|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
31.12.2008 14:43:48   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

moj je pa že doma, saj ne morem verjet. sem prav happy. greva sedaj eno džiro z vozičkom. sej se še kej javim v tem letu.

Blagor tebi. Jaz pa nimam kaj ven hodit, če imata oba pljuča v nikakvem stanju. user posted image  tale minus bi samo še bolj škodil.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
31.12.2008 14:44:43   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw, pa kaj maš ti to za enga dedca? kaj so mu kolegi več kot lastna družina. zdej te pa res zastopim, da pizdiš...

Vse je bolj pomembno kot jaz in otroci. user posted image  Tudi ko je bil Jaka v bolnici sem vedela, da bo jok, če ne bom prišla dovolj hitro tja. Vsak dan sem vstajala ob 5-ih, da sem prišla tja preden se je zbudil in ostala dokler ni bil čas da grem v službo. Moj pa tudi toliko ni bil, da bi se do 8.30 primajal tja. Češ, kaj mu pa manjka. Me je dvignilo. Otrok se je jokal, ker je bil star 1 leto in jaz mama kot mama pa nisem imela srca, da bi ga pustila. Eno noč nisem mogla spat, ker sem čutila tesnobo in sem šla še prej tja in je bil pri sestrah, ker ga niso mogle umirit. HB je tako zgovoren, da jim ga ni bilo problem imeti pri sebi. Drugače bi ga pa pustile se dret do jutra. user posted image

joj barbaw kolk ti mora bit hudo pri srcu. user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
31.12.2008 14:46:12   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Mojga tud še ni s šihta, kva pa vem kje hod

user posted image user posted image user posted image a je kam zavil? Moja dva spet spita kot polha, je bil moj iz nočne in ga je Emilija zbudila ob 8 pa je šel nazaj spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
31.12.2008 14:53:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted image a je kam zavil? Moja dva spet spita kot polha, je bil moj iz nočne in ga je Emilija zbudila ob 8 pa je šel nazaj spat

jah kva pa vem, ga nism nč klicala

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4254
31.12.2008 14:54:16   
Anonimen

a ti pa uživaš

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
31.12.2008 14:54:47   
tally

a ti pa uživaš

jaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
31.12.2008 15:24:56   
Estrella*
barbaw: sploh ne vem kaj naj porečm na tvojega mr. Auser posted image  Kaj a prej se je tud tako blesavo obanšal, predno sta imela user posted image ???Ali se je šele potem povanpiril?
Upam, da ga bo kaj kmalu doletelo razsvetljenje, da je družina na prvem mestu, šele potem vse ostalo. In , da to spozna, predno bo prepozno. 

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
31.12.2008 15:31:47   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Moj je šel kao v trgovino, pa je imel še usput milijon opravkov in me je klical kdaj bom kosilo kuhala. user posted image  Sem mu kar lepo povedala, da za njega ga ni. Pa da domov tudi ne rabi prit.

ojoj, ti pa res ne boš donc popustila? user posted image

Ne bom, ker je rekel, da gre samo v trgovino. Ni pa nič omenil ostalih opravkov, ko pa me je še klical, da ga kolega kao nekaj rabi mi je pa dvignilo pokrovko.

Aha, to je pa druga pesem.user posted image
Mislem, da so pa donc na zadnji dan v letu bolj pomembni kolegi kot pa ti in otroci pol je pa res en user posted image  od deca (oprosti izrazu)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
31.12.2008 15:33:18   
Soncnica Sandra ***

moj je pa že doma, saj ne morem verjet. sem prav happy. greva sedaj eno džiro z vozičkom. sej se še kej javim v tem letu.

Fino vozičkajte.
Mi smo bili tudi zunaj in je bilo prav fino, čeprav kljub sončku kar mrzlo

Blagor tebi. Jaz pa nimam kaj ven hodit, če imata oba pljuča v nikakvem stanju. user posted image  tale minus bi samo še bolj škodil.
Vam pa res iz srca želim, da se otroci čim prej pozdravijo, da boste lahko šli ven, pa da tudi zunaj ne bo več tak mraz, da boste lahko skupaj uživali odzunaj

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
31.12.2008 15:33:52   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt user posted image . To je k da bi steni govoru

zakaj mi je tole znano user posted image user posted image user posted image

Naš tud dostikrat na ušesih sediuser posted image

a mata vidva še tiho mašo user posted image

Ja, on se nekaj trudi govorit, jaz ga ignoriram

Estrella usmili se gauser posted image

Zakaj pa se ga še nisi usmilila? Tvoj vsaj otroke pomaga rihtat, moj je pa pri nas samo za številko, račune plačevat in stroške delat. Vse ostalo ga ne briga. user posted image  
Mi je celo rekel včeraj, da če grem jaz Majo pomirit ko je šla spat, ker se pri meni ne joka, pri njemu se pa je. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
31.12.2008 15:36:37   
Soncnica Sandra ***

barbaw, pa kaj maš ti to za enga dedca? kaj so mu kolegi več kot lastna družina. zdej te pa res zastopim, da pizdiš...

