|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
30.12.2008 18:57:50   
dodi
Aja...še to...jz imam rok 20.6............uuuuuuuuuu je še daleč....user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
30.12.2008 19:29:20   
Duškica
Dodi, saj bo minilo hitro...sicer to že veš...... Ob vsem delu, ki ga imaš, bo junij naenkrat tukaj...

Kako se počutiš???? 

Kaj mož od Nataseom ne zna naložit slikic gor, da bi nam pokazal princesko????

Sem doma, dokončno nam je crknil en televizor...samo še to je manjkalo....zdaj je moj user posted image  v BOF-u če bo našel kaj pametnega.....jaz pa se trudim, da bi zvlekla stare kable izza omare...., pa še francosko mislim danes delat.....imam premalo rok...user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
30.12.2008 19:30:06   
Duškica
Dodi, skoraj sem pozabila vprašat....bo en, ali dva.....

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
30.12.2008 19:41:50   
julci
Duškica slow,slow-da se ne bo začelo kaditiuser posted image

Slikce bo meni poslal,pa jih bom potem jaz  naložla.Sva pa prej govorile z Natašo in je danes kr boljš.Jutr gre na oddelek,potem pa že počasih domov.

Nam je tud en TV crknu,bo tud treba neki pogruntat.Pa avto je na servisu,......pa delam ko mujo.Je treba izkoristit še fraj dneve.mam srečo da smo brez avta,tk da smo primorani bit domauser posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 30.12.2008 19:43:19 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
30.12.2008 19:45:23   
Duškica
In to so prazniki, pa taka hajka..... Jaz sem danes še bila v službi...do 12h. Zdaj pa se mi nič ne da....

Komaj čakam slikice dojenčka!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
30.12.2008 20:13:57   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci

evo še ena ideja ,če ne preneseš smrčanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem si boga ta teden ker ima moj dopust in takoooooooooooo smrči da nič ne spim in sem ga nocoj skoraj zadavilaaaaauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
30.12.2008 21:46:29   
stephany
Uau, kaj sem jaz zamudila! Nataša ima dojenčico! user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke ob rojstvu male princeske!
user posted image

< Sporočilo je popravil stephany -- 30.12.2008 21:57:48 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
30.12.2008 22:15:13   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica
Dodi, saj bo minilo hitro...sicer to že veš...... Ob vsem delu, ki ga imaš, bo junij naenkrat tukaj...ja res,pa lepo pazi na malo dete user posted image .....

Sem doma, dokončno nam je crknil en televizor...samo še to je manjkalo....zdaj je moj user posted image  v BOF-u če bo našel kaj pametnega.....jaz pa se trudim, da bi zvlekla stare kable izza omare...., pa še francosko mislim danes delat.....imam premalo rok...user posted image
...pa res taki prazniki...ko morš sam nekaj pripravljat za jest,pa se pol takoooo napokaš...na koncu pa spet kile dol spravljat...a je to kaka logika...ampak jes sem uspela -končno-skuhat sarmo...celo ranglo...tavečo...da mi jutr ne bo treba,ker imamo še malo zaključka v službi in so mi sodelavke toplo priporočile,da me moj user posted image pripelje..in pol tud odpelje user posted image ....sam on tega še ne ve user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
30.12.2008 22:19:46   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

jaz sem si boga ta teden ker ima moj dopust in takoooooooooooo smrči da nič ne spim in sem ga nocoj skoraj zadavilaaaaauser posted image

user posted image user posted image user posted image ,no moj tud,sam jes na eno uho precej slabš slišim in sam zarad tega ne grem k zdravniku,ker mi v tem primeru prav pride...moja naglušnost namreč.user posted image user posted image ......drgač sem pa med nosečnostjo veliiiikokrat se ponoči s kovtrom in pojštrom selila v dnevno,ker sem zelo...rahlo...spala.Če bi se tako nadaljevalo,bi pa zdaj bil že najbrž eden od naju na Pohorju....user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
30.12.2008 22:33:00   
julci
Punce tto smorčanjeuser posted image mene je zadnjič skor kap,ko sem zadremala in sem samo sebe čula da sem zasmrčalauser posted image user posted image user posted image user posted image kk je kaj ponoči,ko v dueto vlečemo.

