Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:17:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Space tipka je zalimana S ta močnim limom. Dec je malo bentil. Živ bog je več ne izčupa ven... Itak bo treba kmalu menjat tipkovnico samo da je varna pred Gregijem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:17:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Babn'ce, za nazaj ne grem brat, zinite, če je bilo čez dan kaj pomembnega ko sem jaz zadnjič to napisala, me je miss estrella napotila brat za nazaj, s pripisom "saj ni dosti" No way
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:17:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka mislim da imamo spet eno kokosovo pito na pohodu A ja in prosim za namig na zs se je že skrila neka ne vem več kaj 121. sumljivo hodi gor čekirat že 2 dni Včeraj zvečer je bila gor in sem malce povohunila in je imela 1 post objavljen in to z JFHSJGS MSKS črkami a si jo prečikiral, a , vohunka? mogoče je pa sam preverjala, če ji primejo tipke in caps lock al je pa iskala sestavine za pito, pa je forum zgrešila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:18:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally čupko je bila danes ekstra pridna (že trkam), upam da mi jutr ne vrne z obrestmi vred ,jedla je bolj tako, sadje ni hotla zalenjavo pa , kdo bi vedu. Ja te fore , da ene vrste hrane ne že nekaj časa pri nas ni uporabila. Danes je celo pojedla 130g čokolina za večerjo. Upam, da se bo počas uklonila in jedla te zadeve. Mami je hudo vztrajna Čupko pa ima kar fajno kilažo, zato mami "šatap" Alči pa tudi. Očitno je njima to kar pojesta dovolj in se v redu redita Res je. Naša Pepa se je v zadnjem mesecu zredila za 1kg ona še za nazaj not prinaša Je v krepkem zaostanku za ostalimi majčki nič ni v zaostanku, kok težka se je rodila ? 3500g Alči je čisto prava babnca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:18:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem zabredla na stran od unih 18- ih otrok, pol sem pa še tam malo brskala... Ja ta članek, saj ne vem kaj naj rečem; meni se to ne zdi ne normalno, ne zdravo in ta dva modela še o 19 otroku Mislim, da morata velike denarce vleč od kod, da se jima splača tako športat se popolnoma strinjam z EStrello!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:19:13
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? če mene vprašaš, jaz sem sam + videla, pol pa sem rabla razglasit, ker domačim in ostalim frendom še nisem. pa itak sem mogla prečekirat kaj se drugim dogaja in se prepričat, da jaz pa nisem izven serije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:19:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem zabredla na stran od unih 18- ih otrok, pol sem pa še tam malo brskala... Ja ta članek, saj ne vem kaj naj rečem; meni se to ne zdi ne normalno, ne zdravo in ta dva modela še o 19 otroku Mislim, da morata velike denarce vleč od kod, da se jima splača tako športat se popolnoma strinjam z EStrello!!!! Prosim za kakšen KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:19:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene, morm vam povedat da mi je rata oba že spita. mogoče se bo zdej grdo slišal, ampak sta naljepša, naboljpridna... ko spita zdej si grem pa iskat eno čokolado, no da se mal nagradim da sem dons preživela in ostala živa. KONČNO MIR prov paše za spanje!!! uživaj v čokoladi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:19:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? Ja kako ste odkrile to zadevo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:20:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi ja ene 4 smo pa res za hujšanje,me prov zanima kok bo katera zdržala Upam, da vse do cilja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:20:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem zabredla na stran od unih 18- ih otrok, pol sem pa še tam malo brskala... Ja ta članek, saj ne vem kaj naj rečem; meni se to ne zdi ne normalno, ne zdravo in ta dva modela še o 19 otroku Mislim, da morata velike denarce vleč od kod, da se jima splača tako športat se popolnoma strinjam z EStrello!!!! Prosim za kakšen KLIK KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:21:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? Ja kako ste odkrile to zadevo? ko sva midva delala na sem iskala po netu informacije, pa sem 1x v gospoda googla vtipkala forum o zanositvi in nosečnosti in tako sem zašla na RR pa mi še donc ni žal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:22:10