Vse je bolj pomembno kot jaz in otroci. user posted image  Tudi ko je bil Jaka v bolnici sem vedela, da bo jok, če ne bom prišla dovolj hitro tja. Vsak dan sem vstajala ob 5-ih, da sem prišla tja preden se je zbudil in ostala dokler ni bil čas da grem v službo. Moj pa tudi toliko ni bil, da bi se do 8.30 primajal tja. Češ, kaj mu pa manjka. Me je dvignilo. Otrok se je jokal, ker je bil star 1 leto in jaz mama kot mama pa nisem imela srca, da bi ga pustila. Eno noč nisem mogla spat, ker sem čutila tesnobo in sem šla še prej tja in je bil pri sestrah, ker ga niso mogle umirit. HB je tako zgovoren, da jim ga ni bilo problem imeti pri sebi. Drugače bi ga pa pustile se dret do jutra. user posted image

user posted image user posted image user posted image
joj mi je kar hudo ko berem tvoje vrstice user posted image
pa da še k Jaku ni mogel iti user posted image  ma dobra si, da ga prenašaš. Jaz vem, da če bi meni kaj takega naredil, da bi imela precej hude ure z njim. Njegovo življenje bi bilo pa tudi malce otežkočeno

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
31.12.2008 15:38:08   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image
mislim, da bo nocoj kar nakaj majčic od polnoči na RR namesto z možički user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
31.12.2008 15:38:21   
Soncnica Sandra ***

Moj poskrbi za otroke samo takrat ko je prisiljen (ko sem v službi ali grem na srečanje z majčicami - 1x). Ko sem bila v službi mi je tašča govorila, da mora .... ona delat in da ga je mogla na uro opominjat in .... V glavnem katastrofa.

Pa kaj je bil tvoj možiček včasih ful mamin sinko ali kaj, da ne zna nič naredit?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
31.12.2008 15:38:58   
Soncnica Sandra ***
OK, vidim da ni nobene tu gor user posted image

Grem po tleh pomiti dokler Manca še panča

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
31.12.2008 15:40:37   
barbaw

barbaw: sploh ne vem kaj naj porečm na tvojega mr. Auser posted image  Kaj a prej se je tud tako blesavo obanšal, predno sta imela user posted image ???Ali se je šele potem povanpiril?
Upam, da ga bo kaj kmalu doletelo razsvetljenje, da je družina na prvem mestu, šele potem vse ostalo. In , da to spozna, predno bo prepozno. 

Če ga bo kdo razvestlil ga bom jaz ko bo prepozno. Preden so bili otroci sva se veliko posvečala drug drugemu in vikendi so bili samo za naju, zdaj pa .... Brezveze da sploh kaj govorim. Itak ne bo nikoli boljše.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
31.12.2008 15:40:39   
barbaw

user posted image user posted image user posted image
joj mi je kar hudo ko berem tvoje vrstice user posted image
pa da še k Jaku ni mogel iti user posted image  ma dobra si, da ga prenašaš. Jaz vem, da če bi meni kaj takega naredil, da bi imela precej hude ure z njim. Njegovo življenje bi bilo pa tudi malce otežkočeno

Vsako dretje, tiha maša in .... nič ne pomaga. Dokler bom zdržala bom, potem pa ....

Neposredna povezava do sporočila: 4266
31.12.2008 15:42:30   
barbaw

OK, vidim da ni nobene tu gor user posted image

Grem po tleh pomiti dokler Manca še panča

Jaz bom pomivala pojutrišnjem. Danes ni šans, jutri se itak ne sme user posted image , potem pa že lahko.

Mi imamo jutri za kosilo Špelinino najljubšo jed. user posted image  Po 8m jo spet končno jemo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4267
31.12.2008 15:42:33   
barbaw

Moj poskrbi za otroke samo takrat ko je prisiljen (ko sem v službi ali grem na srečanje z majčicami - 1x). Ko sem bila v službi mi je tašča govorila, da mora .... ona delat in da ga je mogla na uro opominjat in .... V glavnem katastrofa.

Pa kaj je bil tvoj možiček včasih ful mamin sinko ali kaj, da ne zna nič naredit?

Zna marsikaj naredit samo nima interesa.