Predlog-bo treba kupit delovne slušaLKE za zmanjšanje hrupauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
30.12.2008 22:36:10   
julci
Hana si bla pa pridna,jaz bom pa jutr iz 2 kg skuhala segedinar za 3 dniuser posted image nev cajta kuhat.Danes sem šele ob pol sedmih zvečer južnala.Prej nisem imela časa,ker sem za Natašino Lio nardila jaknco,baretko,hlačke,oblekco in copatke,da bosta z Hano v stilu.Upam da bo Nataša zadovoljna.mi je oblubla slikco,ko jih bo skupaj slikala.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
30.12.2008 22:37:16   
Duškica

Punce tto smorčanjeuser posted image mene je zadnjič skor kap,ko sem zadremala in sem samo sebe čula da sem zasmrčalauser posted image user posted image user posted image user posted image kk je kaj ponoči,ko v dueto vlečemo.

Predlog-bo treba kupit delovne slušaLKE za zmanjšanje hrupauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TI SI NAJBOLJŠA

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
30.12.2008 22:43:10   
julci
Duškica sam je čist res da sam sebe ne slišiš.user posted image moja kolegica je skoz trdila da ona ne smrči,pol so jo pa posnelijo je skor kap ko se je slišalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.12.2008 22:44:47   
julci
ker imamo še malo zaključka v službi in so mi sodelavke toplo priporočile,da me moj pripelje..in pol tud odpelje ....sam on tega še ne ve
user posted image user posted image user posted image user posted image ti si dobra na silvestra ga bote srali okol,taj pa tk lahk še malo po dolino dol greš pa pridete sem na žurko.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
30.12.2008 23:35:49   
Duškica
LAHKO NOČ

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
30.12.2008 23:43:09   
hanna1

kje pa,takoj kupim!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
31.12.2008 0:08:56   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

kje pa,takoj kupim!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pojma nimam,lahk ti pa dam čepke za ušesa,jih ma moj kadar je ponoči na šihtu,pol pa gre šele popoldne spatuser posted image pa sij jih rajš da notr,da lajk malo spi

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
31.12.2008 0:32:35   
julci
evo grem jaz tud v mižule
user posted image

ene prijetne sanje
user posted image
bi prijalo v resničnem svetuuser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
31.12.2008 0:34:26   
julci
Sem pozablapovedat da so pri nas vse tri trojkice  pokukale na planouser posted image zato smobli prave tečke te dni,tkda zdaj pa manjkajo sam še petice pa smo na konjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
31.12.2008 9:29:32   
julci
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
31.12.2008 10:03:48   
KT
Lepo prosim punce ne rojevat, ko sem na službeni poti. user posted image  Vrag, me pet dni ni, pa imamo že novo dojenčico.

Natašaom ČESTITKE za malo Lio

user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
31.12.2008 10:14:06   
lumpa6
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
31.12.2008 10:18:41   
KT
Punce moje takole se zmenimo:

user posted image  
tole zvezdo repatico vam pošiljam: ta bo tista, ki zna izpolnit še tako skrite želje.
Še kozarček penine, da nazdravimo letu, ki prihaja 

user posted image

in naj vam prinese veliko velikega

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
31.12.2008 11:32:32   
hanna1
KT,velja,jaz jo sprejmem,tole zvezdico,pa tud penine se ne branim user posted image ,se pa tud jaz in moji sončki in težja polovica pridružujemo lepim željam in upam na mirno in dobro leto-za vse.

. user posted image

...drgač pa....

....naša draga neli99.....
ker ti je uspelo na tak dan se rodit,ga praznuj dvojno.Poguma in volje ti ne manjka in da bi nas kot vedno znala nasmejati z svojimi duhovitimi domislicami in lepimi verzi-le od kje jih jemleš user posted image .Naj ti bo eno leto poleg lepo in polno,delovne obveznosti pa naj gredo mimo s čim manj stresauser posted image .Sej se ob vsaki številki zamislimo,kako čas teče,ampak smo pa vedno modrejši in če znaš te izkušnje obrnit sebi v prid,si glavna in te nobeden ne spravi iz...sedlauser posted image ...lep dan želim in veliko veselja s tvojimi malčki user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
31.12.2008 11:46:53   
julci
Neli vse najboljše

user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.