|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
22.12.2008 14:46:18   
lara light
Lepotičke, pridne ste danes! UUu, je informacij!
Maja, bravo za ideje, za trud, za ustvarjalno rokico...koline praviš, ni se za branit, jaz piškote takoj zamenjam za klobaseuser posted image
En čudovit ponedeljek je tudi mene tu pričakal, do sedaj je sijalo in jasno do sedaj sem bila zunajuser posted image

Hedi, ma nič sekirat, kot pravi emamair, potem se vse porihta! Ti povem od mojih bližnjih 2 xdvojčkov, da so danes prelepi veliki otroci...rojeni so bili pa okrog kg, tako da nič batuser posted image . 9.2.09...zanimiv datum, pa sami fajn ljudje so rojeni te dni, zagotavljam!user posted image

Skorpija, upoštevaj hedi in se pocrtkja malo, da boš za praznike ok!user posted image
Pikica, super otročka!user posted image  Moja dva še ne brcatauser posted image , malo škrebljata, če sem se prav izrazilauser posted image

Šibam...ja spet ven, tokrat z avtomuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 851
22.12.2008 18:21:50   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Hedviga nič sekirat, če sta bolj šlank, moja dva sta bila skoz na spodnji meji, oz. pod njo, 36. tedenska (točno na prvi dan porodniške) sta imela 2100 in 1965g, ne veliko, ampak dovolj, že pri pol leta sta donošene dohitela in prehitela, danes sta med večjimi in težjimi. 

se podpišem...moji dve sta imele pri polnih 38. tednih 2310g in 2220g, pa sta pri 7. mesecih čist konkretne pupe z 8 in 9kguser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 852
22.12.2008 20:09:58   
suncicica
jutri imamo pa pregleduser posted image user posted image user posted image . komaj cakam da vidim spet svoja otrocicka.

Stella in Pia

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 853
22.12.2008 22:03:56   
mucka25
Dober večer po dolgem času.

Ja vidim, da ene že resno dohiteva čas, ko boste držale svoje malčke v svojih naročjih. Jaz imam še kakih 17 tednov do konca, pa čeprav vem, da bodo šli prehitro. Ko takole gledam mojega malčka, ki je danes dopolnil eno leto, kar nemorem verjet, da je že celo leto okoli pa kako, a nisem šla ravnokar rodit, si pravim.  Je pa pravi navihanc ratu. In z malima pikicama se tud dobro zastopi, jima včasih poje po trebuščku, onidve pa brcata nazaj. Že zdaj so prava kompanija, jih bom pol, ko bodo skupaj komaj lovilauser posted image

No po novem letu bo pa zame tud zadnji čas, da kaj pripravim za moji dve pikici, razen vozička nimam še ničesaruser posted image . Veliko dela nas še čaka.

zdaj se mi pa malo že spi in vas zapuščam. Pazite nase in na svoje malčke, pa seveda vesele praznike.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 854
22.12.2008 22:07:17   
lara light
Pikica5 (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 22. februar 2009, pregled 23.12, dvojačna,
Hedviga 
(1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec 2009, pregled 19.12,
Persida ((1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 11. marec 2009, pregled 16. 12, dvojajčna
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec 2009, pregled 6. 1,  dvojajčna
Suncicica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP  28.marec 2009, pregled  23.12, dvojajčna
 Pikatara (user posted image  ; user posted image ) ; PDP 17. april 2009, pregled , 
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april 2009, pregled 18.12, enojačna 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj. 2009, pregled 4.12., dvojajčna
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj 2009, pregled 7. 1. , dvojajčna 
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj 2009, pregled-MF 12.01.09, dvojajčna  

< Sporočilo je popravil lara light -- 22.12.2008 22:12:39 >

Coelho

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 855
22.12.2008 22:08:35   
lara light
Bo treba malo dodelat seznam in popravit datume...
suncicica, fajn opravi,user posted image
mucka, lepo da si se oglasila!user posted image
Lepe sanje vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 856
22.12.2008 22:08:48   
taškica
Joj punce kolk vas je lepo slišat in brat. Da ste že daleč, da so bambinoti že veliki, čez kilo, čez kilo in pol. Odlično in me aprilčice gremo počasi za vami......

