda - ful sta pogumna, svaka vama čast, jst si ne bi upala... Vam moram pa povedat, da mam trebuh že tol velik - že veselo nosim nosečniške hlače (sicer so mi še miceno velike), trebuh je pa velik tam za en 5,6 mesecev... Aja, pa na NS je bilo vse OK, pa G je rekla, da kolikor se trenutno vidi, kaže na pupo Je pa v petek rodila moja ful dobra kolegica in je bil v porodni mal šok, ko je njeni punčki zrastel lulček Božička smo preživeli, danes bo pri nas hodil še dedek Mraz - maldva bosta dobila kuhinjo in pa Ruben še eno knjigico + dva CDja z uspavankami. Božiček mu je pa prinesel eno gradbišče od Tomyja, knjigico in eno igračko telefon/piano, pa oblekice in z Evanom sta skupaj dobila še tablo. Aja pa še eno želvo s kockami je dobil. Najbolj zanimivo od vseh igračk so mu ble pa prazne škatle in pobiranje darilnega papirja in metanja v škatle...mi se pa z nekimi darili trudimo Skratka, punce - ker vem, da mi danes ne bo še enkrat se ratalo oglasiti vam že zdaj vsem želim: VELIKO sreče, ljubezni, zdravja, prijateljstva in ___________(vstavi po potrebi) ter prijetnega čvekanja! Lepo praznujte danes!