|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
30.12.2008 21:22:59   
hvala punce za vsako toplo besedo si bom naredila jutrišnji večer po svoje pa gledala tv in bo minilo...

HVALAAAAuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
30.12.2008 21:27:54   
Ajvy
oj...midva sva nazaj...no, mi...križ me boli za znoret...nimaš kaj..davek je treba plačat user posted image user posted image

Diamantina,...nimam občutka da bi se mi kaj trebuh spustil....

Katjuša...baje trebušna gripa razsaja....ne vem....bogec...upam,da bo čipmrej minilo...ker tole ni čist nič prijetno user posted image user posted image user posted image

Glen..super za sprehod....user posted image user posted image pri nas se ni za sprehajat....zmrzneš v minuti.....
Meni tudi pritiska na mehur..non stop sem na wc-ju....da ne govorim o porabi wc-papirjauser posted image user posted image

Kayica...super da ste ok...mi bomo silvestrovali doma....

Orto....jah...rastemo in rastemo...kaj pa čmo drugegauser posted image

Shuka...hvala za bolj detaljno obrazložitev...tega pa res nisem vedla....no, sej čim manj vem, boljš se imamuser posted image ...res je grozno...nič več ni natur...pa naj reče kdo kar hoče....

MAjchy...super za Hano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zelo zelo vesela za vaju user posted image user posted image user posted image
Glede onega malega ,ki te je boksnil...jst bi po mojem tud brez besed ostala..od samga presenečenja....čudno res, da starši niso nič reagiraliuser posted image
Naj se drugič ne zgodi...če ne ga pa kar daj nazaj.....

Mihailo...dobrodošla v svet februarskih trebuškarc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se napad ne ponovi več....user posted image user posted image

Cati...super da je vse ok user posted image user posted image user posted image  tole vnetje bomo pa hitro napodili user posted image

Tanci...ma jaa....veš kaj me fascinira..da v vrtcu vse poje....in baje veliko je....klelele se pa norca z mene dela user posted image  lumpa.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
30.12.2008 21:37:26   
Ajvy
2.del....

Brkn...super ...to pa bo pestro silvestrovanje user posted image user posted image
Uf...njami ....čokoladni fondi boste probali...the best user posted image user posted image user posted image

Cita....ne skrbi...čist lepo se boš imela....razvajala se boš do onemoglosti in to bo to....user posted image user posted image user posted image

Claud...super za mami, ki te je tako lepo razvajala user posted image user posted image

A una še vedno ni dostavla škatle user posted image  o meri..ta pa je .....

Sunny...vidim, da tebe križ identično boli kot mene....jst zdejle sploh ne morem vstat s stola....sam bom mogla....in pol me še cela noga dol boli.....zgleda je user posted image  glih tko naštiman da mi vse tam seka....

Timy...user posted image user posted image user posted image  za tvojega da se hitro pozdravi....
Hvala za pestke....
Jst o akupunkturi nisem razmišljala.....zna biti pa fajn zadeva....sploh če potem tak hitro rodiš.....poročaj če boš šla...me prav zanima

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
30.12.2008 21:57:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

MAjchy...super za Hano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zelo zelo vesela za vaju user posted image user posted image user posted image
Glede onega malega ,ki te je boksnil...jst bi po mojem tud brez besed ostala..od samga presenečenja....čudno res, da starši niso nič reagiraliuser posted image
Naj se drugič ne zgodi...če ne ga pa kar daj nazaj.....

drugič jih mali dobi za ušesauser posted image

no jaz pa odhajam.........grem možeku še čaja skuhat-mu naredim kar v termovsko 2 litra da ima čez noč.......pridno čvekejte še naprej in se tipkamo zjutraj.......nočkouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
30.12.2008 23:05:18   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image - Eva (Tevž) 5.1.     
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                   ?  IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                  5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                  14.1.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                   21.1. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                     16.1.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                       ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                       ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                       ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                       ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                        CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    20.1.
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  16.2. MIHAILO         (x,x)  user posted image                         ?
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                       ?  MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  20.1. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                      ?
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)  (2,0) user posted image  user posted image - Tai,Mai  RODILA 28.12.
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  22.2. baki (32)          (2,1) user posted image  - Nik             7.1. SG
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana       14.1.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   5.1.  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                      23.1.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša           27.1.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea             5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   13.1.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 75   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 15
 user posted image  = 40

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
30.12.2008 23:05:26   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
30.12.2008 23:35:05   
Balonchy
Čer... A danes ni tuki nobene v dežurstvu???

