|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
31.12.2008 14:35:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

SMS od Pikice:

"Za vse februarčice: Kot že veste, smo rodili malega Taja in Maja. Taj se dobro drži, da nes sva se prvič crtala, Maj je pa na intenzivni negi na pediatriji, zaenkrat kaže dobro. Oba sta pa lepo živahna. Želim vam lep vstop v novo leto 2009 in naj bo za vse vas 2009 uspešno in veselo."
vse dobro v bodoče in veliko user posted image user posted image za vse 3 da greste čimprej domov

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
31.12.2008 14:35:10   
sunny24
Claud, a strah te je? Mene še nič...Bo vrjetno še pršlo!user posted image  Sem pa danes začela 33 teden...še malo malo in bo tudi pr meni cajt za strah!user posted image

Ja, jst tudi upam, da bo balonchy čimprej crtala, pa da se ne bo preveč namučla in da bo z obema vse OK!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
31.12.2008 14:36:15   
Čebel@

Jutro! Evo, najprej vam neki sporočim, potem pa vas grem brat za nazaj...

Sem dobila sms od balonchy in pravi, da ji je zjutraj odtekla voda in da je že v porodni, pa lepo prosi za naše pestke! Pa pozdravlja vse!user posted image

GOGOGOGO BALONCHY!
o hudo!!!jaz sem jo pa učeri sikerala kam se ji mudi s torbo-še dobro da jo je naštimala...........balonchy:držimo pestke zate in tvojga user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
31.12.2008 14:38:01   
Čebel@
zdej me je pa res groza ratala,namreč pupa danes full malo miga.......grem malo počivat in upam da se mo kaj guzila

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
31.12.2008 14:41:20   
sunny24
Ojla majchy! A je Hana danes bolj mirna? Pejdi malo ležat, boš vidla, da bo začela hmali migat, pa še malo nutele pojej, pa bo!user posted image
Sam res ej, dobro, da si je naštimala torbo...Je že čutla, da se neki dogaja!user posted image

Kako kaj drugače?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
31.12.2008 14:42:31   
claud
Ma ja tale strah je vse bližji....pa balonchy ma pdp zlo bliz mene oz. jst blizu njeuser posted image , pa glede na to da sm si naračunala da mam jst prej kot mi je g reklauser posted image
Na konc bom šla pa ful čez rokuser posted image user posted image user posted image
Mi bomo šli pa v petek v 36. teden...

Sam je prou neki čutla pomoje da je šla torbo štimatuser posted image

Pa moj je bil tud čist šokiran k sm mu povedala da mamo že 2 februarčice k sta rodile...oz. ena na poti še verjetn....user posted image
zdj se mu pa kr naenkrat mal mudi štimat stvariuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
31.12.2008 14:50:33   
orto2
Ej punce, kako pa da še nič ni novic od balonchy? Upam, da se ne matrajo preveč.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
31.12.2008 14:51:18   
sunny24
Čaki, da jst mojmu povem, da je šla ena danes v P...Po mojem bom mela vse pobravano in prštimano v roku 1 tedna!user posted image  Lahko se mu še malo zlažem, da so šle danes kar 2 rodit, da ga malo prpa...Bom mela še prej vse fertik!user posted image user posted image user posted image
Ja, sej res, ti si si naračunala, da maš PDP prej kot ti ga je določla G...Jst mam pa občutek, da bom šla rodit prej, na PDP po ZM in ne po UZ...Bomo vidli kolko smo kej uganle!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
31.12.2008 14:53:13   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: orto2

Ej punce, kako pa da še nič ni novic od balonchy? Upam, da se ne matrajo preveč.

Sj bo. sj še niso tko dolg....no če že cartajo pa naj si kr vzamejo mal časa zase, bo pa sigurno sporočila dons kako bouser posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
31.12.2008 14:56:12   
claud
mi2 še postlce nisva prpeljala domovuser posted image ...mislm da bo drug tedn če ne ža ta tedn domauser posted image

Ma naša bejba naj kr lepo 2 al pa 3 tedne še počaka da jst še vse nabavim....user posted image pa torbo naštimam....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
31.12.2008 15:00:38   
sunny24
Ja, se strinjam, kar naj počakajo še neki časa v pečki...Jst tudi morem še par stvari nabavt...In ta prvo je naročit postelnino! Na to kar pozabljam...

balonchy bo pa 100% kej sporočila. SMS mi je poslala neki po 10 zjutraj...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
31.12.2008 15:12:27   
claud
Joj sj res...posteljninauser posted image to sm pa že jst tud kr pozabla!

No tako punce...moj dragi je pršu iz službe, tko da se za letos poslavljam od vas...no mal bom pršla počekirat če je balonchy kj napisalauser posted image

Vam pa vsem skupaj želim Srečno in uspešno novo leto in predvsem veselja z našimi otročki!!!!!!!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
31.12.2008 15:18:12   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

SMS od Pikice:

"Za vse februarčice: Kot že veste, smo rodili malega Taja in Maja. Taj se dobro drži, da nes sva se prvič crtala, Maj je pa na intenzivni negi na pediatriji, zaenkrat kaže dobro. Oba sta pa lepo živahna. Želim vam lep vstop v novo leto 2009 in naj bo za vse vas 2009 uspešno in veselo."
vse dobro v bodoče in veliko user posted image user posted image za vse 3 da greste čimprej domov

tudi jaz se pridružujem željam ostalih in da se čimprej vsi skupaj cartajo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
31.12.2008 15:19:07   
sunny24
claud, lep dan še naprej, potem pa lepo praznuj!

