Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 10:28:49
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! ajvy......lep seznamček balonchy......upam da ti čez dan uspe še kaj zaspati petra.....hvala za tako lepo voščilo......tudi vama vse dobro v prihajajočem letu pa lepo praznujta kjer koli pač bosta ostale pa en lep pozdrav jaz grem še malo v posteljo ker full še ,tko da se tipkamo malo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 10:40:06
|
|
|
|
Shuka
|
Dan lepotičke Balonchy - te kar občudujem, ko imaš tolike energije brez spanca Ajvy - čudovit seznamček Claud - hvala za slikco , in super da imaš v torek pregled in CTG, moj je mene naročil, ko bom v 37 tednu nič prej. Sem mislila da proti koncu nosečnosti naročajo na 2 tedna, moj me je pa spet čez 4t naročil. majchy - dobro se naspi pred večerom tanci - super plan za praznovanje, pri nas bo podobno Pupe moj škratek pa očitno že od včeraj praznuje vstop v novo leto, že od jutra je imel gibov, brcik in premetavanja še pa još, tko da do 0:30 nisem mogla zaspati, pa še ob 3h je mel neke prebliske, zdej pa ko sem vstala mi cel čas trebuh premika, me kar skrbi ker nima nič počitka vmes , čist je po očiju, un ma tud mevlje v riti, nikol pri miru. Sej se ne pritožujem ampak ma tolk mal placa pa še kr pleše po trebuhu , moja rebrca pa trpijo, no sej še malo pa jih bom potem jaz njemu štela če jih zdej on meni Sploh nimam filinga da je staro leto
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:18:18
|
|
|
|
|
Avjy zelo lep seznamček si nardila Balonchy danes se pa le naspi dopoldne da bom lahko potem bedela dolgo v noč jaz ti želim ob nosem letu več spanca kot do sedaj Vsem ostalim so pa želim da vstopite v novo leto polne energije,žara,veselja in nasmejanih ustnic...Vse kar si same želite si nesite v novo leto 2009...Lep večer vam želim v družbi svojih najdražjih...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:20:41
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Evo, najprej vam neki sporočim, potem pa vas grem brat za nazaj... Sem dobila sms od balonchy in pravi, da ji je zjutraj odtekla voda in da je že v porodni, pa lepo prosi za naše pestke! Pa pozdravlja vse! GOGOGOGO BALONCHY!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:21:17
|
|
|
|
Shuka
|
Citka - a si dobro?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:23:11
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jutro! Evo, najprej vam neki sporočim, potem pa vas grem brat za nazaj... Sem dobila sms od balonchy in pravi, da ji je zjutraj odtekla voda in da je že v porodni, pa lepo prosi za naše pestke! Pa pozdravlja vse! GOGOGOGO BALONCHY! A bo prvo novoletno dete? Balonchy dihamo s tabo in navijamo, da se hitro odvije porod in čimmanj boleče. Evo navijamo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:24:57
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jutro! Evo, najprej vam neki sporočim, potem pa vas grem brat za nazaj... Sem dobila sms od balonchy in pravi, da ji je zjutraj odtekla voda in da je že v porodni, pa lepo prosi za naše pestke! Pa pozdravlja vse! GOGOGOGO BALONCHY! o my god....držimo pesti in navijamo za balonchy..... ta je pa vedla da si more torbo pripravit...upam da ji je uspelo... ko sem pa tole prebrala mi je pa ta spodnja ustnica padla do tal...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:28:08
|
|
|
|
rebeka84
|
jooj! že? držim pesti za našo balonchy.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:33:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jutro! Evo, najprej vam neki sporočim, potem pa vas grem brat za nazaj... Sem dobila sms od balonchy in pravi, da ji je zjutraj odtekla voda in da je že v porodni, pa lepo prosi za naše pestke! Pa pozdravlja vse! GOGOGOGO BALONCHY! Balonchy držim pestke in ti pošiljam za čim lažji in čim lepši porod...Pestke pa držimo vsi...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:36:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Citka - a si dobro? Ja recimo da sem dobro ampak je tale novička sedaj kr mal prebudila da moram tudi jaz začet počas pripravljat za našo malo miss imam občutek da nas bo tudi prehitela danes je pa fulllll mirna le zakaj ... Zdele grem pa kuhat...našo spet mal meče ampak bom zdržala do popoldne pol pa gre še kam drgam mal živčke najedat ... Pa ti kako si??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:37:45
|
|
|
|
baki
|
drzim pesti za blonchy in upam da bo lahek porod.me je kr zašravfalo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:40:58
|
|
|
|
baki
|
v novem letu pa zelim vsem lahke porode in zdrave
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:42:40
|
|
|
|
lilcha
|
Ne morem verjet. Hura za Balonchy.Naj bo čimmanj bolečin in da čimprej mine. Očitno je imela Pikica otvoritev zdej bomo pa zgleda na polno nadaljevale.Mene že stiska.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:44:27
