|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
31.12.2008 10:28:49   
Čebel@
jutro!
ajvy......lep seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
balonchy......upam da ti čez dan uspe še kaj zaspatiuser posted image
petra.....hvala za tako lepo voščilo......tudi vama vse dobro v prihajajočem letu pa lepo praznujta kjer koli pač bostauser posted image user posted image user posted image user posted image

ostale pa en lep pozdravuser posted image user posted image user posted image

jaz grem še malo v posteljo ker full še user posted image ,tko da se tipkamo malo kasneje

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
31.12.2008 10:40:06   
Shuka
Dan lepotičkeuser posted image

Balonchy - te kar občudujem, ko imaš tolike energije brez spancauser posted image

Ajvy - čudovit seznamčekuser posted image

Claud - hvala za slikcouser posted image , in super da imaš v torek pregled in CTG, moj je mene naročil, ko bom v 37 tednu nič prej. Sem mislila da proti koncu nosečnosti naročajo na 2 tedna, moj me je pa spet čez 4t naročil.

majchy - dobro se naspi pred večeromuser posted image

tanci - super plan za praznovanje, pri nas bo podobnouser posted image

Pupe moj škratek pa očitno že od včeraj praznuje vstop v novo leto, že od jutra je imel gibov, brcik in premetavanja še pa još, tko da do 0:30 nisem mogla zaspati, pa še ob 3h je mel neke prebliske, zdej pa ko sem vstala mi cel čas trebuh premika, me kar skrbi ker nima nič počitka vmesuser posted image , čist je po očiju, un ma tud mevlje v riti, nikol pri miru. Sej se ne pritožujem ampak ma tolk mal placa pa še kr pleše po trebuhuuser posted image , moja rebrca pa trpijo, no sej še malo pa jih bom potem jaz njemu štela če jih zdej on meniuser posted image

Sploh nimam filinga da je staro letouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
31.12.2008 11:18:18   
Avjy zelo lep seznamček si nardilauser posted image user posted image user posted image

Balonchy danes se pa le naspi dopoldne da bom lahko potem bedela dolgo v noč jaz ti želim ob nosem letu več spanca kot do sedajuser posted image user posted image user posted image
Vsem ostalim souser posted image  pa želim da vstopite v novo leto polne energije,žara,veselja in nasmejanih ustnic...Vse kar si same želite si nesite v novo leto 2009...Lep večer vam želim v družbi svojih najdražjih...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
31.12.2008 11:20:41   
sunny24
Jutro! Evo, najprej vam neki sporočim, potem pa vas grem brat za nazaj...

Sem dobila sms od balonchy in pravi, da ji je zjutraj odtekla voda in da je že v porodni, pa lepo prosi za naše pestke! Pa pozdravlja vse!user posted image

GOGOGOGO BALONCHY!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
31.12.2008 11:21:17   
Shuka
Citka - a si dobro?user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
31.12.2008 11:23:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sem dobila sms od balonchy in pravi, da ji je zjutraj odtekla voda in da je že v porodni, pa lepo prosi za naše pestke! Pa pozdravlja vse!user posted image

GOGOGOGO BALONCHY!
A bo prvo novoletno dete? Balonchy dihamo s tabo in navijamo, da se hitro odvije porod in čimmanj boleče. Evo navijamo user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
31.12.2008 11:24:57   
tanci29

GOGOGOGO BALONCHY!

o my god....držimo pesti in navijamo za balonchy.....user posted image user posted image

ta je pa vedla da si more torbo pripravit...upam da ji je uspelo...

ko sem pa tole prebrala  mi je pa ta spodnja ustnica padla do tal...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
31.12.2008 11:28:08   
rebeka84
jooj! že? držim pesti za našo balonchy. user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
31.12.2008 11:33:35   

GOGOGOGO BALONCHY!

Balonchy držim pestke in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image  za čim lažji in čim lepši porod...Pestke pa držimo vsi...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
31.12.2008 11:36:35   
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ja recimo da sem dobro ampak je tale novička sedaj kr mal prebudila da moram tudi jaz začet počas pripravljat za našo malo miss imam občutek da nas bo tudi prehitela danes je pa fulllll mirna le zakajuser posted image user posted image ...

Zdele grem pa kuhat...našo spet mal meče ampak bom zdržala do popoldne pol pa gre še kam drgam mal živčke najedatuser posted image user posted image user posted image ...

Pa ti kako si??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
31.12.2008 11:37:45   
baki
drzim pesti za blonchy in upam da bo lahek porod.me je kr zašravfalo.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
31.12.2008 11:40:58   
baki
v novem letu pa zelim vsem lahke porode in zdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
31.12.2008 11:42:40   
lilcha
Ne morem verjet.user posted image user posted image user posted image Hura za Balonchy.Naj bo čimmanj bolečin in da čimprej mine.

Očitno je imela Pikica otvoritev zdej bomo pa zgleda na polno nadaljevale.Mene že stiska.user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
31.12.2008 11:44:27   
sunny24
Evo, sem prabrala, vmes še zajtrk pojedla, pa v pomivalca zložla posodo...Ja, naša balonchy prehiteva. Sam si je dete zbralo lep dan za pokukat na svet!user posted image

Jst sem pa sanjala, da sm šibala v P in da sm bla ready za rodit, sem pa malo prej z mamo govorila in mi je rekla, da je sanjala, da sm rodila punčko...Joj, komi čakam!user posted image

Kako smo kaj drugače?

ajvy, full si fajn nardila seznamček! user posted image user posted image user posted image

