|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
30.12.2008 10:46:45   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki veš, da mu je pasalo.....mali je kr poplesaval od veselja!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jasno, da je tko!user posted image  pred 5 minutami je moj velik spajder predlagal nutelo, pa sem ga gladko zavrnila, češ da to presega vse mejeuser posted image ...vidiš, fantje razmišljajo drugačeuser posted image
Kakšna si ti user posted image user posted image user posted image , a k pa ti ješ sladkarijeuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
30.12.2008 10:48:49   
Shuka

Shuki kje boste pa vi? A tud že kuhate?
Mi bomo doma in če bo šlo tko naprej bomo kr na nuteliuser posted image user posted image user posted image

Nč naumo kuhal smo samo trije v novo leto pa res ni treba da vstopimo s 5 kilami viška, sicer pa kam naj dam, mali zaseda večji del mojega trebuha pa ne gre veliko notri, no razen 4 šnitk z nutelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
30.12.2008 10:49:38   
Kruce Fiks
Alo, bonjorno bellisime! Come stai? Io sto bene....

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
30.12.2008 10:49:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Mi bomo doma in če bo šlo tko naprej bomo kr na nuteliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
30.12.2008 10:50:00   
lara light

Shuki veš, da mu je pasalo.....mali je kr poplesaval od veselja!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upam user posted image

Larči - zdej kuhaš za 4, ne? Sej prov da si naredila večjo dozo. user posted image

Shuki, umetnica moja, kuham za 4, čistim že zdaj za 6...moram najt okrepitve za prih.letouser posted image
Veš, da se ne bom sekirala jo res naredim večjo, ker vem, da bojo uletali cel večer mi noter in večina ne je' in noče nič, samo pili bi, morte mislituser posted image , ampak se vedno najde lakotnikuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
30.12.2008 10:50:46   
bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Jutrčkauser posted image

bbpikica - no a si se vidla na seznamčkuuser posted image

vidla vidla že včerajuser posted image pa cel roman napisala vsaki nekaj pa obi kup predlogov za večerjo, pol pa prtisnla potrdi pa je napisl error sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in od jeze kar zaprla leptop.

A se še niste naučile da k vam error napiše z desnim gumbkom na miški kliknete nazaj pa vam vse povrne, skopirate, zaprete okence, odprete novega in prilepite napisano vsebino. Popravite smajlije če so iz rr-ja in še enkrat objavite, pol pa gre.

Sej bo, enkrat bo.user posted image user posted image user posted image

Ja kdo se bo pa v tisti jezi kaj uporabnga spomnuuser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
30.12.2008 10:51:35   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image

Sej je vse super pa to, sam stari zdej boš moral pa začeti z bolj zdravim zajtrkom k si nosečko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
30.12.2008 10:52:29   
lara light

Jasno, da je tko!user posted image  pred 5 minutami je moj velik spajder predlagal nutelo, pa sem ga gladko zavrnila, češ da to presega vse mejeuser posted image ...vidiš, fantje razmišljajo drugačeuser posted image
Kakšna si ti user posted image user posted image user posted image , a k pa ti ješ sladkarijeuser posted image user posted image user posted image

Ma da ti ne pravim kakšnauser posted image , ko pa se jaz bašem, je ve ok, saj sem valjda v pričakovanjuuser posted image user posted image user posted image  vipera, bi rekli taljaniuser posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
30.12.2008 10:52:48   
gigi1
Oj pupike

Lučka user posted image  user posted image  user posted image  super za dobre izvide. Pa pridna bit še naprej user posted image

Pikovit čestitke za drugo špikico user posted image  user posted image  user posted image . Pri meni je danes prva padla user posted image

Kje so pa ostale včerišnje akterke?

Ajsi je na Borbo sporočila, da je naša Se* včeraj vidla user posted image . Čestitke še tukaj user posted image  user posted image  user posted image

Miška hvala, da misliš nanj. Je kar precej iztirjen user posted image

Podganca a modrček? Se kaj dogaja? user posted image

Pika74 res te je lepo videti in vse naj v l 2009 tudi tebi in da bi se ti končno izpolnila največja želja user posted image

T1979 lepo praznuj in tudi tebi želim izpolnitev največje želje v l 2009 user posted image

Ostale pupike rada vas imam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
30.12.2008 10:54:24   
zarja1
Ma da ti ne pravim kakšnauser posted image , ko pa se jaz bašem, je ve ok, saj sem valjda v pričakovanjuuser posted image user posted image user posted image  vipera, bi rekli taljaniuser posted image

podnapise prosim....user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3585
30.12.2008 10:55:43   
ledenka
jazzika me pa ignorira, mene pa tako zanima, kako je opravla na NS user posted image  

a ste pri nuteli? jaz sem na piškotih od tašče user posted image  pa sem rekla, da bom mela danes bolj sadno-zelenjavni dan, drugače jih bom slišala v ponedeljek od G user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
30.12.2008 10:55:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Ajsi je na Borbo sporočila, da je naša Se* včeraj vidla user posted image . Čestitke še tukaj user posted image  user posted image  user posted image  

čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
30.12.2008 11:03:54   
Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si kar privošči, zdej je vse dovoljeno ko hormoni prevladajo, mamo vsaj izgovor.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3588
30.12.2008 11:04:27   
lara light

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image

Sej je vse super pa to, sam stari zdej boš moral pa začeti z bolj zdravim zajtrkom k si nosečko. user posted image user posted image user posted image

user posted image že bil na opčinah? ma dobro ti gre!user posted image

se strinjam s shuko, začneva pri čikih, se strinjaš?user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
30.12.2008 11:05:02   
Shuka
Gigi moja - špikice pospravit v torbico in na pot kaj? Greš že danes? 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
30.12.2008 11:06:19   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jazzika me pa ignorira, mene pa tako zanima, kako je opravla na NS user posted image  

a ste pri nuteli? jaz sem na piškotih od tašče user posted image  pa sem rekla, da bom mela danes bolj sadno-zelenjavni dan, drugače jih bom slišala v ponedeljek od G user posted image
Jest sem zmer kak teden pred pregledom bla na bolj zdravih zadevah vmes pa ...... ne bom omenjalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
30.12.2008 11:08:14   
gigi1
Šuki srce odpovedala sva pot. Moj bi zdej rad šel z enimi prijatelji v restavracijo. Men se pa čisto nič ne da user posted image

Ajsi a  Jazzi pa nič ne odreagira? Čaki bom še jaz probala.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
30.12.2008 11:08:21   
lara light
Gigika, sonček, mi tebe tudiiii!!user posted image

Šibam na sonček, lubčka vsaki in krucetu!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3593
30.12.2008 11:10:49   
ledenka

ne, pred kako uro sem ji SMS poslala, pa nič user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
30.12.2008 11:11:55   
ledenka
kje je sonce??? v LJ je taka zoprna oblačnost user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
30.12.2008 11:13:29   
Kruce Fiks
user posted image že bil na opčinah? ma dobro ti gre!user posted image

se strinjam s shuko, začneva pri čikih, se strinjaš?user posted image

Ola, nisem bil še na Občinah, ker me v službi bojkotirajo in sem kar doma.

Dobim še od bbpikice kutijo, se 5 oglasim pri Rešku ( v morda prenovljeni ordinaciji, ali pa mu je to le izgovor za fraj) in jo šibnem dalje proti špagetarjem....
Če rabi katera akako municijo od tam dol naj se mi javi pa dostavim

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 3596
30.12.2008 11:23:01   
gigi1
Kruce, ko se že tako lepo ponujaš user posted image . Sam Blančiko moram najprej vprašat kateri E-vitamin je ona nabavila v Italiji. Nek 300mg.
Blančiiiii HELP

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
30.12.2008 11:28:31   
gigi1
Evo je Ajsiki ratalo šeod Jazzike raport dobit user posted image

helov...

se opravičujem za zamudo...včeraj je ilo magično. Ajsi, pa me nisi glih zbezala z brlogauser posted image user posted image user posted image .

Vse ok!!! Naše bitje je veliko že 6,5 cm. In baje da bo.....................no ni še 100%...........pa ne vem, če bi sploh povedala. Rizik je 1:12260, tako da je tudi to lepo, vse super!!!

Drugač pa je bitje spalo, ga je mogla dr. kar potresti, da se je mal premaknilo. Samo enkrat je pomahal z desno rokico...punce vam povem, kot bi pomahal..zaspanček mali. No saj je brezveze, da nekaj skrivam, ker  mi ne gre...baje da bo fant! Je pa sedel po turško....videli smo popkovino, nogice rokice, nosno kostko, mah...čist smo ga pregledal....user posted image .

dosti za nazaj nisem brala.....

Vsem želim vse naj, naj v novem letu.....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
30.12.2008 11:37:01   
jazzz27
Punce se opravičujem za zamudo in skrbi, ki sem jih povzročila...se pa odkupim z eno lepo slikico....

user posted image

Naj se vam želje izpolnijo v letu 2009!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
30.12.2008 11:38:44   
Shuka

Šuki srce odpovedala sva pot. Moj bi zdej rad šel z enimi prijatelji v restavracijo. Men se pa čisto nič ne da user posted image

Ojej pa verjetno si se ga veselila, poti in silvestra v BG, pa še hotla sem ti predlagat obisk galerije s Titovimi slikami k majo zdej tm razstavouser posted image

Ti se kr malce prisili pa pojdi z dragim ven, sej pol k se ufuraš v žurko pozabiš na vse.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?