Tudi jaz komaj čakam pregleda - morfologijo imam takoj v ponedeljek 5.januarja, pa vam povem, da me kar malo stiska, ker tam na Gineko v Lj niso nič prijazne. Ampak bo že. Pregled imam zjutraj IV. nadstropje. V sredo imam še navaden pregled pri osebni gineko.

Meni je v drugi nosečnosti precej otrdeval trebuh, ampak takrat se mi je zdelo, kaj pa vem, kar normalno - nisem ne magnezija pila ne kaj drugega. Ko sem omenila gineko mi je pa buscopan dala, ki ga nisem nikoli jemala. Rodila pa direkt na rok. Pa krče v nogah sem imela....

Suncica dobro opravi jutri, ostale pa se imejte lepo in čez praznike veliko počivajte....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 857
22.12.2008 22:11:16   
lara light
Saj smo vse na kupuuser posted image

Taškica, ti ki imaš izkušnje, kaj mene tko boli v dimljah? Se mi zdi kot da me medenica boli, včasih sem imela take bolečine od preveč strechinga in musklfibra...hvala za kakšen nasvet.

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 858
22.12.2008 22:31:42   
taškica
Mah moje izkušnje...kaj pa vem, a pa prav v medenici? Jaz sploh ne vem kje jeuser posted image . Morda se širiš...sicer ti pa povem, da je ta dvojna nosečnost popolnoma drugačna od enojne.  Prvič si takoj težji, drugič si širši, pa okornejši, pa vse je zelo hitro zgužvano....Kako pa nosiš ti dvojčka, bolj naprej ali bolj ob križu? Mene na primer ne boli medenica, čeprav jo čutim kot raztezovanje, momentalno, ne stalno - ampak je veliko bolj pristotna bolečina križa....pa težko se prepogibam; na primer ne zmorem več obuvati ta mala dva....

Neposredna povezava do sporočila: 859
23.12.2008 9:12:36   
lara light
Tudi jaz nosim spredaj in križ me že začenja boleti. Težko se prepogibam tud jaz, kaj šele bouser posted image
Poskušam potiskati medenico naprej, da ni hrbet tako močnno usločen, ker ko se zagledam v ogledalu sem prava račka, res poličko imam zadajuser posted image
Me pa ene par dni boli v dimljah, no, še bolj noter v medenici. Mogoče delam predolge sprehode. Bom malo bolj počivala, bom videla kako bo.
Sicer pa sem včeraj brala na Med.over net Pušenjaka, ki bravi, da je pri enih ta težava kar huda, niti s stopalom se ne moreš dotakniti kolena druge noge. pri meni ni tako hudo. Menda pa se dobijo pasovi, ki jih zategneš čez medenico in tiščijo skupaj kosti, to naj bi zadostovalo v najhujših primerih, ko je gibanjepo hiši že nemogoče.
Upam, da mi mine. Je pa res, da še v življenju nisem imela 60 kg in tudi to je sprememba, pa težišče telesa itd...mah bomo že, do sedaj sem imela res prelepo nosečnost brez omembe vrednih težav.
Lepo mi bodite, danes na sporedu frizerka, končnouser posted image
Lubčka od mene!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 860
23.12.2008 13:54:44   
pikatara
Da se spet malo oglasim. Je bila norišnica te dni. V petek sem piškotke pekla, pa jutri jih bom spet. V soboto je bil florentinc party, sem imela tolk energije, da so me vsi čudno gledali. Cel dan in pol noči sem bila pokonci in sam skalala okrog, sploh nisem mogla bit pri miru. V nedeljo sva pa kužko peljala na sneg v Kranjsko goro in malo na sončka. Včeraj sem pša šla z možem na njihovo službeno kosilo, pol pa malo v staro Ljubljano ter v en lokal, kjer sta dva kolega igrala. Kadarkoli se grem zvečer potepat srečam koga iz službe. Danes pa rabim malo vaše energije, mi ne gre vse po maslu. BIla sem na pregledu je vse ok, tamala dva pridno plavata, na ultrazvoku se ju pa en vidi več tako fajn, ker sta prevelika, da bi se cela videla. Eden ima približno 350 gramov, drugi pa med 400 in 450. Na ostalo se pa ne spoznam kaj je napisala. Fantek je pšridno kazal kaj ima med nogami, punčka pa je skrivala, tako da je rekla, da ne more bit sigurna kakšnega spola je. Sem kar malo razočarana ker si zelo želim punčko in upam, da bo res, da si ne kaj premislijo. Zadnjič je že vse kazalo na to. Pol sem pa nesla ključ za avto sprogramirat, pa je bil on cepec tam tako nemogoč, da sem mu rekla, naj bo malo bolj prijazen. Seveda nisem nič uredila, ker se moram naročit, pa mi tega po telefonu niso mogli povedat, ko sem klicala. Največje razočaranje danes, pa je bilo, da je bazen do nadalnjega spet zaprt, pa tako rabim malo plavanja. Nisem šla tri dni in me ful križ boli. Sedaj bo pa anjmanj tri tedne zaprt. Sam še mož naj danes pozabi na najino obletnico, pa bo dan popoln. Želel si je eno posebno ponev za ribe pečt, pa sem morala kar trikrat po njo. Sem jo prek enta naročila in sem jo šla v petek iskat, pa ni bila prava. So me klicali da bo drug dan tam in sem šla v ponedeljek pa je rekel, da je ni in ko sem že šla me je klical, da jo je našel, tako da sem mogla danes spet po njo. Je nisem hotela po pošti, da mož ne bi vedel. No sedaj bom pa nehala jamrat. Se kar bolje počutim ko sem vam malo potarnala.

