Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:38:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj punce, sploh si ne predstavljam, kakšne težave imate z uspavanjem otrok. Sem imela pa res srečo pri obeh, da ju samo v postelco dam in grem, nobenega direndaja ni potrebno. Alja mi spi po 11ur ponoči, brez da črhne, čez dan pa 2x na dan vsaj po 2 urci. Redko so dnevi ko spi malo manj, ampak še vedno vsaj 3h na dan, to je minimum. Po komu so tvoji otroci? Jaz pri Jaku nisem imela toliko notranje moči in .... da bi vztrajala pri dajanju v posteljico. Pri Maji pa se mi je obrestovalo. Moj je spal..prej pa sem mu sam dudo hodila popravljat ... zdej ko je bolan je pa hudo.. Ampak sam da se pozdravi bova spet orala... Samo je pa shit to ko otrok ne spi... midva se ne moreva. Samo take hitre variante... Po kom so moji otroci...ja po mamici, sem bila zelo priden otrok kar se spanja tiče, sam sem imela dolg in oster jeziček ****: ma jaz sploh ne pogrešam slončkanja tko kot ga maš še zdej Nekatere svtari se s časom ne spremenijo. To pa ni res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:38:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj ss... a ti tud samevas??? Jaz grem tud zdele pod tus pol pa nazaj pridem, upam da bo kera tuki...da ne bom tud glih ob polnoci sama... Se 27 minut. ne, ne smevam ravo. mam mojega doma. drugače pa čakava obiske, ki zgleda da bojo prišli 10 do polnoči, pol jim bom pa glih rekla, počakte 15 minut pred vrati pa vam pridem odpret
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ma jaz se na to ne spoznam, midva imava eno staro skatlo , pa full mali ekran Tukaj je plazma al pa LCD pol avtomobila...Tako, da tega se dolgo ne bova imela. Midva imama LCD, pa imeli smo plazmo in .... skoraj vse kar obstaja in je LCD najboljša stvar do zdaj. Mi2 mava tud en mali LCD, o plazmi ne razmišljam, mene bolj mori od kod dinarčke vzet za ureditev okolice Sej bo..pocasi se bo spet mal nabralo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:39:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj punce, sploh si ne predstavljam, kakšne težave imate z uspavanjem otrok. Sem imela pa res srečo pri obeh, da ju samo v postelco dam in grem, nobenega direndaja ni potrebno. Alja mi spi po 11ur ponoči, brez da črhne, čez dan pa 2x na dan vsaj po 2 urci. Redko so dnevi ko spi malo manj, ampak še vedno vsaj 3h na dan, to je minimum. Po komu so tvoji otroci? Jaz pri Jaku nisem imela toliko notranje moči in .... da bi vztrajala pri dajanju v posteljico. Pri Maji pa se mi je obrestovalo. Moj je spal..prej pa sem mu sam dudo hodila popravljat ... zdej ko je bolan je pa hudo.. Ampak sam da se pozdravi bova spet orala... Samo je pa shit to ko otrok ne spi... midva se ne moreva. Samo take hitre variante... Po kom so moji otroci...ja po mamici, sem bila zelo priden otrok kar se spanja tiče, sam sem imela dolg in oster jeziček ****: ma jaz sploh ne pogrešam slončkanja tko kot ga maš še zdej Nekatere svtari se s časom ne spremenijo. To pa ni res
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:39:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ma jaz se na to ne spoznam, midva imava eno staro skatlo , pa full mali ekran Tukaj je plazma al pa LCD pol avtomobila...Tako, da tega se dolgo ne bova imela. Midva imama LCD, pa imeli smo plazmo in .... skoraj vse kar obstaja in je LCD najboljša stvar do zdaj. Mi2 mava tud en mali LCD, o plazmi ne razmišljam, mene bolj mori od kod dinarčke vzet za ureditev okolice Saj če pustiš se samo zaraste. Zaraste že, sam škarpa pa nasulo se pa ne bo samo od sebe Škarpa se pa res sama ne naredi. Boš mogla začet prostovoljne prispevke pobirat po RR kot ostale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:39:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Midve z Zalo sva bile spet pri zdravnici. Ji piska na pljučih. V pon. imava kontrolo, če pa bo prej kaj posebnega pa v dežurno. Dobili sva le Fenistil kaplice za kašelj. Ene ste pa tudi dons zelo aktivne. Smo doma in nimamo kaj počet. Boljš na RR kot fight z možički A mate vse dragije doma??? moj je doma pa me že sprašuje komu pa zdej klofam po