Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:32:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem zabredla na stran od unih 18- ih otrok, pol sem pa še tam malo brskala... Ja ta članek, saj ne vem kaj naj rečem; meni se to ne zdi ne normalno, ne zdravo in ta dva modela še o 19 otroku Mislim, da morata velike denarce vleč od kod, da se jima splača tako športat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:33:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. o lej jo Smo malo kopali in pedeneli, pa z Andražom rešujeva neke naloge, pa puzle, pa igrat pikado in podobne reči, zato sem bolj odsotna na rr pridna mamica ja, moj se ne bi strinajl s to izjavo , sem pa zmatrana, ker mi ta veliki res veliko energije pobere in sem tud jaz najbolj srečna , če so vsi v spečem stanju Če je v šoli je pravi balzam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:35:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. o lej jo Smo malo kopali in pedeneli, pa z Andražom rešujeva neke naloge, pa puzle, pa igrat pikado in podobne reči, zato sem bolj odsotna na rr kr kr mal je treba, kako pa kaj Alči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:36:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene, morm vam povedat da mi je rata oba že spita. mogoče se bo zdej grdo slišal, ampak sta naljepša, naboljpridna... ko spita zdej si grem pa iskat eno čokolado, no da se mal nagradim da sem dons preživela in ostala živa. KONČNO MIR prov paše in sedaj imaš čas so 22.30?? najbol da ga pokličem in mu rečem naj gre še na kakšen drink
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:36:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju ja iz brezskbnih počitnic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:37:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju jaz komaj čakam, da ne bom imela izgovorov in kdaj začneš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:37:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. o lej jo Smo malo kopali in pedeneli, pa z Andražom rešujeva neke naloge, pa puzle, pa igrat pikado in podobne reči, zato sem bolj odsotna na rr kr kr mal je treba, kako pa kaj Alči Alči je sumljivo pridna je zelo lepo, spi normalno in sama se zamoti na tleh tud po uro in se nič ne pritožuje tako, da se sprašujem kak ruker se štima. Pa čupko, po starem? Ima že kake nove fore?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:39:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju ja iz brezskbnih počitnic počak še kake 20 let, pa jih boš spet mela, no ne čist, ker pol boš gruntala kako ti bodo raztural stanovanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:40:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. o lej jo Smo malo kopali in pedeneli, pa z Andražom rešujeva neke naloge, pa puzle, pa igrat pikado in podobne reči, zato sem bolj odsotna na rr kr kr mal je treba, kako pa kaj Alči Alči je sumljivo pridna je zelo lepo, spi normalno in sama se zamoti na tleh tud po uro in se nič ne pritožuje tako, da se sprašujem kak ruker se štima. Pa čupko, po starem? Ima že kake nove fore? čupko je bila danes ekstra pridna (že trkam), upam da mi jutr ne vrne z obrestmi vred ,jedla je bolj tako, sadje ni hotla zalenjavo pa , kdo bi vedu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:40:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kolk pa naj bi se sedaj redili na mesec??? midva pa že 2. gledava Hugh Granta in Love actually zelo različno, po knjigah naj bi se cca 100g na teden, torej nekje okoli 500g na mesec, to je povprečje. Eni vwč drugi manj. o lej jo Smo malo kopali in pedeneli, pa z Andražom rešujeva neke naloge, pa puzle, pa igrat pikado in podobne reči, zato sem bolj odsotna na rr pridna mamica ja, moj se ne bi strinajl s to izjavo , sem pa zmatrana, ker mi ta veliki res veliko energije pobere in sem tud jaz najbolj srečna , če so vsi v spečem stanju Če je v šoli je pravi balzam se podpišem, je saj mal lažje, no o tipih pa sploh nebi razpravljala ,ker jim tko nikol nič ne paše al pa nikol niso zadovolni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:40:30
|
|
|
|
Estrella*
|
