Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:47:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je rekel da gre samo za 1 urco, ma ga ni že skoraj 2 uri. dedci... ti saj ne teži ko si na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:47:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? ja majčice smo skoraj vse v ilegali sam da nas ne zaprejo To bi bila katastrofa za RR, bi obisk drastično upadel Pa kako te ve zavile na RR?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:48:02
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je rekel da gre samo za 1 urco, ma ga ni že skoraj 2 uri. dedci... a se bo obliskalo ko pride? ma ne, se mi ne da kregat....itak pa gre redko ven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:48:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? si .. dejte mi povedat to k berem o hrani a ma sploh kateri otrok rad zelenjavo???? mislim na to da jo z užitkom je, da mu ne gre na bruhanje in da se ne zmrduje Naša včeri ni hotla zelenjave samo par žličk ko sem ji pa skuto odprla pa jo je zmazala v šusu. Danes ni hotla sadja, zelenjavo je pa zmazala. Nad zelenjavo se ponavadi ne zmrduje preveč, kakšen dan je tak, pa nikoli nisem opazila da bi ji šlo na bruhanje. Edino ko ima dosti jaz ji pa hočem še kaj v usta stlačit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:48:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je rekel da gre samo za 1 urco, ma ga ni že skoraj 2 uri. dedci... ti saj ne teži ko si na rr Saj ni težko, se že po svoje zabavaš, gre se za princip!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:49:02
|
|
|
|
tilči
|
Jaz vas zapuščam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:49:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? si .. dejte mi povedat to k berem o hrani a ma sploh kateri otrok rad zelenjavo???? mislim na to da jo z užitkom je, da mu ne gre na bruhanje in da se ne zmrduje Naša včeri ni hotla zelenjave samo par žličk ko sem ji pa skuto odprla pa jo je zmazala v šusu. Danes ni hotla sadja, zelenjavo je pa zmazala. Nad zelenjavo se ponavadi ne zmrduje preveč, kakšen dan je tak, pa nikoli nisem opazila da bi ji šlo na bruhanje. Edino ko ima dosti jaz ji pa hočem še kaj v usta stlačit. To je mene izučilo, da ne delam več, ker mi je dejansko bruhnila in ves moj trud je šel v nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:50:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju jaz komaj čakam, da ne bom imela izgovorov in kdaj začneš??? sej sem že povedala. 3.1.09 do takrat pa pridno praznim omaro, da ne bo naprej skušnjav kaj pa naša Estrella ???? A si mogla čivknit Tako kot sem rekla, da najkasneje 1.1, če mi teh par dni ne bo uspelo zadržat. ja sam kirga leta?????? jst ne vem če mi bo kej ratal, ker zmeri prj obupam in se napokam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:50:55
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je rekel da gre samo za 1 urco, ma ga ni že skoraj 2 uri. dedci... ti saj ne teži ko si na rr sej mi ne, jaz sem na rr, on pa blažen pred tv. ponavadi žaga drva. danes izhjemoma ne. sam prej ko pa ni bilo elektrike, mi je blo pa p.r.e.k.l.e.t.o dolgčas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:51:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? si .. dejte mi povedat to k berem o hrani a ma sploh kateri otrok rad zelenjavo???? mislim na to da jo z užitkom je, da mu ne gre na bruhanje in da se ne zmrduje Naš jo z veseljem poje.Tudi starejši ima rajši zelenjavo kot meso blagor vam. pri nas pa to ne gre, pa se tolažim s tem da enkrat pa bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:51:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally čupko je bila danes ekstra pridna (že trkam), upam da mi jutr ne vrne z obrestmi vred ,jedla je bolj tako, sadje ni hotla zalenjavo pa , kdo bi vedu. Ja te fore , da ene vrste hrane ne že nekaj časa pri nas ni uporabila. Danes je celo pojedla 130g čokolina za večerjo. Upam, da se bo počas uklonila in jedla te zadeve. Mami je hudo vztrajna Čupko pa ima kar fajno kilažo, zato mami "šatap" Alči pa tudi. Očitno je njima to kar pojesta dovolj in se v redu redita Res je. Naša Pepa se je v zadnjem mesecu zredila za 1kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:53:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju jaz komaj čakam, da ne bom imela izgovorov in kdaj začneš??? sej sem že povedala. 3.1.09 do takrat pa pridno praznim omaro, da ne bo naprej skušnjav kaj pa naša Estrella ???? A si mogla čivknit Tako kot sem rekla, da najkasneje 1.1, če mi teh par dni ne bo uspelo zadržat. ja sam kirga leta?????? jst ne vem če mi bo kej ratal, ker zmeri prj obupam in se napokam ja2009
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:54:32
|
|
|
|
Anitka
|
čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:55:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally čupko je bila danes ekstra pridna (že trkam), upam da mi jutr ne vrne z obrestmi vred ,jedla je bolj tako, sadje ni hotla zalenjavo pa , kdo bi vedu. Ja te fore , da ene vrste hrane ne že nekaj časa pri nas ni uporabila. Danes je celo pojedla 130g čokolina za večerjo. Upam, da se bo počas uklonila in jedla te zadeve. Mami je hudo vztrajna Čupko pa ima kar fajno kilažo, zato mami "šatap" Alči pa tudi. Očitno je njima to kar pojesta dovolj in se v redu redita Res je. Naša Pepa se je v zadnjem mesecu zredila za 1kg bravo za Alči , še mal pa bo mojga dohitela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:57:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju jaz komaj čakam, da ne bom imela izgovorov in kdaj začneš??? sej sem že povedala. 3.1.09 do takrat pa pridno praznim omaro, da ne bo naprej skušnjav kaj pa naša Estrella ???? A si mogla čivknit Tako kot sem rekla, da najkasneje 1.1, če mi teh par dni ne bo uspelo zadržat. ja sam kirga leta?????? jst ne vem če mi bo kej ratal, ker zmeri prj obupam in se napokam ja2009 no bomo vidl kako nam bo šlo, ma da se 31.12 najem da tud dihat ne bom mogla, pol pa upam, da se mi bo hrana nagravžala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:58:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:58:38
|
|
|
|
špelin@
|
Aha, vidim, da ste resno vzele moje jamranje nad mrtvilom tu gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:59:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally čupko je bila danes ekstra pridna (že trkam), upam da mi jutr ne vrne z obrestmi vred ,jedla je bolj tako, sadje ni hotla zalenjavo pa , kdo bi vedu. Ja te fore , da ene vrste hrane ne že nekaj časa pri nas ni uporabila. Danes je celo pojedla 130g čokolina za večerjo. Upam, da se bo počas uklonila in jedla te zadeve. Mami je hudo vztrajna Čupko pa ima kar fajno kilažo, zato mami "šatap" Alči pa tudi. Očitno je njima to kar pojesta dovolj in se v redu redita Res je. Naša Pepa se je v zadnjem mesecu zredila za 1kg ona še za nazaj not prinaša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:59:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? ja majčice smo skoraj vse v ilegali sam da nas ne zaprejo To bi bila katastrofa za RR, bi obisk drastično upadel Pa kako te ve zavile na RR? ILEGALNO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:59:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:00:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally čupko je bila danes ekstra pridna (že trkam), upam da mi jutr ne vrne z obrestmi vred ,jedla je bolj tako, sadje ni hotla zalenjavo pa , kdo bi vedu. Ja te fore , da ene vrste hrane ne že nekaj časa pri nas ni uporabila. Danes je celo pojedla 130g čokolina za večerjo. Upam, da se bo počas uklonila in jedla te zadeve. Mami je hudo vztrajna Čupko pa ima kar fajno kilažo, zato mami "šatap" Alči pa tudi. Očitno je njima to kar pojesta dovolj in se v redu redita Res je. Naša Pepa se je v zadnjem mesecu zredila za 1kg ona še za nazaj not prinaša Je v krepkem zaostanku za ostalimi majčki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:00:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju jaz komaj čakam, da ne bom imela izgovorov in kdaj začneš??? sej sem že povedala. 3.1.09 do takrat pa pridno praznim omaro, da ne bo naprej skušnjav kaj pa naša Estrella ???? A si mogla čivknit Tako kot sem rekla, da najkasneje 1.1, če mi teh par dni ne bo uspelo zadržat. ja sam kirga leta?????? jst ne vem če mi bo kej ratal, ker zmeri prj obupam in se napokam ja2009 no bomo vidl kako nam bo šlo, ma da se 31.12 najem da tud dihat ne bom mogla, pol pa upam, da se mi bo hrana nagravžala zdej nas je kr nekaj kandidatk za hujšanje po novem letu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:01:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri jo bom kar k P peljala. Samo, da mi ne bo spet rekla kot zadnjič, da nima nič na pljučkih in da se mora samo izkašljat. Meni se pa otrok davi ko spi, pa ima dvignjeno vzglavje. Ananasovega soka ji pa ne upam dat. A anananov sok pomaga? Sem brala, da razbija sluz. Sem ji dala tudi čaj od materine dušice, ki tudi razbija sluz in se mi zdi za odtenek boljše. Smo pa še daleč od tistega ok. Mi gre izraščanje zob prav na živce. Ne bi bila nič hudega, če bi jih dobila pri enem letu. A to je tudi lahko znak, da bo zobek? Ker naš kašlja in hrope, pa spet se je začel slinit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:01:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally čupko je bila danes ekstra pridna (že trkam), upam da mi jutr ne vrne z obrestmi vred ,jedla je bolj tako, sadje ni hotla zalenjavo pa , kdo bi vedu. Ja te fore , da ene vrste hrane ne že nekaj časa pri nas ni uporabila. Danes je celo pojedla 130g čokolina za večerjo. Upam, da se bo počas uklonila in jedla te zadeve. Mami je hudo vztrajna Čupko pa ima kar fajno kilažo, zato mami "šatap" Alči pa tudi. Očitno je njima to kar pojesta dovolj in se v redu redita Res je. Naša Pepa se je v zadnjem mesecu zredila za 1kg ona še za nazaj not prinaša Je v krepkem zaostanku za ostalimi majčki nič ni v zaostanku, kok težka se je rodila ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 22:02:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* grem nekaj kopirat.....se tipkamo mal kasnej, če ne bo spet mrtvilo ti kar pridi nazaj mislim da imamo spet eno kokosovo pito na pohodu A ja in prosim za namig na zs se je že skrila neka ne vem več kaj 121. sumljivo hodi gor čekirat že 2 dni Včeraj zvečer je bila gor in sem malce povohunila in je imela 1 post objavljen in to z JFHSJGS MSKS črkami
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?darja72sploh ne (
41%)
občasno (1xtedensko) (
24%)
vsak dan do 1 ure (
10%)
dnevno več kot 1 uro (
5%)
nikoli še niso poskusili (
19%)
Število vseh glasov: 377Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!