računalniku, sam sem se naredila gluha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ma jaz se na to ne spoznam, midva imava eno staro skatlo , pa full mali ekran Tukaj je plazma al pa LCD pol avtomobila...Tako, da tega se dolgo ne bova imela. Midva imama LCD, pa imeli smo plazmo in .... skoraj vse kar obstaja in je LCD najboljša stvar do zdaj. Mi2 mava tud en mali LCD, o plazmi ne razmišljam, mene bolj mori od kod dinarčke vzet za ureditev okolice Saj če pustiš se samo zaraste. No zdej pa res grem pod tus... upam da bo spal ta mali!!! Ker vceri se je glih takrat zbudil sem naga in mokra guncala ta vozicek...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:41:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi2 mava tud en mali LCD, o plazmi ne razmišljam, mene bolj mori od kod dinarčke vzet za ureditev okolice Estrella: ti maš ful lepo hiško, in verjamem, da boš s časoma našla tudi dinarčke, da boste okolico uredili , do taktat boste pa tudi tako preživeli. Boš videla, da bo šlo!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:42:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Midve z Zalo sva bile spet pri zdravnici. Ji piska na pljučih. V pon. imava kontrolo, če pa bo prej kaj posebnega pa v dežurno. Dobili sva le Fenistil kaplice za kašelj. Ene ste pa tudi dons zelo aktivne. Smo doma in nimamo kaj počet. Boljš na RR kot fight z možički A mate vse dragije doma??? moj je doma pa me že sprašuje komu pa zdej klofam po računalniku, sam sem se naredila gluha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj ss... a ti tud samevas??? Jaz grem tud zdele pod tus pol pa nazaj pridem, upam da bo kera tuki...da ne bom tud glih ob polnoci sama... Se 27 minut. a ti imaš eno uro prej JA!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:43:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ma jaz se na to ne spoznam, midva imava eno staro skatlo , pa full mali ekran Tukaj je plazma al pa LCD pol avtomobila...Tako, da tega se dolgo ne bova imela. Midva imama LCD, pa imeli smo plazmo in .... skoraj vse kar obstaja in je LCD najboljša stvar do zdaj. Mi2 mava tud en mali LCD, o plazmi ne razmišljam, mene bolj mori od kod dinarčke vzet za ureditev okolice Saj če pustiš se samo zaraste. No zdej pa res grem pod tus... upam da bo spal ta mali!!! Ker vceri se je glih takrat zbudil sem naga in mokra guncala ta vozicek... vroče ti glih ni bilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:43:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ma jaz se na to ne spoznam, midva imava eno staro skatlo , pa full mali ekran Tukaj je plazma al pa LCD pol avtomobila...Tako, da tega se dolgo ne bova imela. Midva imama LCD, pa imeli smo plazmo in .... skoraj vse kar obstaja in je LCD najboljša stvar do zdaj. Mi2 mava tud en mali LCD, o plazmi ne razmišljam, mene bolj mori od kod dinarčke vzet za ureditev okolice Saj če pustiš se samo zaraste. Zaraste že, sam škarpa pa nasulo se pa ne bo samo od sebe Škarpa se pa res sama ne naredi. Boš mogla začet prostovoljne prispevke pobirat po RR kot ostale. Ja odprimo temo... Estrellina skarpa... mrbit se pa kaj nabere.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:43:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Midve z Zalo sva bile spet pri zdravnici. Ji piska na pljučih. V pon. imava kontrolo, če pa bo prej kaj posebnega pa v dežurno. Dobili sva le Fenistil kaplice za kašelj. Ene ste pa tudi dons zelo aktivne. Smo doma in nimamo kaj počet. Boljš na RR kot fight z možički A mate vse dragije doma??? moj je doma pa me že sprašuje komu pa zdej klofam po računalniku, sam sem se naredila gluha moj sploh več ne sprašuje kaj in komu klofam, če že kaj reče je: a že spet S SVOJIM BABNCAM No enkrat sem bila zelo slabe volje in ko je izjavil svoj stavek; a že spet s svojim babnicam, sem se obrnila k njemu in mu rekla ; ja dragi me potešijo v nulo. Od takrat še ni padel noben komentar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj ss... a ti tud samevas??? Jaz grem tud zdele pod tus pol pa nazaj pridem, upam da bo kera tuki...da ne bom tud glih ob polnoci sama... Se 27 minut. ne, ne smevam ravo. mam mojega doma. drugače pa čakava obiske, ki zgleda da bojo prišli 10 do polnoči, pol jim bom pa glih rekla, počakte 15 minut pred vrati pa vam pridem odpret