Učeri smo pol z mojim lih malo provala barve, kako zgledajo na zidu...Ta oranžna je lepa, sam tista, k naj bi bla rumena je bež...user posted image  Bom šla kar po novo barvo, k ta mi res ni...user posted image  Me res zanima kaj mu je una teta tam mešala za ene barve skupi...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
31.12.2008 11:51:41   
lilcha
Sunny imam vprašanje zate.A veš ko naj bi ti nekaj pošiljala ene podatke po zs-cifre  pa to,no jaz nisem takrat nič dobila od tebe in tud ne vem kaj naj bi ti jaz vse poslala.Upam da veš o čem govorim.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
31.12.2008 11:55:24   
sunny24
O lilcha, oprosti, če sm te spustila iz seznama! Nism zanalašč! V glavnem, jst ti pošlem mojo cifro po ZS, kamor ti potem ko rodiš (če boš hotela) sporočiš, da si rodila in pol jst objavim na "rodili smo". Aja, pa tvojo cifro mi tudi pošli, da bom vedla kdo je kdo, pa ta original ime- po želji!user posted image
Ti zdej pošlem ZS.

A sem še kiri takrat pozabla napisat ZS??? Dejte mi prosim povedat! Se že opravičujem v naprej!

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
31.12.2008 12:01:25   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Ja recimo da sem dobro ampak je tale novička sedaj kr mal prebudila da moram tudi jaz začet počas pripravljat za našo malo miss imam občutek da nas bo tudi prehitela danes je pa fulllll mirna le zakajuser posted image user posted image ...

Zdele grem pa kuhat...našo spet mal meče ampak bom zdržala do popoldne pol pa gre še kam drgam mal živčke najedatuser posted image user posted image user posted image ...

Pa ti kako si??
Tud mene je ta novička mal postavila na realna tla, tko da delam plan za po novem letu kaj je treba še nabavit, čeprov bi šla rada vse dons uredituser posted image . Pa nekako pazim kaj delam, da ne bo še mene presenetilouser posted image No ja jutri je že drugo leto, kr ne morm verjet da čas tako hiti.user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
31.12.2008 12:04:48   
birdy
Evo mene po parih dneh sem se končno prklopla na net in kaj vidm???? Pikica je rodila, Balonchy gre pa za njo. A je še kej bl pomembnega če me lohk kera obvesti prosimuser posted image ?
Seveda čestitke Pikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A je dobr, kako sta maledva glede na to da je mal prej rodila?

Zdej pa držim pesti za Balonchy, da bo čimhitrej rodila in da bo njeno dete zdravo. Kdaj je pa mela ona ta prvi rok?

Mi smo ok, me je pa po pravic povedan kr mal zvil k sem vidla da mamo že odprto sezono... Jst pa še čist nč zrihtan, pa namen sem mela prat šele konc januarja... Verjetn bom pa mal pohitela, tud glede na to da me zadnje čase ful dol prtiska, včas mam občutek da bo otroček kr ven padu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
31.12.2008 12:09:54   
Shuka
Balonchy je mela 1.2. rok. 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
31.12.2008 12:12:54   
birdy

Balonchy je mela 1.2. rok. 

Ja to vem, sam prej je mela en drug datum, že januarja, sam ne vem točn kdaj...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
31.12.2008 12:22:38   
sunny24
Ojla birdy! A te je malo stisnlo? Ne boš verjela, mislim da jih je še vsaj enih 20 takih, k jih je lih tko stisnlo...Ja, ni kej, naša sezona prihaja!user posted image
Kako si drugače? Neli?
Sam punce, zdej je zadosti prehitevanja po levi in po desni, dejmo lepo prosim počakat na naše PDP-je...Noge skupi tiščat in bo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
31.12.2008 12:33:39   
birdy
Sej sem pol mal bolj brala in sem vidla da vse neki stiskauser posted image  tale novička o Baloncijinem odhodu v Rim... Pa k bi vsaj lohk jst rekla, evo dons začnem prat, pa ne morem ker še vedno omaro prepiramuser posted image user posted image  Najprej moram najine cunje zrihtat pol šele od user posted image ...user posted image user posted image
Drgač smo pa super, Neli zadnje dni neki ponoč ni hotla spat, pa sem vidla da ji en zob ven rine. Ampak je še čist dol tko da bo še trajaluser posted image  Jah, bomo pa mal bolj švoh spaluser posted image  Sej dons ponoč sem ji pa kr Calpol dala in je celo noč pol prespalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
31.12.2008 12:33:51   
Maksi1
user posted image user posted image user posted image za Balonchy. Srečno punca!

Sunny - ti si pa lepo napisala, da je zadosti prehitevanja. user posted image user posted image user posted image  Samo verjamem, da smo zdej vse tiste, ki računamo imet v januarju še levji delež priprav, malo zmedene.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
31.12.2008 12:35:43   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

user posted image user posted image user posted image za Balonchy. Srečno punca!

Sunny - ti si pa lepo napisala, da je zadosti prehitevanja. user posted image user posted image user posted image  Samo verjamem, da smo zdej vse tiste, ki računamo imet v januarju še levji delež priprav, malo zmedene.

To je še blag izrazuser posted image . Prej bi rekla prestrašeneuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
31.12.2008 12:38:56   
sunny24
birdy, boga Neli. Ti zobi so kar hudič, ja ko rastejo! Ma sej upam,d a bo hmali mimo!user posted image  A ti še ni uspelo vsega preprat iz omare? Sam to je enga dela...Aja, kaj si kje dobila tiste vreče space bag?

maksi, ja, zdej bo pres treba pohitet. Mi2 danes sestavimo previjalno, pol pa se lahko lotim prat-ma drugi teden al pa ta vikend k pride...Bom še vidla. Bi blo fajn, da prej prebarvamo sobo, da se malo zlufta un vonj po barvi, da se ne na cotke prime...K pol lahko sam še enkrat začnem prat znova...

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?