Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 10:52:15
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz imam toliko smeti, da ne vem kam z njimi. Ful me jezi, ker smo zavedni in se gremo neko recikliranje, potem pa ne praznijo kant za papir in plastiko. Da ne omenjam kaj vse ljudje noter mečejo. Ko bodo prazne jih bom verjetno sama do polovice napolnila, ker imam ful papirja in škatel od božiča. Če pa ne mislijo spraznit kant do jutri bom pa pred krajevno skupnost nesla in jih bom tam stresla zraven kante. Naj organizirajo odvoz, ne pa da je vedno polno smeti tudi okrog kant. Tako me ful razjezi. Grem raje energijo nekam derugam trošit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 10:52:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 10:53:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Kofi za vas. Tko, moj Videk je dns dobil 3ji zobek še malo pa bojo še ostali, se že ful vidi leva enka zgoraj in obe dvojki zgoraj. Uf,...še bo luštno . Drgač pa, jst sm bolna (j.e.b.e pa glih med prazniki), Vid je pa ok, malce nahoden, a bo že. Aja, včeraj k sva bla pr dohtarju, sm prosla sestro, da če mi stehta Vidka, da vidm, če smo kej napredoval s težo ( k po novem letu gremo na kontrolo teže). Tko de ma zdej 7800 g . Nč, grem jst, naš cukrček kliče. hvala za kofi in za zobeka. P.S. moram pohvalit slikice ful so dobre , se vidi da ste uživali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 10:55:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. zakaj pa ne, jaz mislim da tiste, ki smo bile prej aktivne v večernih čvekih bomo spet, vsaj jaz, za ostale pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 10:56:07
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. js bom tle... zdejle gledam kaj naj skuham jutri zvečer... pa kakšne sladice se bova lotili s piko... kakšne ideje? sam, da ne bo pretežko...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 10:59:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. zakaj pa ne, jaz mislim da tiste, ki smo bile prej aktivne v večernih čvekih bomo spet, vsaj jaz, za ostale pa Saj jaz bom tudi do službe tukaj, potem pa bo bolj težko. Ko bom delala pop. šiht bom prišla domov med 21.30 in 22, takrat pa verjetno ne bom več čvekala. Bom imela pa dop. čas, ko bo pa obratno pa bo zvečer čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:04:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. zakaj pa ne, jaz mislim da tiste, ki smo bile prej aktivne v večernih čvekih bomo spet, vsaj jaz, za ostale pa Saj jaz bom tudi do službe tukaj, potem pa bo bolj težko. Ko bom delala pop. šiht bom prišla domov med 21.30 in 22, takrat pa verjetno ne bom več čvekala. Bom imela pa dop. čas, ko bo pa obratno pa bo zvečer čas. Saj bodo kake nove , pa bodo mele čas za čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:05:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. zakaj pa ne, jaz mislim da tiste, ki smo bile prej aktivne v večernih čvekih bomo spet, vsaj jaz, za ostale pa Saj jaz bom tudi do službe tukaj, potem pa bo bolj težko. Ko bom delala pop. šiht bom prišla domov med 21.30 in 22, takrat pa verjetno ne bom več čvekala. Bom imela pa dop. čas, ko bo pa obratno pa bo zvečer čas. ja sej do službe bom jaz tudi potem pa bom vidla kako bom sploh delala, prej sem samo dopoldan upam da bom zdej tudi , pa še selili se bomo pa neki časa me verjetno ne bo gor, ah bomo vidli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:06:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. zakaj pa ne, jaz mislim da tiste, ki smo bile prej aktivne v večernih čvekih bomo spet, vsaj jaz, za ostale pa Saj jaz bom tudi do službe tukaj, potem pa bo bolj težko. Ko bom delala pop. šiht bom prišla domov med 21.30 in 22, takrat pa verjetno ne bom več čvekala. Bom imela pa dop. čas, ko bo pa obratno pa bo zvečer čas. Saj bodo kake nove , pa bodo mele čas za čvek ti še zmeri upaš na
