Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:35:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? Ja kako ste odkrile to zadevo? ko sva midva delala na sem iskala po netu informacije, pa sem 1x v gospoda googla vtipkala forum o zanositvi in nosečnosti in tako sem zašla na RR pa mi še donc ni žal jaz sem vedela že kake pol leta, da bom štartala na maj 2008 in sem brskala po netu o zanositvi in naletela na RR, pol pa sem se vpisala v septemberske borek in je v prvo ratalo in šscccc na majčice 2008. Javila sem se 13.9 jaz sem pa ful brala forum: M ne pričakujemo.... pa se mi je zdel ful zanimiv vse skupi Ja saj jaz sem tudi bila na M ne pričakujemo septembra, ti si verjetno brala avgustovke A ti si samo brala?? ma jz sem brala vse. sem bila kot list papirja, željan tinte drugače sem pa od začetka samo brala sploh nisem bila prijavljena to pa meni diši na pito no way
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:35:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, ja kdaj si pa ti pridelala 3 zvezdico???BRAVO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:36:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
punce mene je začel ful želodec bolet in grem direktivo v posteljo jutri ne vem koliko bom kej prisotna, ker gremo proti Gorenjski NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:37:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 mogoče je pa zrastla upam... bo treba mal meter potegnit - ampak kaj ko lahko takoj nameriš +/- 2 cm midva jo pa kr točno zmeriva, en dan preden gremo k P.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:37:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** punce mene je začel ful želodec bolet in grem direktivo v posteljo jutri ne vem koliko bom kej prisotna, ker gremo proti Gorenjski NOČKO nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:37:48
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo se pa danes prvič kopali v onem fliperju in je bilo super kaj pa je to? a tist za sedet v banjici al kaj? zadnjič mi je kolega razlagal o neki zadevi, ki je super potem, ko otrok že sedi, pa sem ga na pol poslušala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:38:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, ja kdaj si pa ti pridelala 3 zvezdico???BRAVO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:38:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madona, Gregi noče zaspat Samo tekam sem in tja... Ta sončna, hvala za KLIK A veste, da se ti otroci celo šolajo doma?? Meni bi se zrolalo!!!!!!!!!!! NE HVALA!!!!!!!!!!To pa ne bi bilo za mene Evo, njihova spletna stran: KLIK Soncnica Sandra ***, zate, da te želodec neha bolet.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:38:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madona, Gregi noče zaspat Samo tekam sem in tja... Ta sončna, hvala za KLIK A veste, da se ti otroci celo šolajo doma?? Meni bi se zrolalo!!!!!!!!!!! mogoče pa hoče nadoknadit čas z sestrama , al se pa boji da mu bosta spet ušle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:38:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo se pa danes prvič kopali v onem fliperju in je bilo super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:38:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** punce mene je začel ful želodec bolet in grem direktivo v posteljo jutri ne vem koliko bom kej prisotna, ker gremo proti Gorenjski NOČKO Uživajte jutri in lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:38:43
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madona, Gregi noče zaspat Samo tekam sem in tja... Ta sončna, hvala za KLIK A veste, da se ti otroci celo šolajo doma?? Meni bi se zrolalo!!!!!!!!!!! Kaaaaaaj?!?!?!??!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:39:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madona, Gregi noče zaspat Samo tekam sem in tja... Ta sončna, hvala za KLIK A veste, da se ti otroci celo šolajo doma?? Meni bi se zrolalo!!!!!!!!!!! mogoče pa hoče nadoknadit čas z sestrama , al se pa boji da mu bosta spet ušle Itak sta mu za čez noč ušli, ker stene še niso suhe - spita pri moji mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:40:01
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 mogoče je pa zrastla upam... bo treba mal meter potegnit - ampak kaj ko lahko takoj nameriš +/- 2 cm midva jo pa kr točno zmeriva, en dan preden gremo k P. imamo pa mi itak za it k P dat urin po novem letu, zaradi te sluzi, ki jo je imela, pa bom sestro prosila, če jo lahko še zmeri in stehta pa doma bomo jutr tut probali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:40:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** punce mene je začel ful želodec bolet in grem direktivo v posteljo jutri ne vem koliko bom kej prisotna, ker gremo proti Gorenjski NOČKO nočko,, pa upam da te bo nehal želodec bolet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:40:39
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** punce mene je začel ful želodec bolet in grem direktivo v posteljo jutri ne vem koliko bom kej prisotna, ker gremo proti Gorenjski NOČKO Dobro spi in uživajte jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:41:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madona, Gregi noče zaspat Samo tekam sem in tja... Ta sončna, hvala za KLIK A veste, da se ti otroci celo šolajo doma?? Meni bi se zrolalo!!!!!!!!!!! mogoče pa hoče nadoknadit čas z sestrama , al se pa boji da mu bosta spet ušle Itak sta mu za čez noč ušli, ker stene še niso suhe - spita pri moji mami Bi bilo bolje, da bi Gregi šel za kako noč na dopust k babici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:43:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo se pa danes prvič kopali v onem fliperju in je bilo super kaj pa je to? a tist za sedet v banjici al kaj? zadnjič mi je kolega razlagal o neki zadevi, ki je super potem, ko otrok že sedi, pa sem ga na pol poslušala Aha in Gal je res užival
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:43:42
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madona, Gregi noče zaspat Samo tekam sem in tja... Ta sončna, hvala za KLIK A veste, da se ti otroci celo šolajo doma?? Meni bi se zrolalo!!!!!!!!!!! mogoče pa hoče nadoknadit čas z sestrama , al se pa boji da mu bosta spet ušle Itak sta mu za čez noč ušli, ker stene še niso suhe - spita pri moji mami Bi bilo bolje, da bi Gregi šel za kako noč na dopust k babici tašči se zmeša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:44:12
|
|
|
|
buccka
|
Sm prišla vam sam voščit lahko noč. Pa na hitr, skor me je kap od unga članka. Ma kaj so normalni? Jim bo kmal še avtobus premajhen? Sesil do 3.1. se tud js nažiram, pol bo pa kriza. Ma se morem res orng držat, drugač me bo moj . Aja prvič sem se prijavla na rr, ko sem mela neke težave, pa sem vas vprašala za nasvet. Grem ker me moj čaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:44:38
|
|
|
|
mafi
|
jaz se tudi počasi poslavlam, mi je uletil pa da še kakšno z njim rečem, pa da zatožim mulce mal. nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:45:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka To pa super zgleda. Je pa tud kar precej drag, kolikor se jaz spomnim. Ko ga umivaš, ga moraš pa ven uzet?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:45:43
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo se pa danes prvič kopali v onem fliperju in je bilo super kaj pa je to? a tist za sedet v banjici al kaj? zadnjič mi je kolega razlagal o neki zadevi, ki je super potem, ko otrok že sedi, pa sem ga na pol poslušala Aha in Gal je res užival ma ku je dober. uživač mi bomo tudi počasi začeli kopat v banji - tuš kabini. jo še vedno v tamali banjici.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:46:12
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem se pa prej tako najedla, zdaj sem pa skoz žejna in bi samo pila. Smo bili v kitajski
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:46:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ta sončna, hvala za KLIK A veste, da se ti otroci celo šolajo doma?? Meni bi se zrolalo!!!!!!!!!!! Kaaaaaaj?!?!?!??!!!!! Aha. Sem pred nekaj tedni prebrala vse na njihovi spletni strani.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
oš poljesarartisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?da (
50%)
ne (
50%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!