Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:26:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. z našo velehudo tehtnico ima lahko Brina danes 8kg, jutri pa 8,5 kg po moje se bomo morali zanest na filing in gledat njena stegenca, al kaj? Če se ti bo potegnila, ti tudi bederca ne bodo kaj dosti pomagala pri nas so šlavfki kr zginuli men so bili pa prav dobr sem vsaj vedela da je debelušček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:26:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? Ja kako ste odkrile to zadevo? ko sva midva delala na sem iskala po netu informacije, pa sem 1x v gospoda googla vtipkala forum o zanositvi in nosečnosti in tako sem zašla na RR pa mi še donc ni žal jaz sem vedela že kake pol leta, da bom štartala na maj 2008 in sem brskala po netu o zanositvi in naletela na RR, pol pa sem se vpisala v septemberske borek in je v prvo ratalo in šscccc na majčice 2008. Javila sem se 13.9 jaz sem pa ful brala forum: M ne pričakujemo.... pa se mi je zdel ful zanimiv vse skupi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:27:27
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. z našo velehudo tehtnico ima lahko Brina danes 8kg, jutri pa 8,5 kg po moje se bomo morali zanest na filing in gledat njena stegenca, al kaj? Če se ti bo potegnila, ti tudi bederca ne bodo kaj dosti pomagala torej meter IN bedrca, al kako? zdaj moram samo pravilno ponderirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:27:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka mislim da imamo spet eno kokosovo pito na pohodu A ja in prosim za namig na zs se je že skrila neka ne vem več kaj 121. sumljivo hodi gor čekirat že 2 dni Včeraj zvečer je bila gor in sem malce povohunila in je imela 1 post objavljen in to z JFHSJGS MSKS črkami a si jo prečikiral, a , vohunka? mogoče je pa sam preverjala, če ji primejo tipke in caps lock al je pa iskala sestavine za pito, pa je forum zgrešila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:27:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? če mene vprašaš, jaz sem sam + videla, pol pa sem rabla razglasit, ker domačim in ostalim frendom še nisem. pa itak sem mogla prečekirat kaj se drugim dogaja in se prepričat, da jaz pa nisem izven serije L. 2004 sem na MON-u brala o RR in sem prišla firbcat. Potem sem vsake toliko udarila kakšno debato, malo več v tretji nosečnosti, najbolj konkretno pa pač na majčicah 2008
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:28:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem spet v civilizaciji. smo bili brez štroma - elektrike. pri nas se pa to velikokrat dogaja pozimi ko sneg pada so: I hate sneg Še en mučenik tega zimskega sindroma ja, sej rada smučam pa vse to. sam nej ta pada gor na smučiščih ne pa men tle pred nosom
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:28:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? Ja kako ste odkrile to zadevo? ko sva midva delala na sem iskala po netu informacije, pa sem 1x v gospoda googla vtipkala forum o zanositvi in nosečnosti in tako sem zašla na RR pa mi še donc ni žal jaz sem vedela že kake pol leta, da bom štartala na maj 2008 in sem brskala po netu o zanositvi in naletela na RR, pol pa sem se vpisala v septemberske borek in je v prvo ratalo in šscccc na majčice 2008. Javila sem se 13.9 jaz sem pa ful brala forum: M ne pričakujemo.... pa se mi je zdel ful zanimiv vse skupi Ja saj jaz sem tudi bila na M ne pričakujemo septembra, ti si verjetno brala avgustovke A ti si samo brala??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:29:16