Lara midva sva raco napolnila z jabolki, celo premazala z začimbami in tri ure v pečici pekla. Nekje piše, da jo premaži z medem pa je ful boljši, če jo pol ure pred koncem premažeš s konjakom. Ti pa napišem recept moje bivše tašče, grem po njega: na kocke narezan kruh prelij z vročim mlekom, dodaj na olju prepražen peteršilj in čebulo, jajce sol malo moke in kislo smetano. Ona večinoma ni polnila piščanca, ampak ga je v pečici pekla narezanega na kose in dala to čez. Ful dobro.

Energije ima ful perveč, lahko hodim, pospravljam, ponočujem, je pa res, da imam majhen trebušček in da me bazen po konci drži. Ne vem kaj naj sedaj naredim, ker me po treh dneh že zelo hrbet boli in nimam več tolk energije. Če sem sam doma in ne migam dost, sem kar malo depresivna in tečna. razmišljam da bi šla v fitnes, pa ne vem koliko lahko tam delam.

maja jaz imam skoz malo napet in trd trebuh, verjetno od plavanja, ker mi ful trebušne mišice delajo. Pa ginekologina nikoli ne reče da je kaj narobe.

Naslednji pregled imam šele 23.1., kar verjetno pomeni, da je vse super, zdaj mam drugič na 4 tedne, prej sem imela na 3. Dva dni prej moram pa kri dat na zavodu za transfuzijo, ker bom dobila inekcijo zaradi rh - . Grem malo pospravit in kosilo kuhat, pol pa moj dragi pride. Sam jutri še dela, pol bo pa do 5.1. doma. Komaj čakam. Lep božični večer vsem, če si jutri kaj ne pišemo.

Neposredna povezava do sporočila: 861
23.12.2008 14:13:53   
suncicica
evo mi smo s pregledauser posted image user posted image user posted image . lepo rastemo , tezki pa smo ze 1260g in 1220g v 26t.
kaksni so kaj vasi rezultati v tem tednu?

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 862
23.12.2008 14:36:22   
rmmaja
Živijo!

Pikatara, malo bolj počasi. Tudi če se odlično počutiš, bi ti priporočala, da malo zmanjšaš brzino. Prihrani malo energije še za rast otrok. Sicer pa sta najina kar podobne teže. Le da imam jaz veliko manj energije. Ti pa moram priznati, da sem jaz v prvi nosečnosti tudi takole divjala in hotela narediti vse in še več in sama. Zdaj sem se pa kar malo umirila. Že tako bo po porodu bolj veselo, vsaj zdaj si smemo brez slabe vesti privoščiti počitek user posted image user posted image .

Kaj dobrega pa vseeno skuhajta in uživajta v vajini obletnici. Čestitke user posted image user posted image .

