|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
29.12.2008 11:36:39   
bambi14
Jutro,

zoja miša- pozdravi se, pošiljam koš zdravja.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kaj naj naredim glede kašlja? Ga peljem k P ali počakam...  V petek vročina danes to...ajej...

Nosek čistit, pa v čaj mu lahko daš Slezov sirup. SAj drugega tako majhni itak ne smejo. Vsi ostali sirupi so od 6 meseca naprej.

user posted image ...ja zaradi sladkorja so od 6 mesca naprej oz. na nekaterih je v navosdilih od 3 meseca naprej. Lahko pa kupiš slezove koreninice, jih namočiš in daš po žličkah in bo lepo obložilo sluznico žrela in tako zmanjšalo draženje.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:
user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Še jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

pa jaz,...user posted image user posted image user posted image user posted image

Na dopustu smo uvedli novo uro spanja in sicer namesto, da gre spat ob 23. je po novem spanje na sporedu ob 20-21 in potem ob cca. 4 hrana in potem še potegne do 8 ali 9. Sem ful vesela in končno imava kake trenutke tudi midva z user posted image v miru,....ampak spalnicauser posted image nama je odklenkala do nadaljnega,....dokler ne bo mala v svoji sobi.

A katera uporablja kožo(ovčko) za v voziček in kako ste jo oprale, če ste jo?

Pa še to še 100x sem hotla vprašat, pa vem, da smo se že pogovarjale: a je treba kupčka podret po GH?, pa še nekaj sem htela vprašat- ehhhh, leta delajo svoje.

Papa, grem kuhat, le kaj?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.12.2008 11:37:22   
Neža7

Jutroooooooo

Mi tudi prehlajeni..mi2 z user posted image smrkava in vneto grlo, Tilen je celo noč kašljal... Ga je ponočči tako zabasan nosek motil in kašelj da sva se 2x "joškala"... Sem ugotovila tudi da naš sploh ne zna skozi usta dihat...kar vztraja in vztraja in hoče dihat skozi nos pa čeprav ne gre.

Evo Tilena in Nežo user posted image  Čim prej naj se pozdravita user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 552
29.12.2008 11:38:07   
naty13
Dannnnnnnnnn.

Končno sem prišla do mal miru. Sem vas brala, za pisanje pa ni bilo časa. user posted image

Smo se potepali med prazniki - saj veste obiski user posted image  No, potem nam je pa še Nejc zbolel v četrtek. Se ga je tašča tako lepo merkala, da ga je imela zunaj - nekaj sta mešala z vodo zvečer pri 0 ali pod nulo stopinj do komolca mokrega. Pristali smo na AB - Hiconcil, vročina, kašljanje,..... Res je bil bogi, danes je že skoraj ok, upam, da see popoldne ne pojavi vročina. mal je še Jošt pokasiral, a je ostalo le pri kašlju. Erin daj mu Slezov sirup, dobi se v lekarni brez recepta. Joštu je pomagal do sedaj vedno, Nejcu pa tudi ko je bil dojenček. user posted image  Da ne govorim o sobotnem mlaju, ki je Nejca zmetal 100 na uro. Jošt dobesedno niti enega obroka ni pojedel v muru, čisto ga je znerviral, pa še mene zraven. user posted image user posted image  Zdej Jošt spi, Nejc je na kavču, sem mu zaplenila vse igrače, ker se te dni ni hotel nič igrat. user posted image

Aha, pa naš Jošt že sam sedi. Seveda ne dolgo, ampak nam pa uspe. user posted image . Matejchi za seznamček lahko daš pri Joštu sedenje.

Katja super za jedca Jana.user posted image

Sandra samo, da ste se odpočili. Škoda, da se T&T nista mogli kopat. No, se bosta pa drugič.

Vse slikice so super. Naši avgustovčki pravi cukri.user posted image user posted image user posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image  za obmesečnice, še posebaj Davidu za polovičko. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.12.2008 11:38:57   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Kaj naj naredim glede kašlja? Ga peljem k P ali počakam...  V petek vročina danes to...ajej...user posted image user posted image

Nosek čistit, pa v čaj mu lahko daš Slezov sirup. SAj drugega tako majhni itak ne smejo. Vsi ostali sirupi so od 6 meseca naprej.

To ga dobim v lekarni ane?

anita - še eno pomoč bi prosila od tbe. Ko je Zoja imela krvave nitke so bile rdeče barve ane? Predvidevam... Tilen je včeraj jedel malo banane danes pa ima v blatu ful enih temnih nitk...pa ne vem je to od banane ali so to te nitke ki ste jih tudi vi imeli????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za lepe želje vsem..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.12.2008 11:54:00   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Še vedno nisem nič za nazaj prebrala, se oproščam, ne me tepst.