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. z našo velehudo tehtnico ima lahko Brina danes 8kg, jutri pa 8,5 kg po moje se bomo morali zanest na filing in gledat njena stegenca, al kaj? Če se ti bo potegnila, ti tudi bederca ne bodo kaj dosti pomagala pri nas so šlavfki kr zginuli men so bili pa prav dobr sem vsaj vedela da je debelušček men se je še dober teden nazaj zdelo, da se je celo mejčken zredila, zdaj se mi zdi pa, da je mal zgubila na bedercih...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:29:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem spet v civilizaciji. smo bili brez štroma - elektrike. pri nas se pa to velikokrat dogaja pozimi ko sneg pada so: I hate sneg Še en mučenik tega zimskega sindroma ja, sej rada smučam pa vse to. sam nej ta pada gor na smučiščih ne pa men tle pred nosom a zdej se boš pa še zmišljevala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:30:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. z našo velehudo tehtnico ima lahko Brina danes 8kg, jutri pa 8,5 kg po moje se bomo morali zanest na filing in gledat njena stegenca, al kaj? Če se ti bo potegnila, ti tudi bederca ne bodo kaj dosti pomagala pri nas so šlavfki kr zginuli men so bili pa prav dobr sem vsaj vedela da je debelušček men se je še dober teden nazaj zdelo, da se je celo mejčken zredila, zdaj se mi zdi pa, da je mal zgubila na bedercih... mogoče je pa zrastla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:30:13
|
|
|
|
Anitka
|
Špelin@ še 10 postov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:30:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? če mene vprašaš, jaz sem sam + videla, pol pa sem rabla razglasit, ker domačim in ostalim frendom še nisem. pa itak sem mogla prečekirat kaj se drugim dogaja in se prepričat, da jaz pa nisem izven serije L. 2004 sem na MON-u brala o RR in sem prišla firbcat. Potem sem vsake toliko udarila kakšno debato, malo več v tretji nosečnosti, najbolj konkretno pa pač na majčicah 2008 Ja in to undercover A se še spomniš ko si cincala med majčicam in junijkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:31:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem spet v civilizaciji. smo bili brez štroma - elektrike. pri nas se pa to velikokrat dogaja pozimi ko sneg pada so: I hate sneg Še en mučenik tega zimskega sindroma ja, sej rada smučam pa vse to. sam nej ta pada gor na smučiščih ne pa men tle pred nosom a zdej se boš pa še zmišljevala Jaz sem enakega mnanja kot Ta sončna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:32:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? Ja kako ste odkrile to zadevo? ko sva midva delala na sem iskala po netu informacije, pa sem 1x v gospoda googla vtipkala forum o zanositvi in nosečnosti in tako sem zašla na RR pa mi še donc ni žal jaz sem vedela že kake pol leta, da bom štartala na maj 2008 in sem brskala po netu o zanositvi in naletela na RR, pol pa sem se vpisala v septemberske borek in je v prvo ratalo in šscccc na majčice 2008. Javila sem se 13.9 jaz sem pa ful brala forum: M ne pričakujemo.... pa se mi je zdel ful zanimiv vse skupi Ja saj jaz sem tudi bila na M ne pričakujemo septembra, ti si verjetno brala avgustovke A ti si samo brala?? ma jz sem brala vse. sem bila kot list papirja, željan tinte drugače sem pa od začetka samo brala sploh nisem bila prijavljena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:32:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ še 10 postov dejmo dejmo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:32:39
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi, ja kdaj si pa ti pridelala 3 zvezdico???BRAVO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:32:44
|
|
|
|
špelin@
|
Madona, Gregi noče zaspat Samo tekam sem in tja... Ta sončna, hvala za KLIK A veste, da se ti otroci celo šolajo doma?? Meni bi se zrolalo!