lonja
|
Daaaan, sm mal izostala, pa ne zanalašč . Tole spodaj je za naša slavljenčka Maja in Hano! VSE NAJBOLJŠE OBEMA od srca. Joj, ne boste verjele ampak čeprav sem na porodniški, imam tehle praznikov že pouhn kufr, samo hrana, pa hrana, pa spet hrana. Kako naj potem človek hujša. Sem napekla čist preveč peciva in sedaj sem primorana praznit škatle. Pa spet sem se prekršila s kosom jagodne torte. Čeprav naša najmlajša niti ne kaže preveč, da bi ji kaj škodilo. Cuma, za službo. To pa je bila ekspresna menjava službe, čeprav tile delovniki pri Dinersu so res malo ubitačni, če mene vprašaš. Tale od 7-14.30 je pa super, tako ti res ostane še nekaj od dneva za otročke . Želim ti, da bi bilo leto 2009 bolj prijazno, vsaj glede zdravja tvojih dveh sončic, Eme in Tinkare. Bino, ja, pogrešali smo vas včeraj in to full. Ampak se lahko odkupite z enim skorajšnjim videnjem v bližnji prihodnosti , Ko se čist pozdravite, za vse tri deklice. Nana Liza, Izabela, a zdravite glavobol al se vam samo nič ne da danes. Smo v pričakovanju kake dobre fotke . Mml, Ajda je celo noč sanjala Manco, pa ne našo, ampak vašo. Smo jo morali kar miriti, tako je vpila , prav podoživljala je cel večer, groza. Ravno ko sem zaspala po dojenju, je začela ona vpit. No, na srečo sem si lahko prej privoščila 2 ure popoldanskega počitka, je T. Ajdo odpeljal na špančir po vetru. Upam, da zdej slučajno ne zbolimo . Tako, zdej se bo pa počasi že začel naš večerni ritual, ati Ajdo v bano, jaz pa Manco v banjico. Lp
|