Jaz imam pa hči bolno. Tisto pokašljevanje se je po skoraj dveh tednih spremenilo v atipično pljučnico (če je naša pediatrinja seveda zadela diagnozo). Upam, da je dobila pravo terapijo in da bo kmalu bolje, ker kašlja grozno. Ko ima napad, zakašlja po 10x v minuti. Ubogo dete, že tako je bolj nežna. Ponoči je bilo noro, zdaj pa kar lepo spi.

Sunčica, kaj pa ti ješ, da tvoja dva tako rasteta? To je pa že zelo lepa teža.

Lara light, boš pa danes najlepša. Pa veliko novega boš izvedela. Frizerke vse vedo.

Bodi pridne in naužijte se sonca. Jaz sem že naredila en počasen sprehod, zdaj se pa še na kavču sončim.

Pa, pa!

Neposredna povezava do sporočila: 863
23.12.2008 14:49:56   
suncicica
rmmaja ves sem se v 3t zredila za 3,5kg in sem se kar malo bala da bom kregana. pa so me pohvalili,moji izvidi so normalni,nobenih odstopanj in otrocki super rastejo. sicer pa 2x dnevno pijem herbalifove sejke ze celo nosecnost.
in moram rect da mi strasno odgovarjajo ker se super pocutim.

Stella in Pia

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 864
23.12.2008 17:56:00   
taškica
Lara draga, 60kg nisi že dolgo imela...joj blagor. Jaz tudi nisem imela 60kg že dolgo dolgo časa - nazadnje enkrat pri 18 letih - ampak če se primerjam - 70kg tudi nisem imela; razen v obeh nosečnostih - pa še to nekje sredi kakšnega 26 tedna !!!! Zdaj sem pa že 5kg čez, pa šele začela dvajsteega.
Jaz sem tudi ena račka Lara, taka ki se premikala kot da bi se zibala iz leve na desno.
Pikatara jaz tebe občudujem, je pa res da je to tvoja prva nosečnost, pa po moje imaš tudi malce manj let kot midve z Majo user posted image . Maja veš - se vsaka cifra po 30tem kar pozna; čeprav jaz imam kar fizično kondicijo oziroma sem jo imela; sem  zdaj šport popolnoma opustila - enostavno mi ne gre skupaj z nosečnostjo. Pa zdi se mi, da sem blazno občutljiva in da se hitro utrudim. Morda če ne bi imela toliko gospodinjskega dela in dela z otrokoma.... Drugače pa upam, da je tvoja mala pupa bolje, tele atipične pljučnice pri malih niso hec. Zelo hitro lahko pristane na kakšnem respiratorju.....al pa kaj podobnega. Crkljaj jo, saj bo. Itak vedno je in čez en mesec bo že skakljala okoli zvončkov in trobentic.

Super Pikatara za uspešen pregled in da je parček v najboljšem stanju.....sem ti folš da si jih videla pred prazniki....in hkrati zelo vesela zate, da ti gre vse kot po maslu.

Suncica - pa tvoja dva sta velikana - v 26 tednu?????????? Barvo čestitamuser posted image user posted image  Ampak herbalifovi napitki so najbrž vitaminski in specializirani za nosečnice -  niso supplementi za hrano valda?

Maja o kakšnem soncu pa ti govoriš? Tu v LJ je groznoooooooo, megla, -1, vlažno za znoret. Nizek pritisk, da še kava ne pomaga, sem na kavču zaspala kot dete. Utrujena do konca - od nič. Jaz sem danes imela ta malega kar pri sebi, sva neke nakupe še naredila in to je to. Ta večjega pa sem šla iskat v šolo, smo skupaj jedli, potem pa je šel na nogomet.

Zdajle sem spekla palačinke, ker jih ta miceni obožuje, piškoti so narejeni, polovico jih že manjka in ne pomaga niti to da jih skrivam po stanovanju naokoli. Letos potice ne mislim peči. Jutri se nam pa praznovanje že zgodaj začne. S kosilom, ki se prelevi v večerjo in to pomeni da jemo od 15ure pa tja do 23 te. Od mesa, divjačine na koncu pa ribo. Pri dveh familijah valda. Jutri si pridobim še eno kilo gor - stoprocentov.