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sigurno sm še kej pozabla ... ne me tepst

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.12.2008 11:59:52   
sayuri
Erin te črne nitke oz pikice sio zagotovo od banane. user posted image  Slezov sirup se pa dobi v lekarni brez recepta user posted image
tatly, jaz sem mojim dvema krompir dala kmalu po korenčku in jabolku. Se pravi okrog 4 mesecev in pol.

NAša dva bosta danes pa špinačo jedla...samo kuhano in spasirano. ap malo riža. Bomo videli, kako bosta sprejela user posted image

Vidim, da se dopustniki počasi vračajo domov...matejchi, bambi, sandra user posted image user posted image user posted image .
Jst bi tko nekaj jedla, pa ne vem kaj naj zdaj po tej včerajšnji slabosti user posted image  Verjetno kakšno juhico, a ne? user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.12.2008 12:06:06   
bambi14
Jaz sem gor dala za kurjo juhico in čisto brez soli, ker mogoče boma malo tamali dala za sprobat(kako žličko).user posted image

Bom jaz tudi počasi dala krompir, ker korenček in jabolko smo že sprobali, pa je mljaskala.

Kaj jabolko dajete svežo ali prekuhate ?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.12.2008 12:14:32   
Erin
Oooooooooo punce hvala vam...zlate ste.user posted image user posted image

si grem kofico naredit zej... mali je komaj zaspal..user posted image .je še sam čist preč ko ga kašelj nervira pa zabasan nos...
Sem pa mojega že klicala naj prinese slezov sirup...user posted image Upam da bo pomagal.

naty - dobrodošla nazaj med nami...sem te pogrešala.user posted image Pa upam da si se tašči zahvalila ker ti je Nejca prehladila..Jaz bi ga kar njej v oskrbo podturila... Pri 0° da se igrata z vodo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.12.2008 12:15:51   
Erin
bambi - meni so rekle da se po GH tudi kupčka podirauser posted image Jabolko pa jaz prekuham..

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 559
29.12.2008 12:34:54   
Krysia
Evo mene spet - sm čist adijo ... smo imeli ponoči eno totalno zmešnjavo - včeraj mi je zaspal ob pol šestih, pa sm ga ob pol destih previla in nafutrala in sem optimistično upala, da bo spal do ene petih ... aha, pa res - smo jedli ob pol enih, pa ob dveh pa ob štirih pa ob šestih pa ob osmih ... user posted image pa ne vem, če sem vse naštela, ker sem na konc tite številke od ure kr trojno vidla, ne sam dvojno ... Danes pa spet težave s hranjenjem - jok v joško ... in zvijanje ... in šraufanje v trebuščku user posted image pol sem mu dala pa sab simplex in je blo bolše ... pa pol šalčke čaja je spil po žlički potem se nama je pa celo ratalo podojit in zdej je revež omagal ... ne vem, no ... neki ga trebušček matra, pa že resno razmišljam, če bi kr ukinla mlečne izdelke ... sam pol pa res ne vem, kaj bi jedla ... ker sem en tak jogurt-navdušenec ... Bomo vidli, no ...
Aja, pa tehtnica je prišla, sma jo še nisem odpakirala - mam zdej itak sposojeno, pa čakam, da pride možek domov - je šel spet k bratu na bajto pomagat ...

Naty, a bi ti mal svojo taščo po zdravju povprašala? Mislm halo? Voda do komolcev pri teh temperaturah? Še dobr, da ga ni mal v zmrzovalnik dala, da bi se igral?!?!?!?!

Sayuri, sam da si bolš ... po moje neki časa ne boš mogla videt niti Kitajcev, kaj šele njihovo restavracijo ...

erin, upam, da bo terapija s slezovim sirupom uspešna! Pa povej Tilnu, da ne sme za praznike zbolet ...

Sandra123, fajn, da ste malo dopustovali. Ti je verjetno pasalo, a ne?

Martin in Filip, čestitke za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

Dnevni horoskop – Tehtnica
Vas jezi nekdo, ki deluje precej pametno? Vam je kdaj padlo na misel, da ste tudi vi pametni? Obstaja velika verjetnost, da tudi vi jezite to osebo. Dogovoriti se morata za pogovor in se bolje spoznati. Vzpostavila bosta močno intelektualno povezavo in ugotovila, da imata veliko tega skupnega. Čas je, da razumete svojo moč in si priznate, da sicer niste popolni, ste pa precej posebni.

