Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 10:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooouuuuujjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 10:59:20
|
|
|
|
HEI
|
tteeaa jst ti tudi želim, predvsem pa mali Lani da se stvari uredijo tako (kakorkoli že to je) kot je to najbolje za vaju. Sem pa iz tvoje okolice (in anamor) pa se lahko kdaj na kakem čveku dobimo (pa še ostale bistrčanke), če si za to? kleo kar je res je res
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 12:03:13
|
|
|
|
*Mojca*
|
Dan babe žabe! Mi imamo med prazniki noro. Non stop en folk na obisku, pa letanje sem in tja. Noro je in komaj čakam da mine ta evforija. Drugače pa se še vedno 3x na dan dojimo, 2x jemo zelenjavco. Spimo od 20h do 7h, umes se ene 2x zbudimo za dudo, če težimo dalj časa pa prespimo kar pri mamici in atiju. Imamo 2 zobeka, prevračamo se na trebuh, na hrbet, se postavljamo na vse 4, sedimo pa še ne. Toliko za enkrat, se javim še kaj. tteeaa čestitke za pogum!!! Vse se zgodi z namenom, tudi zate in Lano prihajajo lepši časi. Lepo praznujte!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 13:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
samo da se vam malo javim. Midve sva od sobote v bolnici ,Ema ima bronhitis , od sobote zvečer sva na kisiku,ker je bila na meji in so ji ga dali. Na vsake 4 ure imava inhalacije in imava čist pomešan ritem. Jaz sem sedaj prišla domov pod tuš, se preoblečt, pa malo pocartat Mašo potem pa grem nazaj.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 13:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny samo da se vam malo javim. Midve sva od sobote v bolnici ,Ema ima bronhitis , od sobote zvečer sva na kisiku,ker je bila na meji in so ji ga dali. Na vsake 4 ure imava inhalacije in imava čist pomešan ritem. Jaz sem sedaj prišla domov pod tuš, se preoblečt, pa malo pocartat Mašo potem pa grem nazaj. Joj, pa je res ful bolanih otrčičkov. Za vse bolančkane Mi smo po starem, zaenkrat zdravi, ven ne gremo ,ker je bilo skoz salabo vreme, pa še voziček imam pri mojih doma.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 16:05:51
|
|
|
|
lunca14
|
Samo na brzake,mi smo po edotedenskem oddihu v bolnici,končno doma,bomo pa na antibiotiku še en teden,hvala za lepe želje,sedaj pa v nove borbe naprej
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 18:26:33
|
|
|
|
babysolza
|
Živjo! Sabinči je OK, P je rekla, da se je sam mal nahladila in mora v enem tednu pasat. Je pa (upam da) njeno obdobje tečnome za nekaj časa mimo - danes je končno prikukal na plan 2. zobek! Ninny, uboga Ema. Sabinči ji pošilja poljubčka in upam, da boste kmalu bolje in spet doma. Grem se mal carkljat, lepo se imejte.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 20:25:38
|
|
|
|
RMRM
|
Ninny, da se čimprej pozdravite. Je pa res ogromno otročkov bolnih, pri nas je HB še vse ok, upam da tako ostane, edino dva dni smo mal tečkasti, sam zobkov pa še vedno od nikoder. Smo pa bili danes v moji službi in sem bila res zelo prijetno presenečena. Je bil pa ful dober filing ko vidiš, da malo te pa le pogrešajo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 20:32:39
|
|
|
|
RMRM
|
Pri nas pa takoooo poka , pa zadnjič sem se tako"hvalila" da smo tolk stran od vrveža, evo, zdej pa mam . Je naša kužika čist preč. Se ji kar meša zunaj v pesjaku. Je prav boga.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 22:05:04
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čaw punce Me par dni ni bilo na spregled, mamo namreč gužvo z obiski, so pač prazniki...ja Luka je včeraj praznoval 7 mesecev, vsem hvala za lepe želje! Res gre hitro, še 4 mesece in pol in bom šla nazaj v službo pa je vsak mesec lepše z mojim čmrljom. Pravi lump je ratal, na previjalni ga komaj krotim, non stop me vleče za lase in to z veseljem, ker se ful reži zraven. Pa ritensko se puza, po trebuhu še ne obvlada čist, se pa že na kolena dvigne s trebuha. Pa končno bo nekaj ratalo glede zob, mu je ena š**** predrla dlesen spodaj! Ga pa verjetno boli, ker ne pusti dotikat, še gledat ne Ninny - držim pesti, da se čimprej pozdravite!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 22:14:04
|
|
|
|
sasa.vracko
|
RMRM - zaradi pokanja, sploh kosmatinci so ubogi!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 22:26:47
|
|
|
|
sasa.vracko
|
RMRM, pa še nekaj zate: moje cimetove zvezdice moj lump več še sledi v prihodnjih dneh...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 22:29:01
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Vidim, da vse gledate Titanik , zato se počasi poslavljam, se še kaj tipkamo letos! Drugače vam pa vsem želim še naprej čudovite praznike, ki jih preživite v družbi svojih najdražjih!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 22:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Cer,sam na brzinco... za Ninny in Emo. RMRM,pri nas pa zaenkrat se ni pokanja,malenkost,jih ima pa moz en kup(kot vsako leto),k en otrok.Sem rekla,da jih tu nima za metat,naj gre z njimi kamor hoce.Moramo pa se kupit rakete,ker te so pa res krasne za pogledat. Tali bo letos praznovala na Krvavcu,tam bo sele lep pogled ob polnoci. Ko sem ze pri Tali...mi je dolgcas po njej ,ze komaj cakam da pride nazaj. Sasa,super piskotki pa smrekica,pa tamavcek,pa zabice......vav,a so nove
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 22:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
joj tebe pa res že dolgo mučijo tele žabice.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 22:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
A,ne? Mal heca mora bit.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 22:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak. In drugače? Kri voda blato?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 29.12.2008 23:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem peglat postlo . Sem zmatrana, ker smo mal pohajali danes:frizer, trgovina...je kar utrujajoče. Kleo, javi se mi jutr na Zs, če boš mela kej časa. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 30.12.2008 7:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro ,da bo bolj zaleglo Marisa spi,samo je ze jedla,jaz sem pa spet zacela kasljat,tako,da sem raj vstala. BS in Sasa za zobek. Lunca,samo,da sta doma . No Didlinaa,kje si??
