Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:28:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako palačinke so pečene, si moram še zadnjič privoščit, večerje ne bo in bo danes smopostrežni frižider Tokrat bo Andraž prvič z nami počakal na Novo Leto in se revček tako veseli, da bo lahko pokonci Naštimal je že kozarce in otroški šampanjec, da bo nazdravil barbaw: kako je stanje pri vas? za Andraža? Kako kaj gospod M. in ti? Si se že kaj odtajala? Stanje je nespremenjeno. Vsak na svojem koncu gledava TV Ti si pa res kruta no
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:29:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pa tud pri nas nekaj poka, sicer iz daljave, pa vseeno Grem pod tuš, ker tako prijetno zavdarjam Da ne boš potem moža premamila. On je bolj nor na "švicarke", kot na prijetno dišeče rožce Aha.... zato se gres zdej umivat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:29:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj punce, sploh si ne predstavljam, kakšne težave imate z uspavanjem otrok. Sem imela pa res srečo pri obeh, da ju samo v postelco dam in grem, nobenega direndaja ni potrebno. Alja mi spi po 11ur ponoči, brez da črhne, čez dan pa 2x na dan vsaj po 2 urci. Redko so dnevi ko spi malo manj, ampak še vedno vsaj 3h na dan, to je minimum. Po komu so tvoji otroci? Jaz pri Jaku nisem imela toliko notranje moči in .... da bi vztrajala pri dajanju v posteljico. Pri Maji pa se mi je obrestovalo. Moj je spal..prej pa sem mu sam dudo hodila popravljat ... zdej ko je bolan je pa hudo.. Ampak sam da se pozdravi bova spet orala... Samo je pa shit to ko otrok ne spi... midva se ne moreva. Samo take hitre variante... mi sploh ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:29:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No ene par RR đankijev je tudi na Silvestra aktivnih vključno s tabo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:30:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pa tud pri nas nekaj poka, sicer iz daljave, pa vseeno Grem pod tuš, ker tako prijetno zavdarjam Da ne boš potem moža premamila. On je bolj nor na "švicarke", kot na prijetno dišeče rožce A zato se greš umit. JAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:30:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pa tud pri nas nekaj poka, sicer iz daljave, pa vseeno Grem pod tuš, ker tako prijetno zavdarjam Da ne boš potem moža premamila. On je bolj nor na "švicarke", kot na prijetno dišeče rožce Aha.... zato se gres zdej umivat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:31:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No ene par RR đankijev je tudi na Silvestra aktivnih S tabo vred. Ja sem prej gruntala, da mi nekaj manjka, ko sem TV gledala in glej ga zlomka zagledam laptopa, ki sameva zdele sem se pa ful nasmejala ob tej izjavi. me je moj vprašal: kva je spet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj punce, sploh si ne predstavljam, kakšne težave imate z uspavanjem otrok. Sem imela pa res srečo pri obeh, da ju samo v postelco dam in grem, nobenega direndaja ni potrebno. Alja mi spi po 11ur ponoči, brez da črhne, čez dan pa 2x na dan vsaj po 2 urci. Redko so dnevi ko spi malo manj, ampak še vedno vsaj 3h na dan, to je minimum. Po komu so tvoji otroci? Jaz pri Jaku nisem imela toliko notranje moči in .... da bi vztrajala pri dajanju v posteljico. Pri Maji pa se mi je obrestovalo. Moj je spal..prej pa sem mu sam dudo hodila popravljat ... zdej ko je bolan je pa hudo.. Ampak sam da se pozdravi bova spet orala... Samo je pa shit to ko otrok ne spi... midva se ne moreva. Samo take hitre variante... mi sploh ne Ja sej mi tud ne.. al mali tecnari al je pa v sluzbi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:31:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella polepšaj vama večer, pojdi ga no mal požgečkat. Sori, ne vem kaj sicer vama dogaja, ampak včasih se splača mal potruditi. Jaz že 2. uspavam Zalo. Radi bi šli malo v Šk. Loko na trg. Mogoče nam uspe. V prvo mi je punčico zbudil en župnik, ki je s hrmoniko prikorakal k nam (smo pri moji mami). Ja večerja je za nami. Njami. Tole si pa ne morem predstavljat. Je bilo res presenečenje. Ampak je bil tudi že z nami na morju. Je ful faca. SOnčnica Sandra ga pozna. Pri nas ga vsi ful porajtamo, jaz ga poznam že od majhnega in me je tudi poročil. IN mi pride vsako leto za obletnico čestitat, ponavadi tudi s harmoniko. Darmar, kateri župnik to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:32:17
|
|
|
|
rija
|
ej, hroščice.....a ste na kerozin?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:32:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No ene par RR đankijev je tudi na Silvestra aktivnih S tabo vred. Ja sem prej gruntala, da mi nekaj manjka, ko sem TV gledala in glej ga zlomka zagledam laptopa, ki sameva zdele sem se pa ful nasmejala ob tej izjavi. me je moj vprašal: kva je spet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:32:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj punce, sploh si ne predstavljam, kakšne težave imate z uspavanjem otrok. Sem imela pa res srečo pri obeh, da ju samo v postelco dam in grem, nobenega direndaja ni potrebno. Alja mi spi po 11ur ponoči, brez da črhne, čez dan pa 2x na dan vsaj po 2 urci. Redko so dnevi ko spi malo manj, ampak še vedno vsaj 3h na dan, to je minimum. Po komu so tvoji otroci? Jaz pri Jaku nisem imela toliko notranje moči in .... da bi vztrajala pri dajanju v posteljico. Pri Maji pa se mi je obrestovalo. Moj je spal..prej pa sem mu sam dudo hodila popravljat ... zdej ko je bolan je pa hudo.. Ampak