Neposredna povezava do sporočila: 4268
31.12.2008 15:43:30   
barbaw
Estrella še zdaj ne vem kaj je tvoj zagrešil ali si še jezna nanj od zadnjič ko je hodil x ur s šihta?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
31.12.2008 16:05:00   
Soncnica Sandra ***

Vsako dretje, tiha maša in .... nič ne pomaga. Dokler bom zdržala bom, potem pa ....

user posted image user posted image user posted image  ti se meni zdiš ena tako prijazna in ful vredu punca, da mi je kar težko, ko berem take tvoje vrstice user posted image .
Res da sem te v živo imela možnost videti le 1x, ampak si mi bila zelo prijazno bitje user posted image

Res upam, da bo tvoj čim prej dognal, da bi se moral malce spremeniti

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
31.12.2008 16:07:01   
Soncnica Sandra ***

Jaz bom pomivala pojutrišnjem. Danes ni šans, jutri se itak ne sme user posted image , potem pa že lahko.
Jaz sem imela pa prav fleke po kuhinji od Mančine sline.
SEm že dopoldan rekla, da ji bom na rit navezala mokro krpo pa mi bo ona kuhinjo pomila, ker se tako ali tako po toplem podu samo po riti driča user posted image

Mi imamo jutri za kosilo Špelinino najljubšo jed. user posted image  Po 8m jo spet končno jemo. user posted image
Mi gremo pa k taščici na sarme.
Samo me že kar danes mine kam it, ker je baje sneg in poledica napovedano za jutri user posted image , tako da bomo zjutraj videli kako in kaj

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
31.12.2008 16:09:39   
barbaw

SEm že dopoldan rekla, da ji bom na rit navezala mokro krpo pa mi bo ona kuhinjo pomila, ker se tako ali tako po toplem podu samo po riti driča user posted image

Samo me že kar danes mine kam it, ker je baje sneg in poledica napovedano za jutri user posted image , tako da bomo zjutraj videli kako in kaj

Ponoči je napovedano -12. Pri nas ga minus kar fajn tolče, pri vas pa vem, da je še huje.
Tole s krpo bi pa bilo zelo praktična stvar. Itak ima plenico, da vlaga tudi od zunaj ne pride do rite. user posted image  Zdaj je samo vprašanje, če gre dovoljkrat sem in tja, da bi zbrisala fleke. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4272
31.12.2008 16:10:04   
Anonimen
Ojla...

Nisem ravno uspela natanko prebrati samo kar mi je padlo v uc je da je tale dec od Barbaw pa res za naseskat in to po nagi riti...

barbaw:   user posted image user posted image ne vem no... amopak morda bi se pa res vidva morala malce pogovoriti. Mislim vsesti in res orenk pogovoriti, da mu vse lepo poves kaj te moti in kaj pricakujes pa on kaj on pricakuje in kaj je pripravljen nudit...

A ves jaz sem se v Egiptu ravno tega naucila... da je vse ze prej dogovorjeno, kaj se pricakuje in kaj nudi. In ker se oba tega lepo drziva ni nobenih problemov kar se doma in otrok tice...

ampak ker nikjer ni vse popolno ti lahko komot povem da imava pa druge probleme in to velikeee...sam niso vsi za javnost user posted image

Ampak pocasi mi od teh najinih problemov ze pokrovko dviguje in odlocitev je padla.. v soboto ko pride tasca ji bom ce bo le prilika vser povedala..pol bo pa urnebes...user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa drugace hvala Bogu ni nobenih petard itak je popolnoma navaden dan in jutri tudi. Bila sem z obema pri zdravniku in stanje se izboljsuje, Hvala Bogu...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
31.12.2008 16:12:28   
barbaw

Sarmo sem pa jedla na novoletni dan  2008. Pa mi ni bila bog ve kaj dobra. Nekaj me je motilo pa se ne spomnim kaj. user posted image

Zdaj pa grem po vino in ga skuham. user posted image  Bom boljše spala ponoči. Mogoče bi ga mogla še Maji dat, da ne bi slišala vsega pokanja. user posted image  Pri nas že potekajo predpriprave. Se pa vidi, da je veliko "bogatinov", ker ful denarja zmečejo za ognjemet, petard pa je res malo. Sicer tiste, ki so so konkretne, jih je pa bilo vsega skupaj mogoče 20. Mislim, da jih je bilo manj.

Neposredna povezava do sporočila: 4274
31.12.2008 16:12:35   
barbaw

user posted image user posted image user posted image  ti se meni zdiš ena tako prijazna in ful vredu punca, da mi je kar težko, ko berem take tvoje vrstice user posted image .
Res da sem te v živo imela možnost videti le 1x, ampak si mi bila zelo prijazno bitje user posted image

Res upam, da bo tvoj čim prej dognal, da bi se moral malce spremeniti

Znam biti pasja tudi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.