Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 19:03:14
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Inigo kjut slikice , ste meli skor ko eno malo ohcet. Si bila lepa ko roža Marija (tudi vsi ostali ampak ti še prav posebi).A na kitaro je pa ati igral Brinu in druščini? di vsi ostali ampak ti še prav pose hvala hvala! v bistvu je blo tko... pred 22. leti na isti dan, v isti cerkvi sem bila js krščena. in na koncu maše je nek fant igral na kitaro in sm baje kr zaspala. vse skupaj se mi je zdelo tako lepo, da sm to omenila Markotu in se je pol on odločil, da bi blo pa res lepo, da bi tut on nekaj podobneega poklonil Brinu. in izpadlo je zelo... sentimentalno!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 19:04:01
|
|
|
|
Inigo
|
dzanika - torte je še fuul ostalo! tko da... kar pridte!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 19:10:02
|
|
|
|
ksenci
|
eto, midva končno doma! joj me je tak strah da se spet kajne ponovi. ima okužbo z bakterijo cl. difficile, vendar blago obliko, ter močno alergijo na jajca. sedaj ga hranim z allernovo in dojim. je boljše, vendar še se čisti in je blato sluzasto. pravijo, da imamo to bakterijo v črevesju in da se razije ob slabem imunskem sistemu ali pa jo lahko razživijo antibiotiki. lahko pa se prenaša iz živali na človeka z umazanimi rokami. je lahko smrtonosna- me je kr groza so rekl, da je mim in da naj ne bi bilo nič več narobe. imava 15.1. kontrolo, kjer bojo še enkrat pregledal, če je vse ok.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 19:12:42
|
|
|
|
glugluglu
|
Inigo, ful luštne slikice! Dobro, da smo ravnokar jedli, da se mi sline preveč ne cedijo . kaj boste pa s tolikimi tortami? Mnjami, se bojo še sosedje najedli . Jaz sem tudi babyvac pri riji naročila, ker sem šla v bistvu na to spletno stran, ki jo ona oglašuje. Joj še to, Tian sedi, recimo sedaj ko berem in pišem sedi že več kot pol ure, se igra, nič ne prevrne.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 19:16:33
|
|
|
|
Blacky30
|
Inigo lepe slikce!!! Mnjamsi torte!!! A je Brin tudi zaspal ob pesmi? Dzanika, mislim, da ne boš dobila Aptamil kupona v teh bonih, ko zbiraš točke, pač pa moraš počakat, da ti pošljejo iz Baby Bonusa nove kupončke. Mogoče to delajo po starosti, sasina fantka sta starejša in je morda zato že dobila kupone. Ksenci, ojoj, kakšno sranje ste to imeli. Upam, da bo zdaj res vse ok in da se več ne ponovi. Poljubček malemu bolniku! Bravo za Tiana!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2008 19:22:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2008 19:24:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 19:38:37
|
|
|
|
ksenci
|
spoh nimam občutka da so prazniki. božič, ki ga vsako leto komaj čakam sva preživela v kliničnem centru, šele danes, ko sem doma zagledala smrekico sem začutla nekaj topline. je pa naju prišu obiskat ati božiček in naju prijetno presenetil novo leto pa bova z Aljažem preživela doma z mojo familijo ina bližnjimi sorodniki, ati pa mora žal delat je pa bogi revček bil kr na relaciji Lj. klinični- Rogaška šiht. res je dober in zlat da je zdržal vse to. k sreći je pol prvih 5 dni v letu fraj in bomo skupaj malo. Aljaž je že imel 7700, pa mu je prejšni teden, ko je driskal in bruhu teža padla 7090 , danes pa je že imel 7430g ravno zato ker tako pridno je, se mu stanje hitro izboljšuje. je pa zdaj ko je bol šlank bolj gibčen- se zvija pa preobrača ko glista jz pa sm na jajčni in mlečni dieti ker imava komaj januarja točno testiranje za alergijo. do takrat pa je tudi sum na mleko sm pa v enem mesecu shujšala komaj 2 kg, tako, da jih imam še zdaj 9 da pridem do 0. sm se odločla, da bom zdaj, ko ne rabim več tolk mleka začela mal pazit, da ne bom požrla vsega kar vidim. je kr fajn, ko vem, da določenih dobrih jedi ne smem zaradi Aljaža. že 10 dni nisem jedla nič sladkarij, razen kompotov za na zaj pa res ne vem če mi bo uspelo kda, da vas preberem sem v bolnici velikokrat pomisla na vas in lunici sem nekajkrat pisala, da vas je obvestila kaj se dogaja. na hitro bom preletela in prebrala kaj se vam je dogajalo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 19:52:19
|
|
|
|
ksenci
|
inigo lepe slikce! kolk tort ste mel! a ste vi tud sami sladkosnedi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 20:05:51
