pikatara
|
Taškica pol bi bil tale tvoj možek glih za naju. Sem pozabila napisat, še vso ostalo športanje, ker pri nas skoraj ni dneva brez tega. Tenis obvezno vsak dan, tudi pozimo vsaj 5x na teden, surf imava na morju (imamo srečo, da imamo prikolico skoz postavljeno na svoji parceli, vsaj dokler nas Hrvati ne razlastinijo oziroma prekinejo pogodbo s campom), oziroma kar dva. Dan tvojemu eno dobro idejo, najino najljubšo, na desko od srfa z gurtno privežeš plastičen stol brez nog in pol tako veslaš. Pri nas je ene pol ure veslanja stran en otok z bifejem in je seveda treba na pivo. Pa napihljiv kajak, pa včasih še kolesa vzameva, moj sanja celo o kolesu na surf deski, je enkrat nekaj podobnega kupil. Ampak pri tebi je drugače ko tvoj sam gre, midva vse počneva skupaj, letos moj sam ne bo hotel nič, ker bo skoz z nami. Že sedaj me noče same doma pustit ko gre na tenis, ga moram prav nagnat. Boste mogli res kombi kupit. Je pa super ker greste za 2 meseca, pri nas je bilo vedno premalo dopusta, 14 dni morje, pa en teden smučanja. Pa še kaj vmes. zato bom pa probala bit letos sama s tamalima, pa bo moj čez vikende hodil, sploh take podaljšane. Glede pospravljanja po obiskih se ponavadi skregava, ker hočeva oba pospravit, pa še kdo se ponudi, sam imam jaz tako hitro, ker skoz sproti pomivam in pospravljam. Imava malo kuhijo, rabila bi pa ogromno, tako da še pomivalnega stroja ne uporabljava, čeprav ga imava, vse sproti med kuhanjem umijeva. Imam pa še vedno tolk energije, ker sem skoz doma, da mi je v veselje pospravit. Zdaj bom šla likat, ker nisem že 14 dni. Pol bom pa še po tleh pomila, jutri pa piškotke pečt. Edino kar se malo nerodno počutim, tolk imam energije, sploh če hodim plavat, pol se pa komaj pripognem ko sesam. Lara seveda sem šla plavat, se počutim kot prerojena. Sem navajena migat in me to ležanje ubija, sam prekladam se, pol se mi pa nič ne da. Pa moj trebušček je končno malo k sebi prišel in ne boli več tolk, če sedim za mizo, sam nazaj moram bit naslonjena. Tako da še malo na računalniku delam, ker nisem že dve leti imela časa za to. pa da ne boš mislila, da gre z nama sam trta (mora bit kraška od terana), grejo še vsi aparati od aparata za sladoded delat, strojček za testenine, tri ponve, vsi mikserji, 5 olivnih olj, pa trije balzamični kisi, pa .... raje ne povem kaj vse, ker vsi mislijo, da sva malo čudna, pol so pa vsi veseli ker jejo. Pridna si že nakupovala, jaz nisem še nič, bom šla januarja malo na razprodaje. Drugače nič ne hodim, ker se mi ne da, letos bom pa šla. Persida tudi jaz sem se v treh tednih in pol zredila za 4,5 kg, prej so šle kile čist počasi, sedaj pa kar kipijo. A sta tvoja dva že fejst zrastla. Me prav zanima kakšna sta naša dva, bom videla v torek. Je ena aprilčica iz Ljubljane, ki ima na isti dan rok, da je bila njena Karolina (ja isti dan rok in isto ime, ampak naša dva bosta prej) na MF imela že 600 g, takrat sta bila pa anše dva 250. Je pa res, da je to njen peti otrok in da nobeden ob rojstvu ni imel manj kot 4 kg. Tudi midva greva januarja v materinsko šolo, sva Domžale izbrala, ker imajo ob 17. pa še parkiart imaš kje. v Ljubljani je pa ob 4 in 6. Kje boš pa ti hodila in kje ostale ter kdaj? taškica jaz najinih ne bom isto oblačla, nisem preveč pristaš tega, ker sta le dve različni osebi. Sicer pa bo tako ali tako parček in ne moreta bit čist isto. Pa še veliko bova dobila in ne bom kupovala, imajo pa vsi razen enega para fantke. tako da bo tudi Karolinca bol po moško. Seveda pa bo dobila kiklce, takšne kot si jih opisala. Že celo življenje sem si želela punčko, da bi jo lahko oblačila in vedno ko kaj nakupujem za nečaka gledam tiste lepe stvarih in pravim zakaj ni eden punčka. Jaz sem sedaj le na plus 4, ker sem imela srečo in sem v 2. ter 3. mesecu shujšala za 3 kg. tako da skupaj 7. Je pa res, da gredo sedaj strmo gor. tako da bo še veselo. Že sedaj se moram vsest da si lahko čevlje zavežem. Imam pa srečo, da ju nosim zadaj in imam mali trebušček. Moja svakinja je imela takega že v 4. mesecu, pa je ful suha in majhna, tako da je je bil sam trebušček.
|