Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:57:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no k smo že pri tem, veš kaj me še razkači:: to da neke babnice tolk hvaljo svoje da so naj naj..., pol si pa mislim a je z mano kej narobe al kaj al pa z mojjim dragijem. Bom naslednič pov vprašala kje se take nabavi (mogoče so uvoženi) Ne poznam nobene take, ki bi hvalila svojega dragija. Mogoče pa so ti deci copate. Jaz ga lahko pohvalim za marsikatero stvar, ampak, kaj ko je vseeno dec in ne more iz svoje kože To imajo zakoreninjeno globoko v sebi Jaz ga lahko hvalim na takih področjih, ki nimajo nobene veze z življenjem DOMA. Kje pa če ni skrivnost? Ful je dober v popravljanju tehničnih stvari ( ) in vse kar dobi v roke, se res potrudi in naredi, četudi so drugi že obupali. Ga kličejo na našem koncu mojster. Obvlada rač. v nulo in vsak program, ki ga potrebuje tako dolgo žuli, da ga pogrunta in se nauči. Da ne omenjam izdelovanja spletnih strani. Ampak vse to nima nobene veze z otroci. Veš kaj pravi kasso, da taki, ki obvladajo računalnik itak živijo v svojem svetu Na žalost je to res.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:57:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally je šel brez kave dobr da je za jest dobil A si se usmilila revčka. Pa saj veš, da so oni bogi. ja itak on gre delat jaz pa sem samo doma in po njegovo nič ne delam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:58:16
|
|
|
|
barbaw
|
Kje pa so Anitka, Valentina, Nina, Jana, Edina (še vedno na FB?) pa še katera????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:58:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally a teče debata o dedcih midva imava zadnje čase tako navado do ko je doma se že v pojstli spičiva , za dobro jutro še ena članica o članica št 5 danes me je ful ra.zp.i.z.d.u, je bil iz nočne, Emilja je bila tečna, vstal je nenaspan in mi takoj začel težit če sem šla ne banko, zakaj je ona jokala, kaj je za kosilo ,Emilija joka ker je bila lačna , sem imela občutek da se kr dušim mal je manjkalo da vse pustim in grem vn na zrak. Seveda sva se takoj spičila .Popoldan sta spet šla spat in so začele petarde pokat jaz sem si pa kavo naredila in on vstane in vpraša kje je za njega kava. Kako naj jaz vem da on ne spi tam v sobi in še za njega kavo naredim, spet sva se spičila zgleda, da smo res vsi nataknjeni nič ne seksamo niste edini, mogoče je pa to problem that makes 3 of us
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:58:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally a teče debata o dedcih midva imava zadnje čase tako navado do ko je doma se že v pojstli spičiva , za dobro jutro še ena članica o članica št 5 danes me je ful ra.zp.i.z.d.u, je bil iz nočne, Emilja je bila tečna, vstal je nenaspan in mi takoj začel težit če sem šla ne banko, zakaj je ona jokala, kaj je za kosilo ,Emilija joka ker je bila lačna , sem imela občutek da se kr dušim mal je manjkalo da vse pustim in grem vn na zrak. Seveda sva se takoj spičila .Popoldan sta spet šla spat in so začele petarde pokat jaz sem si pa kavo naredila in on vstane in vpraša kje je za njega kava. Kako naj jaz vem da on ne spi tam v sobi in še za njega kavo naredim, spet sva se spičila zgleda, da smo res vsi nataknjeni Mislim, da je to predpaznično vzdušje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:58:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja skratka na eni strani so super mamice, na drugi pa me, ki se skoz nekaj pritužujemo Ampak res jaz samo še šimfam jaz sem začela še preklinjat (naslednja faza od šimfanja) Prekljinjam tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:59:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally je šel brez kave dobr da je za jest dobil A si se usmilila revčka. Pa saj veš, da so oni bogi. ja itak on gre delat jaz pa sem samo doma in po njegovo nič ne delam Da pa meni to reče pa dobi sigurno pisker v glavo. V trenutku odidem iz hiše in me ni nazaj, dokler otroci sigurno ne spijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:59:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa so Anitka, Valentina, Nina, Jana, Edina (še vedno na FB?) pa še katera???? Za edino vem, da je šla v LJ, ostale pa ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:59:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* that makes 3 of us ja nič bejbe bo treba mal potelovadit, da bomo boljše volje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 20:59:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally a teče debata o dedcih midva imava zadnje čase tako navado do ko je doma se že v pojstli spičiva , za dobro jutro še ena članica o članica št 5 danes me je ful ra.zp.i.z.d.u, je bil iz nočne, Emilja je bila tečna, vstal je nenaspan in mi takoj začel težit če sem šla ne banko, zakaj je ona jokala, kaj je za kosilo ,Emilija joka ker je bila lačna , sem imela občutek da se kr dušim mal je manjkalo da vse pustim in grem vn na zrak. Seveda sva se takoj spičila .Popoldan sta spet šla spat in so začele petarde pokat jaz sem si pa kavo naredila in on vstane in vpraša kje je za njega kava. Kako naj jaz vem da on ne spi tam v sobi in še za njega kavo naredim, spet sva se spičila zgleda, da smo res vsi nataknjeni Mislim, da je to predpaznično vzdušje Juhej!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:00:28
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally a teče debata o dedcih midva imava zadnje čase tako navado do ko je doma se že v pojstli spičiva , za dobro jutro še ena članica o članica št 5 danes me je ful ra.zp.i.z.d.u, je bil iz nočne, Emilja je bila tečna, vstal je nenaspan in mi takoj začel težit če sem šla ne banko, zakaj je ona jokala, kaj je za kosilo ,Emilija joka ker je bila lačna , sem imela občutek da se kr dušim mal je manjkalo da vse pustim in grem vn na zrak. Seveda sva se takoj spičila .Popoldan sta spet šla spat in so začele petarde pokat jaz sem si pa kavo naredila in on vstane in vpraša kje je za njega kava. Kako naj jaz vem da on ne spi tam v sobi in še za njega kavo naredim, spet sva se spičila zgleda, da smo res vsi nataknjeni nič ne seksamo to bo taboljši odgovor. ampak jaz se pa ne morem predružit klubu jeznih. mi se sploh ne kregamo. pa da ne boste mislile da smo popolni. daleč od tega. pri nas se nič ne vidimo, ker dela cele dneve (decembra) in posledica je nič kreganja, nič seksa, nič od niča. sama žalost. komaj čakam januar, da se vsej pošteno vidimo pa še kej zreven nardimo. ah, sej je že tle, kej jamram.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:00:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa so Anitka, Valentina, Nina, Jana, Edina (še vedno na FB?) pa še katera???? Za edino vem, da je šla v LJ, ostale pa ne vem jah punce so se mal odklopile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:00:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* that makes 3 of us ja nič bejbe bo treba mal potelovadit, da bomo boljše volje Sem raje še naprej slabe volje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:02:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil to bo taboljši odgovor. ampak jaz se pa ne morem predružit klubu jeznih. mi se sploh ne kregamo. pa da ne boste mislile da smo popolni. daleč od tega. pri nas se nič ne vidimo, ker dela cele dneve (decembra) in posledica je nič kreganja, nič seksa, nič od niča. sama žalost. komaj čakam januar, da se vsej pošteno vidimo pa še kej zreven nardimo. ah, sej je že tle, kej jamram. a ti je uspelo oči namontirat? Kaj pa tvoj dela če ni skrivnost?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:02:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* that makes 3 of us ja nič bejbe bo treba mal potelovadit, da bomo boljše volje Sem raje še naprej slabe volje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:02:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally je šel brez kave dobr da je za jest dobil A si se usmilila revčka. Pa saj veš, da so oni bogi. ja itak on gre delat jaz pa sem samo doma in po njegovo nič ne delam ob tej izjavi pa zgledam nekako tako: In če se mi danes pribljiža na 1m bo zgledalo tako:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:03:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally je šel brez kave dobr da je za jest dobil A si se usmilila