A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:40:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju ja iz brezskbnih počitnic počak še kake 20 let, pa jih boš spet mela, no ne čist, ker pol boš gruntala kako ti bodo raztural stanovanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:40:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju jaz komaj čakam, da ne bom imela izgovorov in kdaj začneš??? sej sem že povedala. 3.1.09 do takrat pa pridno praznim omaro, da ne bo naprej skušnjav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:41:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? ja majčice smo skoraj vse v ilegali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:43:07
|
|
|
|
sesil
|
moj je rekel da gre samo za 1 urco, ma ga ni že skoraj 2 uri. dedci...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:43:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čupko je bila danes ekstra pridna (že trkam), upam da mi jutr ne vrne z obrestmi vred ,jedla je bolj tako, sadje ni hotla zalenjavo pa , kdo bi vedu. Ja te fore , da ene vrste hrane ne že nekaj časa pri nas ni uporabila. Danes je celo pojedla 130g čokolina za večerjo. Upam, da se bo počas uklonila in jedla te zadeve. Mami je hudo vztrajna Čupko pa ima kar fajno kilažo, zato mami "šatap"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:43:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je rekel da gre samo za 1 urco, ma ga ni že skoraj 2 uri. dedci... a se bo obliskalo ko pride?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:43:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? si .. dejte mi povedat to k berem o hrani a ma sploh kateri otrok rad zelenjavo???? mislim na to da jo z užitkom je, da mu ne gre na bruhanje in da se ne zmrduje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:44:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj je rekel da gre samo za 1 urco, ma ga ni že skoraj 2 uri. dedci... standard...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:45:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally čupko je bila danes ekstra pridna (že trkam), upam da mi jutr ne vrne z obrestmi vred ,jedla je bolj tako, sadje ni hotla zalenjavo pa , kdo bi vedu. Ja te fore , da ene vrste hrane ne že nekaj časa pri nas ni uporabila. Danes je celo pojedla 130g čokolina za večerjo. Upam, da se bo počas uklonila in jedla te zadeve. Mami je hudo vztrajna Čupko pa ima kar fajno kilažo, zato mami "šatap" Alči pa tudi. Očitno je njima to kar pojesta dovolj in se v redu redita
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:45:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju jaz komaj čakam, da ne bom imela izgovorov in kdaj začneš??? sej sem že povedala. 3.1.09 do takrat pa pridno praznim omaro, da ne bo naprej skušnjav kaj pa naša Estrella ????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:45:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? si .. dejte mi povedat to k berem o hrani a ma sploh kateri otrok rad zelenjavo???? mislim na to da jo z užitkom je, da mu ne gre na bruhanje in da se ne zmrduje Ja naša Alja jo kar rada je in jo tud kar veliko poje. Je pa res, da je vedno zablejena z juho, smetano, sirčkom.....Ni brez okusa
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 28.12.2008 21:50:44 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:45:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? si .. dejte mi povedat to k berem o hrani a ma sploh kateri otrok rad zelenjavo???? mislim na to da jo z užitkom je, da mu ne gre na bruhanje in da se ne zmrduje Naš jo z veseljem poje.Tudi starejši ima rajši zelenjavo kot meso
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:46:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A so same ilegalke na sceni mafi a ti si tud po novem v ilegali? ja majčice smo skoraj vse v ilegali sam da nas ne zaprejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 21:46:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem takooo zmatrana. Upam, da bo teh praznikov res kmalu konec Sam pol me čaka huda dieta Tally. hudo slikco maša na fb ju jaz komaj čakam, da ne bom imela izgovorov in kdaj začneš??? sej sem že povedala. 3.1.09 do takrat pa pridno praznim omaro, da ne bo naprej skušnjav kaj pa naša Estrella ???? A si mogla čivknit Tako kot sem rekla, da najkasneje 1.1, če mi teh par dni ne bo uspelo zadržat.
|
|
|
Teža po porodugrahek85Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo? en mesec ali manj (
21%)
nekaj mesecev (
19%)
vsaj pol leta (
18%)
eno leto ali več (
17%)
je nisem dosegla (
25%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!