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, sem prabrala, vmes še zajtrk pojedla, pa v pomivalca zložla posodo...Ja, naša balonchy prehiteva. Sam si je dete zbralo lep dan za pokukat na svet! Jst sem pa sanjala, da sm šibala v P in da sm bla ready za rodit, sem pa malo prej z mamo govorila in mi je rekla, da je sanjala, da sm rodila punčko...Joj, komi čakam! Kako smo kaj drugače? ajvy, full si fajn nardila seznamček! Učeri smo pol z mojim lih malo provala barve, kako zgledajo na zidu...Ta oranžna je lepa, sam tista, k naj bi bla rumena je bež... Bom šla kar po novo barvo, k ta mi res ni... Me res zanima kaj mu je una teta tam mešala za ene barve skupi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:51:41
|
|
|
|
lilcha
|
Sunny imam vprašanje zate.A veš ko naj bi ti nekaj pošiljala ene podatke po zs-cifre pa to,no jaz nisem takrat nič dobila od tebe in tud ne vem kaj naj bi ti jaz vse poslala.Upam da veš o čem govorim.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 11:55:24
|
|
|
|
sunny24
|
O lilcha, oprosti, če sm te spustila iz seznama! Nism zanalašč! V glavnem, jst ti pošlem mojo cifro po ZS, kamor ti potem ko rodiš (če boš hotela) sporočiš, da si rodila in pol jst objavim na "rodili smo". Aja, pa tvojo cifro mi tudi pošli, da bom vedla kdo je kdo, pa ta original ime- po želji! Ti zdej pošlem ZS. A sem še kiri takrat pozabla napisat ZS??? Dejte mi prosim povedat! Se že opravičujem v naprej!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 12:01:25
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Citka - a si dobro? Ja recimo da sem dobro ampak je tale novička sedaj kr mal prebudila da moram tudi jaz začet počas pripravljat za našo malo miss imam občutek da nas bo tudi prehitela danes je pa fulllll mirna le zakaj ... Zdele grem pa kuhat...našo spet mal meče ampak bom zdržala do popoldne pol pa gre še kam drgam mal živčke najedat ... Pa ti kako si?? Tud mene je ta novička mal postavila na realna tla, tko da delam plan za po novem letu kaj je treba še nabavit, čeprov bi šla rada vse dons uredit . Pa nekako pazim kaj delam, da ne bo še mene presenetilo No ja jutri je že drugo leto, kr ne morm verjet da čas tako hiti.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 12:04:48
|
|
|
|
birdy
|
Evo mene po parih dneh sem se končno prklopla na net in kaj vidm???? Pikica je rodila, Balonchy gre pa za njo. A je še kej bl pomembnega če me lohk kera obvesti prosim ? Seveda čestitke Pikici A je dobr, kako sta maledva glede na to da je mal prej rodila? Zdej pa držim pesti za Balonchy, da bo čimhitrej rodila in da bo njeno dete zdravo. Kdaj je pa mela ona ta prvi rok? Mi smo ok, me je pa po pravic povedan kr mal zvil k sem vidla da mamo že odprto sezono... Jst pa še čist nč zrihtan, pa namen sem mela prat šele konc januarja... Verjetn bom pa mal pohitela, tud glede na to da me zadnje čase ful dol prtiska, včas mam občutek da bo otroček kr ven padu.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 12:09:54
|
|
|
|
Shuka
|
Balonchy je mela 1.2. rok.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 12:12:54
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Balonchy je mela 1.2. rok. Ja to vem, sam prej je mela en drug datum, že januarja, sam ne vem točn kdaj...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 12:22:38
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla birdy! A te je malo stisnlo? Ne boš verjela, mislim da jih je še vsaj enih 20 takih, k jih je lih tko stisnlo...Ja, ni kej, naša sezona prihaja! Kako si drugače? Neli? Sam punce, zdej je zadosti prehitevanja po levi in po desni, dejmo lepo prosim počakat na naše PDP-je...Noge skupi tiščat in bo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 12:33:39
|
|
|
|
birdy
|
Sej sem pol mal bolj brala in sem vidla da vse neki stiska tale novička o Baloncijinem odhodu v Rim... Pa k bi vsaj lohk jst rekla, evo dons začnem prat, pa ne morem ker še vedno omaro prepiram Najprej moram najine cunje zrihtat pol šele od ... Drgač smo pa super, Neli zadnje dni neki ponoč ni hotla spat, pa sem vidla da ji en zob ven rine. Ampak je še čist dol tko da bo še trajal Jah, bomo pa mal bolj švoh spal Sej dons ponoč sem ji pa kr Calpol dala in je celo noč pol prespala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 12:33:51
|
|
|
|
Maksi1
|
za Balonchy. Srečno punca! Sunny - ti si pa lepo napisala, da je zadosti prehitevanja. Samo verjamem, da smo zdej vse tiste, ki računamo imet v januarju še levji delež priprav, malo zmedene.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 12:35:43
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 za Balonchy. Srečno punca! Sunny - ti si pa lepo napisala, da je zadosti prehitevanja. Samo verjamem, da smo zdej vse tiste, ki računamo imet v januarju še levji delež priprav, malo zmedene. To je še blag izraz . Prej bi rekla prestrašene
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 31.12.2008 12:38:56
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, boga Neli. Ti zobi so kar hudič, ja ko rastejo! Ma sej upam,d a bo hmali mimo! A ti še ni uspelo vsega preprat iz omare? Sam to je enga dela...Aja, kaj si kje dobila tiste vreče space bag? maksi, ja, zdej bo pres treba pohitet. Mi2 danes sestavimo previjalno, pol pa se lahko lotim prat-ma drugi teden al pa ta vikend k pride...Bom še vidla. Bi blo fajn, da prej prebarvamo sobo, da se malo zlufta un vonj po barvi, da se ne na cotke prime...K pol lahko sam še enkrat začnem prat znova...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?