revčka. Pa saj veš, da so oni bogi. ja itak on gre delat jaz pa sem samo doma in po njegovo nič ne delam ob tej izjavi pa zgledam nekako tako: In če se mi danes pribljiža na 1m bo zgledalo tako:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:03:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally je šel brez kave dobr da je za jest dobil A si se usmilila revčka. Pa saj veš, da so oni bogi. ja itak on gre delat jaz pa sem samo doma in po njegovo nič ne delam ob tej izjavi pa zgledam nekako tako: In če se mi danes pribljiža na 1m bo zgledalo tako: ja sej jez tudi nekako tako zgledam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:05:49
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil to bo taboljši odgovor. ampak jaz se pa ne morem predružit klubu jeznih. mi se sploh ne kregamo. pa da ne boste mislile da smo popolni. daleč od tega. pri nas se nič ne vidimo, ker dela cele dneve (decembra) in posledica je nič kreganja, nič seksa, nič od niča. sama žalost. komaj čakam januar, da se vsej pošteno vidimo pa še kej zreven nardimo. ah, sej je že tle, kej jamram. a ti je uspelo oči namontirat? Kaj pa tvoj dela če ni skrivnost? spraznila joške, namontirala oči, zdej sem pa tle. moj se matra uspavat anejo, je danes prav hiperaktivna dela pa v eni pršutarni in decembra je taglavni "štajon". pa naj še kdo reče da je recesija, vse sproti pograbijo - potrošniki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:07:10
|
|
|
|
sesil
|
a ste vse na spravnem seksu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:07:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil to bo taboljši odgovor. ampak jaz se pa ne morem predružit klubu jeznih. mi se sploh ne kregamo. pa da ne boste mislile da smo popolni. daleč od tega. pri nas se nič ne vidimo, ker dela cele dneve (decembra) in posledica je nič kreganja, nič seksa, nič od niča. sama žalost. komaj čakam januar, da se vsej pošteno vidimo pa še kej zreven nardimo. ah, sej je že tle, kej jamram. a ti je uspelo oči namontirat? Kaj pa tvoj dela če ni skrivnost? spraznila joške, namontirala oči, zdej sem pa tle. moj se matra uspavat anejo, je danes prav hiperaktivna dela pa v eni pršutarni in decembra je taglavni "štajon". pa naj še kdo reče da je recesija, vse sproti pograbijo - potrošniki. Recesija...ja saj ljudje morajo jesti Joj, sam še ju3, pol pa adijo mondo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:07:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil to bo taboljši odgovor. ampak jaz se pa ne morem predružit klubu jeznih. mi se sploh ne kregamo. pa da ne boste mislile da smo popolni. daleč od tega. pri nas se nič ne vidimo, ker dela cele dneve (decembra) in posledica je nič kreganja, nič seksa, nič od niča. sama žalost. komaj čakam januar, da se vsej pošteno vidimo pa še kej zreven nardimo. ah, sej je že tle, kej jamram. a ti je uspelo oči namontirat? Kaj pa tvoj dela če ni skrivnost? spraznila joške, namontirala oči, zdej sem pa tle. moj se matra uspavat anejo, je danes prav hiperaktivna dela pa v eni pršutarni in decembra je taglavni "štajon". pa naj še kdo reče da je recesija, vse sproti pograbijo - potrošniki. aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:08:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a ste vse na spravnem seksu? ah kje pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:09:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a ste vse na spravnem seksu? ni šans
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 21:09:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa so Anitka, Valentina, Nina, Jana, Edina (še vedno na FB?) pa še katera???? Za edino vem, da je šla v LJ, ostale pa ne vem jah punce so se mal odklopile oj mi smo prišli domov pred pol ure, smo bili cel dan zunaj... ima moj dedi danes RD pa smo šli voščit, potem še h kolegom na obisk, da smo se zenili za jutri... Zdej sva Nejca skopala, pa vragec mali noče spat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ime za fantka...Lubici... k priimku Skol?ADAM (
17%)
LUKAS (
14%)
DAVID (
29%)
KRIS (
7%)
ERIK (
24%)
RUBEN (
8%)
Število vseh glasov: 465Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!