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. z našo velehudo tehtnico ima lahko Brina danes 8kg, jutri pa 8,5 kg po moje se bomo morali zanest na filing in gledat njena stegenca, al kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:22:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem spet v civilizaciji. smo bili brez štroma - elektrike. pri nas se pa to velikokrat dogaja pozimi ko sneg pada so: I hate sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:23:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? Ja kako ste odkrile to zadevo? ko sva midva delala na sem iskala po netu informacije, pa sem 1x v gospoda googla vtipkala forum o zanositvi in nosečnosti in tako sem zašla na RR pa mi še donc ni žal jaz sem vedela že kake pol leta, da bom štartala na maj 2008 in sem brskala po netu o zanositvi in naletela na RR, pol pa sem se vpisala v septemberske borek in je v prvo ratalo in šscccc na majčice 2008. Javila sem se 13.9
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:23:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene, morm vam povedat da mi je rata oba že spita. mogoče se bo zdej grdo slišal, ampak sta naljepša, naboljpridna... ko spita zdej si grem pa iskat eno čokolado, no da se mal nagradim da sem dons preživela in ostala živa. KONČNO MIR prov paše za spanje!!! uživaj v čokoladi jaz pa za Mančino psanje in naj tko ostane celo noč. je ni več, mam kar slabo vest zdej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:24:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kako te ve zavile na RR? A to misliš že v samem štartu???? Ja kako ste odkrile to zadevo? ko sva midva delala na sem iskala po netu informacije, pa sem 1x v gospoda googla vtipkala forum o zanositvi in nosečnosti in tako sem zašla na RR pa mi še donc ni žal jaz sploh ne vem kako sem zašla na RR,mislim da sem enkrat brala en članek na 24ur pa je bil link al kaj sploh se ne spomnem. Vem da sem dolgo brala težave z zanositvijo pa upanje po splavu potem pa ko sem drugič zanosila sem se pa prijavila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:24:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jmnnjkkjm,njkm, ,kjkubi7866tg6ghrg5bvnm nb n 6 z v ujn ghhvnb bv -lm, jjm m rtb xc5 v Zgornje vam sporoča Gregi, ki se mu še nič ne mudi spat... Aja, danes je lupinica zaključila s svojo kariero in smo namontirali Concord Ultimax Gregi tudi mi te pozdravljamo . Pa prijetno vožnjo v Concordu ti želimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:24:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. z našo velehudo tehtnico ima lahko Brina danes 8kg, jutri pa 8,5 kg po moje se bomo morali zanest na filing in gledat njena stegenca, al kaj? Če se ti bo potegnila, ti tudi bederca ne bodo kaj dosti pomagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:25:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 oj končno je Nejc zaspal, z velikimi mukami. on bi kr gledu okrog, a zraven bi si pa očke skraspal. anitka, kak ti vela ko ti dragi čestita za kilce, mene sam krega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:25:07
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? si .. dejte mi povedat to k berem o hrani a ma sploh kateri otrok rad zelenjavo???? mislim na to da jo z užitkom je, da mu ne gre na bruhanje in da se ne zmrduje Naš jo z veseljem poje.Tudi starejši ima rajši zelenjavo kot meso Se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:25:11
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Čer! Evo mal se javljam in sm mal prečekirala... se pritožujete, da se nč ne dogaja pa še zmer 20 strani od včeri ....kako zdej to? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty* in jana81, torej počasi zaključujeta z dojenjem? Midva sva čist zaključla....26. decembra ob 6.00 zjutri je blo nazadnje . Zdej pa mali kr išče pa se kr po meni plazi... mal mi je težko . Anitka men je očitno res vsa zaloga šla za mleko, tko da predvidevam, da se bom zdej kej zredila, ko sva se nehala dojit. Sicer so zdele prazniki, pol se bom pa mal pazla, da bi vsaj približno taka ostala. anitka, čestitam, ker si to kolikor vem želela me pa to malo skrbi zame.... zdaj sem na 57kg... niti ne bi šla kaj gor Naty saj bo. Meni se zdi, da sem sedaj, ko se ne dojiva več čez dan šla že za eno kilco gor . Mi je dragi danes kar čestital
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:25:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem spet v civilizaciji. smo bili brez štroma - elektrike. pri nas se pa to velikokrat dogaja pozimi ko sneg pada so: I hate sneg Še en mučenik tega zimskega sindroma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:26:11
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? ja majčice smo skoraj vse v ilegali sam da nas ne zaprejo To bi bila katastrofa za RR, bi obisk drastično upadel Pa kako te ve zavile na RR? Se ne spomnim več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:26:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka mislim da imamo spet eno kokosovo pito na pohodu A ja in prosim za namig na zs se je že skrila neka ne vem več kaj 121. sumljivo hodi gor čekirat že 2 dni Včeraj zvečer je bila gor in sem malce povohunila in je imela 1 post objavljen in to z JFHSJGS MSKS črkami a si jo prečikiral, a , vohunka?
|
spanje dojenčkanataly33Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?DA (
40%)
NE (
60%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!