Če mi bo balonchy kej napisala od 19:30 bom napisala, drugače bom pa potem, ko pridem ponoči domov...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
31.12.2008 15:19:18   
tanci29
jest sem pa zdele že skuhala juho porovo...ostalo pa kasneje...

pridne bodite

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
31.12.2008 15:45:54   
Shuka

Shuka, lih k si tle...Ti mi tudi še nisi poslala cifre...user posted image  Sem zdej vidla na mojem seznamčku da mankaš!
Točno ja user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
31.12.2008 16:50:04   
mala*
HELOWWWWWWWWW!!!!!!!
Uau, balonchy upam, da je šlo vse po načrtu in da že veselo cartaš svojega otročička!!!user posted image user posted image user posted image za vaju!!
Pikica čestitke tebi še tu še enkrat!!!Zdaj maš pa kar tri fante!!!Frajerka ej!!!user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj ostale??Jaz sem doma,sem naredila ravno francosko za jutri...danes imamo namreč praznovanje s še 2-ma paroma in je vse tam tako da mi ninič treba- bova pa jutri z dragijem mela svojo prvojanuarsko praznovanje- če se ga ne bo danes preveč napil da bo pol jutr cel dan takle user posted image ...Ampak upajmo da ne, ker zdj pa res ne vemo več kdaj nas zagrabi kej!!!!user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem imela pregled in naš otočiček ima že 2300g, kar mi je ful dan polepšalo...zdaj naj pa še 3 tedne počaka v bušiju pol pa AKCIJA!!!hihi

Nič, grem malo poležati pred novoletnim "slavjem"...Vse lepo praznujte in
user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
31.12.2008 17:06:49   
diamantina
OMG, balonchy user posted image  močno stiskam pestke in upam, da že lepo cartaš malega zakladeka. OJEJOJ, moram mojemu takoj povedat, že ko sem mu za pikico, je kar slino pogoltnil. KOnčno se je začelo, čeprav bi jaz najraje počakala vsaj do 16. januarja, pol pa lahko mirne duše grem rodit. Še dobr, da si je torbo pripravila.

Pikica, tebi pa želim, da bi se Maj hitro zopet dobro počutil in boste šli čimprej domov.

Vsem vam pa veliko zdravja in sreče v novem letu 2009!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
31.12.2008 17:10:13   
Ajvy
SREČNO ZDRAVO IN VESELO NOVO LETO .......

PUnce...naj vam v letu 2009 življenje prinese kar si želite...no, malo manj, da bo kaj ostalo za naslednje leto user posted image ...največ pa zdravja....družinske sreče ...... 

seveda...ne smemo pozabiti na naše trebuščke....da se bodo spremenili v najlepše in največje sončke.........user posted image user posted image user posted image user posted image

punce... lepo praznujte .......bodite pridne...user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
31.12.2008 17:12:53   
Ajvy
Balonchy....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držimo pesti in dihamo s teboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem jst vedla, da si ti mau sumljiva user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
31.12.2008 17:13:37   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Balonchy....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držimo pesti in dihamo s teboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem jst vedla, da si ti mau sumljiva user posted image

no mi tudi držimo pesti... :)

boma2 :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
31.12.2008 17:37:32   
Katjusa
Punce zdravo....

joj kaj jst tle berem sej ne vem če bi vas zdej kej vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image prišla sem gor da vas vprašam kak zgledajo popadki? Verjetno imam lažne popadke trebuh mi utrdeva in boli me v spodnjem delu tak na 5-10 minut nekaj časa drži in pol spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam jst še ne grem dons nikamor sem se določla da bom februarčica.... Sunny kak sme rekle 9.2.?
verjetno sem dons pretiravala smo bli celo dopoldne na terenu zdej sem ene 2 uri počivala sam ni nič boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej grema pa z mojim pripravljat večerjo....
se vam kasneje javim kej da vas ne bo skrbelo sam verjetno ni nič resnega... vsaj upam....

Super za PIKICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako napreduje Balonchy...... Držim pesti da bo vse vredu in če še ni rodila pa če ni prehudo naj vsaj počaka na 2009 kok lepo darilo za dedka mrazauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
31.12.2008 17:49:23   
birdy
Katjuša, nč prehitevanja po desni in levi, tko je Sunny reklauser posted image
Pejt počivat, sej sama veš da je to mal sumljiv, sploh na tok mal časa... Mal prezgodi je še, tko da kr počak!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
31.12.2008 17:52:28   
sunny24
Joj dej Katjusa, ne še ti zdej!

Punce, če niste opazle al ste se zmotle gledat na koledar, vas želim spomnit, da smo komi decembra, do februarja manjka še natanko 31 dni...Torej, noge skupi tiščat!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
31.12.2008 17:53:03   
petrap
joj enih novičk ko pridem gor...sem bla kar mal šokirana, ko sem prebrala kako je z balonchy...sem mojmu povedala, je reku, da naj se kar vse počasi pripravimo, ker bomo vse kmalu na njenem mestu...

katjusa - ja mislm, da so to lažni popadki...saj jaz jih imam tudi...sicer ne tko pogosto, ampak se pa ponavljajo vsak dan...tko da sem si jaz torbo tud že pripravila...

no z mojim sva se končno odločila kje bova...najprej greva do moje tetke na večerjo pa mal na klepet (to bo bol zame), pol pred polnočjo greva pa še na uno fešto, kjer bo bl pijanica (to bo pa bol za mojega), se morm mal prilagodit...on pa tudi..

no lepo se imejte, saj vas bom zihr še kaj pršla pogledat...zdaj si morm it pa glavo oprat, pa mal bleščic gor dat, da bom mal bolj novoletna user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?