Punčke, če vam jutri nič ne pišem, vam želim lepe praznike, čuvajte se, mislite čist pozitivno, plavat pejte v drug bazen (sam toplice ne), in pomislite na tole: drugo leto, ob istem času, nas bo več. In pod ta isto smrekco kot danes oziroma jutri, pod ta istimi okraski bo darilo z njunimi imeni. In nova dva člana, bosta že toliko stara, da bosta lahko sedela in sama odprla darilo in se ga veselila! In ve mamice dvojčkov, ki nas berete, ki ste zunaj, veste kako je to, ko jih že imate, ko so zdravi in vas stiskajo za rokice, vas gledajo iz oči v oči - vsaka izmed nas potrebuje dobro željo in misel, da bomo tudi me prihodnjo leto uživale z novimi člani familiji, zato mislite na nas.

Se vidi da sem PRovka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 865
23.12.2008 19:56:03   
Skorpija
suncinica, res imas velika otroka user posted image user posted image user posted image nasa sta bila v 26. tednu A kila in B 900 gramov, pa sta bila oznacena kot normalna pobata, tako da super, le tako naprej user posted image

No punce, jaz sem tale teden doma, ubistvu delam samo se 3 dni drug teden in mater je fino - malo na izi perem, likam, danes sem naredila tiramisu za praznicno kosilo, jutri bom cokoladno torto, pa jutri zjutraj grem se na zadnje nakupe - po zelenjavo na trznico user posted image Fino je bit doma, res, vidim da mi ne bo cisto nic dolgcas... Sem pa iz dneva v dan bolj zaspana - popoldne kar zaspim za kaksno uro, pa imam kri OK user posted image Mogoce tamalcka rabita, da mami pociva in onadva lahko lepo bajsita in rasteta, kaj pa vem...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 866
23.12.2008 20:13:30   
lara light
Pikatara, ti si res wonder woman, daj malo zažlajfaj, da ne bo vsega kar naenkrat preveč. Ampak sem se res zamislila ob vseh tvojih podvigih sem jaz nula in sem mislila, da naredim veliko...koliko let imaš? 20user posted image efektivnih glede na dejanjauser posted image
Fajn, da se dobro počutiš, to je dober znak in mala dva sta že velika!user posted image user posted image  
Hvala za recepta, bom enkrat drugič sprobala, saj se je mamica ponudila, da pridemo v gosteuser posted image

Uživajta v obletnici, sem prepričana da ne bo pozabil,  nasprotno, le povej nam s čim te bo presenetiluser posted image

Upam,da boš našla kako dobro alternativo za bazen...jaz sem si včeraj privoščila masažo, danes pa frizuro, evo ti mojga božičkauser posted image

Suncicica, vi ga šibate, že 26 teden!user posted image  Bravo za velikosti!user posted image user posted image Herbalife šejke praviš? Zanimivo. Super si!

Rmmaja, žal mi je za deklico. To je pa hudouser posted image ... upam,da se kmalu pozdravi in da boste imeli lepe praznikeuser posted image Čuvaj se tudi ti.
Vse živo sem zvedla pr frizerki, res, vse okoliške tračeuser posted image
Ti kar počivaj, jaz ti bom sledila, ker me medenica boli in bom par dni bolj na kratke proge, da vidim, če pomaga.

In še moja pr-ovkauser posted image , kako bi ti zgledala pri 60h, daj no, na tvojo višino, jaz sem mala deklica, 166 cm in ponavadi imam od 18 leta dalje, od 53 do 55 kg in danes sem na skoraj 60.
Mi smo tudi imeli še n dan sončkauser posted image , pridi malo na Primorskouser posted image
user posted image za jutrišnjo prebožično maratonsko kosilo, uauuu, sliši se mamljivo!user posted image

Čudovito voščilo si nam namenila, solzne oči imam.user posted image  Hvala taškica!user posted image

Drage moje dame, vsem vesel Božič in mir v srčku, ljubezni in prijaznih ljudi okrog vas! user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 867
23.12.2008 20:57:22   
suncicica
no za vse ki ne veste in vas zanima..... herbalife izdelki  niso nadomestki ali kakrsni dodatki k prehrani.
herbalife je zdrava uravnotezena prehrana. je 100% rastlinski izdelek in vsebuje vse kar nase telo rabi cez dan da normalno funkcionira...vitamine ,minerale,folno kislino, omega 3 ki je se posebaj priporocljiva za nosecnice.....priporoca se vsem ljudem ki se zaradi tempa zivljenja nimajo casa pravilno prehranjevat. predvsem kot zajtrk,ker je le ta najpomembnejsi zacetek dneva. ce je vzrok bolezni slaba prehrana , je  resitev uravnotezena  prehrana.
jaz jo uzivam ze 6 mesecev kot zdrav uravnotezen zajtrk in vecerjo(ker me vse ostalo v zelodcu tisci)in sem zelo zadovoljna z rezultati. ne mucijo me nobena slabokrvnost in sladkorna ki je v nosecnosti tako normalna.pa se vse odvecne kile mi grejo v otrocke ki se super razvijajo.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 868
24.12.2008 10:18:39   
rmmaja