No, pa mam - nisem popolna, ampak precej posebna user posted image A je to dobr al slabo user posted image Se mi tko sumljivo sliši ... kot da bi me nameraval odpeljat v Polje al pa Begunje al pa Vojnik al pa Idrijo ...

Nč, grem spraznit pomivalni stroj, preden se Rok zbudi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 560
29.12.2008 12:38:13   
sayuri
bambi jaz jima po GH prav tako kupček podiram. Mislim, da je tko treba delat, dokler otrok samostojno ne sedi. Potem, ko bojo jedli sese, bojo to že sami znali podret. Tako jim moramo pa še pomagat. Jaz sadje kuham. Le banano sta jedla surovo.

Zoja Miša, kako si kaj danes?
NAty,ajej, nič fajn slišat tole z Nejcem. Bošček. NAj se čimprej pozdravi user posted image

JAz čakam, da bo kavč frej user posted image user posted image user posted image . Je mož zaspal na njem. V spalnici dvojčka spita, v Filipovi sobi je posteljnina slečena... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 561
29.12.2008 12:44:23   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sayuri, sam da si bolš ... po moje neki časa ne boš mogla videt niti Kitajcev, kaj šele njihovo restavracijo ...

Res je. Nikol več ne grem v kitajso. Še zdaj vse voham... user posted image user posted image user posted image

Hm, tale tvoja današnja noč mi je še kako znana. Sem se zadnjič z eno mamico pogovarjala, ki ima zdaj skor eno leto staro punčko. Je rekla, da je bilo pri njeni punčki isto. pri petih mesecih so se  pojavili neki krči, ki so jo matrali. Upam, da bojo prihodnje noči boljše. Z našimi vred. user posted image

KAj tehtnico si potem čist novo kupila?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 562
29.12.2008 13:13:00   
naty13
Erin, Sayuri, Krysia največji problem je tukaj, da mojo taščico user posted image  še zagovarja. Ona ni nič kriva. user posted image user posted image user posted image  Pa, ko bi ga vsaj notri prinesla preoblečt, je pa eno uro zmrzoval zunaj. Da ne govorim, kolikokrat mu je plenica že premočila, pa ga mi ni prinesla, da bi ga preoblekla. Pač ni važno, če je otrok moker, važno, da ga mečka po rokah. user posted image user posted image user posted image  Glede oskrbe, da bi ji ga dala. Ne hvala, bo še v bolnici pristal. HB smo se zmazali.

Bambi jaz pretlačim banano in naribam čez sveže jabolko, še mal pretlačim, potem pa še s paličnim dvakrat čez letim, da uničim še tiste koščke. Sva pa mi2 včeraj probala korenje krompir - meni fuj zanič, ker nisem nič solila, pa še juhico sem mela že zakuhano in nisem mogla zaliti z juho ampak z vodo. pojedel je pa 80g. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 563
29.12.2008 13:26:16   
mishel
Punce hvala vsem za čestitke v Davidovem imenu user posted image . Pa smo "avgustovčki" začeli prižigati pol svečke user posted image .

Najprej vam pokažem nekaj novih slikic, potem pa brati in brati in...user posted image

user posted image

Tako sem pri pol leta prvič jedel kašico in sicer korenček (no, 4 dni prej), včeraj pa sem pojedel že cel obrok kašico
user posted image

To pa je edini način, da me mami prepriča, da kaj spijem
user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 564
29.12.2008 13:46:32   
Vilika
Hooj babnice!

Vidim da je nekaj bubanih mulčkov user posted image - tud naš je včeraj začel nekaj smrkati in pokašljevati, vročine nima. Pa v spanju se mi je včeraj jokal od 20tih do 1ih zjutraj user posted image
Sem šla tudi jaz po slezov sirup prejle, preventevno, ker med prazniki nikol ne veš kaj še pride.

Babnce - sem se odločla da probam s to ločevalno dieto. Torej, Erin napiš da grem v boj s 15 kg zaenkrat (drgač bi morala it z 20 ali pa še več) uf tile prazniki user posted image , kile gredo samo gor.

GH - mi smo uvedli riževo kašico za cel obrok, pa korenček, jabolko (jabolko sem prekuhala samo prvih 3 X, pol pa ne več) in hruško (jo obožuje najbolj od vsega). Včeraj sem mu dala cvetačko - FUUJ, se je kremžil in je pojedel komaj za 2 žlički. Danes bomo spet ptrobali.

