Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 12:15:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru zakaj mi je tole znano Naš tud dostikrat na ušesih sedi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 12:20:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takole bom jutri čakala 2009 hud smeško Šampanjca ne maram, sem pa kupila začimbe za kuhanega vinčka. Danes pade pa če ga sama pijem. 1 kozarec me ne bo ubil. Ste me zdražile s tem kuhanim vinom,da razmišljam, da bi ga še sama naredila.A pa vse delate s temi začimbami,a posebej daste klinčke, cimet,pomarančo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 12:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takole bom jutri čakala 2009 hud smeško Šampanjca ne maram, sem pa kupila začimbe za kuhanega vinčka. Danes pade pa če ga sama pijem. 1 kozarec me ne bo ubil. Ste me zdražile s tem kuhanim vinom,da razmišljam, da bi ga še sama naredila.A pa vse delate s temi začimbami,a posebej daste klinčke, cimet,pomarančo... jest bom kr s klinčki,cimetom....ker v mercatorju včer nism najdla unih filtrov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 12:32:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takole bom jutri čakala 2009 hud smeško Šampanjca ne maram, sem pa kupila začimbe za kuhanega vinčka. Danes pade pa če ga sama pijem. 1 kozarec me ne bo ubil. Ste me zdražile s tem kuhanim vinom,da razmišljam, da bi ga še sama naredila.A pa vse delate s temi začimbami,a posebej daste klinčke, cimet,pomarančo... jaz kar kupim začimbe. Pomaranče imam frišne, če hočem, klinčke tudi imam extra, ampak za moj okus je tale mešanica odlična. Imam pa jih od Kotany-ja, so mi njihove začimbe najboljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 12:33:08
|
|
|
|
barbaw
|
Moj je šel kao v trgovino, pa je imel še usput milijon opravkov in me je klical kdaj bom kosilo kuhala. Sem mu kar lepo povedala, da za njega ga ni. Pa da domov tudi ne rabi prit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 12:39:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru zakaj mi je tole znano Naš tud dostikrat na ušesih sedi a mata vidva še tiho mašo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 12:42:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru zakaj mi je tole znano Naš tud dostikrat na ušesih sedi a mata vidva še tiho mašo Ja, on se nekaj trudi govorit, jaz ga ignoriram
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 13:13:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jeeeeeeeeeeee...... pri nas se je končno pokazal sonček Gremo zdej mal ven pa k Mančini prababici na obisk, ki ima danes god! Jih šteje že 82 let Papa Babici pa nisem nič fouš. Mi pa nimamo niti S od sončka. Pa itak ne smemo ven. Evo, ti pošiljam en vagon sončka. Se že pelje na vaš konec
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 13:13:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takole bom jutri čakala 2009 hud smeško Šampanjca ne maram, sem pa kupila začimbe za kuhanega vinčka. Danes pade pa če ga sama pijem. 1 kozarec me ne bo ubil. jaz si bom tud najbrž kuhančka nardila, mi za kaj drugega ni, kak kozarček tega si bom pa privošila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 13:14:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru deci nč, ni z njimi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 13:17:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takole bom jutri čakala 2009 hud smeško Šampanjca ne maram, sem pa kupila začimbe za kuhanega vinčka. Danes pade pa če ga sama pijem. 1 kozarec me ne bo ubil. Ste me zdražile s tem kuhanim vinom,da razmišljam, da bi ga še sama naredila.A pa vse delate s temi začimbami,a posebej daste klinčke, cimet,pomarančo... Jz dam posebej klinčke in cimet, pomaranče pa ne uporabljam, mi je ljubša limona
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 13:17:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj je šel kao v trgovino, pa je imel še usput milijon opravkov in me je klical kdaj bom kosilo kuhala. Sem mu kar lepo povedala, da za njega ga ni. Pa da domov tudi ne rabi prit. ojoj, ti pa res ne boš donc popustila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 13:18:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru zakaj mi je tole znano Naš tud dostikrat na ušesih sedi a mata vidva še tiho mašo Ja, on se nekaj trudi govorit, jaz ga ignoriram Estrella usmili se ga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:14:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru zakaj mi je tole znano Naš tud dostikrat na ušesih sedi a mata vidva še tiho mašo Ja, on se nekaj trudi govorit, jaz ga ignoriram Pri nas bo isto, če bo sploh še letos prišel domov. Resno razmišljam o selitvi. Če ne bi bili otroci bolani bi ga kidnila nekam. Samo kam????