No... bom pa jaz...
Sem popoldan odsmrčala user posted image  dve kitici... zdej mi pa še ni za it spat... user posted image

Aja... ve ste šle dans bolj zgodaj, da bo jutri lažje za zdržat do polnoči, ne!? user posted image
Grem še mal pred TV... Comp pa pustim tu v kuhinji, ker se mi baterija fila... Pridem kmal nazaj...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
30.12.2008 23:35:44   
Ajvy
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

28.12.2008
 1. PIKICA5......user posted image  Tai (2005g) in user posted image  Mai (2045g)

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 30.12.2008 23:37:46 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
30.12.2008 23:38:22   
Balonchy
Oooooooooo Ajvy...
Ma kaka lepa slikica!!! user posted image user posted image user posted image
In seznamček bo še lepši, ko se bo polnil!!! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
30.12.2008 23:39:28   
Ajvy
Balonchy...šefica...a bo v redu???user posted image user posted image  sam slikico bi jst zamenjala...bom eno lepo poiskala....ideje pridejo zelo zelo prav
aha..praviš ,da ti je všeč ..potem pa naj ostane

tko ,darila zavita....zdej pa spat.....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 30.12.2008 23:40:20 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
30.12.2008 23:45:12   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Balonchy...šefica...a bo v redu???user posted image user posted image  sam slikico bi jst zamenjala...bom eno lepo poiskala....ideje pridejo zelo zelo prav
aha..praviš ,da ti je všeč ..potem pa naj ostane

tko ,darila zavita....zdej pa spat.....

Boš ti vidla šefico... user posted image   user posted image user posted image user posted image
Full fajn si to nardila!!! user posted image user posted image user posted image

A darila si zavijala... Fino...
Mi smo se pa za Božiča obdarovali in nimamo za NL navade... Tko, da je fertik z darili za letos user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
   [Brisano sporočilo]
30.12.2008 23:55:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3412
31.12.2008 5:03:20   
Balonchy
Jutro...
No sej zdej je že rutina... Ne bom prawla, da ne morem spat... user posted image

Kavica...

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 31.12.2008 5:04:16 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
31.12.2008 8:25:04   
Ajvy
jutro....

Balonchy..si pa prav revca s tem nespanjem....glej...lepo si dopoldan odpočij in ne sekiraj se...važno ,da se ti uspe odpočit...ostale je zanemarljivo....
Veš kaj...če smem prpomnit...dej pikico na tvojem seznamu malo drugače obarvaj....tko bo še bolj razvidno da je rodila...če si seveda za.....oprost, k se vmešavam.....

hvala za kufe

glede daril...jst sem bolj za NL...no za dedka mraza..zgolj zaradi tega ker je tako bilo vedno..nobene politične ali kake druge predpozicijeuser posted image user posted image

Kolumbo..ti pa si smešna....brez plenic....no, pa sej ne bi bla dolg user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
31.12.2008 8:30:14   
diamantina
Jutro!

Balonchy, hvala za dobro kavico user posted image

Kako ste kaj danes? Že kaj praznično? Jaz po pravici še nič, trenutno sem za papirji in tako bo kar ves dan. Praznovanja ne bo pri nas nič, upam, da bova zmojim sploh zdržala do polnoči - moj ima namreč že 4 dan neko hudo migreno, jaz pa tako zelo težko zdržim do polnoči, me vedno prej zmanjka user posted image  user posted image

Zunaj je pa taki mraz ... brrrr ... tako da se toplo oblecite.