Sayuri - a že tapravi rižek jima boš dala - a mora biti kaj bolj kuhan kot normalno? Pozdravi se user posted image

Moj pa zdajle dokončuje posteljico za Vida, upam da bo še danes v sobi .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 565
29.12.2008 13:51:07   
anita goitan
anita - še eno pomoč bi prosila od tbe. Ko je Zoja imela krvave nitke so bile rdeče barve ane? Predvidevam... Tilen je včeraj jedel malo banane danes pa ima v blatu ful enih temnih nitk...pa ne vem je to od banane ali so to te nitke ki ste jih tudi vi imeli????

ja to so te zadeve, od banane so oz prilagaja se mu črevesje..ne kompliciraj sam to te prosm, mi2 sva ..ampak zdej nitk več ni, jem vse-skoraj, razn če jaz kaj novega, beri: čebula,.. pojem, znajo se še občasno pojavit

No Zoja je zdej pogruntala drsenje po tleh, z rokami se odriva po kuhni in gre nazajuser posted image , ful je hecna, ko omaga se pa nasloni z ličkom na tla

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 29.12.2008 13:52:11 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 566
29.12.2008 14:03:07   
Erin
user posted image

evo našega fanta da ga pokažem malo po doolgem času

naty - to je tvoja plenička veš?user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 567
29.12.2008 14:05:47   
Erin

90 DNEVNA LOČEVALNA DIETA
user posted image user posted image   user posted image
START 3.1.2009

~ Erin  v boj s 13 kg user posted image
~ sayuri v boj z 8 kg user posted image
~ Vilika v boj s 15 kguser posted image
~ Neža7 v boj s 10 kg user posted image
~ kaja02 v boj s 10 kg user posted image

user posted image

Nekaj linkov od nje:

http://mojplanet.si/intro/index.php

http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=3

http://www.smsdieta.si/dieta/90-dnevna-locevalna-dieta/

http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 568
29.12.2008 14:26:40   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:
user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Še jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

pa jaz,...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.12.2008 14:33:34   
naty13

user posted image

evo našega fanta da ga pokažem malo po doolgem času

naty - to je tvoja plenička veš?user posted image

Oooooooooooooooo kakšen orng dec je že Tilen. Kakšna ličkaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Za pleničko pa vem. user posted image  Upam, da jo ni takoj pobruhal. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal se hecam.  Pa slinček imate podoben kot mi.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 570
29.12.2008 14:43:25   
anita goitan
če še ne veste, Angelina in Brad sta se uzelauser posted image http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/porocil-ju-je-sin.html

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 571
29.12.2008 14:53:23   
Erin
naty - čestitke Joštu za čičanjeuser posted image user posted image user posted image Naš pa zaenkrat zdrži le kakih 5 sekund potem ga pa nese naprej ali pa levo/desnouser posted image user posted image user posted image

nyna - koliko laskov ima že tvoja Lanauser posted image

anita - bravo Zoji za rikvercuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 572
29.12.2008 14:54:19   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

To pa je edini način, da me mami prepriča, da kaj spijem
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 573
29.12.2008 14:56:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

anita - še eno pomoč bi prosila od tbe. Ko je Zoja imela krvave nitke so bile rdeče barve ane? Predvidevam... Tilen je včeraj jedel malo banane danes pa ima v blatu ful enih temnih nitk...pa ne vem je to od banane ali so to te nitke ki ste jih tudi vi imeli????

ja to so te zadeve, od banane so oz prilagaja se mu črevesje..ne kompliciraj sam to te prosm, mi2 sva ..ampak zdej nitk več ni, jem vse-skoraj, razn če jaz kaj novega, beri: čebula,.. pojem, znajo se še občasno pojavit

Ma bom videla..je rekla P če bo kaj takega da  damo blato, pa če bo še kar tako kašljal gremo jutri k P.

Mogoče je bilo pa česa preveč - biskvita z jagodami, čokolade? Potice? BO že....

Neposredna povezava do sporočila: 574
29.12.2008 15:05:46   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ma bom videla..je rekla P če bo kaj takega da  damo blato, pa če bo še kar tako kašljal gremo jutri k P.

Mogoče je bilo pa česa preveč - biskvita z jagodami, čokolade? Potice? BO že....

sigurno, če si vse to jedlauser posted image user posted image , jagod še nism probala, orehove potice tud ne, čokolade pe ful malčk vsak dan tko za gušt. Tud če boste dali blato še nič ne izveste, pozabi, to je zihr od hrane  mmmmmopjih-------- ok Zoja pozdraula Tilnauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?