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:14:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jeeeeeeeeeeee...... pri nas se je končno pokazal sonček Gremo zdej mal ven pa k Mančini prababici na obisk, ki ima danes god! Jih šteje že 82 let Papa Babici pa nisem nič fouš. Mi pa nimamo niti S od sončka. Pa itak ne smemo ven. Evo, ti pošiljam en vagon sončka. Se že pelje na vaš konec Hvala. Smo ga dobili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:14:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj je šel kao v trgovino, pa je imel še usput milijon opravkov in me je klical kdaj bom kosilo kuhala. Sem mu kar lepo povedala, da za njega ga ni. Pa da domov tudi ne rabi prit. ojoj, ti pa res ne boš donc popustila? Ne bom, ker je rekel, da gre samo v trgovino. Ni pa nič omenil ostalih opravkov, ko pa me je še klical, da ga kolega kao nekaj rabi mi je pa dvignilo pokrovko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:16:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru zakaj mi je tole znano Naš tud dostikrat na ušesih sedi a mata vidva še tiho mašo Ja, on se nekaj trudi govorit, jaz ga ignoriram Estrella usmili se ga Zakaj pa se ga še nisi usmilila? Tvoj vsaj otroke pomaga rihtat, moj je pa pri nas samo za številko, račune plačevat in stroške delat. Vse ostalo ga ne briga. Mi je celo rekel včeraj, da če grem jaz Majo pomirit ko je šla spat, ker se pri meni ne joka, pri njemu se pa je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:18:56
|
|
|
|
sesil
|
barbaw, pa kaj maš ti to za enga dedca? kaj so mu kolegi več kot lastna družina. zdej te pa res zastopim, da pizdiš...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:30:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, pa kaj maš ti to za enga dedca? kaj so mu kolegi več kot lastna družina. zdej te pa res zastopim, da pizdiš... Vse je bolj pomembno kot jaz in otroci. Tudi ko je bil Jaka v bolnici sem vedela, da bo jok, če ne bom prišla dovolj hitro tja. Vsak dan sem vstajala ob 5-ih, da sem prišla tja preden se je zbudil in ostala dokler ni bil čas da grem v službo. Moj pa tudi toliko ni bil, da bi se do 8.30 primajal tja. Češ, kaj mu pa manjka. Me je dvignilo. Otrok se je jokal, ker je bil star 1 leto in jaz mama kot mama pa nisem imela srca, da bi ga pustila. Eno noč nisem mogla spat, ker sem čutila tesnobo in sem šla še prej tja in je bil pri sestrah, ker ga niso mogle umirit. HB je tako zgovoren, da jim ga ni bilo problem imeti pri sebi. Drugače bi ga pa pustile se dret do jutra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:34:47
|
|
|
|
barbaw
|
Moj poskrbi za otroke samo takrat ko je prisiljen (ko sem v službi ali grem na srečanje z majčicami - 1x). Ko sem bila v službi mi je tašča govorila, da mora .... ona delat in da ga je mogla na uro opominjat in .... V glavnem katastrofa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, pa kaj maš ti to za enga dedca? kaj so mu kolegi več kot lastna družina. zdej te pa res zastopim, da pizdiš... Vse je bolj pomembno kot jaz in otroci. Tudi ko je bil Jaka v bolnici sem vedela, da bo jok, če ne bom prišla dovolj hitro tja. Vsak dan sem vstajala ob 5-ih, da sem prišla tja preden se je zbudil in ostala dokler ni bil čas da grem v službo. Moj pa tudi toliko ni bil, da bi se do 8.30 primajal tja. Češ, kaj mu pa manjka. Me je dvignilo. Otrok se je jokal, ker je bil star 1 leto in jaz mama kot mama pa nisem imela srca, da bi ga pustila. Eno noč nisem mogla spat, ker sem čutila tesnobo in sem šla še prej tja in je bil pri sestrah, ker ga niso mogle umirit. HB je tako zgovoren, da jim ga ni bilo problem imeti pri sebi. Drugače bi ga pa pustile se dret do jutra.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:38:45
|
|
|
|
sesil
|
barbaw , a tudi v bolnico mu je bilo težko?! ja hallo, saj je njegov otrok. pri meni tak dedc ne bi preživel, če bi kaj takega naredil. za mojega vem, da bi za anejo naredil vse. moj je pa že doma, saj ne morem verjet. sem prav happy. greva sedaj eno džiro z vozičkom. sej se še kej javim v tem letu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojga tud še ni s šihta, kva pa vem kje hod
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:40:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw , a tudi v bolnico mu je bilo težko?! ja hallo, saj je njegov otrok. pri meni tak dedc ne bi preživel, če bi kaj takega naredil. za mojega vem, da bi za anejo naredil vse. moj je pa že doma, saj ne morem verjet. sem prav happy. greva sedaj eno džiro z vozičkom. sej se še kej javim v tem letu. Moj jih ima kao rad in vem, da jih ne bi dal, naredi pa nič.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.