Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:43:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je pa že doma, saj ne morem verjet. sem prav happy. greva sedaj eno džiro z vozičkom. sej se še kej javim v tem letu. Blagor tebi. Jaz pa nimam kaj ven hodit, če imata oba pljuča v nikakvem stanju. tale minus bi samo še bolj škodil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:44:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, pa kaj maš ti to za enga dedca? kaj so mu kolegi več kot lastna družina. zdej te pa res zastopim, da pizdiš... Vse je bolj pomembno kot jaz in otroci. Tudi ko je bil Jaka v bolnici sem vedela, da bo jok, če ne bom prišla dovolj hitro tja. Vsak dan sem vstajala ob 5-ih, da sem prišla tja preden se je zbudil in ostala dokler ni bil čas da grem v službo. Moj pa tudi toliko ni bil, da bi se do 8.30 primajal tja. Češ, kaj mu pa manjka. Me je dvignilo. Otrok se je jokal, ker je bil star 1 leto in jaz mama kot mama pa nisem imela srca, da bi ga pustila. Eno noč nisem mogla spat, ker sem čutila tesnobo in sem šla še prej tja in je bil pri sestrah, ker ga niso mogle umirit. HB je tako zgovoren, da jim ga ni bilo problem imeti pri sebi. Drugače bi ga pa pustile se dret do jutra. joj barbaw kolk ti mora bit hudo pri srcu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:46:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mojga tud še ni s šihta, kva pa vem kje hod a je kam zavil? Moja dva spet spita kot polha, je bil moj iz nočne in ga je Emilija zbudila ob 8 pa je šel nazaj spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mojga tud še ni s šihta, kva pa vem kje hod a je kam zavil? Moja dva spet spita kot polha, je bil moj iz nočne in ga je Emilija zbudila ob 8 pa je šel nazaj spat jah kva pa vem, ga nism nč klicala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:54:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mojga tud še ni s šihta, kva pa vem kje hod a je kam zavil? Moja dva spet spita kot polha, je bil moj iz nočne in ga je Emilija zbudila ob 8 pa je šel nazaj spat a ti pa uživaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 14:54:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mojga tud še ni s šihta, kva pa vem kje hod a je kam zavil? Moja dva spet spita kot polha, je bil moj iz nočne in ga je Emilija zbudila ob 8 pa je šel nazaj spat a ti pa uživaš jaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:24:56
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: sploh ne vem kaj naj porečm na tvojega mr. A Kaj a prej se je tud tako blesavo obanšal, predno sta imela ???Ali se je šele potem povanpiril? Upam, da ga bo kaj kmalu doletelo razsvetljenje, da je družina na prvem mestu, šele potem vse ostalo. In , da to spozna, predno bo prepozno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:31:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj je šel kao v trgovino, pa je imel še usput milijon opravkov in me je klical kdaj bom kosilo kuhala. Sem mu kar lepo povedala, da za njega ga ni. Pa da domov tudi ne rabi prit. ojoj, ti pa res ne boš donc popustila? Ne bom, ker je rekel, da gre samo v trgovino. Ni pa nič omenil ostalih opravkov, ko pa me je še klical, da ga kolega kao nekaj rabi mi je pa dvignilo pokrovko. Aha, to je pa druga pesem. Mislem, da so pa donc na zadnji dan v letu bolj pomembni kolegi kot pa ti in otroci pol je pa res en od deca (oprosti izrazu)
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:33:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je pa že doma, saj ne morem verjet. sem prav happy. greva sedaj eno džiro z vozičkom. sej se še kej javim v tem letu. Fino vozičkajte. Mi smo bili tudi zunaj in je bilo prav fino, čeprav kljub sončku kar mrzlo Blagor tebi. Jaz pa nimam kaj ven hodit, če imata oba pljuča v nikakvem stanju. tale minus bi samo še bolj škodil. Vam pa res iz srca želim, da se otroci čim prej pozdravijo, da boste lahko šli ven, pa da tudi zunaj ne bo več tak mraz, da boste lahko skupaj uživali odzunaj
