Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 14:35:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 SMS od Pikice: "Za vse februarčice: Kot že veste, smo rodili malega Taja in Maja. Taj se dobro drži, da nes sva se prvič crtala, Maj je pa na intenzivni negi na pediatriji, zaenkrat kaže dobro. Oba sta pa lepo živahna. Želim vam lep vstop v novo leto 2009 in naj bo za vse vas 2009 uspešno in veselo." vse dobro v bodoče in veliko za vse 3 da greste čimprej domov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 14:35:10
|
|
|
|
sunny24
|
Claud, a strah te je? Mene še nič...Bo vrjetno še pršlo! Sem pa danes začela 33 teden...še malo malo in bo tudi pr meni cajt za strah! Ja, jst tudi upam, da bo balonchy čimprej crtala, pa da se ne bo preveč namučla in da bo z obema vse OK!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 14:36:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jutro! Evo, najprej vam neki sporočim, potem pa vas grem brat za nazaj... Sem dobila sms od balonchy in pravi, da ji je zjutraj odtekla voda in da je že v porodni, pa lepo prosi za naše pestke! Pa pozdravlja vse! GOGOGOGO BALONCHY! o hudo!!!jaz sem jo pa učeri sikerala kam se ji mudi s torbo-še dobro da jo je naštimala...........balonchy:držimo pestke zate in tvojga
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 14:38:01
|
|
|
|
Čebel@
|
zdej me je pa res groza ratala,namreč pupa danes full malo miga.......grem malo počivat in upam da se mo kaj guzila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 14:41:20
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla majchy! A je Hana danes bolj mirna? Pejdi malo ležat, boš vidla, da bo začela hmali migat, pa še malo nutele pojej, pa bo! Sam res ej, dobro, da si je naštimala torbo...Je že čutla, da se neki dogaja! Kako kaj drugače?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 14:42:31
|
|
|
|
claud
|
Ma ja tale strah je vse bližji....pa balonchy ma pdp zlo bliz mene oz. jst blizu nje , pa glede na to da sm si naračunala da mam jst prej kot mi je g rekla Na konc bom šla pa ful čez rok Mi bomo šli pa v petek v 36. teden... Sam je prou neki čutla pomoje da je šla torbo štimat Pa moj je bil tud čist šokiran k sm mu povedala da mamo že 2 februarčice k sta rodile...oz. ena na poti še verjetn.... zdj se mu pa kr naenkrat mal mudi štimat stvari
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 14:50:33
|
|
|
|
orto2
|
Ej punce, kako pa da še nič ni novic od balonchy? Upam, da se ne matrajo preveč.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 14:51:18
|
|
|
|
sunny24
|
Čaki, da jst mojmu povem, da je šla ena danes v P...Po mojem bom mela vse pobravano in prštimano v roku 1 tedna! Lahko se mu še malo zlažem, da so šle danes kar 2 rodit, da ga malo prpa...Bom mela še prej vse fertik! Ja, sej res, ti si si naračunala, da maš PDP prej kot ti ga je določla G...Jst mam pa občutek, da bom šla rodit prej, na PDP po ZM in ne po UZ...Bomo vidli kolko smo kej uganle!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 14:53:13
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: orto2 Ej punce, kako pa da še nič ni novic od balonchy? Upam, da se ne matrajo preveč. Sj bo. sj še niso tko dolg....no če že cartajo pa naj si kr vzamejo mal časa zase, bo pa sigurno sporočila dons kako bo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 14:56:12
|
|
|
|
claud
|
mi2 še postlce nisva prpeljala domov ...mislm da bo drug tedn če ne ža ta tedn doma Ma naša bejba naj kr lepo 2 al pa 3 tedne še počaka da jst še vse nabavim.... pa torbo naštimam....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 15:00:38
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, se strinjam, kar naj počakajo še neki časa v pečki...Jst tudi morem še par stvari nabavt...In ta prvo je naročit postelnino! Na to kar pozabljam... balonchy bo pa 100% kej sporočila. SMS mi je poslala neki po 10 zjutraj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 15:12:27
|
|
|
|
claud
|
Joj sj res...posteljnina to sm pa že jst tud kr pozabla! No tako punce...moj dragi je pršu iz službe, tko da se za letos poslavljam od vas...no mal bom pršla počekirat če je balonchy kj napisala Vam pa vsem skupaj želim Srečno in uspešno novo leto in predvsem veselja z našimi otročki!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 15:18:12
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 SMS od Pikice: "Za vse februarčice: Kot že veste, smo rodili malega Taja in Maja. Taj se dobro drži, da nes sva se prvič crtala, Maj je pa na intenzivni negi na pediatriji, zaenkrat kaže dobro. Oba sta pa lepo živahna. Želim vam lep vstop v novo leto 2009 in naj bo za vse vas 2009 uspešno in veselo." vse dobro v bodoče in veliko za vse 3 da greste čimprej domov tudi jaz se pridružujem željam ostalih in da se čimprej vsi skupaj cartajo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 15:19:07
|
|
|
|
sunny24
|