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:44:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Midve z Zalo sva bile spet pri zdravnici. Ji piska na pljučih. V pon. imava kontrolo, če pa bo prej kaj posebnega pa v dežurno. Dobili sva le Fenistil kaplice za kašelj. Ene ste pa tudi dons zelo aktivne. Smo doma in nimamo kaj počet. Boljš na RR kot fight z možički A mate vse dragije doma??? moj je doma pa me že sprašuje komu pa zdej klofam po računalniku, sam sem se naredila gluha moj sploh več ne sprašuje kaj in komu klofam, če že kaj reče je: a že spet S SVOJIM BABNCAM No enkrat sem bila zelo slabe volje in ko je izjavil svoj stavek; a že spet s svojim babnicam, sem se obrnila k njemu in mu rekla ; ja dragi me potešijo v nulo. Od takrat še ni padel noben komentar Opa. Ti pa res imaš namazan jezik. A je Andraž še pokonci?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej pa res grem....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:45:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja odprimo temo... Estrellina skarpa... mrbit se pa kaj nabere.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:45:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No ene par RR đankijev je tudi na Silvestra aktivnih S tabo vred. Ja sem prej gruntala, da mi nekaj manjka, ko sem TV gledala in glej ga zlomka zagledam laptopa, ki sameva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:46:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa. Ti pa res imaš namazan jezik. A je Andraž še pokonci? Ja še vztraja in vsake par minut sprašuje, če bo kamlu šampanjska noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:47:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Midve z Zalo sva bile spet pri zdravnici. Ji piska na pljučih. V pon. imava kontrolo, če pa bo prej kaj posebnega pa v dežurno. Dobili sva le Fenistil kaplice za kašelj. Ene ste pa tudi dons zelo aktivne. Smo doma in nimamo kaj počet. Boljš na RR kot fight z možički A mate vse dragije doma??? moj je doma pa me že sprašuje komu pa zdej klofam po računalniku, sam sem se naredila gluha moj sploh več ne sprašuje kaj in komu klofam, če že kaj reče je: a že spet S SVOJIM BABNCAM No enkrat sem bila zelo slabe volje in ko je izjavil svoj stavek; a že spet s svojim babnicam, sem se obrnila k njemu in mu rekla ; ja dragi me potešijo v nulo. Od takrat še ni padel noben komentar Opa. Ti pa res imaš namazan jezik. A je Andraž še pokonci? a si še huda na dragija ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:47:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj ss... a ti tud samevas??? Jaz grem tud zdele pod tus pol pa nazaj pridem, upam da bo kera tuki...da ne bom tud glih ob polnoci sama... Se 27 minut. ne, ne smevam ravo. mam mojega doma. drugače pa čakava obiske, ki zgleda da bojo prišli 10 do polnoči, pol jim bom pa glih rekla, počakte 15 minut pred vrati pa vam pridem odpret Rečeš jim naj pridejo drugo leto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:49:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa. Ti pa res imaš namazan jezik. A je Andraž še pokonci? Ja še vztraja in vsake par minut sprašuje, če bo kamlu šampanjska noč Mene pa Jaka sprašuje kdaj bomo šli gledat rakete. Je tako neučakan, da ni nil zaspan. Jaz bi pa šla najraje spat, ampak sem nekaj otroku obljubila in ne morem mimo tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:50:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a si še huda na dragija ?? Ma kaj vem, me počas popušča, samo ne komunicirava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:52:36
|
|
|
|
Estrella*
|
a katera ve katera je ta kerozinka rija????Mi je nick znan, samo ne vem kaj naj jo vtaknem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:52:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a si še huda na dragija ?? Ma kaj vem, me počas popušča, samo ne komunicirava Še eno h imaš časa, da te spusti.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.