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:33:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru zakaj mi je tole znano Naš tud dostikrat na ušesih sedi a mata vidva še tiho mašo Ja, on se nekaj trudi govorit, jaz ga ignoriram Estrella usmili se ga Zakaj pa se ga še nisi usmilila? Tvoj vsaj otroke pomaga rihtat, moj je pa pri nas samo za številko, račune plačevat in stroške delat. Vse ostalo ga ne briga. Mi je celo rekel včeraj, da če grem jaz Majo pomirit ko je šla spat, ker se pri meni ne joka, pri njemu se pa je.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:36:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, pa kaj maš ti to za enga dedca? kaj so mu kolegi več kot lastna družina. zdej te pa res zastopim, da pizdiš... Vse je bolj pomembno kot jaz in otroci. Tudi ko je bil Jaka v bolnici sem vedela, da bo jok, če ne bom prišla dovolj hitro tja. Vsak dan sem vstajala ob 5-ih, da sem prišla tja preden se je zbudil in ostala dokler ni bil čas da grem v službo. Moj pa tudi toliko ni bil, da bi se do 8.30 primajal tja. Češ, kaj mu pa manjka. Me je dvignilo. Otrok se je jokal, ker je bil star 1 leto in jaz mama kot mama pa nisem imela srca, da bi ga pustila. Eno noč nisem mogla spat, ker sem čutila tesnobo in sem šla še prej tja in je bil pri sestrah, ker ga niso mogle umirit. HB je tako zgovoren, da jim ga ni bilo problem imeti pri sebi. Drugače bi ga pa pustile se dret do jutra. joj mi je kar hudo ko berem tvoje vrstice pa da še k Jaku ni mogel iti ma dobra si, da ga prenašaš. Jaz vem, da če bi meni kaj takega naredil, da bi imela precej hude ure z njim. Njegovo življenje bi bilo pa tudi malce otežkočeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:38:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mojga tud še ni s šihta, kva pa vem kje hod mislim, da bo nocoj kar nakaj majčic od polnoči na RR namesto z možički
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:38:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj poskrbi za otroke samo takrat ko je prisiljen (ko sem v službi ali grem na srečanje z majčicami - 1x). Ko sem bila v službi mi je tašča govorila, da mora .... ona delat in da ga je mogla na uro opominjat in .... V glavnem katastrofa. Pa kaj je bil tvoj možiček včasih ful mamin sinko ali kaj, da ne zna nič naredit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:38:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
OK, vidim da ni nobene tu gor Grem po tleh pomiti dokler Manca še panča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:40:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: sploh ne vem kaj naj porečm na tvojega mr. A Kaj a prej se je tud tako blesavo obanšal, predno sta imela ???Ali se je šele potem povanpiril? Upam, da ga bo kaj kmalu doletelo razsvetljenje, da je družina na prvem mestu, šele potem vse ostalo. In , da to spozna, predno bo prepozno. Če ga bo kdo razvestlil ga bom jaz ko bo prepozno. Preden so bili otroci sva se veliko posvečala drug drugemu in vikendi so bili samo za naju, zdaj pa .... Brezveze da sploh kaj govorim. Itak ne bo nikoli boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:40:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, pa kaj maš ti to za enga dedca? kaj so mu kolegi več kot lastna družina. zdej te pa res zastopim, da pizdiš... Vse je bolj pomembno kot jaz in otroci. Tudi ko je bil Jaka v bolnici sem vedela, da bo jok, če ne bom prišla dovolj hitro tja. Vsak dan sem vstajala ob 5-ih, da sem prišla tja preden se je zbudil in ostala dokler ni bil čas da grem v službo. Moj pa tudi toliko ni bil, da bi se do 8.30 primajal tja. Češ, kaj mu pa manjka. Me je dvignilo. Otrok se je jokal, ker je bil star 1 leto in jaz mama kot mama pa nisem imela srca, da bi ga pustila. Eno noč nisem mogla spat, ker sem čutila tesnobo in sem šla še prej tja in je bil pri sestrah, ker ga niso mogle umirit. HB je tako zgovoren, da jim ga ni bilo problem imeti pri sebi. Drugače bi ga pa pustile se dret do jutra. joj mi je kar hudo ko berem tvoje vrstice pa da še k Jaku ni mogel iti ma dobra si, da ga prenašaš. Jaz vem, da če bi meni kaj takega naredil, da bi imela precej hude ure z njim. Njegovo življenje bi bilo pa tudi malce otežkočeno Vsako dretje, tiha maša in .... nič ne pomaga. Dokler bom zdržala bom, potem pa ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:42:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** OK, vidim da ni nobene tu gor Grem po tleh pomiti dokler Manca še panča Jaz bom pomivala pojutrišnjem. Danes ni šans, jutri se itak ne sme , potem pa že lahko. Mi imamo jutri za kosilo Špelinino najljubšo jed. Po 8m jo spet končno jemo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:42:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj poskrbi za otroke samo takrat ko je prisiljen (ko sem v službi ali grem na srečanje z majčicami - 1x). Ko sem bila v službi mi je tašča govorila, da mora .... ona delat in da ga je mogla na uro opominjat in .... V glavnem katastrofa. Pa kaj je bil tvoj možiček včasih ful mamin sinko ali kaj, da ne zna nič naredit? Zna marsikaj naredit samo nima interesa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 15:43:30
