Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:45:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo še eno fotko: Tiana v noši (šiva tašča) P.S. glej roko Tiana izgleda super, samo prst pa
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:46:05
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* katy znajo živc vn potegnt ane. Uh ne govor,ma me razkur k je končno malo doma pol se pa samo kregamo.Kaj bo šele ko bom šla na šiht k bo moral še sam kej druzga nardit k tamalo sam tisto uro met k sem na aerobiki. Sej se bo uredilo. Ja sej vem da se bo uredil,mene skrbi kolk živcev mi bo to požrlo preden bo urejeno. Šele zdej vidm da je moj res scrkljan k je zmeri ker drug vse namesto njega naredil pol pa mam celga v bajti če ni takoj vse po njegovih reglcih.Saj drugače je priden in mi pomaga sam k se pa lot me pa vse mine no. A ma še katera tak primerek doma al sem osamljen primer?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:46:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo še eno fotko: Tiana v noši (šiva tašča) P.S. glej roko Tiana izgleda super, samo prst pa Kaj se ni marala slikat v noši?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:46:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo še eno fotko: Tiana v noši (šiva tašča) Vau, lepooooooooooo P.S. glej roko Ne bi mogla spregledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:47:33
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 SS kaj maš luštne slikce a ma mala vedno tko rdeča lička?Kaj pa je na zadnji sliki? A ZS si dobila? Manca ma res skor skozi rdeča lička, sploh pa, če ji je malce toplo, pol je kor kuhan rak v glavo sem dobila ZS slikice se pa ravno pošiljajo. mislim, da bodo prišle v dveh delih-dveh mailih Hvala,smo prejšnji teden uživale a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:48:31
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo še eno fotko: Tiana v noši (šiva tašča) P.S. glej roko Frača mala kaj ste jo kej razkurl?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:49:45
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* katy znajo živc vn potegnt ane. Uh ne govor,ma me razkur k je končno malo doma pol se pa samo kregamo.Kaj bo šele ko bom šla na šiht k bo moral še sam kej druzga nardit k tamalo sam tisto uro met k sem na aerobiki. Sej se bo uredilo. Ja sej vem da se bo uredil,mene skrbi kolk živcev mi bo to požrlo preden bo urejeno. Šele zdej vidm da je moj res scrkljan k je zmeri ker drug vse namesto njega naredil pol pa mam celga v bajti če ni takoj vse po njegovih reglcih.Saj drugače je priden in mi pomaga sam k se pa lot me pa vse mine no. A ma še katera tak primerek doma al sem osamljen primer? Jaz sem mojga že za silo zdresirala, včasih mi je tud požrl oh in sploh živcev, zdej sem se pa nehala nervirat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:50:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 SS kaj maš luštne slikce a ma mala vedno tko rdeča lička?Kaj pa je na zadnji sliki? A ZS si dobila? Manca ma res skor skozi rdeča lička, sploh pa, če ji je malce toplo, pol je kor kuhan rak v glavo sem dobila ZS slikice se pa ravno pošiljajo. mislim, da bodo prišle v dveh delih-dveh mailih Hvala,smo prejšnji teden uživale a ne? ma super je bilo sem prov vesela, da sem še nekaj novih majčic spoznala. sploh pa tebe, si mi bila takoj taka simpatična oseba
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:50:35
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Evo še eno fotko: Tiana v noši (šiva tašča) P.S. glej roko Tiana izgleda super, samo prst pa Kaj se ni marala slikat v noši? Ne ne, tko ona pozira, mam še kr neki takih slik. To je pobrala od ene lutke ki jo ima moj brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:52:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* katy znajo živc vn potegnt ane. Uh ne govor,ma me razkur k je končno malo doma pol se pa samo kregamo.Kaj bo šele ko bom šla na šiht k bo moral še sam kej druzga nardit k tamalo sam tisto uro met k sem na aerobiki. Sej se bo uredilo. Ja sej vem da se bo uredil,mene skrbi kolk živcev mi bo to požrlo preden bo urejeno. Šele zdej vidm da je moj res scrkljan k je zmeri ker drug vse namesto njega naredil pol pa mam celga v bajti če ni takoj vse po njegovih reglcih.Saj drugače je priden in mi pomaga sam k se pa lot me pa vse mine no. A ma še katera tak primerek doma al sem osamljen primer? Jaz sem mojga že za silo zdresirala, včasih mi je tud požrl oh in sploh živcev, zdej sem se pa nehala nervirat. mene najbolj razp*** kdaj ko ima manco, pa ji kej ni prov pa začne kuj pizd**** akat, pol mi pa reče, da nej jest, če tolk boljš znam od dedca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:53:26
|
|
|
|
tilči
|
Jaz sem pa že in grem počasi v ,ker ne vem,kdaj bodo motnje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:54:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa že in grem počasi v ,ker ne vem,kdaj bodo motnje Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:54:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa že in grem počasi v ,ker ne vem,kdaj bodo motnje lahko noč jaz se pa ne znam spravit spat pred 23.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:56:06