sam da se pozdravi bova spet orala... Samo je pa shit to ko otrok ne spi... midva se ne moreva. Samo take hitre variante... Po kom so moji otroci...ja po mamici, sem bila zelo priden otrok kar se spanja tiče, sam sem imela dolg in oster jeziček ****: ma jaz sploh ne pogrešam slončkanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:33:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ej, hroščice.....a ste na kerozin? JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJjjjAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:33:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ej, hroščice.....a ste na kerozin? ja, z ultra pogonom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ss... a ti tud samevas??? Jaz grem tud zdele pod tus pol pa nazaj pridem, upam da bo kera tuki...da ne bom tud glih ob polnoci sama... Se 27 minut.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:34:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ma jaz se na to ne spoznam, midva imava eno staro skatlo , pa full mali ekran Tukaj je plazma al pa LCD pol avtomobila...Tako, da tega se dolgo ne bova imela. Midva imama LCD, pa imeli smo plazmo in .... skoraj vse kar obstaja in je LCD najboljša stvar do zdaj. Mi2 mava tud en mali LCD, o plazmi ne razmišljam, mene bolj mori od kod dinarčke vzet za ureditev okolice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:34:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: rija ej, hroščice.....a ste na kerozin? ja, z ultra pogonom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:34:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj punce, sploh si ne predstavljam, kakšne težave imate z uspavanjem otrok. Sem imela pa res srečo pri obeh, da ju samo v postelco dam in grem, nobenega direndaja ni potrebno. Alja mi spi po 11ur ponoči, brez da črhne, čez dan pa 2x na dan vsaj po 2 urci. Redko so dnevi ko spi malo manj, ampak še vedno vsaj 3h na dan, to je minimum. Po komu so tvoji otroci? Jaz pri Jaku nisem imela toliko notranje moči in .... da bi vztrajala pri dajanju v posteljico. Pri Maji pa se mi je obrestovalo. Moj je spal..prej pa sem mu sam dudo hodila popravljat ... zdej ko je bolan je pa hudo.. Ampak sam da se pozdravi bova spet orala... Samo je pa shit to ko otrok ne spi... midva se ne moreva. Samo take hitre variante... Po kom so moji otroci...ja po mamici, sem bila zelo priden otrok kar se spanja tiče, sam sem imela dolg in oster jeziček ****: ma jaz sploh ne pogrešam slončkanja tko kot ga maš še zdej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:35:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ma jaz se na to ne spoznam, midva imava eno staro skatlo , pa full mali ekran Tukaj je plazma al pa LCD pol avtomobila...Tako, da tega se dolgo ne bova imela. Midva imama LCD, pa imeli smo plazmo in .... skoraj vse kar obstaja in je LCD najboljša stvar do zdaj. Mi2 mava tud en mali LCD, o plazmi ne razmišljam, mene bolj mori od kod dinarčke vzet za ureditev okolice Saj če pustiš se samo zaraste.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ej, hroščice.....a ste na kerozin? Ja pa raketni pogon... Kaj ti si tud RR dzanki???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:35:52
|
|
|
|
mafi
|
evo na hitro da se oglasim in zaželim vsem majčicam srečno, zdravo....novo leto 2009, predvsem pa vam želim, da bi vsi hrošči spali, jedli, ....bili pridni in nas čim manj živciral.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:35:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj punce, sploh si ne predstavljam, kakšne težave imate z uspavanjem otrok. Sem imela pa res srečo pri obeh, da ju samo v postelco dam in grem, nobenega direndaja ni potrebno. Alja mi spi po 11ur ponoči, brez da črhne, čez dan pa 2x na dan vsaj po 2 urci. Redko so dnevi ko spi malo manj, ampak še vedno vsaj 3h na dan, to je minimum. Po komu so tvoji otroci? Jaz pri Jaku nisem imela toliko notranje moči in .... da bi vztrajala pri dajanju v posteljico. Pri Maji pa se mi je obrestovalo. Moj je spal..prej pa sem mu sam dudo hodila popravljat ... zdej ko je bolan je pa hudo.. Ampak sam da se pozdravi bova spet orala... Samo je pa shit to ko otrok ne spi... midva se ne moreva. Samo take hitre variante... Po kom so moji otroci...ja po mamici, sem bila zelo priden otrok kar se spanja tiče, sam sem imela dolg in oster jeziček ****: ma jaz sploh ne pogrešam slončkanja tko kot ga maš še zdej Nekatere svtari se s časom ne spremenijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:36:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj ss... a ti tud samevas??? Jaz grem tud zdele pod tus pol pa nazaj pridem, upam da bo kera tuki...da ne bom tud glih ob polnoci sama... Se 27 minut. a ti imaš eno uro prej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:37:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Po kom so moji otroci...ja po mamici, sem bila zelo priden otrok kar se spanja tiče, sam sem imela dolg in oster jeziček ****: ma jaz sploh ne pogrešam slončkanja Jaz pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:37:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ma jaz se na to ne spoznam, midva imava eno staro skatlo , pa full mali ekran Tukaj je plazma al pa LCD pol avtomobila...Tako, da tega se dolgo ne bova imela. Midva imama LCD, pa imeli smo plazmo in .... skoraj vse kar obstaja in je LCD najboljša stvar do zdaj. Mi2 mava tud en mali LCD, o plazmi ne razmišljam, mene bolj mori od kod dinarčke vzet za ureditev okolice Saj če pustiš se samo zaraste. Zaraste že, sam škarpa pa nasulo se pa ne bo samo od sebe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.