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:33:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? Ja kako ste odkrile to zadevo? ko sva midva delala na sem iskala po netu informacije, pa sem 1x v gospoda googla vtipkala forum o zanositvi in nosečnosti in tako sem zašla na RR pa mi še donc ni žal jaz sem vedela že kake pol leta, da bom štartala na maj 2008 in sem brskala po netu o zanositvi in naletela na RR, pol pa sem se vpisala v septemberske borek in je v prvo ratalo in šscccc na majčice 2008. Javila sem se 13.9 jaz sem pa ful brala forum: M ne pričakujemo.... pa se mi je zdel ful zanimiv vse skupi Ja saj jaz sem tudi bila na M ne pričakujemo septembra, ti si verjetno brala avgustovke A ti si samo brala?? ma jz sem brala vse. sem bila kot list papirja, željan tinte drugače sem pa od začetka samo brala sploh nisem bila prijavljena drgač sem pa brala septemberke, ker sem itak mislila, da bom imela rok malo kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:33:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? Ja kako ste odkrile to zadevo? ko sva midva delala na sem iskala po netu informacije, pa sem 1x v gospoda googla vtipkala forum o zanositvi in nosečnosti in tako sem zašla na RR pa mi še donc ni žal jaz sem vedela že kake pol leta, da bom štartala na maj 2008 in sem brskala po netu o zanositvi in naletela na RR, pol pa sem se vpisala v septemberske borek in je v prvo ratalo in šscccc na majčice 2008. Javila sem se 13.9 jaz sem pa ful brala forum: M ne pričakujemo.... pa se mi je zdel ful zanimiv vse skupi Ja saj jaz sem tudi bila na M ne pričakujemo septembra, ti si verjetno brala avgustovke A ti si samo brala?? ma jz sem brala vse. sem bila kot list papirja, željan tinte drugače sem pa od začetka samo brala sploh nisem bila prijavljena to pa meni diši na pito
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:33:52
|
|
|
|
Anitka
|
Mi smo se pa danes prvič kopali v onem fliperju in je bilo super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:34:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo se pa danes prvič kopali v onem fliperju in je bilo super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:34:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madona, Gregi noče zaspat Samo tekam sem in tja... Ta sončna, hvala za KLIK A veste, da se ti otroci celo šolajo doma?? Meni bi se zrolalo!!!!!!!!!!! NE HVALA!!!!!!!!!!To pa ne bi bilo za mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:34:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem spet v civilizaciji. smo bili brez štroma - elektrike. pri nas se pa to velikokrat dogaja pozimi ko sneg pada so: I hate sneg Še en mučenik tega zimskega sindroma ja, sej rada smučam pa vse to. sam nej ta pada gor na smučiščih ne pa men tle pred nosom a zdej se boš pa še zmišljevala Jaz sem enakega mnanja kot Ta sončna mafi: da ti ne bom poslala vsega snega v LJ ko bo tu ta začel padat Estrella: hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:35:08
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. z našo velehudo tehtnico ima lahko Brina danes 8kg, jutri pa 8,5 kg po moje se bomo morali zanest na filing in gledat njena stegenca, al kaj? Če se ti bo potegnila, ti tudi bederca ne bodo kaj dosti pomagala pri nas so šlavfki kr zginuli men so bili pa prav dobr sem vsaj vedela da je debelušček men se je še dober teden nazaj zdelo, da se je celo mejčken zredila, zdaj se mi zdi pa, da je mal zgubila na bedercih... mogoče je pa zrastla upam... bo treba mal meter potegnit - ampak kaj ko lahko takoj nameriš +/- 2 cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:35:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ še 10 postov Ej, danes jih bom pa vsekakor "strla" Medklic: Gregi se dere........... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? če mene vprašaš, jaz sem sam + videla, pol pa sem rabla razglasit, ker domačim in ostalim frendom še nisem. pa itak sem mogla prečekirat kaj se drugim dogaja in se prepričat, da jaz pa nisem izven serije L. 2004 sem na MON-u brala o RR in sem prišla firbcat. Potem sem vsake toliko udarila kakšno debato, malo več v tretji nosečnosti, najbolj konkretno pa pač na majčicah 2008 Ja in to undercover A se še spomniš ko si cincala med majčicam in junijkam Jaz sem bila kar zihr, da spadam med majčice, moj G je zaje.bal
|
|
|
Ime za punčkoKimmiKatero izmed naštetih vam je najbolj všečNeli (
27%)
Ana (
29%)
Lucija (
19%)
Niti eno (
25%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!