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 SS kaj maš luštne slikce a ma mala vedno tko rdeča lička?Kaj pa je na zadnji sliki? A ZS si dobila? Manca ma res skor skozi rdeča lička, sploh pa, če ji je malce toplo, pol je kor kuhan rak v glavo sem dobila ZS slikice se pa ravno pošiljajo. mislim, da bodo prišle v dveh delih-dveh mailih Hvala,smo prejšnji teden uživale a ne? ma super je bilo sem prov vesela, da sem še nekaj novih majčic spoznala. sploh pa tebe, si mi bila takoj taka simpatična oseba Ja se mi zdi da sva se ful zaštekale,komaj čakam da bova izmenjavale mnenja od P pa primerjale vse skupi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:57:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa že in grem počasi v ,ker ne vem,kdaj bodo motnje lahko noč jaz se pa ne znam spravit spat pred 23. Hvala enako... Grem zdaj dat Gregca spat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:57:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa že in grem počasi v ,ker ne vem,kdaj bodo motnje lahko noč jaz se pa ne znam spravit spat pred 23. jaz tud ne. že če grem dol iz RR okroh 22ih se pred 23 nikol ne primučam do postelje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:58:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ja se mi zdi da sva se ful zaštekale,komaj čakam da bova izmenjavale mnenja od P pa primerjale vse skupi moj bi reku: dve čveke, ki ne znata biti tiho no, bomo videli, kako bo, ko bodo pregledi spet na vrsti. kdaj imata vidve?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:58:51
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa že in grem počasi v ,ker ne vem,kdaj bodo motnje lahko noč jaz se pa ne znam spravit spat pred 23. jaz tud ne. že če grem dol iz RR okroh 22ih se pred 23 nikol ne primučam do postelje potem pa zjutraj jamramo vse po vrsti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:59:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
katy82: imaš 2 e-maila slik nisem nič manjšala. upam, da se bo dobro videlo, drugače jih pa v slikarju al pa v picasu mal zmanjšaj pa bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:00:24
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ja se mi zdi da sva se ful zaštekale,komaj čakam da bova izmenjavale mnenja od P pa primerjale vse skupi moj bi reku: dve čveke, ki ne znata biti tiho no, bomo videli, kako bo, ko bodo pregledi spet na vrsti. kdaj imata vidve? Ah ta sončna ne ta P ampak PPPPPPPPPPPPPP (v avgustu) Drgač mava za poklicat kaka dva tedna preden bo 9 m stara in se naročimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:01:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa že in grem počasi v ,ker ne vem,kdaj bodo motnje lahko noč jaz se pa ne znam spravit spat pred 23. jaz tud ne. že če grem dol iz RR okroh 22ih se pred 23 nikol ne primučam do postelje potem pa zjutraj jamramo vse po vrsti jz sem zjutrej ponavadi kot izžeta cunja sam da bi šla pa prej spat, to pa ne. sem donc zjutrej rekla, da bom šla skupaj z Manco..... je vrajt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:03:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ja se mi zdi da sva se ful zaštekale,komaj čakam da bova izmenjavale mnenja od P pa primerjale vse skupi moj bi reku: dve čveke, ki ne znata biti tiho no, bomo videli, kako bo, ko bodo pregledi spet na vrsti. kdaj imata vidve? Ah ta sončna ne ta P ampak PPPPPPPPPPPPPP (v avgustu) Drgač mava za poklicat kaka dva tedna preden bo 9 m stara in se naročimo se vidi da sem blond, zdej pa sploh ne štekam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:03:20
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** katy82: imaš 2 e-maila slik nisem nič manjšala. upam, da se bo dobro videlo, drugače jih pa v slikarju al pa v picasu mal zmanjšaj pa bo Sem dobla,mater smo fejst babnce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:04:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** katy82: imaš 2 e-maila slik nisem nič manjšala. upam, da se bo dobro videlo, drugače jih pa v slikarju al pa v picasu mal zmanjšaj pa bo Sem dobla,mater smo fejst babnce pa smo res ane, vse, od prve do zadnje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:05:49
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ja se mi zdi da sva se ful zaštekale,komaj čakam da bova izmenjavale mnenja od P pa primerjale vse skupi moj bi reku: dve čveke, ki ne znata biti tiho no, bomo videli, kako bo, ko bodo pregledi spet na vrsti. kdaj imata vidve? Ah ta sončna ne ta P ampak PPPPPPPPPPPPPP (v avgustu) Drgač mava za poklicat kaka dva tedna preden bo 9 m stara in se naročimo se vidi da sem blond, zdej pa sploh ne štekam S čim sem se pohvalila za mizo,ti pa v albumu nekaj mesecev nazaj.Še potek si mi opisovala.Upam da zdej poštekaš k drgač bom pa celo besedo napisala
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?