Kdaj se vam kaj začnejo porodniška? Meni se komaj 14. 1., s tem da imam še eno obveznost v LJ 15. - upam, da zdržim do takrat, če ne, se mi bo ta obveznost prestavila šele na april, to pa ne bi rada. A mislite, da bom vzdržala vožnjo od Slovenske Bistrice do LJ in isti dan še nazaj v 37. tednu?? user posted image   

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
31.12.2008 8:30:42   
petrap
lep začetek zadnjega dneva v letu vam želim...user posted image

midva še vedno ne veva kje bova preživela najdalšo noč v letu...imava kar nekaj opcij...moj se je včeri zvečer spomnu, da bi šla lahko na morje, drugače sva pa vabljena tud na en žur (sami mladi..pijanica u glavnem..sam jaz ne vem kaj bi tam počela),  povabljena sva tud na en bl miren večer v družbo še 3 parou (sam mojmu ne odgovarjajo vsi user posted image ), lahko greva pa z mojimi na naš vikend...no zaenkrat mava te obcije user posted image

upam, da kjer koli že bova, da se bova imela lepo...nenazadnje je to najino zadnje "samsko" silvestrovo...

zdaj pa morm it zbudit mojga, ker morva še po kako malenkost v trgovino..kako majhno pozornost za moja dva starša, ki imata danes 25 let poroke in gremo ob 12h na družinsko kosilo..če po kosilu pičiva na morje, morva pa še tastu neki kupit, ker je mel včeri roj. dan..tku da še mal šopinga, pol pa akcija user posted image user posted image user posted image

V novem letu nam pa vsem skupaj želim predvsem lahek porod, zdrave otroke in veliko sreče in medsebojnega razumevanja! Pa da bi nam drugo leto uspelo organizirat en orng piknik trebuškarc z družinami! user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
31.12.2008 8:44:30   
baki
dobro jutro.da se vam malo javim.vidimda nekatere tudi ne morejo spat.jst sem ze tk ko en mesecnikpomoci je najhuje.boli me medenica,kolki,kislina me pece, pol pa spi ce moresuser posted image user posted image user posted image danes gremo silvestrovat k njegovim,pa sem si kr kavc rezervirala,njraje pa bi bla doma.nemorem vec vredu sedet,ne lezat,tamali je itak ful nizko,pa se hemeroidi so me napadli.prva nosecnost je bila 100 pa1 proti tej.hvala bogu da stejemo zadnje tedneuser posted image user posted image user posted image PIKICI pa cestitke ob rojstvu 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
31.12.2008 8:50:42   
lilcha
Ayvi fuuuuuul lep seznamček, pa slikica,kolk bo šele lep ko se bo polnil.user posted image user posted image user posted image
Hotla sem ti sam še neki predlagat,sem vidla pri enih-mislim da julijkah,da imajo zraven vsake še PDP napisan, da se točno ve kdo je koga prehiteval po leviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
31.12.2008 9:17:59   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

28.12.2008
 1. PIKICA5......user posted image  Tai (2005g) in user posted image  Mai (2045g)  , PDP (22.02)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
31.12.2008 9:32:52   
lilcha
Uf ti si pa hitra Ayvi user posted image , upam sam da nisi kej huda name k sem ti to predlagalauser posted image .Drgač pa ti itak že veš da si zlata user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
31.12.2008 9:49:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Uf ti si pa hitra Ayvi user posted image , upam sam da nisi kej huda name k sem ti to predlagalauser posted image .Drgač pa ti itak že veš da si zlata user posted image user posted image user posted image .

Mah kaki huda....vsak predlog pride prav user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
31.12.2008 10:06:57   
Maksi1
Dobro jutro.

Ajvi - mi je prav všeč tvoj seznamček, pa tudi slikica je lepa. user posted image user posted image user posted image

Imejte lep dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
31.12.2008 10:11:19   
rebeka84
dobro jutro v zadnjem dnevu leta 2008! kako čas hitro beži!
ajvy-user posted image seznamček je lepuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
31.12.2008 10:19:03   
timy
Ajvy krasen seznamčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
31.12.2008 10:24:48   
tanci29
dober dan še tale zadnji dan letos...

ajvy-ja sej erik tud je lepše v varstvu, sam njega matra to da nebi kej zamudu in ne more zdržat prov dolg da bi sedel pr mer...
seznamček je super...prov luštan je...si pridna

balonchy-tebi pa želim da bi vsaj v novem letu lahko malo bolje spala...

petrap vidva pa imata kar nekaj opcij, sej je luštno da lohk zbiraš kam bi šl, samo da boste na toplem ker  zunaj je čist preveč mrzlo

mi3je bomo danes kar sami doma...fotr je še še delat tako da pride tam okol 6ih dam..pol bomo pa mel večerjico pa kavč pa tv pa kakšen šampanjček ob polnoči...ognjemeta pa najbrž ne bom vidla k je tok megleno...

vse lepo praznujte

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?