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:09:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam toliko smeti, da ne vem kam z njimi. Ful me jezi, ker smo zavedni in se gremo neko recikliranje, potem pa ne praznijo kant za papir in plastiko. Da ne omenjam kaj vse ljudje noter mečejo. Ko bodo prazne jih bom verjetno sama do polovice napolnila, ker imam ful papirja in škatel od božiča. Če pa ne mislijo spraznit kant do jutri bom pa pred krajevno skupnost nesla in jih bom tam stresla zraven kante. Naj organizirajo odvoz, ne pa da je vedno polno smeti tudi okrog kant. Tako me ful razjezi. Grem raje energijo nekam derugam trošit. Eh to ločevanje odpadkov, pri nas sicer pridno praznijo pa tudi mastno zaračunajo(beri iz 5tih € so nam zvišali na 20€), sam me je vse minilo ko sem vidla kontejner za organeske odpadke, noter mečejo ostanke kr tako brez vrečk, ali pa v navadnih vrečkah jaz pa budala kupujem tiste, ki so razgradljive
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:10:53
|
|
|
|
tana7
|
pozdravljene estrella, ti imaš probleme z ZS, al kaj? sem ti napisala, da če prideš kaj v LJ, v nabavo ali kaj podobnega, povej, pa jih pridem kamorkoli iskat in upam, da mi rata tudi kadarkoli (bo moj moral popazit na Brino, če ne bo mogla z mano..pančanje in podobno) - ker mi je že fino nerodno sicer se mi pa zdi, da je Brina bolj suhica kot kak mesec nazaj kar nekak potegnjena mi zgleda, jo moramo res zmerit pa samo 3x dojenje in 3x GH (v ne ravno velikih količinah in celo brez kakih skutic, meskov, kruha...) čeprav zgleda čisto zadovoljna in je res ful aktivna - mogoče bolj kuri, al kaj ene že odhajate na praznovanja - uživajte!!!!! mi bomo do 1. 1. verjetno doma, potem pa gremo za 2 dni k mojim (vštet je obisk pri sestrični in pri moji prjatlci in njeni mali družinici - spet bo ful natrpan urnik) kaj več si bomo pa privoščili verjetno februarja lai marca, ko bo Brina že bolj fit za take zadeve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:10:54
|
|
|
|
tally
|
Estrella kako kej Alči? A je?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:19:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. zakaj pa ne, jaz mislim da tiste, ki smo bile prej aktivne v večernih čvekih bomo spet, vsaj jaz, za ostale pa Saj jaz bom tudi do službe tukaj, potem pa bo bolj težko. Ko bom delala pop. šiht bom prišla domov med 21.30 in 22, takrat pa verjetno ne bom več čvekala. Bom imela pa dop. čas, ko bo pa obratno pa bo zvečer čas. Saj bodo kake nove , pa bodo mele čas za čvek Samo ne midve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:19:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam toliko smeti, da ne vem kam z njimi. Ful me jezi, ker smo zavedni in se gremo neko recikliranje, potem pa ne praznijo kant za papir in plastiko. Da ne omenjam kaj vse ljudje noter mečejo. Ko bodo prazne jih bom verjetno sama do polovice napolnila, ker imam ful papirja in škatel od božiča. Če pa ne mislijo spraznit kant do jutri bom pa pred krajevno skupnost nesla in jih bom tam stresla zraven kante. Naj organizirajo odvoz, ne pa da je vedno polno smeti tudi okrog kant. Tako me ful razjezi. Grem raje energijo nekam derugam trošit. Eh to ločevanje odpadkov, pri nas sicer pridno praznijo pa tudi mastno zaračunajo(beri iz 5tih € so nam zvišali na 20€), sam me je vse minilo ko sem vidla kontejner za organeske odpadke, noter mečejo ostanke kr tako brez vrečk, ali pa v navadnih vrečkah jaz pa budala kupujem tiste, ki so razgradljive Pri nas ne rabimo plačat tole, organskih sploh nimamo, me pa jezi, ker smeti ležijo okrog kant in jaz jih nimam kam dat. Se mi zdi neumno, da bi papir, ki se ga res nabere med ostale odpadke vrgla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:31:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. zakaj pa ne, jaz mislim da tiste, ki smo bile prej aktivne v večernih čvekih bomo spet, vsaj jaz, za ostale pa Saj jaz bom tudi do službe tukaj, potem pa bo bolj težko. Ko bom delala pop. šiht bom prišla domov med 21.30 in 22, takrat pa verjetno ne bom več čvekala. Bom imela pa dop. čas, ko bo pa obratno pa bo zvečer čas. Saj bodo kake nove , pa bodo mele čas za čvek ti še zmeri upaš na Ja še vedno. Sicer mam jaz net na šihtu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:36:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kako kej Alči? A je? Je, je s tem ni problema. Iama pa res bogo lulo in rito