Pozdravljene punčke moje user posted image !

Taškica, res da sva čez 30 in da "morda" tudi tako izgledam in da me mučijo +30 težave. Samo jaz jih imam v srcu še vedno 25 in se nikamor ne premakne. Hvala bogu, upam, da bo to večno trajalo.

Če nimate sončka, pridite na Dolenjsko. Moja dnevna soba bo do 15h obsijana s sončkom. Zato si nabiram zalogo energije. Tudi zunaj je kar toplo in končno hodim spet malo na sprehode.

Sunčnica, tale herbalife bi zame predstavljal samo še en dodaten obrok. Bom pa še preučila, kaj točno je tale zadeva.
Bolj se poskušam izogibati kakšnim priboljškom, slabše mi gre. Kmalu bom še ponoči hodila jest. Ko grem na WC sem takooo lačna .

Lara light, jaz sem imela 60 kg nazadnje nekje v 6 razredu oš. Pri 17ih sem imela rekord 95, potem pa sem bila zelo pridna in sem prišla na 68-70 kg. Po porodih malo več, pa spet malo manj, zdaj pa se je na tehtnici pojavila spet tista nadležna 8 spredaj. Zdaj samo molim, da ne pridem do 9, ker zelo dobro vem kako težko je hujšati in se potem ne zrediti nazaj. Malo pa vseeno računam na to, da bom pokurila, ko bom letala za dvema malčkoma, ki bosta hotela eden levo eden desno. Že zdaj sta levi in desni.

Hči je malo boljša, ponoči pa mi je vseeno pognala malo adrenalina po žilah. Nimam nobenih težav z zaprtjem več. Je piskala kot kakšna stara lokomotiva in sem mislila, da ji bo kar pljuča razgnalo. Zdaj se je pa izkašljala in je spet pravi sonček. In postrešček, mi kar naprej nekaj nosi.

Danes imamo večerjo pri mojih starših, moja naloga pa je, da spečem kruh. Ker imamo krušno peč, vedno pečem 5-7 hlebcev naenkrat, potem pa jih malo razdelimo, malo zmrznemo, veliko pa takoj pojemo. Za božič vedno pečem takega s ptički, za vsakega otroka en ptiček na hlebec. Drugo leto bo hlebec premajhen. Ha, ha, nič hudega, samo da bo vse ok.
Letos pa imam malo težav. Ne morem mesiti tako velikih količin testa in sem zadnjič že moža trenirala, jaz pa bolj pripravljam in pospravljam. Ponavadi on skrbi za peč, da je pravi čas ravno prav topla, jaz pa za testo in sva kar lepo usklajena. Zdaj pa je malo težje, kerje vse na njem. Ampak mu gre že kar dobro. Včasih se pritožujem čez njega, da je počasen in pozabljiv, ampak je vedno boljši in vedno bolj mu gre vseod rok. Mu moram to povedati, da bo še bolj z veseljem pomagal. user posted image user posted image

Zdaj vam bom pa poiskusila pripeti še našo smrečico. Vse je home made. Za jaslice je sin dobil navdih pri Ribiču Pepetu in jih potem tudi narisal, ovčke pa sem naredila že lani iz prave volne. Okraski na smrečici pa so iz slanega testa in posušenih pomaranč.

Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
naj gre svetloba vedno z vami!

Mirne praznike in veliko lepih doživetij v letu ki prihaja!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 869
24.12.2008 10:26:34   
rmmaja
Sličica pa bi morala biti v albumu.
Se bom zvečer poskusila še malo igrati in kaj dodati.

Sončen pozdrav!

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 870
24.12.2008 12:45:30   
suncicica
Vsem skupaj zelim vesele bozicne praznike!!!