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella še zdaj ne vem kaj je tvoj zagrešil ali si še jezna nanj od zadnjič ko je hodil x ur s šihta?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 16:05:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vsako dretje, tiha maša in .... nič ne pomaga. Dokler bom zdržala bom, potem pa .... ti se meni zdiš ena tako prijazna in ful vredu punca, da mi je kar težko, ko berem take tvoje vrstice . Res da sem te v živo imela možnost videti le 1x, ampak si mi bila zelo prijazno bitje Res upam, da bo tvoj čim prej dognal, da bi se moral malce spremeniti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 16:07:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom pomivala pojutrišnjem. Danes ni šans, jutri se itak ne sme , potem pa že lahko. Jaz sem imela pa prav fleke po kuhinji od Mančine sline. SEm že dopoldan rekla, da ji bom na rit navezala mokro krpo pa mi bo ona kuhinjo pomila, ker se tako ali tako po toplem podu samo po riti driča Mi imamo jutri za kosilo Špelinino najljubšo jed. Po 8m jo spet končno jemo. Mi gremo pa k taščici na sarme. Samo me že kar danes mine kam it, ker je baje sneg in poledica napovedano za jutri , tako da bomo zjutraj videli kako in kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 16:09:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom pomivala pojutrišnjem. Danes ni šans, jutri se itak ne sme , potem pa že lahko. Jaz sem imela pa prav fleke po kuhinji od Mančine sline. SEm že dopoldan rekla, da ji bom na rit navezala mokro krpo pa mi bo ona kuhinjo pomila, ker se tako ali tako po toplem podu samo po riti driča Mi imamo jutri za kosilo Špelinino najljubšo jed. Po 8m jo spet končno jemo. Mi gremo pa k taščici na sarme. Samo me že kar danes mine kam it, ker je baje sneg in poledica napovedano za jutri , tako da bomo zjutraj videli kako in kaj Ponoči je napovedano -12. Pri nas ga minus kar fajn tolče, pri vas pa vem, da je še huje. Tole s krpo bi pa bilo zelo praktična stvar. Itak ima plenico, da vlaga tudi od zunaj ne pride do rite. Zdaj je samo vprašanje, če gre dovoljkrat sem in tja, da bi zbrisala fleke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 16:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla... Nisem ravno uspela natanko prebrati samo kar mi je padlo v uc je da je tale dec od Barbaw pa res za naseskat in to po nagi riti... barbaw: ne vem no... amopak morda bi se pa res vidva morala malce pogovoriti. Mislim vsesti in res orenk pogovoriti, da mu vse lepo poves kaj te moti in kaj pricakujes pa on kaj on pricakuje in kaj je pripravljen nudit... A ves jaz sem se v Egiptu ravno tega naucila... da je vse ze prej dogovorjeno, kaj se pricakuje in kaj nudi. In ker se oba tega lepo drziva ni nobenih problemov kar se doma in otrok tice... ampak ker nikjer ni vse popolno ti lahko komot povem da imava pa druge probleme in to velikeee...sam niso vsi za javnost Ampak pocasi mi od teh najinih problemov ze pokrovko dviguje in odlocitev je padla.. v soboto ko pride tasca ji bom ce bo le prilika vser povedala..pol bo pa urnebes... Pri nas pa drugace hvala Bogu ni nobenih petard itak je popolnoma navaden dan in jutri tudi. Bila sem z obema pri zdravniku in stanje se izboljsuje, Hvala Bogu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 16:12:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom pomivala pojutrišnjem. Danes ni šans, jutri se itak ne sme , potem pa že lahko. Jaz sem imela pa prav fleke po kuhinji od Mančine sline. SEm že dopoldan rekla, da ji bom na rit navezala mokro krpo pa mi bo ona kuhinjo pomila, ker se tako ali tako po toplem podu samo po riti driča Mi imamo jutri za kosilo Špelinino najljubšo jed. Po 8m jo spet končno jemo. Mi gremo pa k taščici na sarme. Samo me že kar danes mine kam it, ker je baje sneg in poledica napovedano za jutri , tako da bomo zjutraj videli kako in kaj Sarmo sem pa jedla na novoletni dan 2008. Pa mi ni bila bog ve kaj dobra. Nekaj me je motilo pa se ne spomnim kaj. Zdaj pa grem po vino in ga skuham. Bom boljše spala ponoči. Mogoče bi ga mogla še Maji dat, da ne bi slišala vsega pokanja. Pri nas že potekajo predpriprave. Se pa vidi, da je veliko "bogatinov", ker ful denarja zmečejo za ognjemet, petard pa je res malo. Sicer tiste, ki so so konkretne, jih je pa bilo vsega skupaj mogoče 20. Mislim, da jih je bilo manj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 16:12:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vsako dretje, tiha maša in .... nič ne pomaga. Dokler bom zdržala bom, potem pa .... ti se meni zdiš ena tako prijazna in ful vredu punca, da mi je kar težko, ko berem take tvoje vrstice . Res da sem te v živo imela možnost videti le 1x, ampak si mi bila zelo prijazno bitje Res upam, da bo tvoj čim prej dognal, da bi se moral malce spremeniti Znam biti pasja tudi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.