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 30.12.2008 7:29:21
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Da vas na hitro pozdravim in vam serviram in . Poleg vam pa še ponujam za vitaminčke, ki jih potrebujemo. Za vse obmesečnike . Mi smo imeli 25.12. polovičko rojstnega dneva in smo bli ful važni Vidim, da je kar veliko bolančkov. Njim in mamicam pošiljam na milijone za čimprejšnje okrevanje. pošiljam tudi vsem, ki jih rabite. Pa za vse zobke, za uvajanje GH, za spanje... Vem junijskim mamicam pa podarjam še kar tako
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 30.12.2008 7:39:02
|
|
|
|
Samsa
|
Moj gleženj je že bolje, pa tudi Larina alergija se umirja... sam še zmeraj čakamo na rezultate testiranja ( upam, da bodo čimprej)... Ninny držita se z Emo in se čimprej pocajtajta!!!!
< Sporočilo je popravil Samsa -- 30.12.2008 7:42:38 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 30.12.2008 7:59:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Samsa-tale zajtrk se pa prileže . Polovičko rd ste pa na praznik praznovali . Super za gleženj, alergijo in držim pesti za izvide! Ninny--hitro se pozdravite! Saša--super zvezdice, smrečica in otročiček. RMRM- Recimo, da bo letos vsaj malo bolje, ker ne bo petard. Čeprav rakete tudi donijo. kleo--Saj bo Talita hitro nazaj. Lonapo- za Žigata, da se hitro pozdravi. Tteeaa--super, ker si se oglasila. Joj, kako pridna si. Še diplomo zraven pišeš. Čudovito. Pa da se stvari hitro uredijo . Oglasi se še kaj. BS- da se hitro pozdravite. Je pa sedaj res veliko bolnih otročičkov. Sicer sem imela angino in vnetje glasilk tudi jaz. Sem šla k zdravniku(hotela sem biti hitro zdrava, da se otroci ne nalezejo), dobila antibiotik in sem že nekaj časa o.k., otroci pa tudi zdravi! Zaenkrat. Me je pa bolj strah, da ne bi Jernej zbolel, ker potem sladkorji skačejo,.... Sicer pa se bom danes "pripravljala" na peko riojstnodnevne torte za Jerneja. Lani smo jo naročili v Tušu. Sem jo šla 31. iskat,1.1. na njegov rd smo jo pa pač razrezali. In bila je čisto pokvarjena. Kisla, nagravžna . Letos pa v bistvu sploh ne vem, kaj speči. Običajno sem pekla variante nutela tort, sedaj to odpade. Kakšne hodo "zdrave" z ovsenimi kosmiči in podonim namesto moke raje ne bi, ker otrok že nekaj mesecev čaka na to torto in nočem, da je razočaran. Tako da sploh ne vem, kaj naj spečem. Običajno, s fruktozo namesto sladkorja, kakšno pravo diabetično? Sadno? Vseeno čokoladno-sadno?????????????????????????????????????? Nakupila sem že ene tisoč sestavin, da bom imela pri roki, ko se bom odločila kaj speči . Uživajte, se tipkamo. Lovro mi je v rokah nazaj zaspal in ga nesem v posteljico. Kako rasejo ti naši otročički!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 30.12.2008 8:40:36
|
|
|
|
Samsa
|
AS: kaj pa kaj takega - TUKAJ ali pa nasploh naTEM portalu? Drugače pa, ko sem jaz hodila na kontrole nosečniške sladkorne, so se tam sladkorni bolniki pogovarjali, da so veseli, da so na inzulinu, da lahko malo grešijo... Kaj pa če namesto bele moke vzameš polnozrnato in namesto sladkorja fruktozo?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?