Stella in Pia

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 871
26.12.2008 9:56:16   
pikatara
Sunčica bravo ta težo, sta kar velika. Moja dva sta v 23 tednu in pol imela 300 g in 400 - 450 g.

Maja bom počasi malo zmanjšala tempo, vendar imam en velik problem. Če migam sem polna energije tako da sem že malo naporna, če pa dva dni ne sem pa tečna ko hudič, Bogi moj možek, niham iz ene skrajnosti v drugo. Kot otrk sem nonstop kašlkjala, tako da še sosedi niso mogli spat. Pol mi je pa moja mama vedno dala za spit žlico navadnega olja in je bil par ur mir. Se čudno sliši, je pa pomagalo bolj od vseh zdravil. Sem vsaj malo spala.

Lara let imam verjetno več kot ti. 3.3. dom dopolnila 30 let. Energije imam pa dosti le zaradi športa. Doma se je vsem že skoraj mešalo od moje tečnobe, ker 4 dni nisem šla plavat. Še sama sebi sem šla na živce. Včeraj pa sem šla plavat v Tivoli in je bilo fajn, tako da sem spet super.

Upam, da ste lepo praznovale. Nama se ni dalo k mojim na Koroško, bova šla raje v miru kak drug dan, tako da sva povabila na večerjo le njegovo babico in šla hitro spat. Moj danes smuča, jaz se pa psihično pripravljam, da bi se šla učit. Imam 9.1. en ful težek izpit, pa še v ang je, pa sem tako lena.
Lepe prznike še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 872
26.12.2008 13:48:24   
rmmaja
Pozdravljene user posted image user posted image !

Kako kaj preživljate praznike?
Jaz sem večinoma v horizontali user posted image . Trebuh mi kar naprej otrdeva user posted image , samo malo grem po stopnicah ali pa kaj po kuhinji premaknem, pa otrdi. Boli me ne, samo neprijetno je. Me je pa zelo strah in počivam, kar pomaga. Pa magnesol pijem 3x na dan pa je bolje. Na trenutke pa me kar pograbi panika, ker še ni pravi čas za to, da bi se karkoli zares dogajalo. Zaenkrat še ne mislim k zdravniku, sploh ker je moj doma in lahko "popedena" otroke in morebitne obiske. Znam pa zelo dobro ukazovati tudi s kavča. Mala dva pa sta kar živahna. Tista dva v trebuhu včasih še bolj kot tavelika zunaj.

Uživajte v prazničnih dneh!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 873
26.12.2008 13:56:47   
lara light
Lepotičke moje, pri nas je pestro...naporni tile praznikiuser posted image ...upam,da se imate zelo lepo, samo na hitro vas pozdravim

Rmmaja, lepa smrekica, še lepše kar je pod njouser posted image , upam, da je mala ok

Pikatara, po čem sklepaš, da imaš več let kot jaz, al sem tko fajn zgledam al sem tko prtegnejna, nekaj bouser posted image . Jaz sem taškicina garda, letnik 74! Sem pa garažirana, odločno ohranjena in srednejšolci so vedno okrog mene, ha hauser posted image

Maja, jaz te zadnje dni malo manj hodim, ker ne vem, če si brala, bolijo me kolki al medenica, ..mah, se mi zdi da gre na boljeuser posted image ...mi v glavnem jemo in se obiskujemo, to je na kratko vse...pa preveč tv zvečeruser posted image

Popij večjo dozo magnezija, (npr. 2x magnesol) bo trebuh manj trd, ti povem iz izkušenj mojih prijateljic, saj verjetno to že počneš...upam, da mine kmalu.

Jaz moja dva malo čutim, vsake toliko poškrebljatauser posted image ...še malo in bom imela Mf, me prav zanima kolikšna sta, ker trebuh je veeeelik!

Veselo štefanovo iz sončne goriške!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 26.12.2008 13:57:16 >

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 874
28.12.2008 17:48:59   
MTFP
Najprej bi rada čestitala vsem bodočim mamicam dvojčkov.... me pa zanima, na katerem pregledu so vam odkrili da bosta dva?

No mi pričakujemo samo enega, me pa samo iz firbca zanima, ali so takoj ugotovili ali kasneje.

LP,

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?