claud, lep dan še naprej, potem pa lepo praznuj! Če mi bo balonchy kej napisala od 19:30 bom napisala, drugače bom pa potem, ko pridem ponoči domov...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 15:19:18
|
|
|
|
tanci29
|
jest sem pa zdele že skuhala juho porovo...ostalo pa kasneje... pridne bodite
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 15:45:54
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Shuka, lih k si tle...Ti mi tudi še nisi poslala cifre... Sem zdej vidla na mojem seznamčku da mankaš! Točno ja
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 16:50:04
|
|
|
|
mala*
|
HELOWWWWWWWWW!!!!!!! Uau, balonchy upam, da je šlo vse po načrtu in da že veselo cartaš svojega otročička!!! za vaju!! Pikica čestitke tebi še tu še enkrat!!!Zdaj maš pa kar tri fante!!!Frajerka ej!!! Kako ste kaj ostale??Jaz sem doma,sem naredila ravno francosko za jutri...danes imamo namreč praznovanje s še 2-ma paroma in je vse tam tako da mi ninič treba- bova pa jutri z dragijem mela svojo prvojanuarsko praznovanje- če se ga ne bo danes preveč napil da bo pol jutr cel dan takle ...Ampak upajmo da ne, ker zdj pa res ne vemo več kdaj nas zagrabi kej!!!! Včeraj sem imela pregled in naš otočiček ima že 2300g, kar mi je ful dan polepšalo...zdaj naj pa še 3 tedne počaka v bušiju pol pa AKCIJA!!!hihi Nič, grem malo poležati pred novoletnim "slavjem"...Vse lepo praznujte in
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 17:06:49
|
|
|
|
diamantina
|
OMG, balonchy močno stiskam pestke in upam, da že lepo cartaš malega zakladeka. OJEJOJ, moram mojemu takoj povedat, že ko sem mu za pikico, je kar slino pogoltnil. KOnčno se je začelo, čeprav bi jaz najraje počakala vsaj do 16. januarja, pol pa lahko mirne duše grem rodit. Še dobr, da si je torbo pripravila. Pikica, tebi pa želim, da bi se Maj hitro zopet dobro počutil in boste šli čimprej domov. Vsem vam pa veliko zdravja in sreče v novem letu 2009!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 17:10:13
|
|
|
|
Ajvy
|
SREČNO ZDRAVO IN VESELO NOVO LETO ....... PUnce...naj vam v letu 2009 življenje prinese kar si želite...no, malo manj, da bo kaj ostalo za naslednje leto ...največ pa zdravja....družinske sreče ...... seveda...ne smemo pozabiti na naše trebuščke....da se bodo spremenili v najlepše in največje sončke......... punce... lepo praznujte .......bodite pridne...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 17:12:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Balonchy.... držimo pesti in dihamo s teboj sem jst vedla, da si ti mau sumljiva
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 17:13:37
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy.... držimo pesti in dihamo s teboj sem jst vedla, da si ti mau sumljiva no mi tudi držimo pesti... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 17:37:32
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce zdravo.... joj kaj jst tle berem sej ne vem če bi vas zdej kej vprašala prišla sem gor da vas vprašam kak zgledajo popadki? Verjetno imam lažne popadke trebuh mi utrdeva in boli me v spodnjem delu tak na 5-10 minut nekaj časa drži in pol spet sam jst še ne grem dons nikamor sem se določla da bom februarčica.... Sunny kak sme rekle 9.2.? verjetno sem dons pretiravala smo bli celo dopoldne na terenu zdej sem ene 2 uri počivala sam ni nič boljše zdej grema pa z mojim pripravljat večerjo.... se vam kasneje javim kej da vas ne bo skrbelo sam verjetno ni nič resnega... vsaj upam.... Super za PIKICO In kako napreduje Balonchy...... Držim pesti da bo vse vredu in če še ni rodila pa če ni prehudo naj vsaj počaka na 2009 kok lepo darilo za dedka mraza
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 17:49:23
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, nč prehitevanja po desni in levi, tko je Sunny rekla Pejt počivat, sej sama veš da je to mal sumljiv, sploh na tok mal časa... Mal prezgodi je še, tko da kr počak!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 17:52:28
|
|
|
|
sunny24
|
Joj dej Katjusa, ne še ti zdej! Punce, če niste opazle al ste se zmotle gledat na koledar, vas želim spomnit, da smo komi decembra, do februarja manjka še natanko 31 dni...Torej, noge skupi tiščat!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 17:53:03
|
|
|
|
petrap
|
joj enih novičk ko pridem gor...sem bla kar mal šokirana, ko sem prebrala kako je z balonchy...sem mojmu povedala, je reku, da naj se kar vse počasi pripravimo, ker bomo vse kmalu na njenem mestu... katjusa - ja mislm, da so to lažni popadki...saj jaz jih imam tudi...sicer ne tko pogosto, ampak se pa ponavljajo vsak dan...tko da sem si jaz torbo tud že pripravila... no z mojim sva se končno odločila kje bova...najprej greva do moje tetke na večerjo pa mal na klepet (to bo bol zame), pol pred polnočjo greva pa še na uno fešto, kjer bo bl pijanica (to bo pa bol za mojega), se morm mal prilagodit...on pa tudi.. no lepo se imejte, saj vas bom zihr še kaj pršla pogledat...zdaj si morm it pa glavo oprat, pa mal bleščic gor dat, da bom mal bolj novoletna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?