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:37:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. zakaj pa ne, jaz mislim da tiste, ki smo bile prej aktivne v večernih čvekih bomo spet, vsaj jaz, za ostale pa Saj jaz bom tudi do službe tukaj, potem pa bo bolj težko. Ko bom delala pop. šiht bom prišla domov med 21.30 in 22, takrat pa verjetno ne bom več čvekala. Bom imela pa dop. čas, ko bo pa obratno pa bo zvečer čas. Saj bodo kake nove , pa bodo mele čas za čvek Samo ne midve. Ne jaz definitivno ne, razen, če me un ta zgornji ne prekriža načrte z brezmedežnim spočetjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:41:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja še vedno. Sicer mam jaz net na šihtu Jaz ga bom imela obešenega na obešalnike in v škatlah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:41:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kako kej Alči? A je? Je, je s tem ni problema. Iama pa res bogo lulo in rito A se ji je kaj zboljšalo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:41:37
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella kako kej Alči? A je? Je, je s tem ni problema. Iama pa res bogo lulo in rito kaj točno ima tvoja Alči?? pri nas zaenkrat več ni opazit sluzi a ima ful rdeče, al kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:42:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bo danes spet puščobno? kaj pa misliš? jutr bo še bolj potem čez tri dni pa bodo hroščki spet oživeli A misliš? Jaz nisem tako ziher. zakaj pa ne, jaz mislim da tiste, ki smo bile prej aktivne v večernih čvekih bomo spet, vsaj jaz, za ostale pa Saj jaz bom tudi do službe tukaj, potem pa bo bolj težko. Ko bom delala pop. šiht bom prišla domov med 21.30 in 22, takrat pa verjetno ne bom več čvekala. Bom imela pa dop. čas, ko bo pa obratno pa bo zvečer čas. Saj bodo kake nove , pa bodo mele čas za čvek Samo ne midve. Ne jaz definitivno ne, razen, če me un ta zgornji ne prekriža načrte z brezmedežnim spočetjem Daj mi povej koliko časa mirena 100% drži. Ker piše da je DO 5 let in mene tale do ful moti. Sem včeraj razmišljala, da bom šla po praznikih po tabletke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:42:38
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja še vedno. Sicer mam jaz net na šihtu Jaz ga bom imela obešenega na obešalnike in v škatlah. jaz bom imela pa v službi končno čas za net
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:46:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja še vedno. Sicer mam jaz net na šihtu Jaz ga bom imela obešenega na obešalnike in v škatlah. jaz bom imela pa v službi končno čas za net Jaz bi tudi imela tako službo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:48:06
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja še vedno. Sicer mam jaz net na šihtu Jaz ga bom imela obešenega na obešalnike in v škatlah. jaz bom imela pa v službi končno čas za net Jaz bi tudi imela tako službo. saj kar se tega tiče, se ne pritožujem mi pa včasih pošteno najeda - sama tematika dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 11:49:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Daj mi povej koliko časa mirena 100% drži. Ker piše da je DO 5 let in mene tale do ful moti. Sem včeraj razmišljala, da bom šla po praznikih po tabletke. Po 5 letih jo moraš zamenjat, ker se sprosti ves hormon. A veš, da jaz nimam nevem kakšnega zaupanja v mireno Skoz mam slab občutek, da bo zatajila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
ali se prerekatezbandz partnerjen ali partnerkodnevno (
24%)
2x tedensko (
10%)
1x tedensko (
15%)
1x mesečno (
30%)
1x letno (
13%)
nikoli (
8%)
Število vseh glasov: 91Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!