|
|
|
|
sasi13
|
majuska mi imamo tudi cepljenje 7.1 sicer nevem če bo kaj iz tega ker ima vročino. ampak mi že imamo 3 cepljenje. auroraa ni smo pa malo prej imelo vročino 38 in sem mu tudi pred spanjem dala svečko. gremo tudi jutri k zdravniku. full so bogi. inigo full lepe slike, ornk si se uredila. a boter je bil od markota brat? sm že jz razmišljala kulk vas je kej bilo da ste imeli toliko hrane populis a si ti mela sebe prijavljeno al si tamalo prijavlja v dm baby klub? ker jz sm oba prijavla, kupone imam pa že kak mesec doma. ene imam ko veljajo do marca in ene do septembra 09. jutri bom dala na pošto. jz imam dve nalepkice in ti jih lahko pošljem zraven. ksenci super da ste doma. da bo zdej vse okej. tinky jz sm ga prodala za 35 eurov. če bi še katera rada kak kupon naj pove.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 20:13:40
|
|
|
|
sasi13
|
če bi še katera rada kak kupon naj pove? to sem misla kupončke iz dm baby kluba
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 20:24:41
|
|
|
|
Tinky
|
sasi, jutri grem v dm, kako dobim te kupončke, ki jih rabiš?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 20:37:15
|
|
|
|
sasi13
|
obstajata pa že dve knjižici teh kupončkov. v prvi knjižici je 33 kupončkov, v drugi pa 26. tk da če bo katera imela viška kupončkek za aptamil2 se toplo pripiročam.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 20:41:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, bila na eni večerji, beda.... Zdaj mi pa doma "grozijo", da bodo gledali Titanik. Joj, jaz ga ne bom, ker bom spet jokala, ker sem jokica. Čestitke za sedenje, zobke.... in objemčki za vse bolančkane!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 20:43:00
|
|
|
|
ksenci
|
boščki mali bolani. kako jih je hudo gledat ko so bolani ko ne veš kaj bi naredu da otrok čim prej ozdravi. pa saj bo! vsem bolančkom želim, da hitro ozdravijo jz sm zmeram misla, da ko dobiš vročino moraš pod kovter in sm tud aljaža zavila v dekico, pol pa je prišla zdravnica in mi je rekla, da to delamo vsi narobe, ker tako vročina zrasdte še višje. otroka moreš hladit z obhladki ali pa ga skopat. sam mene je blo vseen strah, da bi ga še prehladila zraven
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 20:47:47
|
|
|
|
ksenci
|
jz sm že tud titanik gledala 100x pa zmeram si rečem, zdaj pa ne bom jokala! ampak zmeram se pol zlomim! tako zdaj pa ga ne bom gledala več ker pol mam dva dni zatečene oči a katera hrani z allernovo pismo, za 5 dni maš en paket pa 18 evrov še ne smem nič goste hrane dokler se ne poštima čist. baje se dobijo finančna pomoč za alergike a to pri otroških, al je posebe vloga pomoje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2008 20:58:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 21:03:05
|
|
|
|
sasi13
|
ksenci mislim da morš rečt svoji zdravnivi. ker morš imet od dermatologa da je res alergičen in potem gredo vsi papirji v lj (ampak nevem kam) in tam je odvisno ali ti odobrijo ali ne. full komlicirajo populis jz sm tamala dva včlanla, zraven morš poslat rojstni list in oni ti potem pošljejo kupone.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 21:04:01
|
|
|
|
sasi13
|
ksenci mi imamo tudi za 4 dni hrano, sicer je res da stane okoli 12 eurov.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 21:04:43
|
|
|
|
netki
|
en takle je zdele padu.....pa mi tolk paše..-..jst bi šeeeee
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 21:11:05
|
|
|
|
ksenci
|
ja sej presenečenje bi blo če neki v sloveniji nebi bilo komplicirano jz še vedno čakam na odločbo od otroških, ki sm jo vložla18.8.08, pa mislim, da je ne bom dočakala letos! zakoj, ko bo šansa pokličem, pa se zderem ko , saj ni normalno, da čakaš 5 mesecev! sm že klicala pred 2 mes. pa takrat še ni blo!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 21:22:36
|
|
|
|
rovar_ka
|
Tia ima danes 5 mesecev
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 21:22:40
|
|
|
|
netki
|
dzanika.......a si bla bla na dedku mrazu
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 29.12.2008 21:23:12
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Tia ima danes 5 mesecev
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?